Відгуки покупців про Дриль-шурупокрут акумуляторний RZTK DSR 1220Li
- Василь В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший помічник закрутити викрутити просверлити
- Переваги:
- Зручний 2акб відповідає моїм потребам
- Недоліки:
- Не виявив
- Корниевский М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зламався зарядний пристрій, прошу порадити який зарядний пристрій я можу у вас придбати??
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар середньої якості, слабке крутне зусилля, недокручує, через рік вийшов з ладу зарядний пристрій (перестав заряджати)Не рекомендую, краще дорожче і якісніше.
- Володимир М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для домашніх робіт
- Переваги:
- Компатний
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дриль
- Вктор Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень хорошая продукция
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вітаю, підкажіть, ліг зарядний пристрій для акумів, який краще взяти. Дякую
- Анатолій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Задоволений!
- Переваги:
- Одні плюси!
- Бензель О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дриллю задоволений виконує свої функції та щей 2 акума
- Переваги:
- 2 акумулятора
- Недоліки:
- Покі нема
- Дмитро У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Таке собі, для домашнього використання.
- Дми Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюсь в домашніх умовах 15 міс. Зручний.
Спеціальними приборами не тестував, але суб'єктивно, одна з двох батарей розряджається швидко.
Патрон неможливо зажати нормально вручну. Потрібно тримати патрон однією рукою і нажимати кнопку пуску іншою. Зажавши патрон на максимальному моменті - круглі свердла все одно можуть прокручуватись в патроні- Переваги:
- Ціна, кейс, дві батареї.
- Недоліки:
- Напевно, якість акумуляторів.
Неможливість зажати патрон вручну.
- Віктор З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Є можливість придбати ще один кейс окремо?
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Непоганий за свої гроші, крутить, свердлить, радує) Єдиний недолік - патрон не блокується, тобто коли крутиш патрон руками - редуктор теж прокручуєтьсяю.Це не дозволяє нормально затиснути свердло в патроні. То затискаю патрон рукою та тисну на кнопку, і він сам той патрон затягує. Мені в принципі не заважає, але мамо що маємо.
- Переваги:
- Прцює, два акуми, патрон знімається.
- Недоліки:
- Нема блокування патрону при затисканні.
- Андрій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В користуванні понад рік, акумулятори тримають добре, чудовий інструмент за акційну ціну.
- Владимир Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший инструмент для бытовых нужд. Большой плюс - съёмный патрон. 2 аккума позволяют крутить непрерывно)
- Переваги:
- Цена, кейс
- Андрій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюся майже рік заряд тримае довго міцний головне що в наявності другий акумулятор та все в кейсі
- Переваги:
- Кейс два акумулятора
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Цей шурупркрут я придбав заради двох акумів на 12 В.
Але він мені дуже «зайшов»
Добре тримає заряд
Зарядний пристрій в комплекті
Пластиковий зручний кейс для зберігання, в якому розмістився й набір біт- Переваги:
- Два акумулятори
Зарядний пристрій
Пластиковий кейс - Недоліки:
- Не виявив
- Леонтій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Придбав цей шуруповерт 10 місяців тому. Прийшов з одним непрацюючим акумулятором - обміняли весь товар.
- Переваги:
- Компактні розміри, знімний патрон, 2 акумулятори Агод, які довго працюють
- Недоліки:
- Немає блокування шпинделя при зупинці, довгий час зарядки
- Максим Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер.
- шулипа и***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
все ок,, працює
Представник брендуДобрий день, Ігорю! Дякуємо за придбання акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі та позитивну оцінку. Бажаємо успішного користування!
- Іван Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- Крутить активно, особливо, коли акб вже натренований. За свої гроші - чудова покупка для домашнього використання
- Недоліки:
- Особливість конструкції патрона не дозволяє затиснути свердло намертво. При великому навантаженні буде прокручуватись.
Представник брендуДобрий день, Іване! Ми вдячні Вам за придбання продукції ТМ RZTK і високу оцінку. Добре, що загалом Ви задоволені використанням цього дриля-шуруповерта. Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації!
- ГістьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
шурупокрут реально хороший, купив 2-3 міс тому збирав ним меблі, реально зручний і хориший, якщо берете то беріть зі змінним патроном так як під им є гніздо для біти, і можна на патроні мати свердло за секунду няти патрон і ти маєш готовий шурупокрут з бітою
якщо плануєте для домашнього використання то раджу брати саме такий, тому що він легкий і зручний, ним легко добратись до складних місць на відміну від 18 вольтових, купив його бо на той момент не було в наявності 18ток але якщо чесно то зараз я би і не брав 18тку, він компактний і дуже зручний.
з неприємного 1акумулятор на 2 ампергодини а інший на 1,5, не скажу що критично але було би приємніше мати 2 шт на 2А (за таку ціну гріх жалітись ну на сайті не вказано що вони різні)
а так шурик реально топовий, якщо ви для дому берете то не пошкодуєте, якщо професіонал і працюєте по 8 год на день то не знаю треба пробувати, но не думаю що він розсипиться на рівному місці- Переваги:
- зйомний патрон
- Недоліки:
- різні акумулятори в комплекті
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за вибір і придбання акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Добре, що загалом Ви високо оцінили пристрій. Також вдячні за Ваш розгорнутий відгук і рекомендації. У разі виникнення будь-яких запитань щодо експлуатації, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти. Бажаємо подальшого успішного користування!
- Ростислав Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В целом - ок. Простой,удобный, пластик нормальный, все переключается, крепкий корпус. Каких-то критических моментов не обнаружил. Для мелкого домашнего ремонта подойдет с головой.
Представник брендуВітаємо, Ростиславе! Нам дуже приємно, що придбання дриля-шурупокрута нашого бренду викликає у Вас позитивні емоції Бажаємо відмінних результатів у подальшому користуванні на довгий час!
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Приобрел данный шуруповёрт и....
В комплекте аккумуляторы на 1.5 А вместо заявленных 2 амперных !!
Сдал и сделал другой заказ.
Пришел шуруповёрт уже как положено с 2 амперными аккумуляторам. Будьте внимательны при получении.- Переваги:
- Доступная цена
- Недоліки:
- Несоответствие аккумуляторов.
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Дякуємо за покупку акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Вибачте за спричинені незручності. Добре, що загалом Ви позитивно оцінили пристрій і знайшли час на відгук. Бажаємо успішного користування!
- Цвілій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зважаючи на ціну, можна закрити очі на недоліки...
Для мене був дуже важливий відцентрований патрон - тут з цим проблем нема.
кейс, два акумулятори та та зйомний патрон - дуже зручно.
Сам патрон не дуже, оскільки якість обробки його деталей низька, видно, що деталі не відшліфовані, відповідно розкручуючи/закручуючи відчувається характерне тертя, що вимагає додаткових зусиль.- Переваги:
- Два акумулятори/кейс/ціна
- Недоліки:
- Якість матеріалів/збірки
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за придбання акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Добре, що загалом Ви задоволені його використанням. У разі виникнення труднощів під час експлуатації чи будь-яких запитань щодо роботи, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Микола Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер що має знімний патрон, але сам патрон бажає бути кращим. Затискачі в патроні з дешевого металу і зроблені криворуко. І ще один великий "-" не можливо затиснути як слід свердло, відповідно воно постійно вилітає або прокручується. В цілому шуруповертом задоволений
- Переваги:
- Дешевий, має кейс, адекватна зарядка
- Недоліки:
- Патрон на 3, ліхтарик ні про що
Представник брендуВітаємо, Миколо! Ми вдячні Вам за придбання акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Раді, що загалом Ви позитивно оцінили інструмент і знайшли час на відгук. У разі виникнення проблем чи будь-яких запитань щодо експлуатації, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти. Бажаємо легкого та безперебійного користування!
- Микола Л***
Доповнюю, після року користування. Для домашніх-гаражних потреб норм. Рекомендую, тільки в тому випадку якщо користуєтесь не часто і маєте стелеві нерви ( мова про патрон )
- В'ячеслав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова річ
Працював на даху. Набагато зручніше.- Переваги:
- 2 батареї, ціна
- Недоліки:
- - не помітив
Представник брендуВітаємо Вас, В'ячеславе! Дякуємо за придбання дриля-шурупокрута ТМ RZTK. Раді, що Ви оцінили переваги використання цієї моделі. Зичимо завжди відмінних результатів!
- Володимир Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вчора забрав товар. Інструмент чудовий, але він вже був кимось розпакований. Акумулятори в комплекті не ті. На шуріку написано 2А/год, а справді 1,5А/год.
- Переваги:
- Ціна якість, швидко знімний патрон
- Недоліки:
- Акумулятори не ті
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо за придбання продукції нашої торговельної марки. Добре, що Ви оцінили переваги цього інструмента. Для вирішення питання, що склалося, Ви можете звернутися за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти. Бажаємо успішного користування!
Представник брендуДоброго дня, Володимире! Дякуємо за звернення. У телефонній розмові запропонували Вам варіант вирішення цієї ситуації. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, Ви можете звернутись на гарячу лінію служби підтримки RZTK, за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти! Дякуємо за розуміння та вибір RZTK!
- Вова В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Достойний рівень дякую
- Переваги:
- Впевнений що треба провірив працює
- Недоліки:
- Впевнений немає
Представник брендуДобридень, Вово! Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Нам дуже приємно, що дриль-шурупокрут від RZTK прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо найкращих результатів!
- Олег.Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Забрал вчера в пункте выдачи. Шуруповёрт стоит своих денег. Аккумуляторы были полу-розряжены (оба рабочие).Для домашнего использования в самый раз.
- Переваги:
- Быстросъёмный патрон, 2 аккумулятора. Кейс.
- Недоліки:
- Пока не нашел.
Представник брендуВітаємо Вас, Олегу! Ми вдячні Вам за вибір дриля-шурупокрута RZTK. Раді, що Ви задоволені використанням цієї моделі, а також поділилися власними враженнями про її роботу в цьому відгуку. Зичимо успішного користування на довгий час!
- Роман Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За такі гроші супер
Представник брендуДобрий день, Романе! Дякуємо, що знайшли час поділитися відгуком на дриль-шурупокрут ТМ RZTK. Бажаємо приємного використання та відмінних результатів!
- Сергій Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доброго Вечора, сьогодні прийшов шурік)
Вже пів години граюся з розряжиними акумуляторами но плюси є він витягує)
Взагалі шурупокрут прийшов в ідеалі, кейс запакований, в коробці, акумулятори живі обидва! Як для домашніх послуг чудовий інструмент!
Свердлив плитку на розрядженому акумуляторі 1хв діаметром 12мм., Получилось!- Переваги:
- Ціна, швидко знімний патрон
- Недоліки:
- Не швидкозажимний патрон, довгий час заряду
Представник брендуВітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за придбання акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK. Добре, що загалом Ви задоволені використанням цієї моделі та знайшли час, аби залишити відгук. У разі виникнення будь-яких запитань щодо експлуатації, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти. Бажаємо успішного користування!
- Владимир Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Классный Шурик! Удобный, лёгкий, качественный. Все работает, два акума рабочие.
- Переваги:
- Цена, качество, два аккумулятора.
- Недоліки:
- Пока не нашел.
Представник брендуДобридень, Володимире! Дякуємо Вам за придбання дриля-шурупокрута RZTK. Щиро раді, що Ви змогли оцінити переваги цієї моделі. Бажаємо завжди відмінних результатів з технікою нашого бренду!
- Степан Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший шуруповерт
Представник брендуВітаємо, Степане! Ми вдячні Вам за придбання акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування на довгий час!