Відгуки покупців про Вино Shabo Limited Edition Мерло червоне напівсолодке 0.75 л 9-13% (4820070409277)
- Сергей Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Смачне вино за свою ціну
- Переваги:
- Смачне вино за свою ціну
Представник постачальникаСергію, дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що наше вино сподобалося Вам своїм смаком та співвідношенням ціни й якості. Бажаємо ще багато приємних винних відкриттів разом із SHABO!
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доволі якісне українське вино, чудово що Шабо рухається в вірному напрямку. Гарна альтернатива грузинським винам.
- Переваги:
- якість, витримка
- Недоліки:
- можливо ціна
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Раді, що вино вам сподобалося та залишило приємне враження. Сподіваємось, і надалі наші вина будуть для вас гарним вибором.
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Варто спробувати
- Переваги:
- Ціна по акції,колір,смак
- Недоліки:
- Швидко закінчується
- Виктор Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовив вино 2020 р лімит пляшок 1790.
Отримав 2022 р лімит пляшок 5670.
Як це так вийшло у вас ?
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
начебто є всі ознаки вина, але загальне враження - прокисло. до того ж, при розливі в бокал - з'являється дивна пінка, і це навіть після незначної декантації в пляшці
- Завора Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже смачне вмно!! Легке, насичене , приємне! Буду замовляти ще! Молодці Shabo!!!
- Переваги:
- Богатий букет та приємне післясмак
- Недоліки:
- не виявлені
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
дуже приємний аромат, чудовий насичений смак, солодкий з невеликою терпкістю у післясмаку
- Переваги:
- смачне
- Недоліки:
- невиявив
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже смачне напівсолодке вино. Приємне на смак, без терпкості. Відносно солодке, майже без кислинки.
- Переваги:
- Легке та смачне
- ИринаПродавець: Rozetka
Хорошее вино. Терпкость, приятное послевкусие, лёгкое.
Представник постачальникаДякуємо, що поділилися своїми враженнями. Нам приємно, що вино задовольнило Ваші вкусові вподобання.