Відгуки покупців про Губка для швабри RZTK Microfibre
- Валентина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Классно моет
- Переваги:
- Мягкая и хорошо собирает мусор
- Недоліки:
- Пока не обнаружено
Представник брендуДобрий день, Валентино! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Захарченко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відповідає сумісності моїй швабрі, легко прибирати павутиння, миє не залишаючи розводів, зручно встановлюється.
Представник брендуВітаємо, Аліно! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень плохо отличается, в ней остаётся много воды.
Представник брендуВітаємо, Сергію!
Дякуємо за Ваш відгук. Для ефективного прибирання рекомендуємо ретельніше віджимати губку перед використанням. Ступінь вологості після віджиму залежить від прикладеного зусилля та може відрізнятися залежно від умов експлуатації.
Сподіваємося, що надалі користування буде більш комфортним.
З повагою, підтримка бренду RZTK.
- Ніна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар якісний, відправили швидко
Представник брендуДобрий день, Ніно! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Татьяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Залишає волосини та пил, прибирає не повністю бруд та залишає плями.
Представник брендуДобрий день, Тетяно! Нам прикро, що товар не повністю виправдав Ваші очікування. Дякуємо за відгук — ми обов’язково врахуємо Ваші побажання у подальшій роботі. Гарного дня!
- Рябуха Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
універсальна насадка, користуюсь, як і сухою, так мокрою. Легко змінювати, ефективно видаляє всі види забруднення.
- Переваги:
- якісний матеріал.
Представник брендуВітаємо, Ларисо! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Еля М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Перу в пральній машинці, вистачає надовго, краї не рвуться
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісна губка, гарна товщина, не залишає слідів на підлозі і дуже добре вбирає вологу
Представник брендуВітаємо, Тетяно! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Інна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Губка чудова.
Представник брендуВітаємо, Інно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Марина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Губка якісна. але якщо часто користуєшся, шви розходяться.На заміну все одно купили одраз 2 шт. бо подобається якіст. вбирання вологи.
- Переваги:
- Добре вбирає вологу, гарний вигляд
- Недоліки:
- Через деякий час у багатьох місцях шви розходяться.
Представник брендуВітаємо, Марино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваші коментарі ми обов’язково врахуємо при роботі над удосконаленням лінійки. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Александр Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все відповідає опису
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Катерина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все ок,але швидко рветься . Зараз товару немає в наявності, виходить, що інші не підходять, а цю купити неможливо. Чи плануєте ще їх продавати?
- Недоліки:
- Швидко рветься
Представник брендуДобрий день, Катерино! Дякуємо за Ваш коментар.
Нове постачання даного товару очікується в листопаді поточного року. Для того, щоб знати, коли даний продукт з'явиться в продажі, скористайтеся можливістю ПОВІДОМИТИ, КОЛИ З'ЯВИТЬСЯ на веб-сайті магазину Rozetka. При виникненні додаткових запитань телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Завжди раді допомогти!
- Іван Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
немає аналогів для заміни по розмірах.
- Переваги:
- якість - гуд
Представник брендуДобрий день, Іване! Дякуємо за зацікавлення продукцією нашого бренду. Для того, щоб знати, коли даний продукт з'явиться в продажі, скористайтеся можливістю ПОВІДОМИТИ, КОЛИ З'ЯВИТЬСЯ на веб-сайті магазину Rozetka.
Нове постачання даного товару очікується в листопаді поточного року.
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісна губка. Не тонка. Але не достатньо прошиті шви
- Переваги:
- М'яка, не залишає розводи, якісний матеріал.
- Недоліки:
- Не прошита строна по боковому шву.
Представник брендуДобрий день, Яно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Нам дуже важлива думка наших клієнтів, і ми шкодуємо, що виникла така ситуація з прошивкою швів. Ваш коментар допоможе нам покращити продукцію в майбутньому. З повагою, підтримка RZTK.
- Олексій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прекрасний товар. І ціна
Представник брендуВітаємо, Олексію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все ок
Представник брендуВітаємо, Ольго! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісна губка для швабри. Рекомендую
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Ігорю! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Неля Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все сподобалося
Представник брендуВітаємо, Нелю! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ок
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все супер
- Переваги:
- Ціна,якість
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Олеже! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ми щиро раді, що Ви залишились задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування на довгий час!
- Людмила Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Рекомендую
- Переваги:
- Плотна
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Людмило! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- ВераВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Взяла додаткову насадку для швабри, поки не знадобилась. Вже пів року користуюсь одною, вони дуже якісні
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Віро! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- Оксана У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Губка влаштовує
Представник брендуВітаємо, Оксано! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не підійшла на швабру для підлоги RZTK Microfibre посилання(вужчі отвори)
Представник брендуВітаємо, Андрію! Нам шкода, що виникла така ситуація. Наразі рекомендуємо звернутися до сервісного центру для обміну на новий товар чи повернення коштів. Детальніша інформація за посиланням: посиланняПри виникненні додаткових запитань телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Гарного дня!
- Ярослав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Підходить під розмір, в магазині не знайшов
- Переваги:
- Якісна
- Недоліки:
- Недовговічна
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- Сагайдак Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Звичайний МОП, легко миється, швидко сохне
Представник брендуВітаємо, Ларисо! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купила швабру та дві губки додатково. Розачарована, тому що губки не підходять на швабру,хоча написано Що для швбри РЗТК(((((
- Переваги:
- товар гарний,але...
- Недоліки:
- не підходить до швабри РЗТК (
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Наш співробітник поспілкувався з Вами, вдячні за розмову. Нам шкода, що виникла така ситуація. Ваші зауваження не залишаться без уваги! Ми ретельно їх вивчимо та вживемо заходів для покращення клієнтського досвіду. Нам важливо, щоб Ви були задоволені співпрацею з нашим брендом. З повагою, служба підтримки!
- Александр Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Моет.
- Переваги:
- Да
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна якість.
- Переваги:
- Добре миє підлогу.
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Користуйтесь із задоволенням! Бажаємо впевненої та довготривалої експлуатації!
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Свої функції виконує
- Недоліки:
- Не виявлені
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- Елена О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Губка и швабра супер
- Переваги:
- Отлично и удобно убирать. Маневренность швабры и качество губки
- Недоліки:
- Не обнаружено
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за вибір RZTK та корисний відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо тривалої експлуатації та завжди найкращих результатів!
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже якістна швабра,підходить для важко доступних місць.
Представник брендуДоброго дня, Ольго! Щиро дякуємо за вибір нашого товару та за Ваш відгук. Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо Вам приємного користування! З повагою, команда RZTK.
- Николай К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Матеріал зороший, а нитки чи шви слабкі
Представник брендуДобрий день, Миколо! Думка клієнтів важлива для нас, ми зважаємо на зворотній зв'язок та стараємося покращувати якість та функціонал продуктів. Ми обов'язково врахуємо вказані зауваження для вдосконалення товару в майбутньому. Гарного дня!
- Инна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якістю задоволена, гарно вбирає вологу і збирає на себе пил, не лишає розводів
Представник брендуДоброго дня, Інно! Ми вдячні за те, що Ви обрали RZTK і Ваш відгук. Бажаємо Вам успішного використання наших продуктів! З повагою, команда підтримки бренду RZTK.
- Костянтин Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Представник брендуВітаємо, Костянтине! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо тривалої експлуатації та завжди найкращих результатів!
- Шаповал В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
М'яка, цупка насадка, якісно зроблена. Ламінат і плитку добре відмиває. По розмірах один в один з тою що йшла зі шваброю.
Представник брендуВітаємо, Владо! Дякуємо за вибір RZTK та корисний відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо тривалої експлуатації та завжди найкращих результатів!