Відгуки покупців про Пінна насадка RZTK S02
- AI аналіз відгуків61 відгук: позитивний — 80%, нейтральний — 10%, негативний — 10%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Михайло Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Топова штука за свої гроші
Представник брендуВітаємо, Михайле! Дякуємо за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Розчарована покупкою, насадка не робить піну, а просто хляпає миючим засобом. Регулятор ні на що не впливає. Розхід просто космічний, в 3-4 рази більше йде піни ніж на насадці, яка йшла з мийкою. Однієї банки ледь вистачає на легковий авто, хоча штатна насадка була вдвічі менше, її вистачало ще й на коврики і ще залишалось трохи. Не рекомендую, шукайте іншу насадку.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не робить піну, а просто хляпає, розхід в 3-4 більше штатної насадки.
Представник брендуДобрий день, Ольго! Прикро, що Ви отримали негативний досвід використання цієї пінної насадки, він обов’язково буде врахований. Гарантія на товар становить 14 днів. Якщо цей аксесуар не виконує заявлених функцій, імовірний брак. Для уточнення і консультації з приводу вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Анатолий З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює добре.пінить як на мийці самообслуговування.
- Переваги:
- За таку ціну, хороша річ.
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Роман О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Михайло Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дешево і сердито. Нащо пхати туди ще регулювання якщо воно тупо не працює. Більш бідово виконана штатна насадка до мийки цієї ж марки rozetka давала кращу піну. А ця просто гонить воду і дуже швидко вибирає піну
- Переваги:
- Дешево
- Недоліки:
- Посередня якість
Представник брендуДобрий день, Сергію! Шкода, що сталася ця прикра ситуація. Нагадаємо, що на товар діє гарантія. Якщо ви вважаєте, що товар не відповідає заявленим характеристикам або не виконує свої функції, для сервісного звернення скористайтесь інформацією з посилання. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Анатолій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пінник супер,наносити піну ним одне задоволення,одної заправки якраз вистачає на все авто,брав за порадою брата,в нього така вже 1 рік,фото зробив через хв 2 мабуть,бо телефон не був під руками нажаль,то піна вже стікла
- Переваги:
- Гарно наносить піну
- Недоліки:
- Трішки би більший резервуар для рідини
Представник брендуДобрий день, Анатолію! Дякуємо за придбання і високу оцінку продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені використанням цієї пінної насадки, а також знайшли час, аби поділитися власним досвідом у відгуку з фото. Ваше побажання буде враховано. Зичимо подальшого успішного користування і завжди блискучих результатів!
- Зінькевич В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Це жесть, вона не робить піни зовсім!
- Переваги:
- Недоліки:
- Не робить піну
Представник брендуДобрий день, Василю! Дякуємо за звернення. Ваш відгук передано відповідальному співробітнику для з’ясування обставин та вирішення Вашого питання. Очікуйте дзвінка. Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошо распыляет пену
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Топовий виріб
- Переваги:
- Гарно пінить. Повної вистачає на мінівен з головою
- Листопад С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар добрий, прийшов швидко, дякую. Але не підійшов до моєї мийки посилання
Наче б то і кріплення таке, але по діаметру не штуцера не підходить. На жаль...- Переваги:
- Товар добрий
- Недоліки:
- Не підійшов для моєї мийки
Представник брендуВітаємо, пане Листопад! Дякуємо за відгук. Зазначимо, що ми гарантуємо сумісність цієї насадки тільки з мийками високого тиску RZTK (відповідні моделі зазначені у вкладці "Характеристики"). Також зверніть увагу, що розміри конектора подані у фотогалереї вкладки "Про товар". Бажаємо нових успішних придбань!
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не підійшов до керхара, розсверлив трохи дреллю до потрібного діаметру та і все запрацювало
Представник брендуВітаємо, Богдане! Ми вдячні Вам за покупку продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Раді, що Ви задоволені вибором. Проте варто зауважити, що ми не рекомендуємо вносити зміни в конструкцію цього виробу, аби уникнути небезпечних ситуацій під час його використання. Дякуємо за відгук!
- Сергий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар сміття не може розпилювати пину тому що філтер внутри потрибнойго викинути тоди буде розпилювати
- Недоліки:
- Філтер
Представник брендуДобрий день, Сергію Дякуємо за звернення. Шкода, що виникла ця ситуація. Ваш відгук передано відповідальному співробітнику для з’ясування обставин та вирішення Вашого питання. Очікуйте дзвінка. Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Віталій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ок,супер за свої кошти.
- Владимир В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Насадка клас !! Все чудово.
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все ок
Представник брендуВітаємо, Максиме! Дякуємо за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Зичимо успішного користування!
- Руслан К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пенообазователь пришел быстро-быстро!По паботе-пена плотная,сила подачи пенного раствора низкая(независимо от регулирования).В целом-норм.
- Переваги:
- Пенный раствор плотный.
- Недоліки:
- Слабенький напор.Нужно стоять близко к авто.
Представник брендуВітаємо, Руслане! Дякуємо Вам за вибір і придбання продукції від бренду RZTK. Раді, що Ви задоволені використанням цієї пінної насадки. Ваш досвід обов’язково буде врахований. Ми вдячні за Ваш відгук!
- Руслан К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На вид-крепкое изделие.(Сравнительно).Получил сегодня,опробирую напишу отзыв по работе.
Представник брендуВітаємо, Руслане! Дякуємо за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Ви зробили вдалий вибір. Бажаємо успішного користування!
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює непогано,але регулювання подачі не працює
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Ми вдячні Вам за покупку продукції ТМ RZTK. Нагадаємо, що гарантія на цей товар становить 14 днів. Для консультації щодо вирішення Вашого питання, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудово справляється
Представник брендуДобрий день, Олегу! Ми вдячні Вам за придбання і високу оцінку продукції ТМ RZTK. Успішного користування!
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На вигляд якісний пінник,в роботі ще не використовується чекає весни, мийка rztk 450 насадка що була в комплекті для галочки
- Переваги:
- RZTK більш менш якісний товар,маю багато товарів цього бренду поки всі працюють
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за вибір і придбання цієї продукції від ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Успішного користування!
- Анатолий Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для швидкос'єма підходить ?
- Переваги:
- Незнаю
- Недоліки:
- Незнаю
Представник брендуДобрий день, Анатолію! Ми вдячні Вам за вибір продукції ТМ RZTK. Конструкція цієї насадки передбачає швидкознімне з'єднання. Бажаємо успішного користування!
- Вячеслав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Піна чудова але крутілка працює не зрозуміло . По середині піна найгустіше подається
- Переваги:
- Якість піни та ціна
- Недоліки:
- Поки немає
Представник брендуДобрий день, Вячеславе! Ми вдячні Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Добре, що загалом Ви задоволені застосуванням цієї пінної насадки. Дякуємо за відгук!
- Александр Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брав для мийки VITALS Am 6.5-100W, підходить ідеально.Працює непогано,краще ніж та що була в комплекті з мийкою. Комплектну можна зразу викинути.
- Переваги:
- Адекватна ціна
- Недоліки:
- Коліщатко регулювання щільності піни не впливає ні на що.
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за вибір і покупку продукції ТМ RZTK, а також позитивну оцінку. Бажаємо успішного користування і завжди відмінних результатів!
- Даниил К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Наче і ок, але не зовсім бачу різницю між максимальним і мінімальним положенням густоти. Піна не густа з "Автошампунь для безконтактного миття K2 DIPER" і швидко зтікає з авто.
- Переваги:
- Працює
Представник брендуВітаємо, Даниле! Ми вдячні Вам за вибір і покупку продукції ТМ RZTK. Добре, що загалом Ви позитивно оцінили її використання. Упевніться, що дотримуєтеся вимог виробника пінного концентрату щодо його застосування. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
С виду лучше чем в 450 мойке ) попробовал продуть ртом на закрытие и открытие продувка не меняется то есть крутилка так для галочки
- Переваги:
- Лучше и больше чем с родной 450
- Недоліки:
- Подача не меняется
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за вибір і придбання продукції нашої торговельної марки. У разі виникнення будь-яких запитань щодо товару та його використання, будь ласка, звертайтеся за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- СтепанВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Насадка набагато краща від комплектної, яка йде разом до 450 моделі.
- Переваги:
- Добре пінить, можливість регулювання
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Степане! Дякуємо за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені використанням цієї насадки. Ми вдячні за Ваш відгук!
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
брал для мойки Кентавр-140. Отлично подошла, отлично работает. Залил шампунь - результатом доволен! Рекомендую
- Переваги:
- товар отличный
Представник брендуДобрий день, Олексію! Раді, що Ви задоволені вибором цієї продукції від ТМ RZTK. Дякуємо за рекомендацію. Бажаємо успішного користування!
- Наталія Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Насадка Чудова! Кентавр 120 підійшла .Краща ніж інші.
- Недоліки:
- Не бачила
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Дякуємо за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором цієї насадки. Бажаємо успішного користування!
- Андрій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Насадка як і очікував працює краще ніж рідна, та й виглядає значно надійніше особливо покращили горловину яка з часом могла вийти з ладу на рідній насадці. В принципі покупкою задоволений.
Представник брендуДобрий день, Андрію! Ми вдячні Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені використанням цієї пінної насадки. Дякуємо за відгук з найвищою оцінкою!
- Сергей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пеная насадка эфекта ноль , такой же результат как и родной что шла в комплекте с мойкой RZTK 400.
- Переваги:
Представник брендуДобрий день, Сергію! Шкода, що Ви не втішені використанням цієї пінної насадки. Вона відрізняється від комплектної регулятором подачі піни та утворює якісну, стійку піну, дає змогу швидко й рівномірно наносити мийний засіб. Можливо, Вам слід використати інший мийний концентрат. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Денис В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все супер.
Представник брендуВітаємо, Денисе! Ми вдячні Вам за придбання і високу оцінку продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Денис В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все чудово.Піну робить добру.
Представник брендуВітаємо, Денисе! Ми вдячні Вам за придбання і високу оцінку продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені використанням цієї пінної насадки. Дякуємо за відгук!
- Євгеній О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все ок
- Переваги:
- Функії виконує
- Недоліки:
- НЕМАЄ ПОЗНАЧОК
- Євгеній О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ціна,якість
Рекомендую- Переваги:
- Легкий,компактний
- Недоліки:
- Пластик так собі,НЕМАЄ БІЛИХ ПОЗНАЧОК ЯК НА ФОТО,БІЛЬШЕ МЕНШЕ,Фото додав
Представник брендуВітаємо, Євгенію! Ми вдячні Вам за покупку та позитивну оцінку продукції ТМ RZTK. Добре, що загалом Ви задоволені своїм вибором. Також дякуємо за Ваш відгук. Ваше зауваження обов’язково буде враховане. Успішного користування!