Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Вино ігристе Shabo Special Edition брют біле 0.75 л 13.0% (4820070402810)

Оцінка користувачів 4.42/5
  • AI аналіз відгуків
    51 відгук:  65% позитивних, 25% нейтральних, 10% негативних.
    На основі 51 проаналізованого відгуку, покупці загалом позитивно оцінюють ігристе вино Shabo Брют. Багатьом до вподоби його легкий смак, збалансованість, приємний аромат і співвідношення ціни та якості. Покупці часто підкреслюють гордість за українського виробника та відзначають цей напій як хорошу альтернативу імпортним винам. Деякі негативні коментарі стосуються різкості смаку, якості окремих партій (іноді траплялися скарги на пробку або відсутність газів), а також простоти смаку. В цілому, Shabo Брют має добру репутацію серед споживачів, переважають позитивні враження, особливо серед любителів легкого, нескладного ігристого вина для свят і застіль.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Сергій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75

Сергію, дякуємо за відгук і за те, що поділилися своїми враженнями. Дякуємо за довіру до SHABO!

• Сергій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75

Брав перший раз все було супер
    Цого разу замовив більше ну на жаль все дуже кисле

Переваги:
    Недоліки:
    Минулого разу напій був смачніший.щас кисляк

Дякуємо за відгук.
      Розуміємо, що сприйняття кислотності дуже індивідуальне. Якщо цього разу напій здався Вам занадто кислим, радимо звернути увагу на Shabo Special Edition напівсухе біле — воно має більш м’який, збалансований смак із делікатною солодкістю.
      Сподіваємося, цей варіант сподобається Вам більше.

• Шевцова В***

• Відповідність аромату

Пила це вино багато років, замовляла ящиками і ось, десь півроку тому, відкрила пляшку і мене вразив неприємний присмак. Чоловік посміявся наді мною, мовляв, пупиришки на язиці не в той бік. Потім ситуація повторилась. Я думаю, ну може, дійсно зі мною щось не так? Пройшов місяць, я вживала інші напої, і ось вирішила знов спробувати - те ж саме((( Більше Шабо не купляю, воно спортилося(((

Недоліки:
    з'явився неприємний присмак протухших солоних огірків
    • Жанна Ш***

Чудовий напій , часто пʼємо .
      На рівні Іспанське Кава і наше Шабо.

Доброго дня! Нам шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією, дякуємо за відгук. Для нас важливо розібратися, тому підкажіть, будь ласка, неприємний присмак був більше в ароматі чи у смаку? Також будемо вдячні за фото контретикетки та інформацію, де була придбана пляшка. Ймовірно, така ситуація могла виникнути через некоректні умови зберігання, і нам важливо провести додаткову перевірку.

Жанна, дякуємо за відгук і за те, що поділилися своїми враженнями. Раді, що ігристе сподобалося Вам. Дякуємо за довіру до SHABO!

• Мария Д***

Хороший брют

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що ігристе Вам сподобалось.

• Антоніна

Класне

• Тетяна Т***

Сподобалася смак, рекомендую!

Переваги:
    Як1сть,смак
    Недоліки:
    Немае
  • Світлана К***

Брала на свята

Переваги:
    Як для брют - добре
    Недоліки:
    Боліла голова
  • Жердій Є***

• Відповідність аромату

В складі аліготе і ріслінг: так написано на бутилці. Дивний опис на розеткі.

Переваги:
    Смачне
  • Ирина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75

Покупала для гостей - любителей "брют". Понравилось.

Переваги:
    Скидка.
    Недоліки:
    Нету
  • Виктор П***

• Відповідність аромату

У цього вина є тільки одна чеснота, гарна ціна по знижці, а так вино саме посереднє. Смак різкий. Краще купити щось інше. Думаю, якщо б виробник зробив ігристі вина з моносортів це булоб набагато краще. Кожен покупець знайшов би свій смак. А так всі смаки разом, це щось не зрозуміле. Вино не сподобалось.

Переваги:
    Переваг не вбачаю, можливо, що ціна невисока.
    Недоліки:
    Не сподобався смак. Він якийсь дивний не збалансований.
  • Ганна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75

Ностальгічно чудова річ! Гріє душу, що наш, український. Дякувати одному гарному французу, що уклав душу і гроші у виробництво. Споживайте цей брют з гордістю і насолодою.

Переваги:
    Тонкий,, шармований,, перл'яж, усе в міру
    Недоліки:
    Ніколи не буде
    • Роман

Хіба Важа Іукурідзе - француз??

• Юрій П***

Сподобалось

Дякуємо за ваш відгук!

• Виктория Л***

Чудово для коктейлів!

• Оля

• Відповідність аромату

Мені сподобалось, дуже гарний аромат. Є приємна кислинка, але без надлишку. Загалом дуже збалансований смак, точно сподобається тим, хто не любить гірчинку в ігристому вині. Буду тепер брати, а то звикла тільки французькі купувати:)

Переваги:
    Ціна/якість
  • Анна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75

Отличное игристое, постоянно с подругой берём на праздники, подруга предпочитает легкое шампанское и она нашла своего фаворита. Обожаем этот брют

Переваги:
    Легкое, цена

Дякуємо вам. Щасливі й надалі створювати якісне українське ігристе.

• Аліна Б***

• Відповідність аромату

Чудова заміна (нажаль) Артемівським ігристим. Але вартує своєї ціни.

Переваги:
    якісний напій
    Недоліки:
    від 2х пляшок може боліти голова

Шановна Аліно, дякуємо вам за ваш вибір.

• Олег

Ви серйозно??? 2 пляшки на душу і щоб голова не боліла??))) за кількістю алкоголю це, по суті, пляшка горілки в одну "хар..." перепрошую, фізіономію!!!! Від такої кількості спиртного в любої середньостатистичної людини будуть похмільні наслідки....
      Може варто збавити кількість випитого??? а не хаяти у цьому вино...)))

• Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75

Шановний Олександре, дякуємо вам за вибір та таку оцінку.

• Юлія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75

Це дуже м'який, приємний Брют! На мій смак ідеальний!

Переваги:
    Букет смаку, ціна, виробництво в Україні
    Недоліки:
    Нема :)

Шановна Юліє, дякуємо вам за таку оцінку. Наша команда SHABO щаслива створювати особливі вина та радувати поціновувачів.

• Аліна Л***

• Відповідність аромату

Постійно купую це ігристе. Закохатись легко. Хороший аромат, смак - як я люблю - легке і все в балансі. Багато хто фанатіє від просекко, але я певна, це тому що вони не куштували це ігристе

Переваги:
    шикарний брют
    Недоліки:
    відсутні

Шановна Аліно, цінуємо ваш вибір. Дякуємо за такий відгук.

• Михайлов Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75

Дівчатам сподобалось. Але я ще пам'ятаю Кювє Новий Світ, люблю брют "пожоще". Доберемося до Криму, згадаю...

Переваги:
    Смак, аромат.

Юрію, дякуємо за ваш відгук. Дуже раді, що вашим близьким сподобалось наше ігристе. Рекомендуємо вам спробувати SHABO Classic Extra Brut, як поціновувачу більш сухих ігристих вин

• Дарина Ш***

• Відповідність аромату

Спробувала на вайн фесті по рекомендації, реально приємно здивована. Замовляю вже другий ящик))

Шановна Дарино, дякуємо вам за ваш вибір та відгук. Щасливі були познайомитись на Фестивалі й завжди будемо раді бачити знов. Дякуємо, що обираєте та підтримуєте українське.

• Ольга Д***

• Відповідність аромату

Это не шампанское. Это что- то химическое. Открывали бутылку силой. В итоге - тяжелая интоксикация от 3 бокалов.

Переваги:
    В прошлом году было нормальное
    Недоліки:
    Вчера купили и отравились

Шановна Ольго, вдячні вам за зворотний зв'язок. Нам дуже прикро, що у вас стався такий досвід і нам дуже важливо розібратись у цій ситуації. Для команди SHABO якість наших продуктів завжди була і буде фундаментальною. Уся продукція SHABO проходить детальне дослідження на контроль якості у спеціальній лабораторії з найсучаснішим обладнанням. Будь ласка, якщо у вас залишились залишки продукту та чек, який підтверджує місце вашої покупки, ми дуже б хотіли зробити експертизу. Та залюбки поділимось результатами перевірки. Переконані, що всі споживачі заслуговують лише на якісні продукти й вияв фальсифікату або продукту, який не правильно зберігали тощо - це важливий елемент у цій справі. Дякуємо за порозуміння та ваше звернення. Бажаємо вам здоров'я.

• Галина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75

Чудовий смак і ціна. Не дуже кисле, має приємний аромат.

Переваги:
    Українське виробництво
    Недоліки:
    Не виявила

Галино, дякуємо за ваш відгук! Неймовірно раді, що вам сподобалось наше ігристе

• Володимир С***

• Відповідність аромату

Дуже легке, швидко можна сп'яніти.

Переваги:
    ціна-якість

Володимире, дякуємо за ваш відгук. Щиро раді, що вам сподобалось наше ігристе

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75

Очень удивились с женой, т.к. это игристое оказалось без газов, совсем. Еле открыл, и пробка была очень твердой и без расширения внизу (ровная). В общем, очень странно все, на всякий случай Шабо больше брать не буду. Дата изготовления при этом всем на этикетке нормальная, 2022 год.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Оно оказалось без газов,и странная твердая пробка (как старая что ли)

Шановний Сергію, дякуємо вам за ваш вибір. Розділяємо з вами розчарування від такої ситуації. Скажіть, будь ласка, чи є фото цієї пробки, пляшки? Адже для ігристих вин наша компанія використовую виняткову якісну та натуральну пробку перевір енного постачальника, з яким співпрацьовуємо багато років. Повірте, нам дуже важливо розібратись в цьому питанні. Адже подібна ситуація не припустима, аби розчаруватися в такому якісному українському ігристому. Котре створено винятково з винограду, за яким дбає щодня команда високих профі. А контроль виробництва кожного етапу здійснюють міжнародні експерти з Франції SARL DERENONCOURT

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75

Раніше вже замовляла таке ігристе в Розетці. Дуже приємно, що незважаючи на всі обставини, якість вин Шабо та сервісу Розетки залишаються на висоті

Переваги:
    Якість, смак, ціна
    Недоліки:

Тетяно, дякуємо за ваш відгук. Неймовірно раді, що вам подобаються наші вина

• Сергей Ф***

Дійсно якісне шампанське

Переваги:

Сергію, дякуємо за ваш відгук! Неймовірно раді, що вам сподобалось наше ігристе вино

• Ярослав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75

Чесно кажучи, підходить лише для Aperol.

Переваги:
    Ціна по акції

Ярославе, дякуємо за ваш зворотній звʼязок

• Марущак О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75

Чудове ігристе вино! Смак насичений, фруктовий, приємний. Рекомендую любителям брют, це вино набагато краще багатьох імпортних ігристих вин. Ще більше радує, що виробник наш - український, Шабо - я пишаюсь вами!

Переваги:
    Ціна - якість, смак.
    Недоліки:
    Їх немає

Олено, дякуємо за ваш відгук. Неймовірно раді, що вам сподобалось наше ігристе та ви залишились повністю задоволеною

• Владислава Б***

• Відповідність аромату

Не сподівалась на щось надзвичайне за таку ціну. Купувала, щоб взяти з собою у різні безкінечні різдвяні походи по гостям. Та, вино виявилось напрочуд приємне. Тож, замовляю повторно. Шабо радує своєю продукцією.

Переваги:
    Прекрасне легке вино.
    Недоліки:

Владиславо, дякуємо за ваш відгук. Неймовірно раді, що вам сподобалось наше ігристе вино

• Канючка Н***

• Відповідність аромату

Вино понравилось, вкус приятный.

Переваги:
    Качество
    Недоліки:

Надіє, дякуємо за ваш відгук. Безмежно раді, що ви залишились задоволені нашим ігристим

• Станислав З***

Шампанское приятное, понравилось.

Станіславе, дякуємо за ваш відгук. Неймовірно раді, що вам сподобалось наше ігристе

• Алла В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75

Очень хорошее, приятное на вкус . Легко пьется.

Переваги:
    Вкусное, нормальная цена

Алло, дякуємо за ваш відгук. Дуже раді, що вам сподоболось наше ігристе вино

• Элеонора
    • Загальне враження

На удивление - очень неплохое игристое вино! Я не любитель брют, но это - выпила с удовольствием в хорошей компании.

Шановна Елеонора, вдячні вам за відгук. Щасливі, що стали частиною вашого добре проведеного часу з друзями.

• Страхова А***

• Відповідність аромату

Отличное игристое вино. Приятный вкус и послевкусие, легко пьется. Только что вернулись с моря, где посетили вин - завод Шабо и по приезду сразу купили себе несколько бутылок этого прекрасного напитка)))

Шановна Олександра, дякуємо за зворотній зв'язок. Дякуємо, за оцінку вина та за те, що стали гостем нашого Центру культури вина і завжди будемо раді вас зустрічати знов та дарувати нові смаки спогадів.

• Дмитро

• Відповідність аромату

Добротный брют на лето и для коктейлей.
    За такие деньги вполне неплох

Переваги:
    Хороший брют
    Недоліки:
    не яркий аромат

Шановний Дмитро, вдячні вам за ваш вибір.