- Юлія О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже сподобався сину планетарій .
- Переваги:
- Ціна, якість.
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний набір для самостійної роботи дитини.Доступний,в плані розуміння,як приблизно влаштована сонячна система.
Мінус- не пропрацьована тема супутників,розумію що це складно виконати технічно,це буде занадто дорого,але ,можливо,варто додати якийсь буклетик з описом хоча б найбільших.
А так за свої гроші крутяк) - Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сподобалось
- Переваги:
- Легкий в зборці
- Недоліки:
- Фарба не дуже підходить під пластик
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Цікава іграшка, для того щоб зайняти дитину на 15-30 хв))
- Переваги:
- Ціна, задумка
- Людмила Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Взяли дитині на подарунок.Робила з цікавістю і задоволенням.
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже цікавий дитячий набір, достатньо просто збирається.
Фарби щось так в нас і не засвітилися. Але нічого ми трішки їх покращили. Результатом лишилися задоволені.- Переваги:
- Дуже цікавий набір Соняшної системи
- Недоліки:
- Трішки тмяні фарби.
Представник постачальникаДякуєм за довіру та ваш відгук!
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую. Внуку дуже сподобалося
Представник постачальникаДякуєм за довіру, та ваш вибір!
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий набір для вивчення всесвіту. Фарби не засохлі, складається без проблем. Кожен може створити власну модель)
- Переваги:
- розвиває уяву
- Наталия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Набор чудовий. Діти 1 класу у захваті)
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Діти в захваті. Інструкції не дотримувались, кожен створив свою фантастичну Сонячну систему з вигаданими планетами.
- Татяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Як раз в школі проходили діти по ЯДС, набір допоміг, збирається легко.
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудово ,цікаво головне планети не переплутать
- Переваги:
- цікаво
- Анастасия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дитина в 3 роки в захваті. Розмалював так сяк. Але вивчив планети і розуміє як вони розміщені у просторі.
- Янина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Покупали на подарок для ребенка 7-ми лет. Ей очень понравилось. Осталась довольна. Теперь стоит на письменном столе возле глобуса)
- Євгенія З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова, розвивальна ігращка, яка дозволяє зрозуміти масштаби Сонячної системи і місце розположення планет
- Переваги:
- Цікава розвивальна іграшка
- Иван Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
покупал ребенку, 6 лет. собрала, поклеила, заинтересовалась как там у нас устроена солнечная система...в сборке правда немного помогала старшая сестра, но тем не менее все остались очень довольны.
рекомендую- Переваги:
- недорого, познавательно
- Недоліки:
- как для такой цены, и самой идеи этого набора их нет
- Брижатая А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Жаль, коробка была надорвана, покупалось на подарок...
А в остальном все хорошо- Недоліки:
- Надорвана коробка
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую за швидку доставку
- Крия А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный набор за свои деньги. Все просто и понятно. Раскрашивали в несколько этапов. Отличное
дополнение к энциклопедии космоса - Олейник О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Дмитрий Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#распаковкадети
К чести создателей набора хочется отметить соблюдение массштаба, насколько это возможно , хотя бы для ближниХ планет к солнцу, так как дальние имеют орбиты, которые в модель не вписались бы ни в каком массштабе, в остальном супер, увлекательно,познавательно, отвлекает от компов и телефонов, все детали качественные и в необходимом количестве- Переваги:
- Соблюден массштаб в модели, наглядность
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
#распаковкадети
Как раз в школе проходили дети по природоведению планеты и солнце, набор пришелся к месту, очень все качественно, собирается легко и непринужденно, узнается все про планету , это круто на самом деле очень- Переваги:
- Помогает в усвоении пройденого в школе материала
- Светлана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#распаковкадети
Ребенок обожает стартрек, звездные войны и все что связано с космосом, Дискавери и нешнл географик любимые каналы, этот набор попал в десятку - и интересно, и с пользой, и по нашей фаворитной тематике, разукрасили собрали, просмотрели в интернет как в данный момент примерно расположены планеты относительно своих орбит и выставили все в реальное положение - это очень круто и познавательно- Переваги:
- Для любителей космоса и всего что с ним связано
- Яна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#распаковкадети
Обучающая ценность данного набора высокая, с ранних лет прививается любовь к науке, сделаны детали аккуратно, красок достаточно для всех планет и солнца, кисточка мягкая и пишет тонкими мазками, все на уровне, дарить на презент не стыдно- Переваги:
- Отличный обучающий набор
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный творческий набор для любителей космоса. Ребенок был в восторге! Повторили все планеты + разукрасили.
- Переваги:
- Вскм довольна
- Алена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Моя дитина обожнює тему космосу. Ця іграшка в нас прожила 6 місяців, при тому що нею гралась дитина віком 2,5 років щоденно. Не дивлячись на зовнішній "ніжний" вигляд вона виявилась доволі міцна. Це одна з найвдаліших моїх покупок! Дитина вона дуууже подобалась.
- Переваги:
- Цікаво, пізнавально
- Недоліки:
- Виглядає ненадійно
- Ганна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якщо ваша дитина зацікавлена темою про космос, то цей набір дуже сподобається їй. Товар якісний. Найкращі рекомендації!
- Переваги:
- Цікавий, пізнавальний набір
- Вика Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Volodymyr T***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар якісний, рекомендую.
- Вікторія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
після виявлення недостачі деталей - звернулась до відділу Розетки з проханням обміняти. На обмін, виявилось що більше мороки, повернули мені кошти (треба мати чек для того щоб повертати чи обмінювати). Але син таки просить такий набір, може ще раз замовлю, маю надію що то був виняток
- Переваги:
- цікавий набір, пізнавальний
- Недоліки:
- нам прийшов набір без підставки для планет
- ЮлияПродавець: Rozetka
Я очень довольна набором. Сын в полном восторге, очень заинтересовался этой темой)
- СергейПродавець: Rozetka
Набор отличный, дочке волекалась в процесс сборки с головой) плюс еще нужно было раскрашивать елементы, никогда ничего подобного не видел.
- Переваги:
- развивает ребенка