Картка Rozetka

Відгуки покупців про Швабра з подвійним віджимом RZTK Sponge Mop + 1 додаткова насадка

Оцінка користувачів 4.36/5
  • Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Краща швабра евер, чому ви зняли її з виробництва???!! Де можна замовити насадки для неї????

Переваги:
    Зручна, красива
  • Елена Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

неможливо купити губку змінну . дуже прикро бо швабра прожила довше всіх що колись купляла. Дуже шкода що неможливо купити нову(((

Переваги:
    удобно
    Недоліки:
    неможливо купити запаску
  • Олена Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Всі насадки з різними кріпленнями- це лотерея: частина підходить до швабри, частина -ні. І треба йти і заморочуватись поверненням. Або відмовлятись від замовлення, замовляти знову і сподіватись, що прийдуть ті, які підходять

Пластикові пластини- кріплення насадок іноді відриваються, ше при розпаковці насадки.

Бока насадки пласкі. В мене вислке велике ліжко і шваброю під ним помити неможливо.

Щою якісно віджати швабру мені треба ліктем впертись в живіт. Це незручно.

Коротше, треба було не вестись на цю гвабру і брати зі звичайним валиком

Переваги:
    Дизайн
    Недоліки:
    Якість
  • Катерина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Загальне враження досить не погане,але нею не зручно мити під меблями,за рахунок конструкції вона просто шкребе підлогу,але не миє,не викручується повністю,в кінцях залишається багато води,губка відривається від кріплення, також коли губка висихає вона сильно "деревеніє" потім доводиться досить довго відмочувати,та і важкувата вона,користуюся більше ніж півроку,але вже замовила іншу модель,бо з цією все ж таки складнувато.

Переваги:
    Гарно миє сама губка,добре збирає сміття
    Недоліки:
    не зручно мити під меблями,не викручується повністю,губка відривається від кріплення,губка дубіє при висиханні,важка
  • Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Користуюсь вже 6 місяців - нарікань немає, але треба звикнути до губки бо вона відрізняється від тих, що були в мене раніше. Сама швабра міцна, доволі важка, гарно відживає. Губка дуже щільна, гарно миє всі поверхні.

• Александр К***

Відмінна!!!
    Всім раджу . Зразу прикупіть насадку на заміну. (насадка це розхідник як і скрізь )

• Артур Ц***

бесполезная штука

Переваги:
    нету
    Недоліки:
    сразу отклеились насадки
  • Остапенко С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Зручна швабра, добре віджимає, гарно миє

Переваги:
    швидка доставка
      Представник бренду

Добрий день, Сергію! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Софищенко А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купляю вже другий раз, бо дуже сподобався товар! і дуже зручно що в комплекті є додаткова насадка, але в цей раз щось якість підвела... перша насадка одразу після монтажу відвалилася, а друга була в такому стані ніби вже рік живе десь в пустелі. Подивимось скільки витримає використання. Минулою шваброю більше року користувалися і все було норм, тільки насадку треба було поміняти.

Недоліки:
    насадка зламалася навіть не бувши у використанні
      Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук, Анно! Ми раді, що Ви задоволені шваброю та наявністю додаткової насадки. Нам шкода, що виникла така ситуація. Ваші зауваження не залишаться без уваги! Ми ретельно їх вивчимо та вживемо заходів для покращення клієнтського досвіду.
      При виникненні додаткових запитань телефонуйте на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Софищенко А***

друга насадка теж зламалася за три використання((...отже якість сміття повне стала...навіть не знаю чи є сенс замовляти окремо насадки! Розетка переглянте будь ласка відношення до якості свого товару. Реально гроші на вітер!

• Ковалено Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Подарував мамі, їй подобається. Легка швабра, м'яка губка, міцна конструкція. Будуть чисті руки та мінімум зусиль

Представник бренду

Вітаємо, Даміре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• лена ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Зламалась насадка в перший же день використання. Запропонували оформити повернення, що звісно забирає купу часу і є вимоги про упаковку і деталі, що звісно неможливо оскільки брак виявився після використання. Не задоволена ні товаром ні сервісом.

Представник бренду

Добрий день! Ми намагалися з Вами зв’язатися, але, на жаль, поки безуспішно.
      Якщо матимете змогу — зателефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Ми із задоволенням допоможемо вирішити будь-які питання.
      Гарного дня!

• Андрей И***

Все супер

Переваги:
    Хороша швабра
    Недоліки:
    Нету
      Представник бренду

Вітаємо, Андрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Шурилович М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

моя стара зламалась, придбала цю, ну то-то ж небо і земля, ця тобі і віджимається тому миє без розводів і в руці лежить добре, не ковзає, задоволена

Представник бренду

Вітаємо, Марино! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання. Бажаємо Вам і надалі комфортної та продуктивної роботи даного пристрою! З повагою, команда підтримки бренду.

• Анна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гіршої швабри я ще бачила,насадки з мочалкою вистачає в кращому випадку на тиждень і вони просто відриваються.
    Перший раз подумала,що бракована,ну буває. Але після 3 насадки,яка летить за 2 дні і в мами теж саме і в сестри теж саме

Переваги:
    Тільки дизайн
    Недоліки:
    Вистачає насадки на 2-7 днів максимум
      Представник бренду

Вітаємо, Олено! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Наша команда швидко реагує на всі запитання та запити. Дякуємо за розмову з нашим представником — приємно було поспілкуватися! Нам прикро, що у Вас склалося таке не досить позитивне суб'єктивне враження. Звертаємо Вашу увагу - гарантія на губку для швабри RZTK Sponge Mop становить 14 днів, але для зручності користування ми відправимо Вам необхідну комплектуючу найближчим часом. А також ми врахуємо Ваші побажання для покращення клієнтського досвіду у майбутньому. З повагою, підтримка бренду

• Яна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Придбала більше трьох місяців назад. Добре справляється із миттям плитки та лінолеуму

Представник бренду

Добрий день, Яно! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Лариса Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не зрозуміло як хтось користуватися цим непотрібом 2місяці? Не ведіться бо це абсолютна неправда. Щойно занурете швабру у воду і .... Всі негативні відгуки - то так і є

Представник бренду

Вітаємо, Ларисо! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ми обов'язково врахуємо вказані зауваження для вдосконалення товару в майбутньому. Наш співробітник вже поспілкувався з Вами — щиро вдячні за приємну розмову та зворотний зв’язок. Також ми написали Вам у месенджері, щоб уточнити деталі доставки необхідної Вам комплектуючої безкоштовно задля приємного користування. Нам важливо, щоб Ви були задоволені співпрацею з нашим брендом.
      Якщо є ще запитання — завжди можна зателефонувати на нашу гарячу лінію 0800-331-319. Будемо раді допомогти!

• Лариса Ш***

Після рекламації, зв'язалася представник продавця і безкоштовно замінили насадки. Все працює чудово, нові насадки гарної якості. Дякую за турботу і розуміння!

Представник бренду

Вітаємо, Ларисо! Ми вдячні Вам за вибір і покупку швабри з подвійним віджимом RZTK Sponge Mop. Дякуємо Вам, що Ви знайшли час, аби поділитися власним позитивним досвідом співпраці з брендом RZTK та, що задоволені якістю обслуговування служби підтримки. Раді, що наразі питання вирішене. Бажаємо подальшої успішної експлуатації! Гарного дня!

• Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Губки навіть не одноразові. Вистачило, щоб помити біля 1м². Відкрили іншу, вона відірвалася трохи повільніше. Може 2м².
    Судячи по численим відгукам, то знають, що продають бракований товар.

Переваги:
    Судячи з призначення товару, то нема.
    Недоліки:
    Недієздатний предмет. Викинуті гроші. Надійність губки.
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! Нам прикро, що у Вас склалося таке не досить позитивне суб'єктивне враження. Ми врахуємо Ваші побажання для покращення клієнтського досвіду у майбутньому. З повагою, підтримка бренду

• Альона С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Це необхідний предмет для дому. Вона добре вбирає та збирає пил. Суперпоглинаюча губка

Представник бренду

Вітаємо, Альоно! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Іван
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Як власник двох цуценят, я був в пошуках ідеальної швабри досить довго.
    Але мені все ж таки вдалось, я знайшов таку і саме на сторінці цієї швабри ви читаєте цей коментар.
    Тепер я зовсім не лякаюсь будь-яких несподіванок від цуценят.
    Рекомендую!

Переваги:
    неймовірно якісна швабра
    Недоліки:
    відсутні зовсім
      Представник бренду

Добрий день, Іване! Дякуємо за вибір нашого товару та за Ваш відгук. Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо Вам подальшого комфортного використання та надійної роботи даного товару! З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

По якості самої швабри все добре. Тільки моп приїхав пожований

Переваги:
    Легка заміна насадки
    Недоліки:
    Насадка з дефектом

Представник бренду

Добрий день, Анастасіє! Для уникнення подібних ситуацій в майбутньому просимо Вас ретельно оглядати товар при отриманні на наявність пошкоджень та перевіряти повну комплектацію. З приводу обміну/повернення радимо звернутися до магазину Rozetka. Детальніша інформація за посиланням: посилання.
      Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Гарного дня!

• Яна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Непогана швабра, брала десь 2 місяці тому. Мию в основному плитку у ванній кімнаті, зауважень поки не маю

Представник бренду

Вітаємо, Яно! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK

• Людмила А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Підфортило взяти по знижці. Чоловік вже зібрав, довга ручка. Завтра буду мити підлогу

Представник бренду

Вітаємо, Людмило! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Дмитрий И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

сама швабра нормальна,як знаряддя для самогубства, адже приживе вона -1 хвилину, адже насадки для неї навіть не одноразові, вони секундні, кріплення від самої губки відриваються при мінімальному тиску на швабру, якщо ваш намір поводи шваброю по підлозі може згодитись, але помити ви нею нічого не зможете, просто гляньте фото, майже на кожному губка відірвана, а інші насадки на цю швабру не підходять

Переваги:
    схоже на швабру
    Недоліки:
    існування, бо сенсу не має, а місце займає
      Представник бренду

Вітаємо, Дмитре! Дякуємо за відгук та докладний опис ситуації. Нам прикро, що швабра RZTK Sponge Mop не виправдала Ваших очікувань.
      За наявності гарантії та повної комплектації може бути проведена перевірка і, за потреби, обмін. Наразі рекомендуємо звернутися до сервісного центру для діагностики та усунення несправності або ж у випадку неможливості ремонту - обмін на новий прилад чи повернення коштів. Детальніша інформація за посиланням: посилання. При виникненні додаткових запитань телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Гарного дня!

• Григорій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Замовив швабру з губкою в комплекті, спокусившись на обіцянку тривалого терміну служби. Яке ж було моє розчарування, коли після першого ж прибирання паркету площею всього 30 квадратних метрів губка просто тріснула!

На фото чітко видно цей дефект. Про який "тривалий термін служби" йдеться в описі товару? Це абсолютно не відповідає дійсності.

Я вкрай незадоволений якістю цього товару, виготовленого з явно неякісного ПВА. Не рекомендую купувати цю швабру із-за якості губки, якщо ви не хочете викинути гроші на вітер після першого ж використання.

Переваги:
    Недоліки:
    Жахлива якість губки для швабри!
      Представник бренду

Доброго дня, Григорію! Нам шкода, що виникла така ситуація. Думка клієнтів важлива для нас, ми зважаємо на зворотній зв'язок та стараємося покращувати якість та функціонал продуктів. Ми обов'язково врахуємо вказані зауваження для вдосконалення товару в майбутньому. Гарного дня!

• Мирослава Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Швабра класна, доставка швидка, сервіс чудовий.

Представник бренду

Добрий день, Мирославо! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Єва Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Добре віджимає воду, швидко висихає. Висока ручка, не болить спина.

Представник бренду

Добрий день, Єво! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ми щиро раді, що Ви залишились задоволені покупкою даної швабри. Бажаємо приємного користування на довгий час!

• Олександра Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

поки норм, а там подивимся

Переваги:
    удобно
    Недоліки:
    пока не знаю
      Представник бренду

Добрий день, Олександро! Ми щиро раді, що Ви позитивно оцінили швабру з подвійним віджимом RZTK Sponge Mop. Бажаємо приємного та легкого використання! З повагою, підтримка RZTK

• Ксенія

А чому 3 зірки, раз все норм?

Представник бренду

Вітаємо, Ксеніє! Дякуємо за зацікавлення товаром бренду RZTK та Ваше запитання. Ми цілком підтримуємо Ваш інтерес та розділяємо його) З повагою служба підтримки бренду! Гарного дня!

• Микола К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Виглядає хліпкувато, швидко одклеїлась губка з насадки

Переваги:
    Зручна
    Недоліки:
    Страшно користуватись
      Представник бренду

Добрий день, Миколо! Нам прикро, що у Вас склалося таке не досить позитивне суб'єктивне враження. Ми врахуємо Ваші зауваження для покращення клієнтського досвіду у майбутньому. З повагою, підтримка бренду

• Олександр Ж***

Не дуже

Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо, що обрали бренд RZTK та поділилися своїм відгуком. Нам прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань. Якщо у Вас ще залишилися запитання телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером: 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Андрій К***

Дуже крута швабра

Переваги:
    Зручна у використанні та руки зовсім не мокрі

• Татьяна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купила швабру і користуюсь три місяці. Дуже зручна конструкція, гарно віджимає, довга ручка. Але губка відклеєлася від каркасу через місяць, я подумала: як добре, що є в комплекті ще одна, причепила і остання відклеєлася через тиждень.

Переваги:
    Каркас швабри
    Недоліки:
    Губки відклеєлися від каркасів
      Представник бренду

Добрий день, Тетяно! Думка клієнтів важлива для нас, ми зважаємо на зворотній зв'язок та стараємося покращувати якість та функціонал продуктів. Ми обов'язково врахуємо вказані зауваження для вдосконалення товару в майбутньому. Гарного дня!

• руслан л***

Працює.

Переваги:
    Ціна.
    Недоліки:
    Немає.
      Представник бренду

Вітаємо, Руслане! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Всеволод К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Супер. Дуже зручна. Рекомендую!

Представник бренду

Вітаємо, Всеволоде! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Игорь К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороша швабра. Пользуемся, может две, может три недели, пока все хорошо. Собирается легко. Со слов мамы: - отжимает хорошо, пользоваться удобно.

Представник бренду

Вітаємо, Ігорю! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Бажаємо й надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Закликовская И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не дуже задоволена віджимом.

Представник бренду

Вітаємо, Ірино! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Я не знаю навіщо розетка накручує на своїх товарах оцінки, але цією шваброю підлогу не можна помити навіть 1 раз. Губка на двосторонньому скотчі і починає відриватися ще на етапі монтажу, а остаточно відривається при віджимі

Переваги:
    Наче норм конструкція ручки, хоча защіпки на віджимі думаю з часом развалятся бо пластик під навантаженням + тертя
    Недоліки:
    Губка на двусторонньому скочі який відклеївся ще при монтажі
      Представник бренду

Добрий день, Максиме! Нам прикро, що у Вас склалося таке не досить позитивне суб'єктивне враження. Думка клієнтів важлива для нас, ми зважаємо на зворотній зв'язок та стараємося покращувати якість та функціонал продуктів. При виникненні запитань в майбутньому телефонуйте на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Максим

Підсушив, видалив двусторонній скотч, проклеїв до пластику на супер клей поки тримаєтся 3 брибирання пережила, але бажано щоб воно "з коробки" хоча б так працювало

Представник бренду

Доброго дня, Максиме! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже важлива думка наших клієнтів, і ми шкодуємо, що виникли проблеми з даним товаром. Ваш коментар допоможе нам покращити продукцію в майбутньому. З повагою, підтримка RZTK