Відгуки покупців про Будівельний фен RZTK F 2200
- AI аналіз відгуків210 відгуків: позитивні — 75%, нейтральні — 15%, негативні — 10%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олексій І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За три года наверное раз пять пользовался, минут по десять, пятнадцать, сгорела спираль, вентилятор работает. Никому не советую покупать собственную торговую марку розетки!!!
- Переваги:
- Никаких
- Недоліки:
- Качество ноль
Представник брендуДобрий день, Олексію! Дуже прикро, що сталася ця ситуація й у Вас склалася така думка про продукцію нашого бренду. Ваш досвід використання обов’язково буде врахований. Ми пропонуємо післягарантійний ремонт на платній основі. З питання його оформлення можна зателефонувати за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Євгеній Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Звичайний будівельний фен. Брали для проєкту з відновлення кухні. Зі своїми задачами справився
- Переваги:
- Ціна, простота у використанні
- Недоліки:
- Не має
Представник брендуВітаємо, Євгенію! Дякуємо Вам за придбання цього будівельного фена від RZTK. Ви зробили вдалий вибір. Раді, що знайшли час, аби поділитися власним позитивним досвідом користування. Ми вдячні за Ваш відгук з найвищою оцінкою!
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Був потрібен фен, температура якого стартує від 50-60 градусів. На відміну від інших за приблизно аналогічну ціну, у цього є ще насадки в комплекті.
- Переваги:
- Ціна, комплектація.
- Недоліки:
- Для мене ніяких.
Представник брендуДобрий день, Олександре! Ми вдячні Вам за придбання будівельного фена RZTK цієї моделі. Ви зробили вдалий вибір. Окрема подяка за додані фото. Бажаємо успішного користування!
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Михаил З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює нормально
Я задоволений.- Переваги:
- Нормальна робота за нормальну ціну.
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Михайле! Дякуємо за покупку та високу оцінку будівельного фена RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені його використанням. Вдячні за Ваш відгук!
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальний за свої гроші
- Переваги:
- Бренд rztk, ціна/якість
- Недоліки:
- Не знаю
Представник брендуДобрий день, Олександре! Ми вдячні Вам за придбання будівельного фена RZTK цієї моделі. Ви зробили вдалий вибір. Бажаємо успішного користування!
- Катя Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже класна штука! Брала щоб обдерти стару ламіновану плівку з вхідних дверей. Справився на ура! На 1 швидкості і 4 ступінь нагріву, більше не знадобилось.
- Переваги:
- Легкий, зручний, потужний
Представник брендуВітаємо, Катерино! Ми вдячні Вам за покупку будівельного фена RZTK. Раді, що Ви задоволені його використанням і знайшли час на відгук, відзначивши переваги цієї моделі. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!
- Юрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший інструмент за свою ціну. Мої сподівання виправ. Як для професіоналів не знаю. По господарству в домі цілком хороший. Доставили, як завжди швидко. Дякую.
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки не виявлено.
Представник брендуВітаємо, Юрію! Ми вдячні Вам за придбання цього будівельного фена від RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішного користування на довгі роки!
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В инструкции по эксплуатации на фен RZTK-2200 сказано, что при положении переключателя :
1-температура от 60-350
2- температура от 60-600.
Дайте, пожалуйста, разъяснения по диапазону температур по положению регулятора в положении 1-2-3-4-5-6-7-8 и max.- Переваги:
- Хороший фен
- Недоліки:
- Нет.
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за покупку будівельного фена RZTK цієї моделі та найвищу оцінку.
У першому положенні температурний діапазон такий: 1 — 60–70 градусів Цельсія, 2 — 70–80, 3 — 80–120, 4 — 120–160, 5 — 160–220, 6 — 220–270, 7 — 270–350, 8 — 350–400, 9 (max) — 400–450. У другому положенні температурний діапазон такий: 1 — 60–70 градусів Цельсія, 2 — 70–80, 3 — 80–190, 4 — 190–260, 5 — 260–350, 6 — 350–430, 7 — 430–520, 8 — 520–600, 9 (max) — 600–680. Ці дані зібрані лабораторією і призначені лише для довідки. На практиці різні фізичні умови, відстань та інші фактори відрізняються, що призводить до певного відхилення температури. Наприклад, якщо відстань ближча, то температура буде вищою. Також температура поступово підвищуватиметься після тривалого часу використання. Зауважте, що це безступінчасте регулювання не може бути абсолютним контролем температури, для більш точного контролю слід вибрати фен із цифровим дисплеєм.
У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Ярослав Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все працює
Представник брендуВітаємо, Ярославе! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку цього будівельного фена від ТМ RZTK. Окрема подяка за додане фото виробу. Бажаємо успішної експлуатації!
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Шмалить норм)
- Повло Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює нормально
Представник брендуВітаємо, шановний покупцю! Дякуємо Вам за придбання будівельного фена RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Бажаємо успішної експлуатації!
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший фен
- Володимир М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класний. У всякому разі для мене, як побутового користувача (не професіонала). Два рівні потужності повітряного потоку і девʼять рівнів нагріву - цілком достатньо для домашніх робіт. Скільки він буде жити - інше питання. Поки що працював їм сумарно години три - чотири, не більше
- Переваги:
- За свою ціну - добре
- Недоліки:
- Покине виявив
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо Вам за придбання будівельного фена RZTK цієї моделі. Упевнені, Ви будете задоволені його використанням тривалий час. Ми вдячні за Ваш відгук з найвищою оцінкою!
- Юрий Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный надежный инструмент с плавной регулировкой мощности благодаря чему выключатель работает в благоприятном режиме. Соответствует заявленным характеристикам.
- Переваги:
- Цена, качество.
- Недоліки:
- За год не обнаружено.
Представник брендуВітаємо, Юрію! Ми вдячні Вам за придбання цього будівельного фена від ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішного користування!
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую) феном задоволений.
- Переваги:
- Гарно нагріває
- Недоліки:
- Хіба ціна трішки.
- Інна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює добре, в роботі поки що не поступає дорогим фенам
Представник брендуДобрий день, Інно! Дякуємо за придбання будівельного фена RZTK цієї моделі. Ви зробили вдалий вибір. Раді, що задоволені використанням цього електроінструменту. Вдячні за Ваш відгук!
- Леонід К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює добре
- Переваги:
- Регулювання температури
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доставили швидко!
- Дмитро Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Феном задоволений. Плівку із вхідних дверей знято за півгодини. Продовжую тестити
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку будівельного фена RZTK цієї моделі. Бажаємо легкого та успішного користування!
- Руслан О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
не поганий за свої кошти,, працює на відмінно,,,швидко доставили
- Переваги:
- регулювання температури
Представник брендуВітаємо, Руслане! Ми вдячні Вам за придбання цього будівельного фена від бренду RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішного користування!
- Ярослав Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює. Як на мене температура на максимумі слабуввта.
- Переваги:
- Вмикається.
- Недоліки:
- Слабка температура гагріву.
Представник брендуДобрий день, Ярославе! Дякуємо за відгук. Виробник заявляє максимальну робочу температуру для цього будівельного фена в 600 градусів Цельсія. Якщо Ви вважаєте, що Ваш пристрій не відповідає заявленим параметрам, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер,якістю задоволений.
- Олексій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарно дме і гріє. Для побутових потреб вистачає. Дуже добре, що є регулятор температури. Також зручно, що його можна поставити вертикально, соплом вгору. Іноді це корисно. До того ж, в такому положенні він краще охолоджується після роботи.
Представник брендуДобрий день, Олексію! Дякуємо Вам за покупку будівельного фена RZTK. Раді, що Ви відзначили переваги цієї моделі. Ми вдячні за Ваш відгук і бажаємо успішного користування!
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар гарний за свою ціну, рекомендую .
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Відсутність футляру
- Богдан В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуде швидка доставка, гарна упаковка. Якість самого фену разом с насадками на вищому рівні. Покупкою повністю задоволений.
- Переваги:
- Швидка відправка
- Ігор В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Деферамбів йому співати не буду, але він мені сподобався. За такі гроші, це просто красень. Для побутового використання - саме то! Дякую.
Представник брендуДобрий день, Ігорю! Ми вдячні Вам за покупку будівельного фена RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалого успішного користування!
- Виктор С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
прямо из коробки включил и часа два фигачил на максимуме. Ни малейших минусов, работает как зверь. И наконец, он просто красивый.
- Переваги:
- и цена и качество
- Недоліки:
- не обнаружил
- Вячеслав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий технічний фен для побутового використання
- Переваги:
- Ціна-якість відповідає
- Недоліки:
- За такі гроші немає
Представник брендуДобрий день, Вячеславе! Дякуємо за покупку та високу оцінку будівельного фена RZTK цієї моделі. Окрема подяка за додане фото. Бажаємо успішного користування!
- Андрей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Рекомендую
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює чудово
- Володимир М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює відмінно. Зручний, якісний, надійний.
- Переваги:
- Дуже якісний інструмент!
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо Вам за придбання будівельного фена RZTK цієї моделі. Раді, що Ви відзначили переваги використання цього електроінструмента. Ми вдячні за Ваш відгук з найвищою оцінкою!
- Денис Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ціна комплектація класс
Представник брендуВітаємо, Денисе! Ми вдячні Вам за придбання цього будівельного фена від RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішного користування!
- Костенко С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Фен працює стабільно, пластик не смердить навіть на максимальній температурі. Потужності цілком вистачає для зняття старої фарби. Варіант за свої гроші, я б сказа в чудовий.
Представник брендуВітаємо, пане Костенко! Дякуємо за вибір цього будівельного фена від RZTK. Раді, що Ви задоволені його використанням. Ми вдячні за Ваш відгук!
- Сергій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відповідає опису
Представник брендуВітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за придбання будівельного фена RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Бажаємо довготривалого успішного користування!
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює)
Представник брендуДобрий день, Ігорю! Ми вдячні Вам за придбання і високу оцінку будівельного фена RZTK цієї моделі. Успішного користування!