Топи продажів

Відгуки покупців про Виноградна горілка Shabo Grape Vodka Мускат 0.375 л 40% (4820070405507)

Оцінка користувачів 4.55/5
  • Александр

• Відповідність аромату

Прекрасная отечественная граппа. Подойдёт и под фрукты и под шашлычок. Охлаждать не надо, пьётся легко. Без неприятных последствий на утро. Редкость, в магазинах не найти. Надо брать ещё!

Переваги:
    Вкусная
    Недоліки:
    Не нашёл
  • Іван

Чудова рекомендую!

Шановний Іване, дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що наш продукт вам сподобався!

• Михаил К***

Очень приятный напиток

Шановний Михайло, дякуємо вам за ваш вибір. Дійсно цей продукт унікальний. Його рецептуру спеціально розробили наші експерти SHABO з використання відповідних фільтрів. Виноградну горілку Shabo Grape Vodka Мускат створено виключно з добірного винограду Мускат. Цей сорт винограду своєю чергою наша компанія привезла з одного найкращого розплідника Європи. Багато років тому й висадили його на відповідній ділянці теруару (та, ґрунт якої найбільше підходив для цього Мускату). І вже стільки років цей сорт винограду дає нам відмінний урожай, аби створювати особливу продукцію.

• Олена

Приємний післясмак, запах. Дуже задоволені. А вигляд бутилки перевершив всі
    очікування. Вдячність виробнику за таку красу .

Переваги:
    Вигляд бутилки і її вміст викликають захват

Шановна Олено, дякуємо за ваш вибір та відгук.

Ця колекція SHABO Grape Vodka дійсно особлива. Створена виключно з власного винограду (при чому для кожної позиції відповідний сорт). Рецепт цього благородного напою високої гами розроблений виноробами компанії SHABO. Grape Vodka проходить потрійну дистиляцію з подальшою фільтрацією для кожного виду продукту на відповідних фільтрах: алмазному, золотому чи срібному. Все це надає виноградній горілці кришталеву чистоту та додаткові унікальні природні властивості. Радимо за можливістю скуштувати й інші різновиди цієї колекції. Наприклад, Grape Vodka Premium має обробку сухим молоком. А Grape Vodka Gold має витримку в дубових баріках не менше 1 місяця, що додає продукту золотого відтінку та відповідного особливого смаку.

• Инна Х***

• Відповідність аромату

Красиво же ) Я не знаток и не любитель, но пить было приятно :)

Інна, дякуємо за ваш відгук! Неймовірно раді, що вам сподобалась наша Grape Vodka

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ігоре, дякуємо за Ваш відгук. Ми щиро раді, що вам сподобалась наша продукція

• Ирина Ж***

• Відповідність аромату

Очень. Интересный. Любопытный вариант граппы. Граппа - довольно сложно создаётся. Этот продукт прекрасен. Что-то мне подсказывает, что это не итальянский и греческий продукт. Но он хорош. Аромат и нежность. И нет - это и близко не похоже на пшеничную водку. Особенно, кто помнит, пшеничную водку СССР и её аналог на продажу заграницу. Они просто разные, по определению. Водка и граппа. В этом напитке море вкусовых ощущений.

Шановна Ірино, дякуємо за ваш вибір та ваш коментар. Наша команда й далі продовжуватиме створювати якісні напої, аби радувати прихильників справжнім та винятковим смаком.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Шановний Ігоре, вдячні за вашу оцінку.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Шановний Ігоре, вдячні вам за ваш вибір та високу оцінку.

• Ольга Б***
    Продавець: Rozetka

Брали к столу,гостям понравилось!Тонкий вкус,дорогая бутылка

Переваги:
    Вкус
  • andrey
    Продавець: Rozetka

Брал неделю назад на праздник. Гостям понравилось. Пьётся легко, приятное послевкусие. Бутылка смотрится дорого. На утро как огурчик. Всем советую, буду брать ещё)

Переваги:
    1. Качество продукции. 2. Не воняет спиртом( тонкий приятный аромат) 3. На утро голова не болит.
    Недоліки:
    Цена завышена. Если не нужна красивая бутылочка для банкета. Можно взять аналог за меньшее деньги)
    • Сергей М***

Какой ?

• Сергей Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Вкус приятный мягкий, но у меня вопрос почему этикетка данного напитка не соответствует той что на фото на розетке ?

Переваги:
    Лёгкий
    Недоліки:
    Нету
    • Жанна

а в чем разница?

• Ярослав

• Відповідність аромату

Наступного ранку у всіх дуже боліла голова, пили по 150 грамів на людину (що взагалі ні про що на людину) це не граппа, це щось жахливе.
    Якщо вам дороге ваше здоров'я та ваших близьких, ніколи не беріть продукцію цієї компанії, добре не засліпли ще від цієї "граппи".
    Чув негативні відгуки про цю шабо і не тільки її "грапу", вирішив купити та перевірити особисто, такої низької якості у 2026 році не очікував побачити, парацетамол був єдиним порятунком наступного ранку.
    Нікому не рекомендую це вживати, оминайте стороною цю компанію та її "продукти".

Переваги:
    Недоліки:
    Це одна з найгірших грап, яку доводилось пити

Доброго дня, Ярославе.
      Ми дуже серйозно ставимося до питань якості та безпеки, а вся продукція проходить контроль на всіх етапах виробництва відповідно до чинних стандартів.
      І ми обов’язково хочемо детально розібратися в ситуації.
      Будемо вдячні, якщо ви надасте фото пляшки з етикеткою, номер партії, дату придбання і контактний номер телефону.

Це допоможе нам провести додаткову перевірку.