- ЕВГЕНИЙВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доставка быстрая, всё соответствует описанию, качество цене.
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не знаю, может вам попалась какая-то подделка. Шабо как был топовым изготовителем коньяков в Украине, так и остался.
- Лида Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ничего химозного в бокалах не слышу -- только бочковую выдержку
- Переваги:
- Отличный коньяк
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш вибір, оцінку та відгук.
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добрий м'який напій, не помітив різкого запаху спирту як дехто написав, голова не болить, стійкі маслянисті патьоки на стінках чарки. Про післясмак не скажу (дуже давно куштував французький "Наполеон" Голландського розливу - забув, тому і ні з чим порівняти. Цікаво, що після недавніх військових дій між Азербайджаном і Вірменією, на південь України приїхало багато вірменів працювати... Пригостив їх коньяком, правда «Шабо V.S.O.P» (п'ять зірочок - брав у вас раніше) - їм дуже сподобалось, настільки що сказали "шьтото тут есть ещё - какие то добавки". Цікаво, що це сказала людина яка закінчила Єреванський університет (я десь читав - чим вище інтелект, тим яскравіше враження у людини) і до цього він пив лише "Арарат" в тому числі за 100 доларів пляшка.
- Переваги:
- Відповідає очікуванню
- Недоліки:
- Не помітив
Представник постачальникаОлеже, дякуємо за ваш відгук. Неймовірно раді, що вам сподобалось наше бренді
- Bruno O***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Рекомендую.
- Переваги:
- Качество и колличество.
- Недоліки:
Представитель поставщикаДякуємо за вибір!
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Приятный, мягкий вкус. За такие деньги нормальный продукт.
- alexeiВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Здравствуйте! Я не знаю о натуральности этого коньяка,но вкус приятный, коньяк мягкий, с утра нет плохо самочувствия.
- Переваги:
- Все
- Євген Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший напій, м'який, хоча спирт відчувається но не ріже смак. Очікував гіршого.
- Панченко С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Томілович Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На удивление хороший, очень вкусный коньяк. Для меня главное, легко пьется.
- Костянтин Г***Продавець: Rozetka
Shabo фсьо, ароматика горіхова. Бормотуха.
- Переваги:
- Недоліки:
- Ничего общего
- Костянтин Г***
Придбав в пункті видачі rozetka.
- Николай Л***Продавець: Rozetka
Это прикольно, дешево, но .. это не коньяк. Это бренди чуть выше среднего уровня. Вы точно не отправитесь, но на стол дорогим гостям не ставьте! В компании Шабо в есть жемчужины, но это не одна из них!
- Переваги:
- Недоліки:
- Качество
- Елена С***
А какой из ассортимента "Шабо" вы считаете жемчужиной?
- Роман К***Продавець: Rozetka
Цілком достойний напій за свою ціну. П'ється легко, голова потім не болить. Обов'язково знайде своїх шанувальників.
- Переваги:
- Співвідношення ціна/якість
Представитель поставщикаРомане, дякуємо за ваш вибір!
- ВячеславПродавець: Rozetka
Неплохой коньяк, но не более того. Средний во всем. Вкус классический, коньячный, всего понемногу - ваниль, сухофрукты, шоколад, орехи, дуб, но какое-то все приглушенное, водянистое, слабое. Запах послевкусие тоже достаточно простое, слабовыраженное, даже если дать подышать. Вроде бы и нет противности, но нет и изюминки. Безликий продукт.
- Переваги:
- Мягкий. Легко пьется, в голову не бьет. Если поставить на стол, под обильную закуску - пить можно.
- Недоліки:
- Если купить для себя, насладится вкусом и ароматом - не тот вариант.
- Алексей Б***
а в голову и не должно бить ,коньяк не долбежа в голову ,у совковых динозавров должно обязательно стрелять , , главное что в коньяке этом есть весь заявленный букет то что пишется в характеристиках
Представник постачальникаШановний Олексію, дякуємо за ваш вибір та оцінку.
- АндрейПродавець: Rozetka
Шабо испортился. Пару лет назад, только шабо и пил, сейчас это подкрашеный спирт с ванилью.
- Переваги:
- Недоліки:
- Спирт с ванилью.Не рекомендую! Лучше взять за эти деньги недорогой вискарь
Представник постачальникаАндрію, нам важлива думка всіх поціновувачів коньяків. Нам прикро, що напій не прийшовся вам до смаку. Хочемо підкреслити, що коньяки SHABO виготовляється виключно із натуральних 100% виноградних спиртів та проходить перевірку на всіх етапах виробництва. Також хочемо зауважити, що ми не використовуємо ароматизатори чи підсолоджувачі у наших продуктах. Всі смакові спектри, що ви відчуваєте — це лише властивості напою, які він отримав завдяки бочковій витримці. Дуже важливе місце посідають умови зберігання, дотримання правил подачі та фудпейринг. Не останнє місце займає і настрій при вживанні напою, адже це на пряму впливає на сприйняття вами того чи іншого продукту.
- АндрейПродавець: Rozetka
Достойний напій
- Переваги:
- Був дуже здивований, приемний смак і аромат
- Недоліки:
- Не відчув