Відгуки покупців про Вино Marlborough Sun Sauvignon Blanc біле сухе 1.5 л (9418076004586)
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Одне з найкращих вин серед совіньйон лінійки. Дуже подобається дружині і кумі, тому рекомендую
- Недоліки:
- Останнім часом ціна на нього зросла суттєво(
- Ян Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Гарний смак на цей бюджет, мабуть найкращій,рекомендую категорично
- Руслан О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Дуже добре
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Замовив 12 приїхало 11.А так вино хороше.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Віктор Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.5
Бутилка прийшла розбита, чи розетка, чи нова пошта відправили розбитий товар, і переводять стрілки один на одного. Поки ні відправку аналогічного товару, ні компенсації не отримав.
Раніше багато замовляв вина через доставку, тепер сильно задумався, чи варто це робити з таким підходом.
- Анна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Вместо трех бутылок вина пришло две
- Уляна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Легке, смачне та ароматне. Моє улюблене.
- Дмитрий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Отличное сочетание вкусов .Присутствие грейпфрутовых ноток.Вино для гурманов.Многие могут этого не понять и высказывать свое мнение о некачественном вине.Новая Зеландия -это достойное вино для своего узкого круга покупателей!.
- Переваги:
- Настоящие Новозеландское вино.Типичный представитель.
- Недоліки:
- Не обнаружено вообще!
- Ганна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Шикарне вино, ароматика неймовірна. Якщо ще й з правильних бокалів пити, то взагалі топ. В своїй ціновій категорій це безпрограшний варіант. Не відчувається, що сухе, немає такої яркої кислотності, обов'язково візьму ще
- ЄгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Дуже гарне вино
- Переваги:
- Приємне на смак
- Володимир Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
- Недоліки:
- Не берите, полный шлак.
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Вино дуже класне, аромат просто вау
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Дуже люблю це вино, неймовірний аромат, купила в точці Розетка 2 пляшки в дуже розчарувалася вино повна підробка немає аромату того який має бути а просто запах дешевого білого вина
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Свіже та яскраве біле вино з регіону Марлборо (Нова Зеландія), яке повністю відповідає очікуванням від сорту Sauvignon Blanc. У букеті домінують аромати стиглого грейпфрута, маракуї, лайма та свіжоскошеної трави — класичний тропічно-зелений профіль, властивий цьому регіону.
На смак — соковите, з яскравою кислотністю, яка робить кожен ковток освіжаючим. Добре збалансоване, без надмірної гіркоти або кислотності. Ідеально підходить до морепродуктів, салатів, козячого сиру або просто як аперитив у теплий літній вечір.- Переваги:
- Насичений аромат і свіжість. Легке і питке. Вигідне співвідношення ціни та якості.
- Недоліки:
- Може здатися занадто кислотним для тих, хто любить м’якші вина.
- Віктор М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Всім раджу не купувати ! Підробка ясно і очевидно ! Гроші на вітер!
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
У разі виникнення додаткових питань зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.- Віктор М***
Не пишіть дурниці що вино є оригінальним! Шмурдяк ще той! Візьміть і купіть дійсно оригінал і зрівняйте з своїм шмурдяком!
- Степан Т***
всім раджу не брати до уваги цей коментар
- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Смачне, насичене, ароматне. Але я зрозумів, що це не мій сорт та регіон - зависока кислотність як на мене
- Переваги:
- Аромат, присмак
- Недоліки:
- Кислотніть
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
на жаль, дане вино повністю розчарувало. на смак виявилось жахливо кисле і має післясмак плісняви, що просто унеможливлює його споживання. маю надію, що проблема саме в конкретній партії вина
- Лісовський С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Вино одне з дуже гарних - дякуемо
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Це моє улюблене вино і я ідеально знаю його смак! Шмурдяк, який ми купили на Розетці під етикеткою Новозеландського Мальборо Сан нічого спільного з оригіналом не має! Не купуйте в жодному разі, якщо не хочете на майже 500 грн пити спирт розведений.
Повне розчарування!
ПС. Етикетка на укр мові, це одразу насторожило, але смак підтвердив неоригінальність.
Розетка, ви серйозно!?- Переваги:
- Етикетка фронтальна схожа на оригінальну
- Недоліки:
- Неоригінальність смаку, етикетка на українській мові, запах спирту, ніякої схожості з оригіналом
Експерт RozetkaДоброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція. Оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.
Доброго дня.
Дизайн пляшки, етикетки, контретикетки незмінний вже декілька років. Єдине, змінюється рік врожаю.
Контретикетка українською мовою, здається, була ще аж з далеко 2019го року. - Оксана Г***
Повністю згодна, пити це не можливо
- Олексій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Якісно та швидко
- Переваги:
- Швидко та яккісно
- Оксана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Відмінне вино. Вино яким хочеться насолоджуватись.
- Кіс В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Хороше вино...Вартує своїх грошей
- Переваги:
- Хороший,легкий смак
- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Легке напівсухе вино. Купую постійно
- Переваги:
- Найсмачніше вино
- Елена Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Пришло вино без акциза((((;;
- Переваги:
- Недоліки:
- ..не тот аромат и вкус
- Наталя К***
Ну правильно, тут 12,5% а не більше 15% На пиві теж немає
Доброго дня.
Податковий закон №5600 передбачає скасування акцизних марок для звичайних (неігристих) вин та тестових зразків алкогольних напоїв – ці нововведення почнуть діяти вже з 1 січня 2022 року.
На всіх винах, що ввезені і розмитнені після 01.01.22 акцизної марки немає.
Аромат і смак той самий як і завжди та нічим не відрізняється від минулих років. - Анастасия К***
Те саме! Прийшло без акцизу з укр етикеткою(( шмурдяк повний, який нічого спільного з оригіналом не має! Жах
- Лилия З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.375
Именно такое вино и ожидала от этого производителя. Характерный вкус и аромат для Marlbourough. Реальный новозеландский савиньйон бланк.
- Переваги:
- не видела, что маленькая бутылка
- СтаніславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Дуже дивно, можливо нова партія. Бо на етикетці написано 2023 рік. Раніше брав 2021 все було норм. Відкрив пляшку, вино має звичний для себе смак та запах. Але якесь трошки газоване. Розчарувався. Можливо неправильно зберігали.
- Переваги:
- Гарне було вино.
- Недоліки:
- Газоване
- Расим
Это нормально для молодого вина.
- Олександр Б***
неправда. не повинно бути газованим!!!!
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.375
Купив на Розетці. Було розчарування. Може врожай не дуже вдалий. Раніше дуже подобалось, але зараз так собі.
- Переваги:
- Не знайшов
- Недоліки:
- Молоде віно з легким бродінням
- Іванна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Дуже вишуканий легкий смак! Тепер моє ❤️ улюблене!
- Переваги:
- Не кисле, приємний аромат.
- Недоліки:
- Немає:)
- Тетяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Кисляк)
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Шикарне "зубате" вино. Дуже довго ігнорував його, із-за його дикою популярності... проте, як же я помилявся. Не вино, а смаколик (такий самий, як і Brancott Estate)
- Переваги:
- смак, ціна
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Спробував, повівся на відгуки. Так, непогане, але за такою ціною купувати в Україні не має ніякого сенсу. Наших виробників значно дешевше можна придбати гарне вино. А таке в теперішній час купують лише ті, хто гроші не рахує в гаманці. І з пижонськими замашками.
- Переваги:
- смачне
- Недоліки:
- ціна
- Максим Б***
Ну якщо ви звикли пити 3 топора, то пийте. А це найкраще вино
- Руслан Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
понравилось, но я не любитель вин. за эти деньги лучше куплю бренди грузинское)
- Переваги:
- вкус
- Недоліки:
- вначале запах как у шампанского потом проходит
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Одне з улюблених вин, як для себе, так і на подарунок. Має дуже приємний присмак ніби ягід порічки, чудове. Легко відкривати, так як не має корки.
- Переваги:
- Чудове, смачне, якісне вино, зручно відкривати
- Наталія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Замовила 3 пляшки даного вина.. відкрила на пошті коробку, одна пляшка була пошкоджена
- Оксана Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Моє улюблене вино останні, мабуть, 2 роки. Але, останного разу, придбане вино виявилось з газом, відкрили дві з трьох придбаних бутилок (дата виробництва 23.08.22) в обох вино не належної якості. Розетка відмовляється повернути гроші або замінити на інше. Мої доводи, що купую його майже кожного тижня і розумію, яким воно має бути, їх не цікавлять. Для такої великої компанії це питання не коштує і виїдиного яйця, але мені запропонували звернутись до дистриб'ютора. При схожій ситуації в іншому великому магазині, мені без проблем повернули гроші. А тут... ну це просто сором якийсь.
- Переваги:
- Смак і аромат
- Недоліки:
- Адміністрація Розетки, яка вважає, що вона не відповідає за товар, який продає
Доброго дня.
Просимо вибачення за цю ситуацію, в найближчий час все вирішимо!
- Александра Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Улюблене)
- Переваги:
- Смачнюче
- Недоліки:
- Дорого та завжди мало)