- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Губка для швабри RZTK відмінна.
- Переваги:
- Товар надійний, зручний.
- Недоліки:
- Бажано щоб ціновий бар'єр так швидко не мінявся. Враховуючи що це розвідник для швабри
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Лія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
вчора придбала, ідеально підійшла на мою швабру від цього ж бренду.
- Переваги:
- ціна
Представник брендуВітаємо, Ліє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Марта К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добре вбирає рідину, а коли висихає, повертається до своєї початкової форми. Підлога стає сухою. Це полегшило мені роботу
- Переваги:
- ціна
Представник брендуВітаємо, Марто! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що товар справді полегшив Вам прибирання. Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Друзі добра губка для швабри RZTK
Представник брендуВітаємо, Александре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не дорога, з часом не спортилась. Добре вбирає воду, не залишає надмірну вологу на підлозі
Представник брендуДобрий день, Ірино! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
замінила стару на нову. все добре. миє гарно, легко збирає волосся та ворс
Представник брендуВітаємо, Юліє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Мар'яна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Губка добре вбирає воду, легко миє і швидко віджимається. Зручна у встановленні та використанні.
Представник брендуВітаємо, Мар'яно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Анжела С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Запасні губки до швабри підійшли все добре. Класно підходять для прибирання, коли у вас є домашні тварини, шерсть затримується в губці.
- Переваги:
- Доступна ціна
Представник брендуВітаємо, Анжело! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- ЯнінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую.
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Людмила Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Непогана губка. Віджимається легко, добре вбирає воду. Міняється просто, тримається - надійно. Підходить для щоденного прибирання . Головне — не забувати споліскувати після використання, щоб довше служила.
Представник брендуВітаємо, Людмило! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Света М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарно впитує вологу. добре підходить для миття ламінованих поверхонь, ця губка повністю висушує їх.
Представник брендуВітаємо, Світлано! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Аліна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Досить хороша насадка, гарно миє, швидко сохне.
Представник брендуВітаємо, Аліно! Дякуємо за вибір RZTK та корисний відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо тривалої експлуатації та завжди найкращих результатів!
- АнгелінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Швидко робиться еластичною, добре втримує бруд
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за вибір RZTK та корисний відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо тривалої експлуатації та завжди найкращих результатів!
- Валерія О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже швидко намокає. Дбайливо миє будь які поверхні та не залишає слідів.
- Валентина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сделана с интересного материала, быстро раскисает, легко отжимается и хорошо убирает влагу.
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за вибір продукції бренду RZTK та Ваш відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо тривалого та приємного користування!
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Майже місяць користування не пройшов безслідно, добре збирає бруд
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за вибір продукції бренду RZTK та Ваш відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо тривалого та приємного користування!
- Антон Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купив швабру, вирішив одразу взять і запасну губку. Цікавий матеріал -пружний, швидко вбирає вологу, добре віджимається. В пакеті лежить мяка, не пересушена та запаяна. Знадобиться
Представник брендуДоброго дня, Антоне! Нам приємно, що Ви з нами та обираєте товари RZTK. Бажаємо тривалого користування і приємних вражень!
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Моет полы хорошо, разводов не оставляет, огромный плюс - что быстро раскисает перед работой.
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відмінна якість, як і швабра
Представник брендуВітаємо, Олександро! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Маріна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
губка досить щільна, але при цьому м'яка і легко ковзає по підлозі
Представник брендуВітаємо, Марино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Наташа Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Губка підійшла. Замінила швидко, тепер мию підлогу наче новою шваброю
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Наталія І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
ідентична насадка як і була в комплекті з шваброю RZTK sponge mop. мені пощастило) мию знову всю хату і довольна
- Ярослав О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добре миє, не залишає слідів, просто міняється. Для щоденного прибирання те, що треба. Подивимось, наскільки вистачить.
Представник брендуВітаємо, Ярославе! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пользуюсь этой шваброй уже больше года. Все работает исправно. Легка в применении. Заказа две насадки. Все подошло и она служит отлично.
- Переваги:
- Механизм насадки. Легко моется. Срок годности.
- Недоліки:
- Нет.
Представник брендуВітаємо, Олеже! Дякуємо за вибір нашого товару та за Ваш відгук. Раді, що Ви знайшли час, аби поділитися власним досвідом користування. Дякуємо за відгук і бажаємо подальшої успішної експлуатації! Гарного дня!
- Лідія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Рада, що знайшла цю насадку. Мию навіть стіни в ванній кімнаті. Не підводить, мені ок
Представник брендуВітаємо, Лідіє! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Всеволод К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гарна річ!!
Представник брендуВітаємо,Всеволоде! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Галя М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дужехороша губка,
Представник брендуВітаємо, Галино! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- Григорий В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
... соответствует описанию
Представник брендуДобрий день, Григорію! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- Любов П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісна зручна швабра.
- Переваги:
- Є змінна насадка.
- Недоліки:
- Недоліків немає.
Представник брендуВітаємо, Любов! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Користуйтесь із задоволенням! Бажаємо впевненої та довготривалої експлуатації!
- Ірина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже сподобалася
- Переваги:
- Гарна
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Ірино! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо тривалої експлуатації та завжди найкращих результатів!
- Світлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купила всього три губки, одна виявилась бракованою. Звернулася на підтримку РЗТК, вони безкоштовно замінили на нову, тому 5 зірок за сервіс.
Представник брендуВітаємо, Світлано! Дякуємо за вибір RZTK та корисний відгук. Щиро раді, що змогли допомогти ;) Бажаємо тривалої експлуатації та завжди найкращих результатів!
- Кузнецов Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Материал упругий, хорошо отжимается, быстро впитывает много влаги. В пакете мягкая, не пересушенная.
- Вероніка З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Матеріал губки якісний, еластичний. Бистро стає м'якою у воді, добре збирає вологу, бруд, волосся, шерсть, пил.
Представник брендуДоброго дня, Вероніко! Дякуємо за вибір продукції бренду RZTK та Ваш відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо тривалого та приємного користування!
- АрсеніяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Швидко намокає після того, як засохла. Добра абсорбція як наслідок швидке прибирання.
Представник брендуВітаємо, Арсеніє! Дякуємо за вибір RZTK та корисний відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо тривалої експлуатації та завжди найкращих результатів!
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добре прибирає воду, шерсть, не залишає плям.
Представник брендуВітаємо, Олено! Дякуємо за вибір RZTK та корисний відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо тривалої експлуатації та завжди найкращих результатів!
- ТимурВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальна губка.
- Переваги:
- Розмір, ціна
Представник брендуДоброго дня, Тимуре! Дякуємо за вибір продукції бренду RZTK та Ваш відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо тривалого та приємного користування!