Сток. Розпродаж залишків до −60%

Оцінка користувачів 4.71/5
на основі 323 відгуки
  • Ксенія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Що я можу сказати я дівчинка і мені цей прилад сподобався тепер в домі все перекручено та просвердлено , навіть бетонні стіни

Переваги:
    Ціна якість
      Представник бренду

Вітаємо, Ксеніє! Дякуємо за покупку та найвищу оцінку акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Раді, що Ви цілком задоволені своїм вибором і вирішили поділитися відгуком. Успішного користування!

• николай п***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Вісімнадцять років займаюсь сервісом інструменту. Хоча, точніше займався... Мій СЦ в Сєвєродонецьку був.. Але приємно вражений якістю девайса. А юзав до цього імениті бреди. Браво Розетка! Порадували.

Переваги:
    Добротно зібраний, по конструції -класика.
    Недоліки:
    Задовго заряджається. Хоча для здоров"я батареї-це плюс.
      Представник бренду

Вітаємо, Миколо! Дякуємо за покупку акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK. Дуже приємно отримати найвищу оцінку цієї моделі від спеціаліста. Раді, що Ви знайшли час, аби поділитися своїм відгуком і відзначити переваги електроінструмента. Бажаємо успішного користування!

• Володимир О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

За свої гроші хороша річ. Для домашніх цілей повністю влаштовує. Потратив час, щоб знайти запасний акумулятор до нього. Було б добре якби хоча б прив'язували посилання на запасний акумулятор, який підходить

Переваги:
    Ціна, справляється з поставленими завданнями
    Недоліки:
    Немає запасного акумулятора в комплекті
    • Ігор Д***

Підкажіть де взяти запасний акумулятор?

Представник бренду

Добрий день, Володимире! Дякуємо за придбання акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі та залишений відгук. Раді, що Ви задоволені використанням інструмента й відзначили його найвищою оцінкою. Посилання на сумісну батарею подане у вкладці "Характеристики" цієї картки товару. Бажаємо успішного користування!

Представник бренду

Добрий день, Ігорю! Ми вдячні Вам за придбання акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Постачання додаткових АКБ очікується вже в цьому місяці. Будь ласка, відкрийте посилання і натисніть на "Повідомити, коли з’явиться", щоб отримати повідомлення про надходження в продаж. Бажаємо успішного користування!

• Иван М***

Все супер .
    Моя мрія , щоб Наша Україна виробляла все сама , без посредників (китаю), тоді стане ще кращий товар❗️

Переваги:
    Ціна , якість збірки.
    Недоліки:
    Трішки смердючий пластик.
      Представник бренду

Добрий день, Іване! Ми вдячні Вам за придбання акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Раді, що Ви відзначили його найвищою оцінкою і поділилися своїм відгуком. Дякуємо за Ваші побажання. Зичимо успішного використання цього інструмента!

• Кохан В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Брали щоб в ванній зробити в бетоні липки,для зеркалала,поличок,і куча різних речей.Коли начали доводити бетон то на до швидкості він почав трохи плавитися але переключили на першу і по трохи зробили неймовірно,я думала він не справитися,після цього зразу можу сказать за такі гроші він найкращий.Дякую вам

Переваги:
    Скажу сразу це маленький монстр,який бетон пробив,дуже
      Представник бренду

Добрий день, Вікторіє! Ми вдячні Вам за придбання акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені використанням електроінструмента й поділилися своїм відгуком. Бажаємо успішної експлуатації!

• Марина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Я вибрала цей шуруповерт, моїй половині якраз потрібен. Замовила на точку видачі в Хмельницькому, отримала сьогодні та попросила співробітника Розетки допомогти оглянути та ввімкнути його щоб перевірити батарейку, мені не відмовили. Все добре, запаковано як слід. Купила! Тепер загорну в обгортку з сердечками і буде свято моєму любчику.

Представник бренду

Добридень, Марино! Вдячні Вам за придбання дриля-шурупокрута RZTK цієї моделі для подарунка коханій людині. Добре, що Ви задоволені. Бажаємо тільки найкращих емоцій від придбання нашої продукції!

• Дмитрий Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Аккумулятор подходит от макити.

Переваги:
    Норм шурик
    Недоліки:
    За такую сумму нет
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за придбання та високу шурупокруту RZTK. Вдячні за Ваш відгук та додані фотографії. Бажаємо легкого та приємного використання на довгий час!

• Сергей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Сколько заказывал на Розетка , не было никаких проблем.А тут решил взять шуруповёрт на чёрную пятницу,у него цена была 540 грн.Когда я его получил 4 декабря цена у него выросла до 639 грн.Розетка это как, объясните пожалуйста?

Переваги:
    За свою цену норм.
    Недоліки:
    Нет.
      Представитель поставщика

Здравствуйте, Сергей! Спасибо Вам за покупку. Для связи с продавцом Вы можете воспользоваться следующей ссылкой: посилання

• Валентин Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пропрацював із цим шуруповертом уже тиждень. Враження винятково позитивні. За якістю складання, потужністю, ергономікою – все влаштовує повною мірою. Перепробував уже купу марок шуруповертів, і цей RZTK на їхньому тлі виглядає дуже гідно. Потужності – з головою. Батарея довгограюча. Задоволений.

Представник бренду

Добрий день, Валентине! Дякуємо за придбання акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Раді дізнатися, що Ви цілком задоволені його використанням і вирішили поділитися власним досвідом роботи в цьому відгуку. Бажаємо успішної експлуатації на довгий час!

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Придбала для домашнього використання саме цю модель з акумулятором тому, що любимо майструвати в хаті і на вулиці.
    Користуємось тиждень. Дрель-шурупокрут зручний і простий в роботі. Зібрали весь спальний гарнітур: шафу, ліжко, дві тумби і комод. Супер. Рекомендую.
    Ціна дрельки дешевша за роботу майстра по збиранню меблів, ще й вся сім"я три вечори була разом)))

Переваги:
    Невеличка, легка, проста в роботі
    Недоліки:
    Не виявила
      Представник бренду

Добридень, Тетяно! Дякуємо, що знайшли час поділитися відгуком на дриль-шурупокрут ТМ RZTK. Ми раді, що використання техніки нашого бренду — це одна з нагод зібратися усією родиною. Бажаємо приємного використання та відмінних результатів!

• Андрей Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Можна було брати молодшу модель RZTK RD 1213Li, мені би для домашнього використання вистачило.

Переваги:
    Ціна, гарантія, доволі потужний. Товаром задоволений.
    Недоліки:
    Пятно підсвітки кінчається рівно по робочій зоні, видно, але поганенько. Блискуче кільце на корпусі не алюміній , як здається, а пластик.
      Представник бренду

Добридень, Андрію! Дякуємо за придбання дриля-шурупокрута RZTK та висловлену особисту думку у відгуку. Ми обов’язково врахуємо Ваші побажання для поліпшення якості продукції у майбутньому. Раді, що Ви задоволені технікою RZTK і бажаємо надалі тільки приємної експлуатації!

• Вадим П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Всё замечательно: работает как зверь!) Тактильно в руке приятный, мощный и в то же время лёгкий. Пришёл уже заряженый, упакован в коробку и пленку, доставка - супер! Спасибо магазину ROZETKA!

Переваги:
    Дёшево, как говорится, и сердито!)
    Недоліки:
    Пока не нашел за такой скромный бюджет) пораюотает - увидим (или нет))
      Представник бренду

Добридень, Вадиме! Дякуємо, що обираєте саме нашу техніку для власного побуту. Ваш вибір дуже важливий для нас. Вдячні за відгук із фото. Користуйтеся із задоволенням!

• Елена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Брала шуруповерт для дома чтобы собрать комод, сравниваю работу со старым 10 летней давности это просто небо и земля. При сборке комода отлично себя показал и в закручивании и в реверсе, подсветка так же очень облегчала работу., заряда хватило на весь цикл работ. Насадки подошли из отвертки Stanly/ Это уже 2-й инструмент бренда Розетка и опять очень удачная покупка. Жалею что не купила раньше, для дома это первый инструмент который бы я купила.

Переваги:
    отличный шуруповерт для дома
      Представник бренду

Вітаємо Вас, Олено! Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Нам дуже приємно, що акумуляторний дриль-шурупокрут від RZTK прийшовся Вам до вподоби. Зичимо найкращих результатів, а також легкої та довготривалої експлуатації!

• Юрий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

За свою ціну непоганий, вкручувати саморізи потрібно на першій швидкості перемикача зверху, друга для свердління, інакше спрацьовуватиме захист від перенавантаження і вимикатиметься. Для збору меблів і для домашніх робіт хороший, тільки зразу беріть до нього якісний набір біт.

Переваги:
    Ціна.
      Представник бренду

Доброго дня, Юрію! Ми вдячні Вам за придбання дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі, а також Ваш відгук із рекомендаціями. Бажаємо успішної експлуатації на довгий час!

• Богдан Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороший шуруповерт - зручно сидить в руці, в міру легкий, пластик відчувається якісним, на роботу нарікань ніяких - свої функції виконує, для домашнього використання - саме те що потрібно

#МойRZTK_фото #МойRZTK_видео

Переваги:
    Недорогий, якісний пластик, сверлить, крутить
    Недоліки:
    Лише 1 комплектний акумулятор, в іншому - за такі кошти ідеальний
      Представник бренду

Вітаємо Вас, Богдане! Дякуємо за придбання та високу оцінку шурупокруту RZTK. Вдячні за Ваш відгук та додані до нього інформативні фото та відеоматеріали. Бажаємо приємної та легкої експлуатації на довгий час!

• Микола Я***
    Продавець: Rozetka

Користувався до цього шурупокрута,шурупокрутом фірми "Дніпро-М". Подарували мені цей шурупокрут та він мене дуже пріємно вразив.Якість в рази краща,а ціна в рази менша !!! Досить платить за "Дніпро" божевільні ціни,які дорожчають щодня !

Переваги:
    Цена.Качество
      Представник бренду

Вітаємо Вас! Раді, що техніка ТМ RZTK припала Вам до душі. Дякуємо за Ваш відгук і бажаємо успішної експлуатації на довгий час!

• Оксана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Що казать,мій відгук для жінок-чоловіки й самі в курсі!Річ відмінна,переробила половину роботи з ним-і табуретки скріпила уголками(вчилася користуватися),а потім ролети на балконі установила,купила насадку-то й плісняву зчесала там же.Єдине-відразу купляйте насадку по типу відкрутки-її в комплекті не має.А так річ відміннаРекомендую)))

Переваги:
    Безшумний,потужний,довго тримає заряд є реверс
    Недоліки:
    Не входить в комплект нічого крім коробки
      Представник бренду

Добрий день, Оксано! Дякуємо за покупку акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Раді, що Ви оцінили його переваги та вирішили поділитися своїм відгуком. У комплекті постачання, окрім самого пристрою, передбачено акумуляторну батарею і зарядний пристрій. Бажаємо успішної експлуатації на довгий час!

• Федір О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отримав, працює, випробую і можливо доповню відгук, а так все добре, навіть за таку ціну доволі приємно що не "не хрубкий ширпотреб" вагу рука відчуває але не напружується, добре лежить в руці,

Переваги:
    Зручний хват, підсвітка
    Недоліки:
    Цікаво в продажу окремо акумулятори є?
      Представник бренду

Вітаємо, Федоре! Ми вдячні Вам за придбання акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Добре, що Ви позитивно оцінюєте його використання і вирішили поділитися своїм відгуком. На жаль, нині немає в наявності додаткових акумуляторів для цього інструмента. Будь ласка, слідкуйте за оновленнями. Бажаємо успішного користування!

• Рональд И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Довольно неплохая дрель. Брал для редкого использования. Порадовала цена, и довольно неплохая мощность. В перспективе рассматривал мобильность данного инструмента. Думаю проработает не мало.

Переваги:
    Цена, размер
    Недоліки:
    не бачу поки
      Представник бренду

Вітаємо, Рональде! Дякуємо за придбання акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Раді, що Ви позитивно оцінюєте його використання та вирішили поділитися своїм відгуком. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!

• Дмитро К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Для домашних робот раз в месяц отличий за такую цену, дай бог чтоб до окончания гарантии проработал

Представник бренду

Вітаємо, Дмитре! Ми вдячні за придбання акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Упевнені, він стане Вашим надійним помічником на довгий час. Успішного користування!

• Гуд Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Вирішив не переплачувати за такий інструмент бо користуюся ним вкрай рідко, але вряди-годи конче потрібен шуруповерт. Ця модель досить непогана, все працює і начебто відповідає заявленому.

Представник бренду

Вітаємо Вас! Спасибі, що знайшли час поділитися своїми враженнями від експлуатації дриля-шурупокрута RZTK. Бажаємо завжди відмінних результатів!

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Супер. Використання замість викрутки. Вже ліньки навіть викрутку доставати!

Представник бренду

Вітаємо Вас, Олександре! Ми раді, що Ви знайшли час поділитися враженнями від експлуатації цієї моделі дриля-шурупокрута RZTK. Користуйтеся із задоволенням!

• Іван Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мені сподобався цей шурік. Яість дуже непогана, думав буде трохи гірше, але ні, це той випадок коли реальність перевершила очікування. Взяв собі для домашнього користування і таке відчуття що він прослужить мені довго.Вже трохи ним попрацював, я покупкою задоволений. Рекомендую, але Ви вибирайте самі, що вам подобається і що Вам купувати.

Переваги:
    2 роки гарантії. В руках коли тримаєш, відчюваєш що гарна річ.
    Недоліки:
    Немає кейсу. Немає індикатору зарядки. Буває туго перемикається верхній перемикач, треба повернути його назад, трохи прокрутити, і знову здвинути, і все ok, це не критично.
      Представник бренду

Добрий день, Іване! Дякуємо за придбання цієї моделі дриля-шурупокрута RZTK та висловлену особисту думку у відгуку. Ми обов’язково врахуємо Ваші побажання у подальшому виробництві. Раді, що Ви задоволені продукцією RZTK і бажаємо надалі тільки приємної експлуатації!

• Юлія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Простий побутовий шуруповерт для "швиденько вкрутити-викрутити". Відповідає опису, списку комплектації та характеристикам. Батарейка була майже розряджена з упаковки, вистачило її тільки на те, щоб на пошті протестувати. Дома зарядили, все добре!

Представник бренду

Вітаємо, Юліє! Дякуємо за вибір продукції нашого бренду. Вдячні за Ваш відгук та високу оцінку цієї моделі. Бажаємо успішного та тривалого використання!

• Румун
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже непоганий шурік, як на мене. Якість що треба, працює чітко, рівно, ефективно.
    Для побутових задач - саме те!

Представник бренду

Добридень, Румуне! Раді, що Ви задоволені придбаним дриля-шурупокрута RZTK. Бажаємо і надалі приємного використання!

• Сергей Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Подскажите, в комплектации написано, что должно быть зарядное устройство, но товар пришел без зарядки.

Переваги:
    Мощный, малогабаритный, маленький вес.
    Недоліки:
    Ещё не пользовался.
      Представник бренду

Добрий день, Сергію! Дякуємо за вибір шурупокруту нашого бренду. Вибачте за незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми зможемо Вам допомогти!

• Іван
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Супер! Лупить як беззубий диню!)
    Довго думав, але купив і задоволений!
    Для домашніх потреб вистачає.

Переваги:
    Легкий, непогано зібраний.
    Недоліки:
    Ще не знайшов
      Представник бренду

Добридень, Іване! Ми вдячні Вам за придбання акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі, а також залишений відгук. Добре, що Ви задоволені використанням електроінструмента. Упевнені, так буде й надалі. Бажаємо успішної експлуатації на довгий час!

• Владимир С***

пойдет для сельской местности

Переваги:
    Хорош
    Недоліки:
    пока не вижу
      Представник бренду

Добридень, Володимире! Дякуємо Вам за придбання акумуляторного дриля-шурупокрута RZTK. Бажаємо завжди відмінних результатів з технікою нашого бренду!

• Войтенко М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Класний товар, розетка як завжди на висоті.

Переваги:
    Недоліки:
    Не має
      Представник бренду

Доброго дня, Миколо! Вдячні Вам за придбання акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK і найвищу оцінку моделі. Раді, що Ви задоволені цим електроінструментом. Бажаємо успішного користування!

• Олексій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Шуруповерт дуже зручний у роботі. Особливо після того, як користувався великим дрилем. Легкий і невеликий за розміром. Патрон легко і швидко затискається без ключа. Дуже зручно лежить у руці. Є дві швидкості - для шурупів і для свердління. Підсвічування не дуже яскраве, але достатнє. У середньому положенні перемикача напряму обертання клавіша увімкнення фіксується від випадкового натискання. Заряджання батареї зайняло близько 3,5 години. Матеріал корпусу та якість виготовлення сподобалися. Поки що не давав на шуруповерт якихось великих навантажень, не знаю як він з великими шурупами. Також важко сказати чи надійний та витривалий у нього механізм, але для періодичного побутового використання його, звичайно, вистачить.

Переваги:
    Лекгий і компактний. Є усі необхідні функції: реверс, дві швидкості, обмеження крутного моменту, підсвічування. На вигляд зроблено якісно: нічого не хитається, гарний пластик. Дуже гарна ціна зі знижкою.
    Недоліки:
    Коли перемикач напряму обертання у середньому положенні, і клавіша вмикання заблокована, при натисканні на неї вона вигинається донизу. Не знаю, чи може так зламатися, коли сильніше натиснути.
      Представник бренду

Добридень, Олексію! Дякуємо за придбання акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK. Окрема дяка за докладний відгук про використання цього інструмента, він буде корисним для тих покупців, які тільки обирають подібну техніку. Дуже раді, що Ви оцінили переваги моделі. У разі виникнення будь-яких запитань Ви можете звернутися за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми радо допоможемо Вам!

• Юрій М***

#МійRZTK_фото
    Купую вже другий, для тата.
    Під час невеличкого ремонту тато брав мій, такий же, дуже сподобався, тож попросив замовити і йому.
    Реальна економія сил та часу. Рекомендуємо

Переваги:
    Зручний, компактний, з підсвіткою. Реальна економія сил та часу.
    Недоліки:
    Поки не виявлено
      Представник бренду

Вітаємо Вас, Юрію! Дякуємо за придбання та високу оцінку шурупокруту RZTK. Вдячні за Ваш відгук та додані фотографії цієї моделі. Бажаємо легкої та приємної експлуатації на довгий час!

• Янина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Аппарат хорошего качества, удобно лежит в руке.
    #МойRZTK_видео

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Пока не обнаружены
      Представник бренду

Здравствуйте, Янина! Спасибо Вас за покупку и высокую оценку шуруповерта RZTK данной модели. Благодарим за добавленный к отзыву видеообзор. Желаем бесперебойной эксплуатации на долгое время!

• Хушманд Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Где вижу шруп хочу закрутить)))

Переваги:
    Цена и качество
    Недоліки:
    За такие деньги нет
      Представитель бренда

Приветствуем Вас, уважаемый покупатель! Спасибо за отзыв с фото и высокую оценку техники RZTK.  Желаем легкой и бесперебойной эксплуатации инструмента на долгое время!

• Іван Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

#МійRZTK_фото. Був придбаний для домашнього використання, гадаю даний шурупокрут є ідеальним зважаючи на ціну-якість. Приємно, що до нього інструкція та гарантійний талон на українській мові. Бажаю подальшого розширення асортименту товарів відчизняного виробника.

Переваги:
    Добра збірка, наявність декількох швидкостей, прорезинена ручка.
    Недоліки:
    Перший день досить їдучий запах пластика.
      Представитель бренда

Вітаємо Вас, Іване! Дякуємо за придбання та високу оцінку шурупокруту RZTK цієї моделі. Вдячні за Ваш відгук з ілюстраціями і побажаннями щодо розвитку нашого бренду. Бажаємо легкої та безперебійної експлуатації на довгий час!

• Александр Д***

Вибачте - це не вітчизняний виробник). Всі такі і подібні йому товари замовляються на заводах Китаю і клеїться своя єтикетка).

• Олег

Мається на увазi, що це - розроблений вiтчизняний продукт *Країна реєстрації бренду Україна*

• Александр Т***

#МойRZTK_видео

Вполне вменяемый инструмент. Надеюсь гарантия 2 года не с потолка взята, а на что-то рассчитывали. Брал скорее из любопытства, чем из-за острой необходимости. Первые впечатления положительные. Дальше покажет время.

Переваги:
    Цена. Приятный пластик. Две скорости.
    Недоліки:
    Хотелось бы индикатор заряда и патрон с блокировкой. Но это наверно наглость, учитывая стоимость :)
      Представитель бренда

Здравствуйте, Александр! Спасибо Вам за покупку и высокую оценку шуруповерта RZTK данной модели. Благодарим за добавленный к отзыву видеообзор. Желаем бесперебойной эксплуатации на долгое время!

• Сергей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Шуруповерт сегодня получил в точке выдачи, все отлично. Патрон держит сверло хорошо, фиксируется удобно. Сам шуруповерт также удобен, регулировка оборотов нажатием плавная и удобная.

В коробке лежал гарантийный талон, но он не заполнен. В связи с этим вопрос: гарантия предоставляется по чеку или нужно все-таки заполнить этот талон?

Переваги:
    Цена, удобно лежит в руке
      Представитель поставщика

Здравствуйте, Сергей! Благодарим за приобретение и высокую оценку техники RZTK! Рады, что Вы нашли время поделиться своим отзывом. Гарантия на всю продукцию предоставляется по чеку. Желаем легкой и бесперебойной эксплуатации инструмента на долгое время!