- Анжеліка Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Блакитний
Крута для творчості. Легко тримати в руках, пластик подається рівно, не засмічує сопло. Чудово підходить як для дітей, так і для дорослих. Раджу як подарунок чи для хобі
- Ігор У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Блакитний
Розетка свідомо порушує закон про права споживачів я так розумію системно користуючись тим що за товар вартістю 1000 грн в суд ніхто не буде звертатись. Була придбана 3д ручка на день народження дитины, вона не працювала одразу, через те що пластикова нитка филамент не проходив в серединуб тобто вона не вмикалась и нічого не плавила, слідів використання не було. Через 2 години після того як я забрав додому 3д ручку і ми не змогли її увімкнути з дитиною, я відніс її назад в розетку. Замість повернення коштів або заміну товара згідно чинного законодавства, забрали товар та сказали чекати від 14 днів коли звяжутся зі мною з сервісного центру. На зауваження відповідли - такі в нас правила, не повний комплект (нема пакетика). Більше нічого не буду купувати в розетці, це не перший такий випадок доречі
- Переваги:
- Недоліки:
- все
Представник брендуВітаємо, Ігорю! Нам прикро, що виникла така ситуація. Дякуємо, що поділилися своєю ситуацією.
Хочемо зазначити, що під час діагностики сервісним центром було виявлено несправність пристрою, а саме: виконано заміну двигуна.
Рішення щодо ремонту, обміну або повернення коштів приймається відповідно до результатів перевірки та чинних умов гарантійного обслуговування.
Для вирішення питання, будь ласка, зверніться до служби підтримки через особистий кабінет або за номером телефону, вказаним у розділі Контактні дані: посилання.
Якщо потрібна додаткова консультація, телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
З повагою, підтримка бренду.
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Блакитний
Гарна ручка, все працює. В комплекті багато пластику, усі кольори гарні.
- Переваги:
- Гарна ціна за ручку і велику кількість пластику
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Олено! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Лілія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Фіолетовий
Ручка працює — перевірили, і всі залишилися задоволені. Зручно лежить у руці, швидко заправляється будь-яким пластиком, користуватися одне задоволення.
Представник брендуДобрий день, Ліліє! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Фіолетовий
Дякую за швидку доставку)
Підкажіть, будь ласка, чи можна дозамовити для цієї ручки якийсь блискучий пластик (типу неон, срібло, золото, смарагд)?
Представник брендуДоброго дня, Олено!
Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK.
Наразі сумісність 3D-ручки з іншими видами пластику, зокрема неоновим, сріблястим, золотистим або іншими декоративними варіантами, не перевірялася. Тому рекомендуємо використовувати пластик, що входить до комплекту постачання.
Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Наталя С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Фіолетовий
Ручка просто супер,брали ребенку на подарок,она в восторге
- Недоліки:
- Пока не увидели
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Блакитний
Чудова іграшка. Дитина дуже рада. На фото перші роботи
- Переваги:
- Регулюється швидкість, температура, в комплекті багато яркого філаменту
- Недоліки:
- Підставка легка, падає.
Представник брендуДобрий день, Олександре! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. Ми враховуємо всі коментарі клієнтів для покращення якості та функціоналу товарів RZTK. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Блакитний
Дуже вдячна Ручка просто вогонь , дитина в захваті
- Переваги:
- Ціна, якісь
Представник брендуВітаємо, Світлано! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Ганна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Блакитний
Дякую, отримала швидко. Все в наявності. Сподіваюсь сподобається онукові - це подарунок
- Переваги:
- Що хотіла те отримала
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Ганно! Дякуємо, що обрали саме наш бренд, щоб подарувати приємні враження близькій людині. Будьте впевнені, що Ваш вибір правильний. Бажаємо завжди відмінних результатів у використанні та довготривалої експлуатації. З повагою, підтримка бренду
- Наталія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Фіолетовий
Чудова ручка
- Переваги:
- Багато кольорів дроту у комлекті
- Недоліки:
- Не має
- ДенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Блакитний
Класна штука, дитину у захваті.
Представник брендуВітаємо, Дене! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Блакитний
Син задоволений, дуже багато матеріалу для виробів, ручка якісна, все працює
Представник брендуВітаємо, Анно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Денис Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Фіолетовий
Отлично работает!
Представник брендуВітаємо, Денисе! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Фіолетовий
Доброго дня. В комплекті не було книги з трафаретами. Пластику багато, дякую, але сподівались на книгу
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо за зворотний зв’язок.
Книга з трафаретами у комплекті з 3D-ручкою RZTK ArtPen входить до інструкції з експлуатації та містить сторінки з трафаретними зображеннями для роботи.
Якщо виникнуть додаткові питання — будемо раді допомогти, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319.
Бажаємо приємного користування. З повагою, підтримка RZTK.
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Фіолетовий
Міцний корпус, класно проводимо час тепер всі разом. Цікавий та пізнавальний подарунок
Представник брендуВітаємо, Оксано! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Віталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Фіолетовий
Чудова ручка
Представник брендуВітаємо, Віталію! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Ірина І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Блакитний
Дуже класна ручка,син задоволений,користуємось вже кілька днів -все супер
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Ірино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Макицкий О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Блакитний
За свої гроші - чудова ручка.
- Переваги:
- Ціна, комплектація
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Олеже! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Ганна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Фіолетовий
Дуже класна іграшка! Дитина задоволена. Відправили швидко. Рекомендую!
- Переваги:
- Ціна, якість, доставка
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Ганно! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Юра С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Блакитний
Працює, наче все працює
- Переваги:
- Працює, ціна качество
- Недоліки:
- Підставка, при довгому використанні заважає провід живлення, погано тримає пластик
Представник брендуДобрий день, Юрію! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Анжеліка М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Блакитний
Взяла сину подарунок під ялинку - тепер дитина зайнята всі вечори.
- Переваги:
- корисна річ
Представник брендуДобрий день, Анжеліко! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Денис Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Блакитний
зламалась на 2 використаня, перестав працювати механізм подачі пва пластику
- Переваги:
- ціна та комплектація
- Недоліки:
- не якісний товар
Представник брендуДобрий день, Денисе! На жаль, нам не вдалося зв’язатися з Вами. Якщо товар має дефект або не працює належним чином, рекомендуємо звернутися до сервісного центру для діагностики та усунення несправності. Деталі тут: посилання.
За додаткових питань телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Гарного дня!
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Блакитний
Відмовились від замовлення. Набір прийшов без книги з трафаретом.
- Переваги:
- Немає змоги оцінити
- Недоліки:
- Некомпетентність
- Роман
Оновлення
Виявилося, що книга з трафаретами це інструкція, в якій, декілька сторінок, дійсно має трафаретні зображення.
Сама 3-D ручка працює гарно!
Представник брендуВітаємо, Романе! Дякуємо за зворотний зв’язок.
Бажаємо приємного користування. З повагою, підтримка RZTK.
- Олександра Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Блакитний
Ручка сподобалась — працює без збоїв, пластик подається рівно, нічого не клинить. У руці тримати комфортно. Кнопки реагують добре, швидкість можна легко налаштувати під себе.
Представник брендуДобрий день, Олександро! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Михайло Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Блакитний
Пришло. Ручка є. Стержні є. А книги трафаретів НЕМАЄ!
- Переваги:
- Багато пластику для праці!
- Недоліки:
- Трафарети відсутні!
Представник брендуВітаємо, Михайле! Дякуємо за коментар.
Окремої книги з трафаретами в комплекті немає. Усі трафарети зображені в інструкції, а також передбачена прозора пластикова поверхня, яку можна покласти на трафарет і малювати по ній.
При додаткових питаннях телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Блакитний
Ручка легкая, пластика много и цвета яркие. Ребенку 5 лет - отлично справляется (конечно под присмотром взрослых). Ручка не греется, все работает хорошо. Все довольны.
- Переваги:
- Пришло все очень быстро. Все в комплекте. Работает хорошо.
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Людмило! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Блакитний
Багато кольорів у наборі — дитині дуже подобається. Книга з трафаретами класна, багато цікавих варіантів для малювання. І круто, що є прозорий пластик, який можна накладати зверху на трафарети — так зручніше обводити й нічого не псується.
Представник брендуВітаємо, Ірино! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Фіолетовий
купила донечці 3д ручку, щоб зайняті її вечори чимось корисним. попереду 8 березня будемо готувати бабусям якісь подарунки власними руками. поки вчимось по трафаретам із комплекту, на роботі ще якісь шаблони роздрукую
переваги:- Переваги:
- цікаве й корисне заняття для мами й дитини
Представник брендуВітаємо, Ольго! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Дякович Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Блакитний
Чудовий варіант для подарунка дитині 7–10 років. Розвиває моторику і терпіння. Трохи шумить при подачі, але не критично.
Представник брендуДобрий день, Жанно! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Ганна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Блакитний
Прикольна ручка, дитина задоволена
Представник брендуВітаємо, Ганно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Островская О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Блакитний
Доброго дня! 3-D ручка супер, це уже у нас друга! Однієї замало, син дуже любить майструвати. Пластику в описі зазначено 250м??????????? По факту пакет 10м 5м
- Переваги:
- З-D ручка супер
- Недоліки:
- Пластику 15м, Пишіть правдивий опис
Представник брендуДоброго дня, Ольго! Дякуємо за відгук і за те, що обираєте RZTK — раді, що 3D-ручка приносить задоволення та надихає на творчість.
Стосовно кількості пластику — дякуємо, що звернули увагу. Обов’язково перевіримо цю інформацію додатково.
З повагою, підтримка бренду- Альона А***
20 шт. по 10м, та 10 шт. по 5м = 250)
Представник брендуВітаємо, Альоно! Дякуємо за коментар. З найкращими побажаннями, команда бренду RZTK
- Василь Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Блакитний
Якість пластику хороша, кольори яскраві. Сопло не забивалось. Дуже гідний набір. Все необхідне є одразу в коробці.
Представник брендуВітаємо, Василю! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Фіолетовий
починали з чогось простішого - метелики, квіточки, зірочки, зараз - вже пробуємо об'ємні фігурки робити)
- Переваги:
- захоплююче й цікаво навіть для дорослих
Представник брендуВітаємо, Марино Миколаївно! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Раді чути, що RZTK ArtPen допомагає розкривати творчість і дарує задоволення всій родині. Бажаємо ще більше вдалих робіт разом із RZTK!
- Юлія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Блакитний
Ручка компактна, не займає багато місця. Після використання ставимо на підставку — зручно.
Представник брендуДобрий день, Юліє! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Приємно знати, що 3D-ручка ArtPen виявилася практичною та зручною у повсякденному використанні. Бажаємо Вам яскравих ідей та захопливих творчих моментів!
- Лілія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Блакитний
Смердить дуже сильно
Представник брендуДобрий день, Ліліє! Дякуємо за приділений час та розмову з нашим представником. Сподіваємось, надана інформація була корисною. Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання — ми завжди раді допомогти. З повагою, команда підтримки RZTK.
- Олександра К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Блакитний
Книга з трафаретами — великий плюс, без неї дитині було б складніше почати. Є автозахист, для дітей — важливий момент.
Представник брендуВітаємо, Олександро! Дякуємо за Ваш відгук і довіру до бренду RZTK. Приємно знати, що RZTK ArtPen виправдала Ваші рчікування, а трафарети допомагають легко розпочати творчість. Бажаємо дитині яскравих та захопливих 3D-моментів!
З повагою, RZTK!