- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Живучий, мощный. Отпал с одной стороны рычаг смены направления оборотов. Видимо ударился об него. Выполняет все поставленные задачи на все сто процентов.
- Переваги:
- Мощность, безотказность.
- Недоліки:
- За такую цену недостатков нет. Отбил свою цену за пару дней работы.
- Представник бренду
Добрий день, Олександре! Ми вдячні Вам за придбання цього перфоратора від бренду RZTK. Раді дізнатися, що Ви задоволені його використанням. Дякуємо за Ваш відгук!
- Микола ЛитвиненкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Перше враження позитивне. Користуюсь недовго.
- Переваги:
- Відповідає характеристиці.
- Представник бренду
Вітаємо, Миколо! Дякуємо за придбання перфоратора RZTK цієї моделі. Упевнені, Ви будете задоволені його використанням тривалий час. Вдячні за Ваш відгук!
- ЕдуардВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює тихіше ніж інші. Свою справу робить добре. Комплектація непогана за таку ціну.
- Переваги:
- Тихий, комплектація
- Недоліки:
- Поки нема
- Представник бренду
Добрий день, Едуарде! Ми вдячні Вам за вибір і покупку перфоратора RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені його роботою. Бажаємо довготривалого успішного користування!
- Андрій МельникВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
За ці гроші - шикарний перфоратор. Бетонний перестінок 7 см проходить буром 10 мм секунд за 7-10. Пушка-машина!
- Переваги:
- Потужний, стартовий набір бурів по бетону
- Представник бренду
Добрий день, Андрію! Раді, що Ви задоволені вибором цього перфоратора від RZTK. Дякуємо, що знайшли час, аби поділитися відгуком. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!
- Сергій КравченкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
По бетону не працював, але стяжку і цеглу взяв нормально. Все працює добре.
- Представник бренду
Вітаємо, Сергію! Дякуємо Вам за придбання перфоратора RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені його використанням. Вдячні за Ваш відгук!
- Світлана ГордійчукВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добре працяє
- Представник бренду
Вітаємо, Світлано! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку перфоратора RZTK цієї моделі. Бажаємо успішного користування!
- Евгений СоколовВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень классный.
- Переваги:
- Всё отлично.
- Представник бренду
Вітаємо, Євгене! Ми вдячні Вам за придбання електричного перфоратора RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
- Андрій ГлушакВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже корисна річ, в комплекті досить непогані бури, зручний ящичок для зберігання.
Дірки свердлить потужно і швидко, не знаю чи довговічна для професійного використання, але для дому те що треба.- Переваги:
- Прекрасний варіант для домашнього користування
- Недоліки:
- Не виявив
- Представник бренду
Добрий день, Андрію! Дякуємо Вам за придбання цього перфоратора від бренду RZTK. Упевнені, Ви будете задоволені його використанням тривалий час. Ми вдячні за Ваш відгук з найвищою оцінкою!
- Владислав КошелєвВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Машина хорошая. Испытана на бетоне. Бур 20 -ка в диаметре. Метр в длине.
- Представник бренду
Добрий день, Владиславе! Дякуємо за покупку перфоратора RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Бажаємо успішного користування на довгий час!
- Вячеслав БирюковВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для побутових справ, саме, то!
- Представник бренду
Добрий день, Вячеславе! Ми вдячні Вам за покупку перфоратора RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішного користування!
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний перфоратор для побутового використання. Потужності вистачає для буріння бетону і цегли. При тривалому застосуванні слабо гріється. Гарна комплектація з досить якісними витратними матеріалами.
- Переваги:
- Ціна, потужність, комплектація
- Представник бренду
Доброго дня, Юрію! Дякуємо Вам за придбання і високу оцінку техніки RZTK. Бажаємо приємної експлуатації на довгий час!
- Максім ГорячийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Харош префаратор
- Олександр КісельовВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
На свої кошти, відмінений.
- Леонид КовальВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий перфоратор
- Переваги:
- Ціна, якість!
- Недоліки:
- -----------
- Представник бренду
Вітаємо, Леоніде! Дякуємо Вам за придбання перфоратора RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Бажаємо успішної експлуатації!
- Андрій МатвеєвВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для домашнього користування це найкращий варіант,ціна і якість.
- Представник бренду
Добрий день, Андрію! Дякуємо за покупку перфоратора RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Бажаємо успішного користування!
- Євгеній ПоліщукВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для дому супер! Свою роботу робить!
- Сергій ЯковенкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ціна-якість the best
- Представник бренду
Вітаємо, Сергію! Дякуємо Вам за покупку та високу оцінку цього перфоратора від ТМ RZTK. Бажаємо успішної експлуатації!
- Олександр РівілісВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для домашнього використання, коли потрібно зробити декілька отворів в бетоні - саме то.
- Переваги:
- Недорогий, досить потужний
- Недоліки:
- Поки що не знайшов. Час покаже...
- Представник бренду
Добрий день, Олександре! Ми вдячні Вам за придбання перфоратора RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Бажаємо довготривалої успішної експлуатації!
- Олег АндрійовичВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Після майже року посиленої експлуатації - "не тримає" патрон - це є якийсь ре комплект для даної моделі патрона?
- Переваги:
- Виконує свої функції на 104%
- Недоліки:
- Слабке виконання спеціальної шайби в патроні
- Представник бренду
Добрий день, Олегу Андрійовичу! Дякуємо за придбання перфоратора цієї моделі. Добре, що Ви задоволені його використанням. Для консультації щодо вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Олександр ПлюшкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для домашнього використання - те що треба.Коронку під підрозетники і під розподільчі коробки крутить нормально,гріється в міру,але для дому - те що треба.Порпдувала наявність комплекту щіток
- Переваги:
- Ціна якість
- Недоліки:
- Не виявив
- Представник бренду
Добрий день, Олександре! Ми вдячні Вам за придбання перфоратора RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені своїм вибором і вирішили поділитися відгуком. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!
- Александр КостюченкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Стоит своих денег. Можно брать!
- Представник бренду
Добрий день, Олександре! Дякуємо за придбання перфоратора RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Бажаємо успішної експлуатації!
- Віктор ЛисюкВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класний перфоратор, для дому те що треба, щоб десь в стіні отвори зробити, працює також і як дрель, можна в деревині отвори зробити, додаткова ручка допомагає міцніше тримати у руках що зменшує навантаження на руки.
- Переваги:
- Хороша ціна, можна придбати в оплату частинами, є декілька свердел в комплекті, додаткові щітки та мастило
- Недоліки:
- вага, у порівнянні з шурупокрутами важчий, але для певних задач така вага необхідна для роботи щоб зробити необхідні отвори у стіні..
- Представник бренду
Добрий день, Вікторе! Дякуємо Вам за придбання перфоратора RZTK цієї моделі. Ви зробили вдалий вибір. Ми вдячні за Ваш відгук і бажаємо успішної експлуатації!
- Андрій КучукВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний перфоратор. Потужний. На даний момент вої завдання виконує дуже гарно.
- Переваги:
- ціна та якість, зручність
- Недоліки:
- поки що не виявив
- Представник бренду
Добрий день, Андрію! Ми вдячні Вам за покупку перфоратора RZTK цієї моделі. Добре, що Ви задоволені його використанням. Упевнені, так буде й надалі. Дякуємо за Ваш відгук!
- Олександр ЛатишВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює
- Представник бренду
Добрий день, Олександре! Дякуємо за придбання і високу оцінку перфоратора RZTK цієї моделі. Бажаємо успішного користування!
- Андрій ПоліщукВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний за свої гроші
- Переваги:
- Відносно потужний, компактний, ціна
- Представник бренду
Добрий день, Андрію! Дякуємо за придбання перфоратора RZTK цієї моделі. Раді, що Ви оцінили його переваги. Бажаємо успішного користування!
- Василь КоханВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все отлічно!!!
- Представник бренду
Добрий день, Василю! Ми вдячні Вам за придбання перфоратора RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Бажаємо успішної експлуатації!
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Эту дрель купил, берегу, но сам пользуюсь другой. Потом основная дрель сдохла, начал пользоваться этой. Надо было просверлить 6-ку через бетон и кафель. Обычная ударная дрель кафель сверлит долго, около 20 и сверло плавится. А потом бетон секунд 10. Итого 30 секунд на отверстие ценой порчи сверла. Когда взял этот перфоратор, то пробило кафель с бетоном и просверлило отверстие все вместе за 3 секунды.
- Переваги:
- Дрель - убийца бетона и сверхтвердых материалов. Делает отверствие в самых твердых материалах за 3 секунды. Сверло слабо греется, долго живет
- Недоліки:
- Не нашел
- Представник бренду
Вітаємо, Дмитре! Ми вдячні Вам за придбання перфоратора RZTK цієї моделі. Раді, що Ви цілком задоволені його використанням і вирішили поділилися своїм відгуком. Бажаємо успішної експлуатації!
- Андрій ПоліщукВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все нормально, із своєю задачею справляється
- Переваги:
- Недорогий
- Представник бренду
Добрий день, Андрію! Дякуємо за придбання перфоратора RZTK цієї моделі. Раді дізнатися, що Ви задоволені його використанням. Вдячні за Ваш відгук!
- Владислав ЄлагінВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товаром задоволений! Зручний в роботі, справляється зі своїми функціями!!!
- Переваги:
- Все добре!!
- Недоліки:
- Не знайшов.
- Представник бренду
Добрий день, Владиславе! Дякуємо за вибір цього перфоратора від ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені його використанням. Вдячні за Ваш відгук!
- Виталий ПереверзевВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
За ці гроші гарна річ
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Поки не знайшов
- Представник бренду
Добрий день, Віталію! Дякуємо за придбання перфоратора RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Бажаємо довготривалої успішної експлуатації!
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший перфоратор для непродолжительных работ по дому. Отличное соотношение цены и качества.
- Представник бренду
Вітаємо, Катерино! Дякуємо за придбання перфоратора RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені своїм вибором і поділилися відгуком. Бажаємо успішного користування!
- Антон КоптяевВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший перфоратор
- Василь ВаникВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ок
- Переваги:
- ОК. Наразі
- Недоліки:
- Пока не знаю
- Представник бренду
Добрий день, Василю! Дякуємо за придбання перфоратора RZTK цієї моделі. Бажаємо довготривалої успішної експлуатації!
- Володимир ЯцківВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прийшло швидко вчасно на вигляд таке як і замовляв
- Андрій ПилипенкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купив перфоратор для домашніх робіт, працює добре, зручний у використанні
- Недоліки:
- Свердла які йдуть у комплекті неякісні, у мене свердла на 6 та 8 попались деформовані криві, у використанні вони не годяться
- Представник бренду
Добрий день, Андрію! Дякуємо за придбання перфоратора цієї моделі та позитивну оцінку. Ваша думка важлива для нас і буде взята до уваги. У разі виникнення будь-яких запитань щодо експлуатації, будь ласка, звертайтеся за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти. Бажаємо успішного користування!
- Деніс ЛисіхінВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
....