Великий зимовий розпродаж. Знижки до 55% з 15 по 21 січня

Відгуки покупців про Дриль ударний RZTK D 1000

Залиште свій відгук про цей товар
  • Іван Зубкович
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купувався дриль 24 листопада 2023 року. За цей рік здавалася по гарантії в ремонт і сьогодні знову не працює. Якісь даного товару просто на мінімалках....

• Представник бренду

Добрий день, Іване! Прикро, що сталася ця ситуація. Для уточнення обставин і консультації щодо вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Александр Назаренко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Покупка прошла быстро и удобно для меня.

Переваги:
    Дрель тяжёлая, значит мотор мощный.
    Недоліки:
    Пока не обнаружил.
    • Представник бренду

Добрий день, Олександре! Ми вдячні Вам за придбання цього ударного дриля від ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Бажаємо успішного користування!

• Михаил Нечуев
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не часто нею користуюся, але регулятор швидкості вже не працює. Дуже прикро що якість не така як в описі.

Переваги:
    Довгий шнур
    Недоліки:
    Ламається так само як і більш дешевші без брендові штамповки
    • Представник бренду

Добрий день, Михайле! Дякуємо за придбання ударного дриля цієї моделі та залишений відгук. Для сервісного звернення скористайтесь інформацією з посилання. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Яна Заслонка
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дріль, як дріль. Раз у рік скористатися в домашньому побуті саме те.

Переваги:
    Недоліки:
    Немає , якщо користуватися рідко
  • Євген Герасименко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

На другий день зламався регулятор обертів

Переваги:
    Швидка та потужна
    Недоліки:
    Не ударна це іграшка у бетон не забуриш
    • Представник бренду

Добрий день, Євгене! Прикро, що сталася ця ситуація. Нагадаємо, що гарантія становить 12 місяців. Для сервісного звернення скористайтесь інформацією з посилання. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Василь Романюк

Хороша дрель

Переваги:
    Хороша дрель
    Недоліки:
    Немае
  • Ярмошевич Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

На 1000 не тягне. Дуже гріється вже на початку роботи.

Переваги:
    Дешевий
    Недоліки:
    Гріється. Китай конкретний.
    • Представник бренду

Добрий день, Сергію! Дякуємо за придбання ударного дриля цієї моделі та залишений відгук. Цей пристрій відповідає зазначеним характеристикам. У разі виникнення проблем, труднощів під час експлуатації чи будь-яких запитань щодо товару, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Руденко В'ячеслав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дриль не поганий довго чекав, щоб зробити усе одразу. Брав зробити отвори під спортивний куточок і одразу повісити новий телевізор нарешті на кронштейн. Проблем ніяких не відчув все легко просвердлилося, свердло міцно кріпиться у патроні у якому я до речі майже не побачив люфту. З однієї сторони була цегляна стінна, а там де майданчик був бетон. Із тим і з іншим матеріалом дриль впорався добре якогось суттєвого перегріву не було. Сподіваюсь в майбутньому послугує мені ще довго!

• Представник бренду

Добрий день, В’ячеславе! Ми вдячні Вам за покупку ударного дриля RZTK цієї моделі. Раді, що Ви знайшли час, аби поділитися власним позитивним досвідом експлуатації. Упевнені, Ви будете задоволені подальшим використанням. Дякуємо за Ваш відгук!

• Константин Агамиров
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

При работе новой дрелью шум такой, как от моей старой дрели с изношенными подшипниками. Сверлил крепления под плинтуса с ударом, нормально (за плинтусом "раздолбанного" отверстия не видно). Крепил карниз, пришлось делать поэтапно - вначале сверлом меньшего диаметра на всю длину, а потом уже номинальным размером очень медленно, чтобы форма отверстия не сильно изменилась. В общем работает, но качество как за 1000 грн. Типа пока на гарантии - разбирать нельзя, так что смазать дополнительно не получиться. Если шум не важен и точность не принципиальна, то можно брать. Если бы мне сейчас пришлось покупать, то купил бы что-то другое.

Переваги:
    Только для "черновых работ"
    Недоліки:
    Чистовое отверстие правильной формы просверлить вряд ли получиться
    • Представник бренду

Добрий день, Костянтине! Дякуємо за придбання ударного дриля цієї моделі та залишений відгук. Добре, що Ви знайшли час, аби поділитися власним досвідом користування. У разі виникнення будь-яких труднощів під час експлуатації чи запитань щодо використання, будь ласка, звертайтеся за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми зможемо допомогти Вам!

• Сергей Пирогов

Мені саме то

• Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Раді, що Ви задоволені вибором цього ударного дриля від RZTK. Бажаємо успішного користування!

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Функціонал дрилі не працює, не регулюється швидкість (відсутні режими), 3 рази ремонтували, міняли кнопку нічого не змінюється. Кажуть, що все добре, дриль працює нормально. Брехня!!! Одні негативні емоції, навіть не покористувався!!!
    Не рекомендую до придбання. Витратіть на 600-800 грн більше і придбайте щось краще (брендове), типу Бош або Метабо.

Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Не працює
    • Представник бренду

Добрий день, Євгене! Прикро, що Ви отримали негативний досвід користування цим дрилем. Будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми намагатимемося допомогти Вам!

• Валентин
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Брав для користування вдома. Свої функції виконує. свердлить бетон. Дуже легка, прокладав опалення, свердлив стіни, потужності цілком вистачає.

• Представник бренду

Добрий день, Валентине! Дякуємо Вам за придбання ударного дриля RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені його використанням і поділилися своїм відгуком. Бажаємо успішної роботи й надалі!

• Валерий Наконечный
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дриль зроблений якісно, крепкий і потужний, працює так як треба.

Переваги:
    Якість, ціна
    Недоліки:
    Поки що немає, далі буде видно.
    • Представник бренду

Добрий день, Валерію! Дякуємо Вам за придбання ударного дриля RZTK цієї моделі. Раді, що Ви цілком задоволені його використанням. Ми вдячні за Ваш відгук!

• Арсеній Микитюк
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купував, щоб не вбивати наявний шурупокрут свердлильними роботами.
    Дрилем задоволений, за такі гроші відмінний інструмент

Переваги:
    Зручно лежить у руці, досить легкий, всі кнопки працюють чітко.
    Недоліки:
    У межах домашнього використання недоліків немає.
    • Представник бренду

Добрий день, Арсенію! Дякуємо за вибір цього ударного дриля від бренду RZTK. Раді, що Ви цілком задоволені його використанням. Вдячні за Ваш відгук!

• Ростислав Гаджієв
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купляв деякі речі RZTK,але ця річ найгірша,регулятор обертів крутиться безкінечно....не зрозуміло чи то найнижчі оберти чи ні,бо оберти явно не повільні....але за такі гроші на декілька раз може бути.....

• Представник бренду

Добрий день, Ростиславе! Прикро, що Ви отримали неоднозначне враження від використання цього електроінструмента. Для уточнення обставин ситуації, що склалася, і консультації щодо вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Євген Ярмоленко

Мені вже третій раз типу кажуть що мінять кнопку, а регулювання швидкості так і не працює коректно!!!! А сервіс каже все працює коректно!!!
      Це повний обман!!!
      В моєму випадку мені потрібні маленькі оберти, а вона цього не робить!!!

• Представник бренду

Добрий день, Євгене! Будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми намагатимемося допомогти Вам!

• Владислав Авраменко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

На свою ціну досить не поганий варіант. Потужний та якісно зібраний дриль для домашнього використання саме те що потрібно!

Переваги:
    Якісно зібраний корпус та довгий шнур живлення
    Недоліки:
    Тестую покищо все ОК
    • Представник бренду

Добрий день, Владиславе! Ми вдячні Вам за покупку ударного дриля RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені вибором цього електроінструмента. Упевнені, що будете задоволені його використанням тривалий час. Дякуємо за відгук!

• Андрей Дудинский
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Сгорел якорь после 10го запуска без нагрузки... Не рекомендую мусор!

• Представник бренду

Добрий день, Андрію! Прикро, що сталася ця ситуація і Ви отримали негативні враження від користування цим дрилем. Для сервісного звернення скористайтесь інформацією з посилання. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Андрей Дудинский

Сервис сработал на 100%, заменили якорь и кнопку пуска за 8 дней бесплатно . Благодарен за отношение Розетки к постоянным покупателя .Что по товару останусь при своём мнении. Рекомендовать не буду ...

• Представник бренду

Добрий день, Андрію! Добре, що питання, яке виникло, успішно вирішене. Дякуємо, що доповнили свій відгук. Бажаємо успішного користування!

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Регулювання швидкості не працює, сервіс типу ремонтував, написали, що замінили кнопку живлення, підтверджую, кнопка інша з літерами і крутиться краще але нічого не регулює!!! Краще заплатити трохи більше за якісну річ типу Метабо або Бош і взагалі не знати цих страждань...

Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Майже не користувався, зробив менше 10 отворів, а часу витратив дуже багато.. потрібно ще раз їхати в розетку забирати повторно.. Вже давно придбав іншу, краще трохи більше заплатити за Метабо або Бош
    • Представник бренду

Добрий день, Євгене! Шкода, що виникла ця прикра ситуація. Ваш відгук передано до відділу підтримки клієнтів для з’ясування обставин і вирішення цього питання. Будь ласка, очікуйте на дзвінок. Дякуємо за розуміння!

• Матвейчук Андрей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже гарна річ,для дому саме те

Переваги:
    Ціна якість
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Андрей Мартыненко

Працюе добре

• Валентин Сорока
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дрилем задоволений, за рік було просвердлено чимало отворів.
    Працювала як у побуті, так і за великих обсягів робіт.
    Дуже зручний, потужний дриль для різноманітних робіт.
    За свою ціну дриль виправдав себе на всі 100%.

Переваги:
    - потужна - присутні регулювання обертів та вибір режиму як свердління з ударом, так і без нього -У комплектації є додаткова руків'я для зручності роботи -Хороша ізоляція кабелю - Ергономіка на чудовому рівні
    Недоліки:
    На цій моделі свердлильний патрон затискає оснастку за допомогою ключа, не завжди зручно, зате надійно.
    • Представник бренду

Добрий день, Валентине! Ми вдячні Вам за придбання ударного дриля RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені своїм вибором і знайшли час, аби поділитися відгуком. Ваша думка важлива для нас. Бажаємо успішної експлуатації на довгий час!

• Дат
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Неплохо сбалансирована, не тяжелая, в использовании простая. Делал отверстия под полку в бетонной стене- справилась отлично.

• Представник бренду

Вітаємо, шановний покупцю! Дякуємо за покупку ударного дриля RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Бажаємо довготривалого успішного користування!

• Артем
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Придбав 25.04.24 для побутової роботи в квартирі (не ремонти), за місяць не користувався, лежала в коробці, дістав через місяць покупки, а патрон вже поржавів у декількох місцях, що це за мінусовий результат якості ?

Переваги:
    Недоліки:
    Поржавів патрон через місяць після покупки без експлуатації дрелі
    • Представник бренду

Добрий день, Артеме! Для уточнення обставин ситуації, що склалася, і консультації щодо вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Дмитрий Аникиенко

Зачистіть шліфшкуркою , обробіть маслом і загорніть патрон у целофан. Всі китайські дрилі ржавіють. Метал патрону найдешевший

• Комол
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Останнім часом купив кілька інструментів RZTK і залишився задоволеним. Дриль не став винятком. Шукав саме бюджетний дриль для установки в свердлильну стійку і відносно точного ручного свердління невеликих діаметрів у металі та дереві.Важливо, що є регулювання обертів кнопкою. Якість збірки дуже пристойна. Ціна низька. Рекомендую для домашнього вжитку.

Переваги:
    Низька ціна, гарна якість збірки, зручна та легка. Регулювання обертів, реверс, додаткова ручка та запасні щітки у комплекті. Є як бонус і ударна функція, іноді можна посвердлити цегляну стіну, але краще мати для цього перфоратор, а не ударний дриль.
    • Представник бренду

Вітаємо, шановний покупцю! Ми вдячні Вам за вибір і придбання продукції ТМ RZTK. Добре, що Ви задоволені використанням цього дриля, оцінили його переваги та поділилися своїм відгуком. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!

• Артем Пилипчук
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чи мені попався брак, чи у всих така якість - не знаю. Коли тільки дістав з коробки, перемикач режимів: "З ударом" і "Без удару" - був заклинений на режимі "З ударом", але коли увімкнув і покрутив, той розблокувався; також інструкція була помята. Функція "З ударом" тут дуже ненадійна, коли недовго попрацював в цьому режимі - розлетівся голчатий підшипник валу через який і відбувається той удар (може настільки ненадійний, а може був незмащенний), також зубці на храповиках посточувались. Коли зняв редуктор та кришку електронного двигуна щоб почистити від стружки, зламалася одна щітка, добре що в комплекті є дві запасні, я її замінив, до речі, ті встановлюються з сильною натяжкою, але при сборці зламалася друга яка була при покупці, я її теж замінив. Коли зібрав інструмент, захотів перевірити працездатність, то реверс працював, а от коли спробував покрутити в головному напрямку, в двигуні щось іскронуло, і інструмент перестав працювати.

Переваги:
    Ціна, в редукторі вистачає змазки
    Недоліки:
    Функція "З ударом" - чистий маркетинг
    • Представник бренду

Добрий день, Артеме! Прикро, що Ви отримали негативний досвід користування цим дрилем. Нагадаємо, що для розкриття пристрою і його ремонту обов’язково треба звертатися в авторизований сервісний центр, адже самостійне втручання в конструкцію може призвести до втрати гарантії. Для уточнення обставин ситуації, що склалася, і консультації щодо вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Дмитрий Аникиенко

Красний провід куди у вас під'єднано ?
      Схоже що ви зробили коротке замикання

• Антон
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Як за свої кошти - найкращий варіант.

Переваги:
    Потужність, ергономічність, підсвітка.
    • Представник бренду

Добрий день, Антоне! Дякуємо Вам за придбання ударного дриля RZTK цієї моделі. Раді, що Ви відзначили його переваги. Бажаємо успішної експлуатації!

• Артур Новосядлов
  • Микола Гунько
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Над якістю ще попрацювати треба, але як то кажуть за такі гроші... Регулятор обертів на курку зламався після кількох використань, кілька днів тому розлетівся голчастий підшипник в редукторі. Неприємно. Дриль використовувалася досить активно. З гарантією не став заморочуватися, поломка не критична, витратив би просто час.

Переваги:
    Працює, ціна
    Недоліки:
    Якість деяких елементів
    • Представник бренду

Вітаємо, Миколо! Дякуємо за придбання ударного дриля цієї моделі. Щоб уникнути небезпечних ситуацій і втрати гарантії, зверніться по сервісне обслуговування. Для цього скористайтеся інформацією з посилання. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Владимир Породюк
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пользовался пару часов. Переключатель сверло-молоток стоит наоборот.

Переваги:
    Тихая. Регулировка оборотов.
    Недоліки:
    Тяжёлая.
    • Представник бренду

Добрий день, Володимире! Дякуємо за покупку цього ударного дриля RZTK і залишений відгук. Ваша думка важлива для нас, а зауваження обов’язково буде враховане. Бажаємо успішного користування!

• Володимир Удод

Бриль супер.

• Представник бренду

Добрий день, Володимире! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку ударного дриля RZTK цієї моделі. Бажаємо успішного користування!

• Ігор К
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарна, не габаритна для домашніх потреб підійде. Щодо змащування (писали що сухо) додаю фото.

Переваги:
    Потужність, ціна
    Недоліки:
    Фіксатор глибини одразу зламався за що мінус
    • Представник бренду

Добрий день, Ігорю! Дякуємо за покупку ударного дриля RZTK цієї моделі. Раді, що загалом Ви позитивно оцінили його використання. Ми вдячні Вам за відгук з фото. Ваша думка важлива для нас і буде врахована. Бажаємо успішного користування!

• Николай Калашник

Гарна дель все працюе. Для дому тє що треба. Дякую РЗТК

Переваги:
    Недоліки:
    Невияв
    • Представник бренду

Вітаємо, Миколо! Дякуємо за придбання ударного дриля RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені своїм вибором і поділилися відгуком. Бажаємо успішного користування!

• Сергей Грищенко

Товар гарний.

• Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за придбання ударного дриля RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!

• Сергій Сміщук
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

побутова ... потрібно шестерні та підшипники змастити мастилом ЕР-2, бо шестерні майже сухі ... поки що працює, якщо користуватись мало, то піде ...

Переваги:
    дешево, гарний вигляд ...
    Недоліки:
    шестерні невідомо з чого
    • Представник бренду

Добрий день, Сергію! Дякуємо за придбання ударного дриля цієї моделі. У разі виникнення труднощів під час використання чи будь-яких запитань щодо товару, будь ласка, звертайтеся за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти. Бажаємо успішної експлуатації!

• Євген Ярмоленко

Підтримую, ця дриль поганий.

• Представник бренду

Добрий день, Євгене! Шкода, що у Вас склалася така думка. У разі виникнення проблем, труднощів під час експлуатації чи будь-яких запитань щодо товару, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Сергій Ревчук

За ціну,якість люкс

Переваги:
    Свердлить
    Недоліки:
    Поки нема
    • Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку ударного дриля RZTK цієї моделі. Бажаємо легкого та успішного користування!

• Юрий Чернышов
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дрель хорошая, для квартиры то что нужно не греется я покупкой доволен пользуюсь уже четыре года нареканий нет. Продавца рекомендую.

Переваги:
    Маленькая и удобная.
    • Представник бренду

Вітаємо, Юрію! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку цього ударного дриля від RZTK. Раді, що Ви задоволені своїм вибором і поділилися відгуком. Бажаємо успішної експлуатації!