- Анатолий ПустовітВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Він працює. Не найкращий лобзик у світі, але працює. Його перевага ціна
- Переваги:
- Недоліки:
- Скакає
- Представник бренду
Добрий день, Анатолію! Ми вдячні Вам за покупку електролобзика RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Бажаємо довготривалого безперебійного користування!
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добре працює, задоволений
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки немає
- Представник бренду
Вітаємо, Дмитре! Ми вдячні Вам за придбання цього електролобзика від RZTK. Раді, що Ви задоволені його використанням. Дякуємо за відгук!
- Олександра КуріпкаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший, працює
- Представник бренду
Добрий день, Олександро! Дякуємо за покупку та позитивну оцінку електролобзика RZTK цієї моделі. Бажаємо успішної експлуатації!
- Скорохід ПавлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
за такі гроші без питань
- Переваги:
- Чудово
- Недоліки:
- нема
- Представник бренду
Вітаємо, Павле! Дякуємо за покупку електролобзика RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
- Валерій ШевченкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Работает.
- Представник бренду
Добрий день, Валерію! Ми вдячні Вам за придбання і високу оцінку цього електролобзика від RZTK. Бажаємо успішної експлуатації!
- Ярослав ГладчукВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хоч і Китай, але працює нормально за свої кошти
- Переваги:
- Недоліки:
- Не має регулятора швидкості
- Представник бренду
Вітаємо, Ярославе! Дякуємо за придбання електролобзика RZTK цієї моделі. Добре, що Ви задоволені його використанням. Вдячні за Ваш відгук!
- Микола МарчукВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все прийшло все ок
- Переваги:
- Недоліки:
- Ще не знайшов
- Представник бренду
Вітаємо, Миколо! Дякуємо за придбання і високу оцінку електролобзика RZTK цієї моделі. Бажаємо успішного використання!
- Олександр КулішВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брав для дому, щоб пиляти osb та ламінат
- Переваги:
- З задачами справляється
- Ілля ЛисенкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для себе, для дому
- Андрій КульматицькийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший лобзик для дому. Не супер потужний але для простого домашнього використання підходить.
- Переваги:
- Ціна-якість
- Тетяна ГребенюкВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ціна- якість!!! Для непрофесійного використання і за таку ціну- саме те що треба!!! А взагалі- різ кривенький, при роботі сильна вібрація, леза що йдуть в комплекті дуже крупне і залишає багато сколів!!!! Ну і зовнішній вигляд трохи топорний))))
- Переваги:
- Недоліки:
- Шум при роботі, сколи, кривенький різ
- Представник бренду
Вітаємо, Тетяно! Дякуємо за придбання електролобзика RZTK цієї моделі. Добре, що загалом Ви задоволені своїм вибором. Ви можете використовувати різальне оснащення інших виробників, яке відповідає Вашим потребам у роботі. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!
- Олександр АлексєєнкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер! За такі гроші файний інструмент.
- Представник бренду
Добрий день, Олександре! Дякуємо Вам за покупку та високу оцінку електролобзика RZTK цієї моделі. Бажаємо успішної експлуатації!
- Олексій ЛукашВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Недовго обирав лобзик. Серед бюджетного сегмента з гарантією та хоч якимось сервісом не так і багато варіантів.
Загалом під час отримання оглянув, був приємно здивований. Ніяких критичних недоліків у збірці не помітив. У роботі також не погано себе показав. Різ був не професіональний, проте достатньо рівний. До речі також слід зауважити, що на гарячій лінії під час консультації коли обирав між цією та старшою моделлю мене зауважили, що остання партія саме 650 йде вже з т-образним з'єднанням пилок - а знайти їх взагалі немає ніякої проблеми. Пропрацював загалом поки що ним не більше годин 3 - проте роботою задоволений!- Представник бренду
Добрий день, Олексію! Ми вдячні Вам за покупку електролобзика RZTK цієї моделі. Будьте впевнені, Ви зробили вдалий вибір. Дякуємо за Ваш відгук і бажаємо успішного користування!
- Андрей ПанасюкВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Первое впечатление - прибор соответствует своей ценовой категории. Прибор пришёл некомплектный, но тут видать недоработка китайских рабочих собирающих коробку. Кстати, держатель пильных полотен рассчитан под полотна с Т-образным хвостовиком, а не как указывается в описании под U-образный хвостовик. Стоит отметить довольно сильную вибрацию при работе.
Вывод - лучше добавить денег и купить лобзик более профессионального качества.- Переваги:
- Низкая цена, неплохое качество сборки.
- Недоліки:
- Электролобзик пришёл в неполной комплектации - отсутствовала инструкция, пильное полотно и запасные щётки. Сильная вибрация при работе.
- Представник бренду
Добрий день, Андрію! Дякуємо, що поділилися своєю думкою про цей електроінструмент. Радимо уважно перевіряти товар під час отримання, щоб упевнитись у відповідності його комплектації та мати змогу швидко вирішити подібне питання. Так, в останній партії цього товару кріплення пиляльних полотен замінене на Т-подібне, що значно спрощує пошук різального оснащення для користувачів. Дякуємо за Ваше зауваження. Характеристики будуть змінені найближчим часом. У разі потреби отримання додаткової консультації, будь ласка, телефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Володимир ІвченкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зламався після 1,5 хвилини роботи
- Переваги:
- Дешево
- Недоліки:
- Не працює
- Представник бренду
Добрий день, Володимире! Прикро, що Ви стикнулися з вказаними труднощами під час користування цим лобзиком. Для уточнення обставин ситуації, що склалася, і консультації щодо вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Рожик СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доставка менше ніж за добу))Все працює))
- Переваги:
- Ціна,якість
- Представник бренду
Вітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за покупку електролобзика RZTK цієї моделі. Бажаємо довготривалої успішної експлуатації!
- Валентин ПрохоровВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный лобзик для домашнего пользования
- Переваги:
- Во всём
- Недоліки:
- Не выявил пока
- Представник бренду
Добрий день, Валентине! Дякуємо Вам за придбання електролобзика RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Бажаємо успішного користування!
- Олександр ТамахінВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все чудово, для дому те що треба.
- Представник бренду
Добрий день, Олександре! Ми вдячні Вам за придбання електролобзика RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Бажаємо успішного користування!
- Павло СлепкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер лобзик,відрізав дві стільниці,з легкістю
- Представник бренду
Вітаємо, Павле! Дякуємо за покупку та високу оцінку електролобзика RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені його використанням. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!
- Віталій ТишкунВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер, зекономив час, нерви, за ці гроші це топ, що ламінат 8мм що 12мм ріще на ура
- Переваги:
- Ціна, якість
- Представник бренду
Добрий день, Віталію! Дякуємо за придбання електролобзика RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Раді, що Ви задоволені його використанням. Ми вдячні за Ваш відгук!
- Олександр ЯцюкВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
За свої кошти товар мене задовольнив.
- Переваги:
- головну функцію виконує
- Недоліки:
- хотілося б менший шат леза
- Представник бренду
Добрий день, Олександре! Дякуємо Вам за покупку цього електролобзика RZTK і найвищу оцінку. Раді, що загалом Ви задоволені своїм вибором. Бажаємо успішного користування!
- Олег ПапуВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Треба особливі леза!
- Представник бренду
Добрий день, Олегу! Дякуємо за придбання і позитивну оцінку електролобзика RZTK. Для цієї моделі потрібно обирати пиляльні полотна з U-подібним хвостовиком, які відповідатимуть типу оброблюваного матеріалу. Будь ласка, перегляньте приклад універсальних полотен для цього електроінструмента, відкривши посилання. Бажаємо успішної експлуатації!
- Максим КарташенковВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Работает, функцию выполняет отлично. В наборе две пилочки (правда, крупные).
- Представник бренду
Вітаємо, Максиме! Дякуємо Вам за покупку електролобзика RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені його використанням. Також вдячні за доданий відеоогляд. Бажаємо успішної експлуатації і надалі!
- Женя СенетовичВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
пиляє непогано, але дуже сильна вібрація
- Недоліки:
- велика вібрація
- Представник бренду
Добрий день, Женю! Дякуємо за придбання електролобзика цієї моделі та залишений відгук. Ваша думка важлива для нас і буде врахована. Рекомендуємо неухильно дотримуватися вимог відповідної інструкції. Бажаємо успішної експлуатації!
- Сергій ЛєбєдєвВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальная штука.
- Переваги:
- Удобно
- Представник бренду
Вітаємо, Сергію! Дякуємо Вам за придбання і високу оцінку електролобзика RZTK цієї моделі. Бажаємо успішної експлуатації!
- Ігор ШпекВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер цяцька для дому.
- Представник бренду
Добрий день, Ігорю! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку електролобзика RZTK цієї моделі. Бажаємо успішного користування!
- Артём СосковВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный лобзик для дома
- Представник бренду
Добрий день, Артеме! Дякуємо Вам за покупку електролобзика RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Бажаємо успішної експлуатації!
- Сергей ВойткоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальний апарат за свої гроші
- Представник бренду
Вітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за придбання електролобзика RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Бажаємо успішної експлуатації!
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Непогана штука для непрофесійної роботи. Рятує у випадку, коли потрібно трохи розпиляти, а послуга десь на Кабанчику обходиться дорожче ніж цей лобзик.
- Переваги:
- Дешевий, пиляє, для невеликих, не потребуючих високої якості розпилів.
- Недоліки:
- Не великий асортимент пилочок з таким як тут кріпленням, слабенька, не рівний шов, у мене діаметр шланга пилососа не співпав з посадочним місцем в лобзику.
- Представник бренду
Добрий день, Андрію! Дякуємо Вам за придбання електролобзика RZTK цієї моделі. Добре, що загалом Ви позитивно оцінили його використання і поділилися своїм відгуком. Ваша думка важлива для нас і буде врахована. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пока ничего не ломалось.
- Переваги:
- Хорошо работает
- Недоліки:
- Не нашел
- Представник бренду
Вітаємо, Дмитре! Ми вдячні Вам за придбання електролобзика RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Упевнені, Ви будете задоволені експлуатацією цього електроінструмента тривалий час!
- Олексій РадзівілВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший працює добре
Добре співвідношення ціни і якості- Представник бренду
Добрий день, Олексію! Дякуємо Вам за придбання цього електролобзика від ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішної експлуатації!
- Вячеслав ЕремаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
За декілька місяців користування кнопка перестала працювати
- Представник бренду
Добрий день, Вячеславе! Для сервісного звернення скористайтесь інформацією з посилання. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Наталья КалищукВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
З домашніми потребами справляється чудово.
- Представник бренду
Вітаємо, Наталю! Ми вдячні Вам за придбання і високу оцінку електролобзика RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені його застосуванням. Упевнені, так буде й надалі!
- Сергій МиколайовичВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Рзтк це завжди гарний вибір.чудовий лобзик, маленький,зручний,не важкий.для простого домашнього користування з головою достатньо.є пилочка, можна підключити пилосос.
- Переваги:
- Все супер,давайте більше товарів Рзтк
- Представник бренду
Вітаємо, Сергію Миколайовичу! Вдячні Вам за придбання електролобзика RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Бажаємо легкого, зручного та ефективного користування продукцією нашого бренду!
- Юрій МельничукВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер ціна якість і навіть пилочка з щітками в комплекті!
- Сергей ЗолотуевВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Самая необходимая вещь в каждом доме.Работаю не часто,но за последний месяц в качестве ЭЛа разочарован не был.
- Переваги:
- Надёжное крепление полотен.Стабильная электроподача,надёжный держатель электропровода.
- Недоліки:
- Недостатков пока что не нашёл
- Представник бренду
Вітаємо, Сергію! Дякуємо Вам за покупку електролобзика RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Раді, що Ви задоволені використанням цього електроінструмента й поділилися відгуком. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!
- Представник бренду