Відгуки покупців про Швабра для підлоги RZTK Microfibre
- AI аналіз відгуків107 відгуків: позитивний — 75%, нейтральний — 15%, негативний — 10%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Вячеслав Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Швабра суперова - виготовлена з якісних матеріалів, миє чудово, зручна довжина, за місяць використання не люфтить.
- Переваги:
- Вищевказані
- Недоліки:
- Вже не маю надію купити запасну насадку - включив оповіщення, замахав сигнал телефону - але читаю тільки про всяке мені непотрібне. Хто хоче придбати - майте на увазі цей момент. Шкода.
Представник брендуВітаємо, Вячеславе! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Маргарита Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добре проходить уздовж плінтусів. Старою завжди залишалася смужка пилу.
Представник брендуДобрий день, Маргарито! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Марія Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Звичайна, але дуже вдала річ. Саме той випадок, коли нічого зайвого, зате все працює як треба.
Представник брендуВітаємо, Маріє! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Основа тряпки з зворотньої сторони пошита з такого грубого матеріалу що тряпку дуже тяжко віджати. По підлозі дуже тяжко скользить, треба прикладати надзусилля щоб мити ціює шваброю. Впусту витрачені кошти, шваброю не зручно користуватись.
- Переваги:
- Регульована ручка
- Недоліки:
- Груба основа з зворотньої сторони тряпки,
Представник брендуВітаємо, Олено!
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Нам прикро, що користування шваброю не виправдало Ваших очікувань. У процесі експлуатації матеріал насадки стає м'якшим, а зручність прибирання також може залежати від типу підлогового покриття.
Дякуємо за Ваш відгук. Ми обов'язково врахуємо його для подальшого вдосконалення нашої продукції.
- Надія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Моя помічниця-чарівниця. легко прибирати в важкодоступних місцях, ручка регулюється обертається на 180 градусів, мопи гарної якості.
- Переваги:
- зручна, легка в користуванні
Представник брендуДобрий день, Надіє! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Оксана Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Швабра як швабра.
- Недоліки:
- Немає запаски. Де купити?
Представник брендуДобрий день, Оксано!
Дякуємо за інтерес до продукції RZTK.
Губку для швабри RZTK Microfibre можна придбати за посиланням: посилання. Надходження товару очікується найближчим часом.
Для того, щоб отримати повідомлення про появу товару у продажі, скористайтеся опцією «Повідомити, коли з’явиться» на сторінці товару в Rozetka.
Для додаткових питань звертайтеся на гарячу лінію служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Завжди раді допомогти!
- Татьяна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже якісний товар
Представник брендуВітаємо, Тетяно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Марченко И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Це найкраща швабра, я користуюся вже більш ніж півроку і ще брала на подарунок
- Переваги:
- Недоліки:
- Невиявлені
Представник брендуВітаємо, Ірино! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Ирина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класс,я очень довольна,рекомендовала невестка и она тоже приобрела.
- Переваги:
- Очень маневренная.
Представник брендуДобрий день, Ірино! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Мирослав Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сама швабра наче ок, але ж до неї немає відра. Як нею користуватися узагалі? Саме себе витиснути вона ж не вміє
- Переваги:
- наче міцна
- Недоліки:
- як її витискати якщо відра немає?
Представник брендуВітаємо, Мирославе! Дякуємо за відгук.
Дана модель швабри постачається без відра, що зазначено в описі та комплектації товару. Насадка з мікрофібри є знімною — за потреби її можна легко зняти, промити, віджати вручну та встановити назад для подальшого прибирання.
Гарного дня
- Курсенко С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший товар. Якісно упакований і функціональний. Зручно та швидко складається. Всім задоволені
Представник брендуВітаємо, Світлано! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісна, зручна
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Валентина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
По сравнению с другими нормально
- Переваги:
- Высокая ручка
- Недоліки:
- Пока не обнаружили
Представник брендуВітаємо, Валентино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую
Представник брендуВітаємо, Ольго! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Светлана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличная,удобная
Внешне -качественная
Представник брендуВітаємо, Світлано! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороша швабра. Порівняно зі шваброю Apex ця більша, і ганчірка ширша. Спочатку складно її віджати при полоскання, але думаю це тому що нова.
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Представник брендуВітаємо, Володимире! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Круликівська С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
легка у використанні, ручка регулюється, зручно знімати павуки.
- Переваги:
- легко маневрує
Представник брендуВітаємо, Сніжано! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Віта М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Швабра пиийшла без насадки, хоча пише, що має бути в комплекті.
Представник брендуДобрий день, Віто! На жаль, нам не вдалося зв’язатися з Вами. Для того, щоб уникнути неприємних ситуацій, радимо уважно перевіряти товар під час отримання: оглядайте наявність пошкоджень та повну комплектацію. У разі необхідності обміну або повернення звертайтеся до магазину Rozetka.
Детальніша інформація доступна за посиланням: посилання
Для додаткових консультацій Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Гарного дня!
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все супер
Представник брендуВітаємо, Ольго! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Дар'я Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Досить таки зручна штука )
Великий плюс, що моп, чи як там ця тряпка зветься, дуже легко і зручно надівається і міцно там на місці сидить і нікуди не намагається втікти, як в тих швабрах з "вллохатими" тряпками.
Представник брендуВітаємо, Дар'є! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Марія З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороша швабра, якісна насадка- не одноразова
Представник брендуДобрий день, Маріє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Швабра супер, рекомендую.
- Переваги:
- Зручна.
- Недоліки:
- Тільки плюси
Представник брендуДобрий день, Тетяно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Бриль К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В описі товару та на упаковці зазначено, що в комплект входить змінна насадка, а по факту її не має
Представник брендуВітаємо, Катерино! Дякуємо за коментар.
Комплектація:
телескопічна ручка — 1 шт
моп (насадка) — 1 шт
тримач — 1 шт
Додаткова змінна насадка в комплект не входить.
Якщо виникнуть додаткові питання, телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319 — ми завжди раді допомогти!
- Катерина Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Це моя друга вже швабра ,гарна якість за розумні кошти
- Переваги:
- Якість ,вартість
- Недоліки:
- Немаж
Представник брендуВітаємо, Катерино! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Олена А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Тестила ще на роботі пару місяців, все чекала, що трісне, тому й купила, бо нічого їй не сталося. Мій лінолеум в шоці , бо це найкраще що з ним відбулося за 7 років)))). Нереальна швабра, скільки в мене було і дорогих і дешевих. Та ще й за такі гроші. Думаю, треба взяти ще одну
- Переваги:
- Немає розводів, зручна, надійна. Нереальна швабра
- Недоліки:
- НЕ бачу
- Олена А***
Забула написати, на цю швабру ще й гарантія 12 місяців , а не 14 днів, на віджимну з губкою яку я тут купила, ручка зламалася через три тижні. Так що беріть, це супер швабра
Представник брендуДобрий день, Олено! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Ми щиро раді, що дана модель швабри прийшлась Вам до вподоби та внесла свій вклад у покращення Вашого побуту. Будьте впевнені, що зробили правильний вибір. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації! З повагою, підтримка RZTK.
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісна
Представник брендуДобрий день, Оксано! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Альона К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класна швабра; прийшла без змінної насадки, нажаль
- Недоліки:
- Немає змінної насадки
Представник брендуДобрий день, Альоно! Для того, щоб уникнути неприємних ситуацій, радимо уважно перевіряти товар під час отримання: оглядайте наявність пошкоджень та повну комплектацію. У разі необхідності обміну або повернення звертайтеся до магазину Rozetka.
Детальніша інформація доступна за посиланням: посилання
- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Швабра неймовірна, ше не встигла спробувати але знаю як миє,всім рекомендую
- Переваги:
- Все супер
- Недоліки:
- Поки що незнаю,але вона супер
Представник брендуВітаємо, Вікторіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Наталия Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Бомба
- Переваги:
- Зручна
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- Лилита Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює і миє гарно.))))Супер шваброчка!!!
Представник брендуВітаємо, Ліліто! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Алла А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нарешті знайшла ту швабру, якою зручно користуватися!!!)
- Переваги:
- Дуже зручна
Доставка безкоштовна за адресою., дякую Розеткі - Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Алло! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Ольга Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна швабра
- Переваги:
- Легко проходить в погано доступні місця
- Недоліки:
- Немає запасної ганчірки
Представник брендуВітаємо, Ольго! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Ваші зауваження для нас важливі та допомагають покращувати продукцію в майбутньому. Бажаємо гарного дня!
- Анатолій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісна
Представник брендуДобрий день, Анатолію! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Кізима Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не вдалось зафіксувати ручку
Представник брендуДобрий день, Юліє! Дякуємо за приділений час та розмову з нашим представником. Перепрошуємо за можливі незручності. Ваші зауваження важливі для нас і не залишаться без уваги. Гарного дня!