Відгуки покупців про Змінна насадка до комплекту прибирання RZTK Flat Mop 2 2 шт
- Вероніка П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Насадка збирає навіть дрібний пил, який майже не видно. Гарна якість, не розлазиться
Представник брендуДобрий день, Вероніко! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Катерина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Оновлена модель комплекту для прибирання - придбала на заміну своєму старому. І з досвіду взяла насадок пару комплектів. А їх ще й по 2 шт, то вистачить надовго мені
Представник брендуВітаємо, Катерино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- ПетроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якість чудова! Прибирати стало набагато легше та бистріше
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Петре! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Валентина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
брала одразу запасні із набором.
- Переваги:
- хороша якість
Представник брендуДобрий день, Валентино! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Переплутав 2 замовлення, вибачаюсь
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Науменко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Насадка хороша. гарно видаляє бруд, легко фіксується до тримача.
- Переваги:
- якісна мікрофібра, ціна
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарно справляється із пилюкою, при митті підлоги не залишає розводів
- Переваги:
- 2 мопи в наборі
Представник брендуДобрий день, Олено! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK