- AI аналіз відгуків191 відгук: позитивний ~67%, нейтральний ~18%, негативний ~15%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Roman O***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий лобзик, зі своєю задачею справляється на 100%. Робив дружині полички, все просто вогонь.
Відразу купуйте пилочку, бо та, що в комплекті ріже лише хліб.
Єдине чого мені не вистачає при використанні цього лобзика - це підсвітки, але її і не заявлено в комплектації, тому на свої гроші лобзик бомбезний.- Переваги:
- Ціна, пиляє мов Боженька
- Недоліки:
- Пилочка в комплекті з китайського пластиліну
Представник брендуВітаємо, Roman! Дякуємо за придбання і високу оцінку електролобзика RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені його використанням і знайшли час, аби поділитися своїм відгуком з фото. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ой класний. Не має з чим порівнювати. Але мені зайшов)))
Тепер мої приступи "зроби тільки сама" полегшені 100 разів) - Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дома нужно было попилить полочки из ДСП вот и купила этот чудесный аппарат. Лобзик для домашних мелких работ прекрасно подходит. Обязательно перед работой инструмент нужно настроить! Подкрутить, подровнять и т д Надеюсь дома будет неплохим помощником! Спасибо Розетке!
- Переваги:
- Недорогой, лёгкий, отличная замена ножовке по дереву.
- Недоліки:
- Пока не выявлено, перед работой необходимо настроить.
Представник брендуВітаємо Вас, Ольго! Дякуємо, що знайшли час поділитися своїми враженнями від експлуатації електролобзика RZTK. Також дякуємо за додані фото до відгуку. Користуйтеся із задоволенням!
- Данил Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Проработал им пару дней. Что могу сказать - нормальный лобзик, делал самодельную раковину отверстие получилось более мение ровное, пилочку использовал универсальную, ничего не выпадало и держалось ок. Теперь не знаю когда еще воспользуюсь поэтому дорогой инструмент и не рассматривал. Покупкой доволен задачу выполнил, уверен в будущем еще пригодится.
Представник брендуВітаємо, Даниле! Ми вдячні Вам за придбання електролобзика RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Дякуємо за Ваш відгук і бажаємо успішної експлуатації!
- Смольніков І*** ФедоровичВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Електролобзик для домашніх робіт, не більше. Справляється нормально, головне добра пилка. За ці гроші непогана покупка, щей гарантія нормальна. Користуюся не часто, але інколи дуже треба
Представник брендуВітаємо, Іване Федоровичу! Дякуємо Вам за придбання електролобзика RZTK. Щиро раді, що Ви змогли оцінити переваги цієї моделі. Бажаємо завжди відмінних результатів з технікою нашого бренду!
- Сергій А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гуде, шумить, ріже дсп аж гай шумить. Пилку потрібно купувати окремо, бо у комплекті вона за пів хвилини стала майже непрацездатна та матеріал аж скрипів.
- Переваги:
- За ціну топ.
- Недоліки:
- Пилка у комплекті не алльо.
Представник брендуДоброго дня, Сергію! Дякуємо Вам за придбання електролобзика RZTK. Щиро раді, що Ви змогли оцінити переваги цієї моделі. Зичимо завжди відмінних результатів з технікою нашого бренду!
- Микола Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За такі гроші просто супер-лобзик. Пилку відразу змінив, різ рівний, працює вправно. OSB 10 два поверхи зашив навіть не нагрівся!
Представник брендуВітаємо, Миколо! Дякуємо Вам за придбання електролобзика RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені вибором. Вдячні за Ваш відгук. Бажаємо успішного користування й надалі!
- Юлія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Цілком задоволений електролобзіком. Негабаритний, зручний
Представник брендуВітаємо, Юліє! Дякуємо за покупку електролобзика RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішного користування!
- Андрій А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальний інструмент, за таку ціну для домашніх робіт можна нічого більше не шукати.
- Переваги:
- Ціна просто притягує
- Недоліки:
- Поки не бачу
- Семен О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Лобзиком користуюсь не часто, тож в цілому підходить. Ріже нормально, потрібно просто приловчитись . Для професіоналів думаю не годиться, а для аматорів типу мене в самий раз як то кажуть.
Представник брендуВітаємо, Семене! Дякуємо Вам за покупку та високу оцінку електролобзика RZTK цієї моделі. Раді, що Ви знайшли час, аби поділитися своєю думкою в цьому відгуку. Бажаємо успішної експлуатації!
- Степан З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для не складних побутових завдань підійде. Кілька разів виникла потреби в такому інструменті, тож вирішив взяти свій недорогий варіант. Якість нормальна, практичний. Не для ювелірної точності, але з основним справляється. Рекомендую для не спеціалістів.
Представник брендуВітаємо, Степане! Ми вдячні Вам за покупку цього електролобзика від RZTK і найвищу оцінку. Добре, що Ви задоволені своїм вибором і рекомендуєте цей електроінструмент іншим. Бажаємо успішної експлуатації!
- Щербаков Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доставили швидко, все чітко
- Переваги:
- Хороший електролобзик, зроблений досить добротно і акуратно
- Недоліки:
- Загубився в супермаркеті через десять хвилин після покупки
Представник брендуДоброго дня, Юрію! Дякуємо Вам за придбання і високу оцінку інструмента RZTK. Шкода, що виникла вказана Вами ситуація. Бажаємо гарного дня!
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брал этот лобзик еще осенью для перестилки ламината в комнате, сейчас вот закончил плинтуса и порожки. Для домашних нужд отличный инструмент: подошва ровная, пропил не уводит, если не давить со всей силы. Зимой работаю им прямо в квартире, опилок не так много, если подключить пылесос. За такие деньги ожидал меньшего, но RZTK приятно удивил выносливостью.
Представник брендуДобрий день, Олегу! Дякуємо за покупку цього електролобзика від ТМ RZTK. Раді, що змогли перевершити Ваші очікування. Бажаємо довготривалої успішної експлуатації!
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
У використанні майже місяць і як для свого цінового діапазону досить не поганий лобзик, враховуючи що я навантажував його на 200%.
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Поки не виявлено
Представник брендуВітаємо, Миколо! Дякуємо за вибір і покупку цього електролобзика від RZTK. Раді, що Ви задоволені його роботою. Упевнені, так буде й надалі. Ми вдячні за Ваш відгук!
- Букшицкая С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Рекомендую. Хороша якість за невеликі кошти
- Переваги:
- Для домашніх робіт дуже крутий. Іноді потрібно було, щоб працював майже на всю довжину пилки, і він впорався з усіма труднощами. Навіть для такої криворукої все виявилося досить просто.
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Світлано! Дякуємо Вам за покупку електролобзика RZTK цієї моделі. Раді, що Ви оцінили переваги його використання. Ми вдячні за Ваш відгук!
- Надежда Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все добре, дякую
Представник брендуВітаємо, Надіє! Ми вдячні Вам за покупку електролобзика RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Бажаємо успішної експлуатації!
- Андрей З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісь за таку ціну хороша
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки не виявлено
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за придбання і високу оцінку цього електролобзика від RZTK. Раді, Бажаємо успішного користування!
- Богдан П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна штука , ОСБ у 2 мм ріже добре навіть з рідною пилкою. Для дома більш ніж достатньо.
- Богдан П***
У 2 см )
Представник брендуВітаємо, Богдане! Ми вдячні Вам за придбання електролобзика RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалої успішної експлуатації!
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Давно хотів придбати такий інструмент, ще зі школи впевнений кожен чоловік коли щось робив ручним лобзиком, а в його товариша у батька був електричний навіть трохи заздрив. Минуло купу років ось і в мене з'явився та вже для реальної справи. Потрібно було підрізати балки та дошки фігурно вирізати під вольєр, і також на дачі під мийку вирізати отвір. З усіма завданнями впорався, так не прям рівно рівно та на 90% мене результат влаштував. За свою ціну можу рекомендувати !
- Переваги:
- Зручний у користуванні інструмент.
- Недоліки:
- збірка не дуже виглядає та за свою ціну напевно норм
Представник брендуДобрий день, Олексію! Дякуємо Вам за придбання електролобзика RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені його використанням і вирішили поділитися відгуком. Бажаємо довготривалого успішного користування!
- Олександр Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купував для домашніх потреб (стелив ламінат). З необхідним обсягом справився, нарікань на лобзик немає. В комплекті була і пилочка якою я і розпилював ламінат. Для побутових потреб рекомендую.
Представник брендуДобрий день, Олександре! Ми вдячні Вам за покупку цього електролобзика від ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені його використанням і рекомендуєте цей товар іншим користувачам. Дякуємо за Ваш відгук!
- Євгеній Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Апарат норм, а пилка у комплекті одразу викидати)
- Переваги:
- За свої гроші доволі добре!
- Недоліки:
- Поки не знайшли
Представник брендуВітаємо, Євгенію! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку електролобзика RZTK цієї моделі. Ви зробили вдалий вибір. Бажаємо успішної експлуатації!
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брал для резки ламината , отлично справился. Пока лежит без дела, но вещь нужная
- Роман Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Робочий електроінструмент, непогана заміна моєму стаціонарному робочому лобзику. Тепер і вдома допилюю всяку дрібноту по замовленнях. Тепер має робота швидше піти.
Представник брендуВітаємо, Романе! Дякуємо за придбання електролобзика RZTK цієї моделі. Добре, що Ви задоволені використанням електроінструмента, а також вирішили поділитися своїм відгуком. Бажаємо успішної експлуатації на довгий час і завжди відмінних результатів!
- Ханджанов Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отлично грызет доски. Надо было мне немножко для полок их укоротить, а одолжить лобзик было не у кого. Решил купить самый дешевый и не прогадал. Он отлично справился с деревяшкой и теперь ждет своего часа в кладовой. Да, крепление для лезвия пластиковое посему, вероятно, прослужит не очень долго... но и пользоваться я им часто не буду. Проживет годик-два и хорошо, там если потребуется куплю новый)
- Переваги:
- Дешево, работает
- Недоліки:
- за такую цену их нет
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Щиро дякуємо Вам за вибір і придбання електролобзика RZTK цієї моделі, а також його високу оцінку. Добре, що Ви задоволені використанням цього електроінструмента. Бажаємо успішної експлуатації на довгі роки!
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
#МойRZTK_видео
Хороший бюджетный лобзик. Для дома или дачи отлично подойдет. В комплекте, помимо самого электролобзика, присутствует присутствует пилка по дереву и шестигранный ключ.- Переваги:
- Компактный, все параметры соответствуют описанию
- Недоліки:
- Не обнаружил
Представник брендуДоброго дня, Ігорю! Раді, що Ви задоволені використанням інструмента RZTK. Дякуємо за надісланий відгук і відео. Бажаємо успішної експлуатації на довгий час!
- Николай К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#МойRZTK_видео
все работает, быстрая доставка
Представник брендуДоброго дня, Миколо! Раді, що Ви задоволені використанням інструмента RZTK. Дякуємо за надісланий відгук і відео. Бажаємо успішної експлуатації на довгий час!
- Владислава Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#МойRZTK_фото
Неплохой лобзик для решения несложных бытовых задач.- Переваги:
- Недорогой, компактный, приятно брать в руки
- Недоліки:
- Неудобная установка пилочек, нужно крутить винты а не самофиксация
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо, що знайшли час поділитися своїми враженнями про експлуатацію техніки RZTK. Бажаємо завжди відмінних результатів!
- Владислав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брал лобзик для укладки ламината. Нужен был бюджетный и хороший аппарат для укладки ламината, и вы знаете, я не ошибся. Со своей задачей справился хорошо. #МійRZTK_відео
- Переваги:
- Качество. Цена
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо Вас! Дякуємо за придбання та високу оцінку електричного лобзика RZTK. Вдячні за доданий до відгуку відеоогляд. Бажаємо приємного використання і відмінних результатів!
- Шевченко И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Собран нормально. Простой, для бытовых нужд, когда нужно что-то отпилить. Надеюсь, что надёжный. Посмотрим, как покажет себя в работе. #МойRZTK_фото
- Переваги:
- Компактный.
- Недоліки:
- Нет ругулировки скоростей.
Представитель брендаЗдравствуйте, Игорь! Спасибо Вам за покупку и высокую оценку инструмента ТМ RZTK. Благодарим за прикрепленные к отзыву фотографии. Желаем бесперебойной эксплуатации на долгое время!
- Виталий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дешёвый лобзик, который подойдет для работы дома.
- Переваги:
- Легкий, удобный, дешёвый
- Недоліки:
- Пока не нашёл
Представитель брендаЗдравствуйте, Виталий! Спасибо за покупку и высокую оценку инструмента ТМ RZTK. Благодарим за приложенную к отзыву фотографию. Желаем бесперебойной эксплуатации на долгое время!
- Богдан П***Продавець: Rozetka
За свої гроші досить корисна річ.
Я не експерт, це мій перший лобзик, купував для домашнього нечастого використання, читаючи відгуки думав що звичайні пилки не підійдуть, однак все добре підходить і добре пиляє, на фото синя пилка U-подібна - це та, що іде в комплекті з лобзиком, інші - звичайні, що купив додатково, V-подібні.
Пиляв дошки і двп, зріз досить рівний і гарний.
Доставка 3 дні через міст Експрес.
В загальному на даний момент дуже задоволений, надіюсь буде служити.- Переваги:
- Недоліки:
- Шумний, запах горілого з вентиляціних отворів
- Іван С***
Та сама ситуація при роботі запах горілого можливо з часом вивітриться.
Представник брендуВітаємо Вас! Дякуємо за придбання та високу оцінку електричного лобзика RZTK. Вдячні за Ваш відгук та додані фото. Ми рекомендуємо використовувати для цієї моделі пиляльні полотна передбачені виробником. При перших включеннях може бути присутнім сторонній запах, який пройде через деякий час. При виникненні додаткових питань з експлуатації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти. Сподіваємося, подальше використання пристрою буде приносити Вам тільки позитивні емоції та відмінні результати роботи. Бажаємо успішної експлуатації!
Представник брендуВітаємо Вас, Іване! Дякуємо за придбання електричного лобзика RZTK. При перших включеннях інструменту може бути присутнім сторонній запах, який пройде через деякий час.
- Павел Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Простой и надежный инструмент. Применял его пока только для резки гипсокартона, результатом доволен. Приятно порадовала скидка к Черной пятнице.
Представитель поставщикаЗдравствуйте, Павел! Спасибо Вам за покупку и отзыв! Желаем бесперебойной эксплуатации инструмента на долгое время!
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший лобзик, если вы не ждете от него ничего сверхъестественного. Просто посмотрите на цену. По мне так главное, чтоб работает в соответствии с заявленным описанием и характеристиками. Только за это ставлю наивысшую оценку. Все честно!
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо, що знайшли час, щоб написати відгук, та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі електролобзика. Ми дуже цінуємо Вашу думку стосовно техніки нашого бренду. Будьте впевнені у Вашому виборі та користуйтесь із задоволенням!
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сверх ожиданий . Не боялся покупать - имею шуруповет Розетка , которым тоже очень доволен . Резюме - соотношение цена - качество изделий Розетка недосягаема на сегодня для других производиьелей .
Представник брендуВітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за придбання електролобзика RZTK цієї моделі. Раді, що Ви цілком задоволені вибором і вирішили поділитися відгуком. Бажаємо довготривалого успішного користування!
- Руслан Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Топ за свою ціну а згорить то не шкода
- Переваги:
- Недоліки:
- Нема поки
Представник брендуВітаємо, Руслане! Дякуємо за придбання і високу оцінку електролобзика RZTK цієї моделі. Бажаємо безперебійного користування!
- Гуцульский В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Лобзик у мене вже три місяці, пройшов через встановлення міжкімнатних дверей. Пиляє чисто, потужності вистачає навіть на товсте полотно, якщо поставити нормальну пилку (рідну з комплекту відразу замінив на якісніші). Зараз дістаю по дрібниці то підправити полицю, то дитині для шкільних виробів. Простий, надійний та зручний у руці, за ці гроші взагалі без претензій
Представник брендуДобрий день, Валентине! Дякуємо Вам за вибір і придбання цього електролобзика від RZTK. Раді дізнатися, що Ви задоволені його використанням. Ми вдячні за Ваш відгук!