Відгуки покупців про Коньяк України Shabo 1788 чотири зірки 0.5 л 40% (4820070400793)
- Виталий Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вважаю бренді 1788- класикою серед українських коньяків. Чудовий, м'який смак. Той момент, коли продукт компанії не стає гірший з роками, а все ж такий самий чудовий як і в перший день, коли його спробував.
Представник постачальникаДякуємо вам за ваш вибір та відгук. Щасливі створювати якісний продукт та радувати наших шанувальників далі.
- Александр М***Продавець: Rozetka
Был очень удивлён качеством! Замечательный вкус и послевкусие! Получил огромное удовольствие. Отзыв не заказной, реально отличный коньяк)).
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- Очень полезный.
- Недоліки:
- Нет.
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Всё соответствует описанию, качество цене.
- Переваги:
- Норм.
- Недоліки:
- Нет лицензии на алкоголь в точке выдачи Розетки на моём районе, пришлось ехать на другой район города.
Представник постачальникаКоманда SHABO дякує вам за ваш вибір.
- Світлана Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Классный коньяк, всегда берем на семейные застолья
Представник постачальникаДякуємо вам за вибір. Щасливі, що обираєте нас для своїх теплих моментів.
- Руслан К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мне понравилось
- Руслан К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все четко. Коньяк привкусу норм
Представник постачальникаДякуємо за відгук. Раді, що смак і характерні ноти в ароматі вам прийшли довподоби.
- Олег Т***Продавець: Rozetka
Покупаю постоянно но не здесь,иногда попадется неочень,но наверное самый лучший бюджетный вариант.
- Переваги:
- Настоящий приятный вкус.
- Недоліки:
- Не всегда хороший.
Представник постачальникаОлеже, дякуємо за ваш відгук. Щиро раді, що вам сподобався наш бренді
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
В общем коньяк понравился. Соответствует описанию. В начале чуть есть вкус спирта, но потом остается приятное послевкусие.
Рекомендую. Буду еще заказывать- Переваги:
- Хороший коньяк за свою цену
- Недоліки:
- Совсем немного чувствуется вкус спирта
- Николай Л***Продавець: Rozetka
Пережженный сахар и ваниль не делают бренди старше.
- Переваги:
- Ценк
- Недоліки:
- Качество
- ЮрийПродавець: Rozetka
Раніше брав тільки його. Більше не буду. Здається, виробник почав бадяжити. Назвав би його "пойлом". Подужали на двох пів пляшки. Більше не влізло.
- Переваги:
- Недоліки:
- Смак
- Вадим К***Продавець: Rozetka
...кто уже кушал?..шо лучше 4* или 5*?..
- Анастасия Д***
- Вадим К***
...5*-с колой хорошо:)
- Александр В***
Сім*
- ЛюбовВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Як для мене,непоганий бюджетний коньяк.Гарний аромат, не віддає спиртом.
Маю надію,що не фальсифікат,так як Розетка гарантує оригінальність продукції,яку продає.Рекомендую купити та підтримати вітчизняного виробника.
Представитель поставщикаДякуємо, що обираєте SHABO!