Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Циркулярна пила RZTK AS 1900

Оцінка користувачів 4.67/5
  • AI аналіз відгуків
    157 відгуків:  приблизно 67% позитивних, 16% нейтральних, 17% негативних
    RZTK AS 1900 викликає загалом позитивні відгуки від користувачів, особливо для побутового або періодичного використання. Користувачі відзначають її хорошу потужність, чистий та рівний різ, адекватну ціну, зручність, а також гарне співвідношення "ціна-якість". Разом з цим, часто зустрічаються зауваження до якості підошви, комплектних дисків, а також випадки поломок та швидкого зносу окремих елементів (редуктор, щітки, якор). Найбільше вдячних відгуків пила отримала за свою універсальність, легкість і глибину різу, проте є відчутний відсоток негативних (зовсім не поодиноких) відгуків через надійність та точність. Для нескладних робіт по господарству RZTK AS 1900 підходить, але якщо очікується інтенсивне або точне використання, користувачі радять розглянути дорожчі бренди.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Юрий Л***

Заказ отримав швидко.
    Сама пилка викликає тільки позитивні емоції.
    Диск в комплекті ґострий,ріже легко деревину твердих порід.
    Потужності достатньо з своїми завданнями справляється.
    Використав для виготовлення циркулярного станочка.
    Тепер її можливості набагато більші.
    До речі для шліфування деревини ( ніжки, перемички) на фото користувався шліфмашинкою RZTK FS 400, а засверлював і закручував саморізи дрил-шурупокрутом RZTK RD 1220Li KIT.

Переваги:
    Ціна, потужність, якісна продукція.
    Недоліки:
    Немає.
      Представник бренду

Вітаємо, Юрію Леонідовичу! Дякуємо за вибір і придбання електроінструмента бренду RZTK. Раді, що Ви задоволені використанням і поділилися розгорнутим відгуком. Окрема подяка за додане фото циркулярної пили. Бажаємо успішної експлуатації на довгий час!

• Олег У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Добрий день. Добра пилка, зі всіма задачами справляється. Звісно штатний пильний диск для продольної розпиловки, тому треба купувати ще й для поперечного пиляння. Як на мене поки не підключив пилосос, тканевий фільтр в комплекті цілком достатньо. Трохи тоненький його пластиковий корпус, але щільно сідає і просто треба акуратно ставити-знімати. За годину роботи знімав чистити 3 рази. Товар рекомендую.

Переваги:
    Ціна-якість, працює добре
    Недоліки:
    Кабель жосткуватий, потрібний ще пильний диск для поперечної розпиловки
      Представник бренду

Доброго дня, Олеже! Дякуємо, що знайшли час поділитися своїми враженнями про експлуатацію техніки RZTK. Бажаємо завжди відмінних результатів!

• Игорь Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень хороший инструмент как на свои деньги

Переваги:
    Цена - качество на высоте!
    Недоліки:
    Немного слышно запах поднебесной
      Представник бренду

Вітаємо Вас! Дякуємо за придбання та високу оцінку продукції RZTK. Вдячні за доданий до відгуку відеоогляд. Бажаємо приємного використання і відмінних результатів!

• Игорь Ф***

Пришло время пользоваться пилой, поставил диск и ужаснулся виляние по сторонам больше сантиметра!!! Проверил диск, да, немного не ровный но не критично, проверил вал и он оказался бракованным. Были у меня подозрения на счет этой пилы. Ее долго не было в наличии, потом появилась и я заказал, сразу с сайта она исчезла и по сей день нет в наличии. Так вот я сразу и подумал что кто то вернул брак и потому она появилась, и оказалось так и есть. Видать она уже давненько катается по отделением в поисках кому бы впарить ((
      Но где наше не пропадало, возвращать желание не было да и надо было срочно работать. Пришлось снять вал и переточить, китайцы в спешке не до конца профрезеровали посадочное место. Благо станки есть - переделал. Диск закрутился практически идеально. Гарантия конечно же слетела но не беда, я сам являюсь мастером по ремонту электроинструмента так что переживу. Но блин, не приятно то как!!!

Представник бренду

Вітаємо Вас, Ігоре! Дякуємо, що доповнили свій відгук. Інтернет-магазин Розетка реалізує виключно нову продукцію. Для того щоб більш детально розібратися в ситуації, що склалася, зверніться, будь-ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Сергій І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Доволі непогана пилка для своєї ціни.

Переваги:
    Ціна. Пиляє
    Недоліки:
    Поки не знайшов
      Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Дякуємо за вибір і придбання циркулярної пили RZTK. Раді, що Ви позитивно оцінили використання цього електроінструмента. Особливо вдячні за цікавий відеоогляд. Бажаємо успішного користування!

• Сергій

Дякую за грунтовний огляд. Буду купляти :)

• Ілля А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Побутові потреби по господарству повністю задовільняє

Переваги:
    Недоліки:
    Немає захисту від заклинання диску підчас розпилу, мотор починає диміти
      Представник бренду

Добрий день, Ілле! Дякуємо за придбання циркулярної пили цієї моделі. Добре, що Ви задоволені її використанням і залишили свій відгук. Ваша думка важлива для нас і буде врахована. У разі виникнення будь-яких труднощів чи запитань щодо експлуатації, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Володимир Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отримав товар,на вигляд наче норм,далі видно буде

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Ще не виявив
      Представник бренду

Добрий день, Володимире! Дякуємо за придбання та високу оцінку циркулярної пили RZTK цієї моделі. Упевнені, Ви будете задоволені її експлуатацією тривалий час. Вдячні за Ваш відгук!

• Ірина Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Досить не погана для домашніх потреб.Диск в комплекті раджу замінити на інший...

Переваги:
    Недоліки:
    За таку ціну,їх немає
  • Олег Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороша річ за ці гроші.Тиждень працює,дуже задоволений

Недоліки:
    Дешевий кабель який на холоді буде дубовий і тріскатиметься,тому одразу після покупки потрібно замінити
      Представник бренду

Добрий день, Олегу! Ми вдячні Вам за придбання циркулярної пили RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені її використанням і залишили свій відгук. Зауважимо, що заміна кабелю живлення поза авторизованим сервісним центром може призвести до небезпечної ситуації та анулювання гарантії. Бажаємо легкого й безпечного користування!

• Павло М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купив пилу,закріпив і працюю.По комплектації-все відмінно.Стан пили,упаковки,комплектуючих-відінно.Диск пиляє.

Переваги:
    Доставка супер.Товар відповідає моїм запросам.
    Недоліки:
    Слабуваті металеві частини
      Представитель бренда

Вітаємо Вас, Павле! Дякуємо за придбання та високу оцінку циркулярної пили RZTK. Вдячні за доданий до відгуку відеоогляд. Бажаємо безперебійної експлуатації на довгий час.

• Максим П***

Все пиле як дурне !!!

Переваги:
    Працює добре як для своїх коштів добра
    Недоліки:
    Дешевий пластик на роботу не впливає
      Представник бренду

Вітаємо, Максиме! Дякуємо за придбання циркулярної пили RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішної експлуатації!

• Олег Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Своїх грошей вартує. Використовую переважно для швидких заготовок: розпускаю дошки та брус. Апарат надійний, люфтів немає. Циркулярка робить рівний та глибокий пропил. Можна сміливо брати.

Представник бренду

Добрий день, Олегу! Ми вдячні Вам за вибір і придбання циркулярної пили RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені її використанням. Дякуємо за відгук!

• Олександр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пиляє швидко, рівно, перпендикулярно.
    За свої гроші просто топчик.

Переваги:
    Швидка. Потужна.
    Недоліки:
    Поки не бачу.
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за придбання циркулярної пили RZTK цієї моделі. Раді, що Ви цілком задоволені своїм вибором. Ми вдячні за Ваш відгук!

• Олександр Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пройшла випробування на ДСП 22мм - не відчуває. Дошка дубова 35мм ріже впевнено.

Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо Вам за покупку циркулярної пили RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені її роботою і вирішили поділитися своїм відгуком. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!

• Вячеслав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Відмінний товар за свої гроші. Пиляє добре. Потужності хватає. Зріз повний,нікуди не веде. Рекомендую!

Переваги:
    Добре зібрана.
    Пилка в комплекті.
    Достатня потужність.
    Недоліки:
    Не виявив.
      Представник бренду

Добрий день, Вячеславе! Дякуємо Вам за придбання циркулярної пили RZTK цієї моделі. Раді, що Ви відзначили переваги її використання і вирішили поділитися відгуком. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!

• Потильчак А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Придбав в пару до Макіти(щоб різати на дачі дошку та брус.). Претензій немає.Чистий і рівний різ.

Переваги:
    Просто та зручно.
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо Вам за придбання циркулярної пили RZTK. Раді, що Ви цілком задоволені її роботою. Бажаємо успішного користування і надалі!

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хоч і користуюся всього лише рік, але проблем за цей час не мав

Переваги:
    Ціна-якість, чудовий домашній інструмент
    Недоліки:
    За рік користування не виявив
      Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за придбання циркулярної пили RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені її використанням і поділилися своїм відгуком. Бажаємо успішної експлуатації!

• Сергій А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Для домашнього використання залітає тільки так, не помітив різниці за тиждень використання між нею та брендовими інструментами. Для домашнього користування рекомендую.

Переваги:
    Недоліки:
    Не виявив
      Представник бренду

Доброго дня, Сергію! Дякуємо Вам за придбання і високу оцінку інструмента RZTK. Бажаємо приємної експлуатації на довгий час!

• Квитко Е***

Брали мужу для дачи. Ему нравится. Спасибо Розетке

Переваги:
    Удобна в работе
    Недоліки:
    Нет пока
      Представник бренду

Вітаємо, Олено! Дякуємо за придбання та високу оцінку циркулярної пили RZTK. Раді, що Ви обрали продукцію нашого бренду. Бажаємо приємного використання та відмінних результатів!

• Наталія Г***
      Представитель бренда

Вітаємо Вас, Наталіє! Дякуємо за придбання та високу оцінку інструменту ТМ RZTK. Бажаємо безперебійної експлуатації на довгий час!

• Серёга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

В общем пилой доволен. Режет быстро, держит обороты при нагрузке, мощности для даного диаметра диска хватает с головой, даже твёрдые породы не громко работает. Пильний диск в комплекте качественный. Хват удобный. Прорезиненые ручки приятны на ощупь и не скользят. Хотелось плавный пуск но... Нет разклинюющего клина. Кабель все-таки хотелось по длиннее и мягче(ниже 0 дубеет).

Переваги:
    Мощьность, качественный диск в комплекте, прорезиненые ручки,
    Недоліки:
    Кабель. Нет плавного пуска.
      Представитель поставщика

Здравствуйте, Серёга! Спасибо Вам за покупку и отзыв с высокой оценкой. Желаем бесперебойной эксплуатации инструмента на долгое время!

• Галина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Покупала мужу на день рождения. Муж очень доволен. В работе проверена.

• Гузенко Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Добре працює, кут нахилу та товщина регулюєтися.

Переваги:
    Хороший товар за свою ціну.
  • Оріщенко В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Відмінний інструмент за свою ціну в роботі у мене вже третій рі. Високі оберти, надійна збірка, загалом залишився задоволений.

Представник бренду

Вітаємо, пане Оріщенко! Дякуємо Вам за придбання циркулярної пили RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені її використанням і вирішили поділитися своїм відгуком. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!

• Віталій С***

Добра пила.

Переваги:
    Недоліки:
    Не має
      Представник бренду

Добрий день, Віталію! Ми вдячні Вам за придбання циркулярної пили RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!

• Роман В***

Працює дуже добре

Представник бренду

Вітаємо, Романе! Раді, що Ви задоволені використанням цієї циркулярної пили від RZTK. Дякуємо за вибір і високу оцінку продукції нашого бренду!

• Роман С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пилою дуже задоволений. Перед вибором даного бренду довго сумнівався але коли почав використовувати інструмент в роботі одразу зрозумів, що не прогадав.

Переваги:
    Різ рівний, навіть з комплектним диском 60 мм дошку розпускає впевнено. Люфт підшипників мінімальний. Потужності двигуна вистачає для розпилу дошки максимально допустимої товщини. Ціна/якість для дому
    Недоліки:
    Ураховуючи ціну відсутні
      Представник бренду

Вітаємо, Романе! Дякуємо Вам за придбання циркулярної пили RZTK цієї моделі. Раді, що Ви оцінили переваги її використання. Ми вдячні за Ваш відгук!

• Ігор С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Замовив для домашнього використання.

Переваги:
    Недоліки:
    Час покаже)
    • Богдан П***

І як вона?

Представник бренду

Добрий день, Ігорю! Ми вдячні Вам за придбання циркулярної пили RZTK цієї моделі. Будьте впевнені, Ви зробили вдалий вибір. Бажаємо успішного користування!

• Андрій К***

Якісний товар.

Представник бренду

Добрий день, Андрію! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку циркулярної пили RZTK цієї моделі. Бажаємо успішного користування!

• Владислав С***

Гарна пилка. Працює.

Представник бренду

Добрий день, Владиславе! Ми вдячні Вам за придбання і високу оцінку циркулярної пили RZTK цієї моделі. Бажаємо довготривалого успішного користування!

• Воротний П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

За свої кошти просто супер,дуже виручила в будівництві!!!

Переваги:
    Якість і ціна!
    Недоліки:
    За користування протягом двох років не виявив.
      Представник бренду

Вітаємо, Павле! Дякуємо за покупку циркулярної пили RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Раді, що цей інструмент став Вашим надійним помічником. Ми вдячні за Ваш відгук!

• Віталій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Все супер, працює як потрібно.

Представник бренду

Добрий день, Віталію! Ми вдячні Вам за придбання циркулярної пили RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Добре, що Ви задоволені роботою цього електроінструмента. Дякуємо за відгук!

• Владислав П***

все в найкращому вигляді

Переваги:
    все як в описі
      Представник бренду

Добрий день, Владиславе! Раді, що Ви задоволені вибором циркулярної пили RZTK цієї моделі. Бажаємо успішної експлуатації!

• Богдан І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Покупкою радий. За свої гроші саме те що потрібно

Представник бренду

Вітаємо, Богдане! Ми вдячні Вам за покупку циркулярної пили RZTK і найвищу оцінку. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішної експлуатації!

• Василь К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Відповідає опису і фото.Чудовий інструмент для домашнього використання, порізки дров і обрізки досок в не великіій кількості.

Переваги:
    гарний дизайн, практичність і ціна
    Недоліки:
    середня потужність, але перевага, що не рве шліци і шестерню ротора
      Представник бренду

Добрий день, Василю! Дякуємо Вам за придбання циркулярної пили RZTK. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Бажаємо легкого та успішного використання!

• Татьяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже чудово себе показала, пилили брус сосни 10/15 довжина в 3 метри , навіть не нагрілась .

Переваги:
    Можна використовувати в невеликому приміщенні й добре спрацьовує захист .
      Представник бренду

Вітаємо, Тетяно! Ми вдячні Вам за вибір і покупку циркулярної пили RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені її використанням. Дякуємо за відгук!

• Костянтин Е***

Ok