Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Дриль-шурупокрут акумуляторний RZTK RD 1213Li

Оцінка користувачів 4.7/5
  • AI аналіз відгуків
    370 відгуків:  позитивний ~75%, нейтральний ~15%, негативний ~10%
    Користувачі відзначають, що дриль-шурупокрут RZTK RD 1213Li є вдалим вибором для побутових та дрібних ремонтних завдань. Перевагами вважають доступну ціну, зручність у використанні, компактність та достатню потужність для домашніх робіт. Багато хто рекомендує одразу купувати додатковий акумулятор, оскільки базової батареї не завжди вистачає для тривалої або інтенсивної роботи. При цьому іноді зустрічаються зауваження щодо якості збірки, довговічності акумулятора, наявності биття у патроні та ненадійних пластикових деталей. Загалом інструмент отримує позитивні відгуки, якщо не використовувати його в професійних цілях і враховувати цінову категорію.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Іванна І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороший прилад за свої гроші

Переваги:
    Основні задачі виконує
  • Роман В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

По такій ціні треба брати навіть якщо ти не знаєш, що то таке. Ще пізніше взяв їхню мініболгарку заради двух додаткових акумів. Тепер три акума і це додаткові 9 годин для роботи роутера під час блекаута та й ще можна саморіз вкрутити. Фантастика!

Переваги:
    Ціна, металевий редуктор, не розболтана як деякі більш дорогі бренди, а це важливо.
    Недоліки:
    Тільки комплектація бо всього один акум.
  • Сергій Д***

топ за свої гроші!

• Олександр Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличный выбор за эти деньги. Смотрел видео с его разборкой, внутри все качественно сделано, шестерни редуктора металлические а не пластиковые, главный вал на двух подшипниках. В моем случае биения патрона нет вообще, люфта тоже. из недостатков, - не слишком уверенная фиксация переключателя скоростей, и какой то не слишком аккуратный на вид аккумулятор. Но в целом у него нет конкурентов за его цену. Рекомендую.

Переваги:
    цена, качество.
    Недоліки:
    пошарпаный на вид аккумулятор, не четкая фиксация переключателя скоростей.
  • Денис К***

Все добре, працею гарно

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чоловіку сподобалось. Прикрутив дома все що можна

• Дорел К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Стену, метал, дерево, пластмас - сверлит без проблем.

Переваги:
    По ощущениям из качественных материалов, для дома хватает мощности.
    Недоліки:
    Пока не заметил.
  • Сергій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Товар супер, беру вже вотормй

Переваги:
    Бюджетний гарно працює
    Недоліки:
    Світодіод не має чіткого направлення
  • Валерій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Користуюсь п’ятий місяць, і головне враження- він набагато витриваліший, ніж здається на вигляд. Думав, пластиковий іграшковий патрон швидко розхитається, але биття немає навіть після сотень саморізів у сосну та ДСП.

• Владислав Г***

Приехало быстро. Работает. Результативность покажет время

Переваги:
    Недорого
    Недоліки:
    Нет пока
  • Сергій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороший інструмент для дому. Поки що нарікань немає

• Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Десь після місяця активного використання можу зробити наступний висновок - шуруповерт загалом непоганий, не вище середнього по якості, відповідає своїй ціні.
    Основний недолік - дуже важко витягати акумулятор, сидить доволі туго, а також доводиться крутити його, підганяючи в посадочні місця, коли вставляєш. Трішки тугувато крутиться муфта регулювання затягування, але може з часом трішки розходиться.
    Головні функції закручування/викручування та свердління виконує добре.

Переваги:
    Ціна/якість
    Недоліки:
    Важко витягається акумулятор, вставляється також не по маслу. Відсутність індикатора зарядки акумулятора.
    • Святослав Н***

На зарядному пристрої є індикатор, який набуває двох кольорів. Червоний - АКБ не заряджений. Зелений - АКБ заряджений

• Лариса Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудовий дриль, легкий у використанні, довго тримає заряд.

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Цей малюк дивує впевнено заганяє саморізи в дерево і не втомлює руку .

Представник бренду

Добрий день, Олександре! Раді дізнатися, що Ви задоволені використанням цього акумуляторного дриля-шуруповерта від ТМ RZTK. Ми вдячні за Ваш відгук!

• Владислав К***

Працює

Представник бренду

Добрий день, Владиславе! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Бажаємо успішного користування!

• Владислав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

За эти деньги шуруповёрт просто отличный, аккумулятор держит нормально, недостатков за полгода не нашел

Представник бренду

Добрий день, Владиславе! Ми вдячні Вам за придбання дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені його використанням і поділилися своїм відгуком. Бажаємо довготривалої успішної експлуатації!

• Наталля В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чому нема насадки куди вставляти шуруп?На малюнку є а в упаковці немає?В коробці немає держателя для біт.

Переваги:
    Щє незрозуміло
    Недоліки:
    Немає держателя,треба окремо його замовляти а на фото сайта на товпрі він є,а насправді в коробці немає.
      Представник бренду

Добрий день, Наталлю! Дякуємо за вибір і покупку акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK. У комплекті цієї моделі не передбачено оснащення (біт, свердел і перехідників), його потрібно придбати окремо. Зображення в картці товару показують можливість установлення відповідного оснащення. Ви можете придбати потрібні насадки на сайті інтернет-магазину "Розетка": посилання. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Виталий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличный компактный инструмент, стабильно держит заряд и без труда справляется с любыми домашними задачами. Пользуюсь уже год очень доволен.

Представник бренду

Добрий день, Віталію! Ми вдячні Вам за вибір дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Раді дізнатися, що Ви задоволені його використанням. Дякуємо за відгук!

• Вячеслав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Практично новий і перестав крутити патрон.ремонувати немає сенсу.сміття-в смітник))

Переваги:
    ціна
    Недоліки:
    зламався
      Представник бренду

Добрий день, Вячеславе! Прикро, що сталася несправність Вашого пристрою. Нагадаємо, що гарантія на цей товар становить 12 місяців. Для сервісного звернення скористайтесь інформацією з посилання. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Георгій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Досить непогано за свої гроші.

Переваги:
    Недоліки:
    Якість збирання
      Представник бренду

Вітаємо, Георгію! Ми вдячні Вам за покупку цього дриля-шуруповерта RZTK і позитивну оцінку. Ваша думка важлива для нас і буде врахована. Бажаємо довготривалого успішного користування!

• Олексій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Крутиться, трещітка трескотить)) ще в магазині не могли, нормально зняти акум, бо пластик такий собі), но за такі грощі кажу беру. Для не частих, домашніх потреб підійде.

Переваги:
    Дешевий
    Недоліки:
    Пластик так собі
      Представник бренду

Добрий день, Олексію! Дякуємо за покупку та позитивну оцінку дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Ваш досвід обов’язково буде врахований. Бажаємо успішного користування!

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудово працює, ніяких проблем не виявлено.

Представник бренду

Вітаємо, Дмитре! Ми вдячні Вам за придбання акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені його використанням. Дякуємо за відгук!

• Павло Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Нещодавно придбав цей шуруповерт для побутових потреб в квартирі. Ще за 669 грн. А вчора прийшлось трохи покрутити. Працює все нормально. Інструмент сподобався. Як буде далі подивимось.

Переваги:
    Недоліки:
    Поки не виявлено
      Представник бренду

Вітаємо, Павле! Дякуємо за придбання цього акумуляторного дриля-шуруповерта від ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором і вирішили поділитися відгуком. Бажаємо успішного користування!

• Остапенко О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Добрий шурупокрут для дому. Швидка доставка, безкоштовна з розетка, невеликі гроші. Якщо мати для важких робіт мережевий шурупокрут, то для легких робіт самий раз. Я задоволений.

Переваги:
    Ціна-якість.
    Недоліки:
    Не виявив.
      Представник бренду

Добрий день, Олегу! Дякуємо за придбання акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені вибором. Ми вдячні за Ваш відгук і бажаємо успішного користування!

• Виктория И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отлично работает и справляться отлично

Переваги:
    Цена , качество
      Представник бренду

Добрий день, Вікторіє! Ми вдячні Вам за придбання дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені його використанням. Дякуємо за відгук!

• Віталій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Легкий, компактний, чудовий для дому.

Представник бренду

Добрий день, Віталію! Дякуємо за Ваш відгук про продукцію нашого бренду.

• Валерий Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Компактный и на удивление бодрый помощник для дома

Представник бренду

Добрий день, Валерію! Дякуємо за придбання дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішного користування!

• Владислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Бачу запитують про зарядний кабель. Якщо він втрачений чи виведений, то підходить кабель DC-USB універсальний. У мене він також підключає роутер до павербанка, коли нема світла.

• Данило
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мій перший шуруповерт, і як на мене чудовий інструмент для дому: компактний, легкий. Акумулятор добре тримає заряд.

Представник бренду

Вітаємо, Даниле! Ми вдячні Вам за покупку акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Ви зробили вдалий вибір. Бажаємо успішного користування на довгі роки!

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Поки що без нарікань, в день отримання одразу встиг попрацювати ним пару годин.

Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо Вам за вибір і придбання дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Ви зробили вдалий вибір. Окрема подяка за додані фото. Бажаємо успішного користування!

• Серафим

Чудовий за свою ціну

Представник бренду

Вітаємо, Серафиме! Ми вдячні Вам за придбання дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Успішного користування!

• Іван П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

На ті гроші,чудовий товар. Коли купував надіявся на гірше,але приємно здивлваний. Рекомендую.

Представник бренду

Добрий день, Іване! Дякуємо за придбання акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Раді, що змогли перевершити Ваші очікування. Бажаємо довготривалого успішного користування!

• Андрей М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Нормальный шурик, брал чисто для мелкого ремонта. Думал будет слабее, но саморезы в дерево влетают бодро. Из минусов- подсветка слабее чем думал. Батарея держит неплохо

Представник бренду

Добрий день, Андрію! Добре, що загалом Ви задоволені вибором цього дриля-шуруповерта від RZTK. Ваша думка важлива для нас та обов’язково буде врахована. Бажаємо довготривалого успішного користування!

• Андрій З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Зламався через 2 роки, почала прокручуватись головка. Двигун крутить, головка під легким навантаженням зупиняється. При тому що за ці 2 роки від дуже не багато працював.

Недоліки:
    Швидко зламався
      Представник бренду

Добрий день, Андрію! Прикро, що сталася несправність Вашого пристрою. Ми пропонуємо післягарантійний ремонт на платній основі. З питання його оформлення можна зателефонувати за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Дякуємо за відгук, Ваш досвід обов’язково буде врахований!

• Евгений П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не плохой инструмент, за такие деньги все супер однако жутко воняет пластмассой и такое чувство что он сгорел хоть работает адекватно и не каких проблем в работе не было

Представник бренду

Вітаємо, Євгене! Ми вдячні Вам за придбання акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK. Добре, що загалом Ви позитивно оцінили використання цієї моделі. Специфічний запах нового пристрою зникає із часом експлуатації. Проте Ваш досвід обов’язково буде врахований. Бажаємо успішного користування!

• Лукаш А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ще не користувалась але все працює , зручний , акумулятор заряджається за годинки дві . Зняла зірку за відсутність біти в комплекті, це не зручно (

Переваги:
    Компактність , ціна
    Недоліки:
    Відсутність біти
      Представник бренду

Добрий день, Анно! Дякуємо Вам за придбання дриля-шуруповерта цієї моделі від ТМ RZTK. Будьте впевнені, Ви зробили вдалий вибір. Дійсно, у комплекті постачання цього товару не заявлено оснащення, його потрібно придбати окремо, наприклад тут: посилання. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти. Бажаємо успішного користування!