Заряджаємо на навчання

Оцінка користувачів 4.46/5
на основі 81 відгук
  • Шабатин О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

За майже 3 роки використання без нарікань! Для власних потреб в самий раз. Використовувую не дуже часто, однак стабільно. Жодного разу не підвів! Для прикладу, заряду двох акумуляторів вистачає, щоб вкрутити пачку 500 штук саморізів 5,5 см. в соснову дошку. При цьому майже не гріється. І це йому вже біля 3 років!

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Не виявив
  • Евгений П***
    Продавець: Rozetka

В цілому даною покупкою дуже задоволений. Вже довелося збираати і розбирати меблі - зі своєми функціями справляється добре. До шуруповерта замовив набір якісних бітів, які ще й помістилися у кейс - то взагалі краса.
    Єдина неприємність - застібки на коробці дуже слабкі і одна майже одразу зламалася.
    Але переваг все ж значно більше, тому можу радити до придбання.

Переваги:
    Ціна, функціональність, зручність
    Недоліки:
    неякісна коробка - застібки швидко зламалися
  • Юрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Рідкісний непотріб. Здав по гарантії, відремонтували. Після ремонту користувався 2 рази по 10-15 хв і після цього 3 міс не використовувалось. Знову здохла одна батарея

Переваги:
    Жодних
    Недоліки:
    Батареї хлам
  • Андрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пропрацював саме таким цілий рік, день в день, акумулятори тримають добре, трішки розбився патрон

Переваги:
    Відслужив вірою і правдою, і служить дальше але вже не у мене
    Недоліки:
    За рік користування затерлась резина
  • козаченко а***

Отличный апарат за эти деньги, за 1,5 года не разу не подводил

Переваги:
    Отлично крутит
    Недоліки:
    Не нашел
  • Валерий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Спасибо за быструю доставку! Сразу собрал шкафчик, как получил и зарядил. По итогу этой работы могу сказать что шуруповерт нормальный. И на вид хорош и в работе удобный. Акумуляторы оба рабочие пришли.

Представник бренду

Добрий день, Валерію! Ми вдячні Вам за придбання акумуляторного дриля-шуруповерта від ТМ RZTK. Раді, що Ви цілком задоволені використанням цієї моделі. Упевнені, так буде й надалі. Дякуємо за відгук!

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Покупал в октябре, шуруповерт с своими задачами справляется, но работает только одна батарея

Переваги:
    Хороший за свои деньги
    Недоліки:
    Брак батареи
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за придбання акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK. Добре, що загалом Ви позитивно оцінили цю модель. Для вирішення питання заміни акумулятора можете звернутися в точку видачі інтернет-магазину "Розетка" або відправити товар перевізником. Детальна інформація із цього питання доступна за посиланням: посилання. Актуальна інформація щодо точок видачі "Розетка", які працюють нині, за посиланням: посилання. Вдячні за розуміння. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми зможемо Вам допомогти!

• Віталій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Півроку працює в ремонтно-будівельних роботах в місці розташування 50 людей - житло, позиції... Справляється чудово. За цей час єдина косметична поломка - відколовся шматок пластика біля кругового регулятора потужності . Чудова річ за свою ціну.

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    За таку ціну немає
      Представник бренду

Добрий день, Віталію! Дякуємо, що знайшли час, щоб написати розгорнутий відгук, та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі дриля-шурупокрута RZTK. Ми дуже цінуємо Вашу думку стосовно техніки нашого бренду. Будьте впевнені у Вашому виборі та користуйтесь із задоволенням!

• іван р***
    Продавець: Rozetka

замовляв шуруповерот RZTK RDE1220Li в кейсі з двома акумуляторами . прислали з двома непрацюючими акумуляторами добу заряджав ноль реакціЇ. Повернув на другий день. вже тиждень шефруються перекидають із сервіса рзтк на розетку. не повертають ні товар справний ні гроші. Відношення до покупця СКОТСЬКЕ!!!! НЕ РЕКОМЕНДУЮ НІ РОЗЕТКУ НІ ШОРУПОВЕРТ . ВСЕЖ ЧЕКАЮ РЕАКЦІЇ ІНТЕРНЕТ МАГАЗИНУ.!!!!! НОМЕР АКТУ ПОВЕРНЕННЯ АК 565655.

Переваги:
    ЖОДНИХ- ПРИСЛАЛИ НЕРОБОЧИЙ ІНСТРУМЕНТ ЦЕ В МЕНЕ ВПЕРШЕ ТАКЕ ЩО ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН ПРИСЛАВ НЕРОБОЧИЙ ТОВАР ВЗАГАЛІ . НЕ ЗЗВЯЗУЙТЕСЬ З НИМИ ЗАМОВТЕ НА ІНШОМУ САЙТІ ДЕ ПРАЦІВНИКИ АДЕКВАТНІ.
    Недоліки:
    ПРИСЛАЛИ НЕ РОБОЧИЙ ТОВАР ШИФРУЮТЬСЯ З ПОВЕРНЕННЯМ КОШТІВ ЧИ ТОВАРУ
      Представник бренду

Добрий день, Іване! Шкода, що виникла ця прикра ситуація. Ваше питання перебуває на стадії вирішення. Вибачте за незручності. Дякуємо за розуміння!

• Богдан Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудовий шурупокрут, але потрібно ще акамулятор, не підскажите чи можна у розетки придбати акамулятори для такого гурупокрута?

Переваги:
    Все супер
    Недоліки:
    Не виявив за два місяця роботи
      Представник бренду

Вітаємо, Богдане! Дякуємо за покупку акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені його використанням і залишили свій відгук. Для придбання додаткового акумулятора Ви можете перейти за посиланням: посилання. Цей товар з’явиться в продажу вже найближчим часом. Бажаємо успішного користування!

• Вячеслав К***
    Продавець: Rozetka

Замовив онлайн, приїхав забирати, вирішив перевірити: не заряджається один акумулятор, перевірили ще 4 комплекти (були в наявності в магазині), та сама ситуація, один акумулятор заряджається, другий - ні. А в одному взагалі 2 неробочі!

Переваги:
    Ергономічна форма.
    Недоліки:
    Неробочий акумулятор/акумулятори!
      Представник бренду

Добрий день, В’ячеславе! Шкода, що виникла ця прикра ситуація. Сподіваємося, вона не зіпсує Вашого загального враження про продукцію нашої торговельної марки. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Дмитро С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Крутить добре, для необ'ємних робіт, для домашнього використання те що треба.

Переваги:
    Компактний, непоганий матеріал збірки.
    Недоліки:
    Більше б ампергодин.
      Представник бренду

Вітаємо, Дмитре! Дякуємо за покупку акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK. Раді, що Ви оцінили переваги цієї моделі та загалом задоволені її використанням. Вдячні за відгук і бажаємо успішної експлуатації!

• Дмитрий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Так усе як завжди без косяків у нас небува один акумулятор на заряжанться, другий сівший поставив заряжаеться. Сам шурік нічого будем тестувати

Переваги:
    Недоліки:
    Акумулятор
      Представник бренду

Вітаємо, Дмитре! Ми вдячні Вам за покупку акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі та позитивну оцінку. Для вирішення питання заміни акумулятора Ви можете звернутися в точку видачі інтернет-магазину "Розетка" або відправити товар перевізником. Детальна інформація із цього питання доступна за посиланням: посилання. Актуальна інформація щодо точок видачі "Розетка", які працюють нині, за посиланням: посилання. Дякуємо за розуміння. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми зможемо Вам допомогти!

• Oleksii P***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Брав для невеликих робіт. Думав, буде переважно лежати без діла. Але жінка докупила меблів, прийшлося збирати. Дуже став у нагоді. Повісив на кухні шафку, у ванні поличку і зібрав стіл в дитячій. За два дні справився. Акумулятор один раз поміняв.

Представник бренду

Вітаємо Вас, Oleksii! Дякуємо за відгук і високу оцінку техніки RZTK. Щиро раді, що Ви обрали дриль-шурупокрут нашого бренду та вона стала Вам при нагоді. Бажаємо приємного використання та відмінних результатів!

• Тимур А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

І шурупчик закрутив і роутер оживив

Представник бренду

Добрий день, Тимуре! Дякуємо за придбання та найвищу оцінку дриля-шурупокрута RZTK. Раді, що Ви обрали продукцію нашого бренду. Бажаємо приємного використання та відмінних результатів!

• Данило К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Доволен полностью. Мощности для домашних работ хватает, сверлит и вкручивает-выкручивает нормально, даже с ржавыми справляется. Заряда надолго хватает

Переваги:
    Вес, мощность, заряд
    Недоліки:
    Не нашел
      Представник бренду

Вітаємо, Даниле! Ми дуже раді, що Ви оцінили усі переваги цієї моделі дриля-шурупокрута RZTK, описавши значні для Вас особливості у відгуку. Бажаємо приємного користування на довгий час!

• Evgeniy P***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень шустрый шурик. Для дома идеальный вариант по цене и характеристикам, подкрутить-подвертеть, что-нибудь собрать - самое оно.

Представник бренду

Добрий день, Evgeniy! Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Нам дуже приємно, що ця модель дриля-шурупокрута від RZTK прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо найкращих результатів, а також легкої та довготривалої експлуатації!

• Микола Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Прийшов забирати, вирішив провірити оскільки вже не один покупець писав що він не працює зразу з упаковки і так акумулятори дохлі, зарядка нічого не вирішила, він просто не запускається, походу бракований.

Переваги:
    Недоліки:
    зразу неробочий
      Представник бренду

Добрий день, Миколо! Дякуємо за вибір продукції ТМ RZTK. Шкода, що виникла подібна ситуація. Ваш відгук передано до відділу підтримки клієнтів для з’ясування обставин і вирішення цього питання. Ми Вам зателефонуємо. Дякуємо за розуміння!

Представник бренду

Добрий день, Миколо! Добре що ця ситуація вже була вирішена. Ваші побажання та зауваження будуть враховані. Дякуємо за вибір RZTK!

• Руслан П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Батарея отсоединяется, подсоединяется легко, держит заряд неплохо. Удобно: быстрозажимной патрон и регулировка крутящего момента решает. Еще и две батареи в комплекте. Подзарядил обе заранее и потом вообще не паришься во время работы. Хотя много пока я им не работал, радует наличие такой возможности.

Представник бренду

Добрий день, Руслане! Дякуємо, що знайшли час поділитися відгуком на дриль-шурупокрут ТМ RZTK. Будьте впевнені: Ви зробили правильний вибір. Бажаємо приємного використання та відмінних результатів!

• Юрий Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороший бытовой шуруповерт. В комплекте две рабочих батарейки. Патрон быстрозажимной. Есть подсветка. В целом все устраивает, даже радует.

Переваги:
    цена в соотношении с тем, что получил, отличное сочетание
    Недоліки:
    не нашел
      Представник бренду

Вітаємо, Юрію! Щиро раді, що Ви задоволені використанням дриля-шурупокрута RZTK. Дякуємо за відгук та найвищу оцінку. Зичимо приємного використання на довгий час!

• Захарій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Загалом це звичайний акумуляторний шуруповерт нормальної якості та функціональності. Зручний для тримання в руці. Має гарантію 2 роки, гаряча лінія працює, якщо що. Розетка доставила швидко, отримав наступного дня після замовлення (замовляв у Києві). Щиро дякую!

Представник бренду

Добридень, Захарію! Дякуємо за відгук і високу оцінку цієї моделі дриля-шурупокрута RZTK. Щиро раді, що Ви задоволені використанням техніки нашого бренду. Упевнені, цей електроінструмент стане Вашим надійним помічником на довгі роки!

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Перевірений в роботі, працює добре. Тільки один акб не поацює. Відправив в сервіс

Переваги:
    Зручний, виконуючи всі свої задачі
    Недоліки:
    Один акумулятор не працює
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за вибір шурупокруту нашого бренду. Сервісний відділ обов'язково вирішить цю ситуацію. У разі потреби Ви можете звернутися на гарячу лінію RZTK за номером 0800-331-319 для отримання додаткової консультації. Ми завжди раді допомогти!

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

В деле не проверял ещё ... Товар хорошего качества , работают 2 батареи .

Переваги:
    Две батареи , кейс .
    Недоліки:
    При проверке две батареи были разряжены , пришлось тратить свое время на почте что бы зарядить немного их и проверить .
      Представник бренду

Вітаємо, Євгене! Дякуємо за придбання шурупокруту нашого бренду. Вдячні за Ваш відгук, додані фото та високу оцінку цієї моделі. Бажаємо успішного і легкого використання!

Брак батареи , позор .

Представник бренду

Добрий день, Євгене! Шкода, що виникла подібна ситуація. Ваш відгук передано до відділу підтримки клієнтів для з’ясування обставин і вирішення цього питання. Ми Вам зателефонуємо. Дякуємо за розуміння!

• Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Шурупокрут, дві акбшки, зарядка, кейс. І все це трохи більше ніж за штуку. Я чекав якогось підвоху. Але не знайшов. Класний робочий шурупокрут, нормальний кейс, робочі акб, тільки зарядити треба було. Все класно, дякую!

Представник бренду

Вітаємо, Олексію! Дякуємо за придбання продукції нашого бренду. Вдячні за Ваш відгук та високу оцінку цієї моделі. Бажаємо успішного і легкого використання!

• Максим П***
    Продавець: Rozetka

Зробив ще одну спробу придбати даний шурупокрут (заради "спортивного" інтересу). Цікаво будуть цей же намагатися "втюхать", чи все ж привезуть у Запоріжжя інший? Або відмовлять в замовленні, тому що немає в наявності.

Переваги:
    Поки не виявив, тому що не працює жоден з акумуляторів.При перевірці в магазині акумулятори були на "нулі".
    Недоліки:
    Жоден акумулятор з двох наявних не працює.
      Представник бренду

Добрий день, Максиме! Ми вдячні Вам за вибір продукції ТМ RZTK. Ваш відгук передано до відділу підтримки клієнтів для з’ясування обставин і вирішення цього питання. Очікуйте на дзвінок. Дякуємо за розуміння!

Представник бренду

Добрий день, Максиме! Добре, що після заряджання акумулятори виявилися робочими про що і було повідомлено Вам в телефонній розмові. Також Вам було запропоновано варіант вирішення цього питання. Дякуємо за розуміння. У разі потреби, для отримання додаткової консультації, Ви можете звернутися на гарячу лінію RZTK, за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Максим Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Уверенный шурик в уверенных руках. Задачи выполняет, выглядит достаточно солидно, перед соседями не стыдно. Удобно с ним работать на высоте, легкий для этого и провода не путаются. Акумуляторный инструмент это конечно вещь.

Переваги:
    Акумулятор долго держит, удобные настройки крутящего момента и скорости, хорошо в руке лежит.
    Недоліки:
    В неумелых руках может натворить дел
      Представник бренду

Добридень, Максиме! Дякуємо Вам за придбання дриля-шурупокрута RZTK. Щиро раді, що Ви змогли оцінити переваги цієї моделі. Бажаємо завжди відмінних результатів з технікою нашого бренду!

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

В общем доволен, только покупал принципиально с двумя батареями. Так удобней, но видимо не судьба. Такой чувство, что rztk, просто отправляет с одним не рабочим. Видел в комментариях, что мой случай не уникальный.

Переваги:
    Удобный, не большой, шустрый
    Недоліки:
    один аккумулятор не работает
    • Tibor M***

А поменяли акумлятор?

Представник бренду

Добридень, Олександре! Дякуємо за покупку акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Добре, що загалом Ви задоволені його використанням. Для вирішення питання заміни акумулятора зверніться до пункту видачі інтернет-магазину "Розетка" або відправте пристрій до сервісного відділу за допомогою перевізника. Детальна інформація із цього питання доступна за посиланням: посиланняВибачте за незручності. У разі потреби отримання додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки за номером 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Александр В***

Так як від був потрібен для роботи, то відправив по гарантії пару днів назад. Результата ще немає.

• Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Сам шуруповерт працює чудово і один акумулятор поки також працює, другий акумулятор після повної зарядки пропрацював 30 хв і на тому все перестав працювати хоть показує зарядка що заряджений на повну

Переваги:
    Шуруповерт, кейс і один акумулятор (другий попросту перестав працювати після 30 хв роботи)
    Недоліки:
    акумулятор перестав працювати після 30хв роботи
      Представник бренду

Добридень, Андрію! Ми вдячні Вам за придбання акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK. Добре, що загалом Ви задоволені використанням цієї моделі. Ваш відгук передано до відділу підтримки клієнтів для з’ясування обставин і вирішення цього питання. Будь ласка, очікуйте на дзвінок. Дякуємо за розуміння!

• Денис С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Як і в більшості інших у мене непрацююча одна батерея

Переваги:
    Приваблива ціна, кейс
    Недоліки:
    Не працює батерея
      Представник бренду

Вітаємо, Денисе! Дякуємо за придбання акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Шкода, що виникла описана ситуація. Для вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки: 0800-331-319. Ми зможемо Вам допомогти!

• Василь С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дриль-шурупокрут акумуляторний RZTK RDE 1220Li. Товар відповідає опису на сайті.В роботі нарікань немає. Все працює. Акумулятори були підсаджені.
    Зарядка до 4 годин. Зарядив держать довго. Крутить вертить на ура. Другу акуму ще й не ставив, хватає і одної. Два роки гарантії від розетки. Поки що жодних претензій, а там побачемо. Оцінка на 5+. Всім дякую.

Переваги:
    Відносно недорого
      Представник бренду

Добрий день, Василю! Спасибі, що знайшли час поділитися своїми враженнями від експлуатації акумуляторного дриля-шурупокрута RZTK. Бажаємо завжди відмінних результатів!

• Василь С***

Дриль-шурупокрут акумуляторний RZTK RDE 1220Li.
      Додаток до попереднього відгуку після місяця випробувань. Купляв з двома акумуляторами, як то кажуть щоб з запасом. Заряджав від 3.5 до 4 годин.на кожному поставив маркування, перший та другий. Купив 29.09.2022. поставив акуму під номером один. Працював в домашніх умовах, то там то там, середне.Працював більше місяця до 01.10.2022, розрядилась аккума. Поставив другу аккуму, а першу на зарядку(зарядка 3.5 години). У мене поки що працювали і працюють обидві,а там покаже. Як що так буде працювати то друга аккума і не потрібна. Одне що не так то це розкручується патрон і випадає біта(що робити хто підкаже), але не постійно. А так все гаразд. Мене влаштовує.Всім дякую.

Представник бренду

Василю, дякуємо, що доповнили свій відгук. Раді, що загалом Ви задоволені використанням цього електроінструмента. Для вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми зможемо Вам допомогти!

• Сергей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купил для дома. Нормальный шуруповерт за эти деньги, особенно учитывая, что в комплекте две батареи. Запаковано было как положено, батарейки работали с коробки, подзарядил сразу. Крутил-вертит, все ок

Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Дякуємо за придбання дриля-шурупокрута RZTK. Щиро раді, що використання справило приємне враження на Вас. Бажаємо Вам і надалі насолоджуватися приємною експлуатацією!

• Олександр

Один акумулятор не робочий

Переваги:
    Недоліки:
    Один акумулятор не робочий
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за придбання дриля-шурупокрута RZTK. Шкода, що виникла подібна ситуація. Для вирішення питання заміни акумулятора зверніться, будь ласка, до сервісного відділу. Ви можете передати товар на сервіс в точці видачі магазину ROZETKA або відправити товар поштовим оператором. Детальна інформація про процес передачі товару на сервіс доступна у наступному посиланні: посиланняДля отримання додаткової консультації, Ви можете звернутися на гарячу лінію RZTK, за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Любомир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Більш ніж вдала покупка за свої гроші! Акб тримає чудово, швидкозатискний патрон очевидний плюс, інструмент зручний в роботі. Жодних претензій.

Представник бренду

Добрий день, Любомире! Дякуємо за придбання дриля-шурупокрута RZTK цієї моделі, а також відгук про його використання. Раді, що Ви задоволені роботою електроінструменту. Зичимо легкого та ефективного користування!

• Костя Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

За свої гроші нормальний. Але один акумулятор не робочий.

Переваги:
    З своєю роботою справляється.
    Недоліки:
    Один акумулятор не робочий.
      Представник бренду

Вітаємо Вас, Костю! Ми вдячні за придбання дриля-шурупокрута RZTK цієї моделі. Шкода, що сталася така ситуація. Просимо Вас звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319 для уточнення деталей цього випадку. Ми будемо раді допомогти!

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отримав дриль з розрядженеми акумуляторами, вдома виявилось що один з них не робочий. Шкода що розетка не звертає увагу на цю проблему, оскільки у відгуках дуже часто вона повторюється, це відбиває бажання купляти будь-яку товари бренду RZTK

Недоліки:
    Неробоча батарея
      Представник бренду

Добрий день, Максиме! Ми вдячні Вам за придбання акумуляторного дриля-шуруповерта цієї моделі. Ваша думка та думка інших користувачів техніки RZTK важливі для нас, а зауваження будуть враховані для вдосконалення продукції в майбутньому. Для вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

Представник бренду

Добрий день, Максиме! Ми не змогли з Вами зв'язатися для з’ясування обставин ситуації, що склалася, і вирішення питання. Будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки: 0800-331-319. Ми зможемо Вам допомогти!

• Антон Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Нужна была обычная модель для периодических бытовых задач. Ассортимент шуруповертов у РЗТК большой, выбирало характеристикам. Доставили быстро. Пока думаю что не прогадал. Устройство собрано целостно, крепко, в комплектации 2 батареи, зарядка и кейс. Работает их упаковки, но батареи на всякий случай сразу же зарядил до полного. Прекрасный инструмент!

Представник бренду

Вітаємо Вас, Антоне! Спасибі, що знайшли час поділитися своїми враженнями від експлуатації дриля-шурупокрута RZTK. Бажаємо завжди відмінних результатів із технікою нашого бренду!