Картка Rozetka

Відгуки покупців про Електролобзик RZTK AJ 1050

Оцінка користувачів 4.62/5
  • AI аналіз відгуків
    180 відгуків:  Позитивний: 73%, нейтральний: 17%, негативний: 10%
    Електролобзик RZTK AJ 1050 отримав переважно позитивні відгуки серед користувачів, особливо як побутовий інструмент для нескладних робіт удома чи на дачі. Покупців привабили співвідношення ціни та функціональності, легкість налаштувань, потужність і простота використання. Серед основних недоліків найчастіше згадують некоректну роботу лазерної лінії, потребу одразу змінювати комплектну пилочку та періодичні проблеми з точністю прямого різу. Багато хто радить цей лобзик для домашніх завдань, проте для точних чи професійних робіт рекомендують шукати дорожчі варіанти.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олександр Л***

Швидко відправили!Ціна актуальна!

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Шикарный агрегат весит тоже нормально. На работе отлично. Белочка меняется быстро и удобно

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не дуже інтенсивно користуюся, але поки що працює добре.

Переваги:
    Ціна, рівень шуму
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Максим С***

Все ок

• Людмила Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дякую! Швидка доставка, в комплекті є пилка і щітки.

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Поки немає.
  • Валерий

Нормально пилит, претензий нет

• Ірина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Власноруч робили тумбу на балкон. Фанеру різав досить тонко і рівненько.

Переваги:
    Досить потужний, за свою вартість
  • Стас С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мені сподобався лобзик працює норм

Переваги:
    Ціна,якісьть зручний в налаштуванні
    Недоліки:
    Не виявленно
      Представник бренду

Вітаємо, Станіславе! Ми вдячні Вам за придбання електролобзика RZTK цієї моделі та позитивну оцінку. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішного користування на довгі роки!

• Богдан Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Вирішив купити електролобзика від rztk . Коли він прийшов, коробка була пошкоджена ( інструмент був цілий ) , але всеодно не приємно.
    Рівень пакування бажає кращого, тому що так пакувати інструменти не можна .
    Коробка не надійна , тому хотілось би щоб якість пакування була краща.

Щодо самого інструменту, то я здивований вібрацій мінімум, лазерна лінія взагалі дуже добре допомагає і роботі . Пилочка в комплекті поки що ріже ( хоча я зробив кілька пилів тому тут важко сказати щодо її якості) , але те що вона інша ніж була раніше то факт . Режими маятника поки що не зрозумів ( бо це перший такий у мене інструмент ) А також регулювання потужності , теж дуже добре працює.
    Тестово провів кілька різів і загалом робота лобзика була прийнятна , тому що він ріже, він не віддає в руки вібрації ( можливо в мене так ) , але в розетки є модель дешевше то там так навіть без навантаження він працює гірше . Тому цей інструмент набагато краще .
    Видув обпилків працює також нормально що в перед що назад.
    Також вагомий плюс є те що , пилочка дуже швидко вставляється і також виймається , це прям великі плюс .
    Регулювання під 45 градусів наявне , поки що я його не використовував

З недоліків є трохи погане виконання пластику загалом ( уточнення це кнопка лазера , але вона працює) питання тут вже не у функціонуванні, а в формі пластику .

Усі фото додаються, дошку різав 25 мм також пробував вздовж волокон теж нормально ріже
    І також прикріплюється фото пошкодження коробки , тому розетка зверніть на це увагу щодо покращення якості пакування.
    А так загалом інструмент вартий своїх коштів , функціонування теж прийнятне

Переваги:
    Функціонал
    Регулювання потужності
    Маятник
    Різьба добре
    Без вібрацій
    Недоліки:
    Пакування інструменту бажає кращого.
    Пупирчанмий кульок і тонка коробка це не надійно
      Представник бренду

Вітаємо, Богдане! Дякуємо за вибір і придбання електролобзика RZTK цієї моделі.
      Вибачте за спричинені незручності. Ваш досвід буде врахований для покращення якості обслуговування.
      Добре, що Ви оцінили переваги використання цього електроінструмента. Також ми вдячні Вам за зворотний зв’язок щодо недоліків — Ви допомагаєте нам удосконалюватися.
      Раді, що загалом Ви задоволені вибором. Окрема подяка за додані фото.
      Бажаємо успішної експлуатації і надалі!

• Стас С***

Потужний ріже добре

Переваги:
    Зручний в користуванні
    Недоліки:
    Не ма
  • Олег Р***

Шикарний інструмент.

Переваги:
    Новий.
    Недоліки:
    Немає.
  • Володимир В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Електролобзик повністю підходить для домашнього використання. Проблема тільки одна - лазер, котрий світить ну не прямо, але і ціна набагато нижче конкурентів, тому не буду занижувати оцінку Ціна відповідає якості. Дсп 5 см ріже без проблем. Пилочки відразу брав комплектом окремо.

Переваги:
    ціна
  • Андрей Г***

Гарна річ. Рекомендую.

Переваги:
    Легкий та зручний
    Недоліки:
    Не виявив
  • Шустов А***

Окей

• Руслан М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пока ещё им не работал...

• Иван Ч***

Хороший,практичний,залік.

Переваги:
    Практична річ
      Представник бренду

Добрий день, Іване! Ми вдячні Вам за придбання електролобзика RZTK цієї моделі та позитивну оцінку. Бажаємо успішної експлуатації і відмінних результатів!

• Олександр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Працює. Нормально для звичайного використання вдома

Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за придбання і високу оцінку електролобзика RZTK цієї моделі. Бажаємо довготривалої успішної експлуатації!

• Олена С***

Норм)

Представник бренду

Добрий день, Олено! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку електролобзика RZTK цієї моделі. Бажаємо успішного користування!

• Микола Г***

Нормальный лобзик для быта

Переваги:
    Цена качество
      Представник бренду

Вітаємо, Миколо! Дякуємо за покупку та високу оцінку цього електролобзика від RZTK. Бажаємо успішного користування!

• Юрий В***

Працюе

Представник бренду

Вітаємо, Юрію! Ми вдячні Вам за придбання і високу оцінку електролобзика RZTK цієї моделі. Бажаємо успішного користування!

• Богдан С***

Представник бренду

Вітаємо, Богдане! Дякуємо Вам за придбання цього електролобзика від RZTK. Бажаємо успішного користування і завжди ідеальних результатів!

• Виктория И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Для домашнего использования отлично. Первый раз пользовалась таким инструментом, но справляется отлично

Недоліки:
    Лазер
      Представник бренду

Добрий день, Вікторіє! Дякуємо за придбання електролобзика цієї моделі. Добре, що загалом Ви задоволені його використанням. У разі виникнення будь-яких запитань щодо експлуатації, будь ласка, звертайтеся за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Горобець В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Взяв як декілька тижнів. Потужності тут реально з запасом, дошку 50-ку проходить, навіть не заїкається. Лазер - тема робоча, в тіні все видно чітко. Порівняно з моїм старим слабеньким лобзиком, цей відчутно краще пиляє. Головнепоставити нормальну пилку, і він іде рівно.

Представник бренду

Добрий день, Вікторе! Ми вдячні Вам за покупку електролобзика RZTK цієї моделі. Раді дізнатися, що Ви задоволені його використанням і вирішили поділитися своїм відгуком. Бажаємо завжди відмінних результатів!

• Дмитрий Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гврна яість за свої гроші.

Переваги:
    Лазерна указка.
      Представник бренду

Вітаємо, Дмитре! Ми вдячні Вам за придбання електролобзика RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!

• Данило Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Взяв цей лобзик для домашнього ремонту і приємно здивований: пиляє впевнено, не «гуляє» і має гарний запас потужності навіть для твердого дерева. За такі гроші це просто супер, збірка добротна, в руці лежить норм, а з лазерною вказівкою трохи не пощастило та я її сам відрегулював і дійсно трохи допомагає. За свої кошти точно можна брать.

Представник бренду

Вітаємо, Даниле! Ми вдячні Вам за покупку електролобзика RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені його використанням і знайшли час на відгук. Бажаємо подальшої успішної роботи й завжди відмінних результатів!

• Світлана Ш***

Рекомендую

Представник бренду

Вітаємо, Світлано! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку електролобзика RZTK цієї моделі. Бажаємо успішного користування!

• Володимир Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

З завданням справляється, потужний, зручна заміна пилок, не потрібно переплачувати за бренд, для домашніх робіт вистачає.

Переваги:
    Дешевий, не гірший за метабо, бош.
    Недоліки:
    Поки немає.
      Представник бренду

Доброго дня, Володимире! Дякуємо за покупку та відгук. Щиро раді, що Ви обрали техніку нашого бренду. Бажаємо приємного використання та відмінних результатів!

• Артем В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Зробив стелажик на кухні, хороша штука для непрофесіонала як я.

Представник бренду

Добрий день, Артеме! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку електролобзика RZTK цієї моделі. Бажаємо успішного користування!

• Геннадій А***

Все добре

Представник бренду

Вітаємо, Геннадію! Дякуємо Вам за придбання і високу оцінку електролобзика RZTK цієї моделі. Бажаємо успішного користування!

• Шустов А***

О'кей

• Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Для домашніх потреба достатньо з головою.

Переваги:
    Чудова ціна.
    Недоліки:
    Лазер неправильно вказує напрямок
      Представник бренду

Добрий день, Андрію! Дякуємо Вам за придбання електролобзика RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені вибором. Положення лазерної напрямної може бути відрегульоване. Це можна зробити завдяки восьмигранній формі лазера за допомогою ріжкового ключа (13 мм). Щоб не пошкодити корпус лазерної напрямної, у разі потреби ослабте гвинти на корпусі інструмента (два найближчих до лазерної напрямної). У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Дмитро К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купував для домашніх справ, лобзик сам по собі непоганий, і полотно шо йде в комплекті.. але лазер встановлено на декілька міліметрів правіше від полотна....через це рівно відрізати за допомогою лазера не дуже виходить...багато треба було працювати, тому повертати не було часу..

Переваги:
    Недоліки:
    Криво встановлено лазер
      Представник бренду

Добрий день, Дмитре! Ми вдячні Вам за покупку електролобзика цієї моделі та залишений відгук. Добре, що загалом Ви задоволені своїм вибором. Положення лазерної напрямної може бути відрегульоване. Це можна зробити завдяки восьмигранній формі лазера за допомогою ріжкового ключа (13 мм). Щоб не пошкодити корпус лазерної напрямної, у разі потреби ослабте гвинти на корпусі інструмента (два найближчих до лазерної напрямної). У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Сергій Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Все працює, недолікив поки не знайшов.

Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за придбання цього електролобзика від RZTK. Раді, що Ви задоволені його роботою. Упевнені, так буде й надалі!

• Микола П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Користуюсь пів року. Це робоча конячка для грубого різання, а не для столярних робіт. Купувати, якщо потрібен дешевий і потужний лобзик.

Переваги:
    Потребує заміни комплектних пилок. Не надто точний
    Недоліки:
    Низька ціна, висока потужність, не боїться товстих матеріалів.
      Представник бренду

Вітаємо, Миколо! Дякуємо за придбання цього електролобзика від ТМ RZTK. Добре, що загалом Ви задоволені своїм вибором і вирішили поділитися відгуком. Бажаємо довготривалого успішного користування!

• Аліса
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

осб 15мм без проблем порізав. лазер кривенький, за такі гроші норм!

Представник бренду

Добрий день, Алісо! Дякуємо Вам за вибір і покупку електролобзика RZTK цієї моделі. Раді, що загалом Ви задоволені його використанням. Положення лазерної напрямної може бути відрегульоване. Це можна зробити завдяки восьмигранній формі лазера за допомогою ріжкового ключа (13 мм). Щоб не пошкодити корпус лазерної напрямної, у разі потреби ослабте гвинти на корпусі інструмента (два найближчих до лазерної напрямної). У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Олексій Л***

Лобзик дуже сподобався!!!

Переваги:
    Ціна - якість!
    Недоліки:
    Малувато пилок
      Представник бренду

Добрий день, Олексію! Ми вдячні Вам за придбання електролобзика RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!