Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Вино ігристе Shabo Classic брют біле 0.75 л 13.0% (4820070401738)

Оцінка користувачів 4.1/5
на основі 24 відгуки
  • Песиміст
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75

Сьогодні «відкопав» і випив куплене ще до війни. Пригадав хороші часи. Шабо брют краще ніж бюджетна кава і просеко в середньому по Європі.

Недоліки:
    Не певен, що з поточних партій таке ж добре. Я старий шанувальник брюту Шабо. Були у них і провальні партії

Доброго дня!
      Дякуємо за відгук та багаторічну довіру до SHABO. Нам дуже приємно, що ігристе SHABO Classic Брют Біле залишило у вас такі позитивні враження та нагадло про хороші часи.
      Ми й надалі приділяємо особливу увагу контролю якості на всіх етапах виробництва, щоб наші вина стабільно радували поціновувачів бренду.
      Бажаємо вам приємних дегустацій і дякуємо, що обираєте SHABO!

• Юра П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75

Из того что производят у нас, очень хорошее вино....

Переваги:
    Вкус, аромат, цена
  • Тетяна

• Відповідність аромату

Легке шампанське, ненавязливий смак та аромат. Не солодке, тому печінка дякує. Здається, навіть розріджує кров та відповідно регулює тиск (трохи)

Переваги:
    Легке шампанське з ефектними бульбашками у бокалі
  • Артур Б***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75

Будь ласка , шановні , не називайте брют «шампанським».

• Віктор П***

• Відповідність аромату

На смак вино нічого особливого, букет смаку різкий незбалансований, характерного смаку винограду шардоне не відчувається. Навряд чи куплю в слідуючий раз. Краще купити хоч і не дороге вино, але Іспанію або Францію.

Переваги:
    Не вбачаю яких небудь переваг.
    Недоліки:
    Смак посередній. Іформація і харакеристиках неправдива. Написано , що вино моносортне а на пляшці вказано ще два сорти винограду.
  • Елена В***

• Відповідність аромату

Прекрасное шампанское. Лучшее в Украине!))

Шановна Олено, дякуємо за ваш вибір і відгук! Нашій команді дуже приємно, що наш продукт вам сподобався!

• Елена В***

• Відповідність аромату

Только классик! Это лучшее шампанское в Украине. Для тех, кто понимает!))

• Анна О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75

бачила якось в ТікТоку відео, про те що шабські вина почали продаватися в Данії, та попит на них просто шалений. Прям, з магазинів виносять все). Насправді, я не фанатка українських вин, але після такої новини вирішила спробувати їх ігристе. Сподобалось! Тепер шкодую, що раніше не куштувала та за недовіру до українських виробників

Переваги:
    Приємний смак!

Шановна Анно, дякуємо за підтримку українського виробника. Раді, що команда SHABO у лавах серед тих, хто розкриває усю палітру можливостей нашої української землі. Так, і ми пам'ятаємо цю історію "пошуку вина України в Данії". Це дійсно, гріє серце та дуже вважлива оцінка, коли наш з вами продукт так визнають у світі.

• Михайлов Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75

Непогане, але мені не сподобався легкий присмак "бражкі". Мабуть партія така.

Переваги:
    Колір, запах, бульбашки
    Недоліки:
    Смак
  • Владислав М***
    • Загальне враження

Не сподобалось. Сильно програє Shabo Grand Reserve. За ці гроші кращє якесь з Prosecco купити

Переваги:
    Вітчізняне
    Недоліки:
    Занадто кисле
  • Володимир С***

• Відповідність аромату

За свої гроші норм шампанське, краще вживати у теплу погоду на природі під сир та фрукти.

Переваги:
    бульбашки, швидко п'янієш
    Недоліки:
    вживати тільки під їжу бажано жирненьку

Володимире, дякуємо за ваш відгук. Раді, що ви залишились задоволені нашим ігристим

• Николай Л***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75

Да, это реально хорошо! Дегустируем. Такое игристое стоит дороже в Европе! Твердая четверка!

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Тяжеловато, но..

Миколаю, дякуємо за ваш відгук. Дуже раді, що вам сподобалось наше ігристе вино

• Тамара Н***

• Відповідність аромату

Заказали попробовать, фигня редкая, укупорочный материал жалкое подобие, лучше взять Артемовское и дешевле. А перед этим открыли их коньяк - интелигентная подделка. жаль, ожидали лучшего.

Шановна Тамаро, дякуємо за ваш вибір. Будь ласка, за можливістю могли б ви пояснити, що саме вас змусило подумати, що придбані продукти є підробкою? Скажіть, будь ласка, де ви покупали зазначені товари, чи мали вони акцизи, нормальні терміни реалізації. Через те, що ви не маєте зараз позначки "хто купив цей товар на Розетці" - ми на жаль не знаємо усіх цих подробиць. Нам дуже важливий зв'язок від кожного поціновувача благородних напоїв, а якість нашого продукту завжди була і буде фундаментальною в нашій справі. Контроль якості здійснюють міжнародні експерти на кожному етапі - від ягоди винограду до розливу продукту у пляшки. Також усю продукцію SHABO, перед тим як вона потрапляє на продаж до постачальників, перевіряють в сучасній лабораторії при виробництві. Детальне дослідження ми готові робити й після, якщо виникають подібне питання. Будемо вдячні за всі подробиці, адже нам також важливо розібратись у подібній ситуації. Дякуємо за допомогу.

• Олена В***

• Відповідність аромату

Брют-це, я вважаю класика, це для дорослих людей, які знають сенс життя. Екстра сухе вино, смакує легким смаком винограду без сторонніх вітінків. Брют треба вживати температурою не більше 10 градусів, тоді ви зрозумієте смак шикарного брюту від Шабо. На Новий рік не менше 6 пляшок замовлю, щоб вистачило всім.

Олено, дякуємо за ваш відгук. Щиро раді, що ви залишились задоволеною нашим ігристим вином створеним за класичною технологією шампанізації

• Віктор Б***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75

До відома представника кампанії Шабо. В в Україні, крім вашої кампанії за класичною технологією у пляшках ігристі вина виготовляють в Новому світі, в Бахмуті (Артемівську) тощо.

Переваги:
    Нормально.
    Недоліки:
    Відсутня витримка. Але для вина за цією ціною це й не обов'язково
    • Даша

І що?

Вікторіє, дякуємо за зворотній звʼязок! Будь ласка, ми ніколи не позиціонували себе як єдині виробники ігристих вин в Україні за классичною технологією шампанізації. Також хотілося б відмітити, що витримка цієї позиції складає 17 місяців в пляшці. Дякуємо, що обираєте Shabo

• Элеонора
    • Загальне враження

Купила здесь в Розетке на пробу данное игристое вино и Shabo Special Edition брют - цена у этих двух игристых вин отличается, а вот по вкусовым качествам - абсолютно нет! Они оба одинаковые, так зачем переплачивать за Classic... ? Оба брют хороши, но все же у этого производителя мне больше понравилось Special Edition. Но это - мое личное мнение.

Шановна Елеоноро, дякуємо вам за ваш вибір. Раді, що вам сподобався наш Shabo Special Edition брют. Погоджуємось з вами, що ці брюти, які ви порівняли, гарні та все ж вони мають свої індивідуальні властивостивості. Наприклад, Shabo Classic створений за класичним методом шампанізації у пляшках. Це більш складніша та триваліша за часом створення продукту технологія. Колекція Special Edition створена за методом Charmat Lungo. Світовий тренд елегантних ігристих вин з light-витримкою у стилі так званного prosecco. Тільки тут бродінняздійснюється від 2 до 4 місяців у закритих ємностях - акратофорах нового покоління. Особливу елегантність цим ігристим винам надає додаткова витримка не менше 6 місяців на тонкому дріжджовому осаді (метод sur lie).

• Александр Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75

Не очень понравилось. В этой ценовой категории, наверное нормально. Лучше на 50 -100 грн переплатить и получить удовольствие.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Вкус
  • Виктор К***

• Відповідність аромату

Сильно газований слабоалкогольний напій з винним смаком. Добре втамовує спрагу, сильний смак винограду. Як шампанське пити не дуже, а як прохідна шипучка — «очень даже очень». Натуральна сировина не зіпсута технологією

Переваги:
    Після вуличної спеки холодним — краще пива
    Недоліки:
    Дуже важко відкоркувати

Шановний Вікторе, дякуємо за ваш вибір та зворотній зв'язок. Та дозвольте все ж відзначити, що усі "газовані напої з винним смаком" обов'язково позначаються так на етикетці та контрєтикетці. Компанія Shabo таких продуктів не виготовляє. Ми створюємо продукцію виключно з винограду, а наш Classic брют - це натуральне ігристе вино, яке виготовляється за класичним методом шампанізації у пляшці. Використовуємо виключено власний виноград теруару Шабо. Виноградні лози істинно шампанських сортів були придбані в Європі з урахуванням особливостей ґрунтів Шабо і висаджені на кращих ділянках теруару. Контроль якості здійснюють експерти SARL Derenoncourt (Франція) й Institut Oenologique De Champagne (Франція, Шампань). При необхідності поділимось з вами всіма необхідними документами, заключеннями виних світових єкспертів, лабораторних досліджень тощо - які підтвердять, що це справжне якісне ігристе, а не "газований напій з виним смаком". Дякуємо за ваш вибір та порозуміння.

• Оленка

• Відповідність аромату

Брали спробувати на Новий рік, гості у захваті. Тепер, якщо ігристе, то тільки Шабо.

• Наташа

• Відповідність аромату

Покупаю регулярно этот брют после того как узнала, что у нас в Украине Шабо фактически единственные изготовливают игристое по классической технологии шампанизации. Теперь не вижу смысла переплаивать за французское название "ШАМПАНСКОЕ", если можно купить родное украинское, которое по качеству ни чем не хуже импортного.

Переваги:
    Если вы любите брют, то это игристое однозначно придётся вам по вкусу. очень красивая игра пузырьков в бокале. Тонкий аромат
    • Игорь

А в Шабо знают, в чем заключается классический метод?) А то, похоже, их надули...

Представитель поставщика

Шановний Ігоре, ми не просто знаємо, а застосовуємо класичний метод шампанізації у трьох наших колекціях: Classic. Grand Reserve Vaja та Grand Cru.

Саме це ігристе проходило процес вторинного бродіння у пляшці і знаходилось1,5 роки на дріжджовому осаді.

Запрошуємо вас на наше виробництво, де ви зможете побачити увесь процес створення вина і також безпосередньо створення ігристих вин за класичним методом.

• Сергей Г***

Вино действительно не плохое.
      Кроме шабо еще артемовское делает по классике, но там микс вина неизвестного качества и происхождение, т.к. если не ошибаюсь своих виноградников у них нет.

• Відповідність аромату

Таких денег не стоит однозначно. Когда прочитал на этикетке, что в состав входят "ликеры" (кстати, здесь не указано), то все стало ясно. Это ж кем надо быть, чтобы вино бадяжить ликерами!!!) Если бы была премия "Золотая калоша" в виноделии - это сюда.
    Отдельный вопрос к производителям: Вы продаете шмурдяк за 5 евро в то время, как в Европе за эти деньги можно купить приличное вино, а шипучка самая дешевая - вообще 1,5 евро и по вкусу лучше. Принципиально не буду брать. Я готов поддерживать отечественного производителя только в том случае, если он поддерживает отечественного потребителя.

Переваги:
    Чуть лучше, чем за 90 грн.
    Недоліки:
    Это не вино
    • Сергей Г***

Рекомендую почитать про экспедиционные ликеры. Не путайте с обычным ликером - разные вещи.
      Без него вино будет очень кислым (если не ошибаюсь такое вино кюве называется) и что бы сделать из вина сладкое/полусладкое/полусухое и т.д. и добавляют экспедиционный ликер. Это делают все производители. Для брюта его надо около 1.5-2.5 грамма на бутылку.

• Игорь

Ну, во-первых, не все. Некоторые добывляют сахарозу, и результат лучше, как по вкусу, так и по последствиям. И это я говорю о дешевом украинском ценовом сегменте. Нормальные же производители ничего подобного не добавляют - просто делают руками, и оно выходит не кислым, а вкуса обычного газированного сухаря. Так что оставьте свою пропаганду)

• Ярослав К***

Почитайте на досуге, что такое экспедиционный ликер, и в каком количестве он добавляется после дегоржажа в экстра-брют, брют, деми-сек и тд. Сам ликер - это и есть смесь сахара и исходного вина, а не то что вы себе там напредставляли. Не добавляется экспедиционный ликер только в брют натюр, в этом случае в бутылку заливается исключительно исходное вино.

• Забігай А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75

Отличное игристое. Прекрасный аромат, гармонично сочетающийся со вкусом. Освежающая кислотность. Нежные пузырьки углекислоты натурального происхождения. Очень радует стабильность качества игристых вин Шабо.

Переваги:
    Вкус, Аромат, стабильность качества
  • Sergey
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75

Хороший брют. Показался чуть менее насыщенным, чем Гранд Резерв Брют Шабо. На этикетке указана выдержка от 1.5 лет и состав: шардоне, рислинг, пино блан. По скидке хорошая цена. Попался урожай 2014 года.

Переваги:
    Урожай 2014
    Недоліки:
    Ярлычок спрятан под акцизной маркой и трудно доставаем.
  • Сергей

• Відповідність аромату

Вино что мне пришло было более 4-х лет выдержки, что конечно радует для такой цены. Пена заметно отличалась от той, что в более дешевых винах изготовленных методом Шарма. Запах был настолько потрясающий, что запросто затмевал вина в два раза дороже. А вот вкус откровенно ни о чём, его практически нет. Так что за свои деньги это однозначно хороший вариант, учитывая что нормальных игристых вин для массового рынка в Украине не производят, но есть к чему стремиться. В общем для тех кто может себе позволить большее качество, лучше присмотритесь к импорту из Италии, а для остальных кто хочет минимально приемлимый отечественный уровень, смело покупайте это вино.

Переваги:
    Божественный аромат
    Недоліки:
    Посредственный вкус
    • Григорий К***

Это классика, а не Шарма. Нужно уметь его правильно употреблять. Послевкусие на уровне, учитывая стоимость.