Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Вино Shabo Тельті-Курук ординарне столове сухе сухе сортове біле 0.75 л 11.6% (Sh-71042) (4820254571042)

Код:  352001172
Оцінка користувачів 4.4/5
  • Дмитро В***

• Відповідність аромату

Питань то напою нема , а лише до розетки яка вводить клієнтів в оману зазначаючи в характеристиках роки врожаю які справді були якісними!

Недоліки:
    Рік врожаю не відповідає заявленому в характеристиках
    • Женя

так а який тут рік?

• Ирина Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Более чем Хорошее вино столовое сухое белое. Нравится сова на этикетке. По поводу аромата и вкуса. Напиши народу ананас и он в ответ - да. Ананаса запах и вкус. Ну это так. Я , в принципе, не разбираюсь. Лёгкое цветочное. Цвет соломенный. Пузырьки то есть. То нет. Это про тихое вино. Разлито в 2025. Но на этикетке - 2023. Судя по всему сбор. И ещё. Чем меньше цена иногда. Тем лучше продукт бывает. А вообще, громадное спасибо кто что-то реально делает в этом мире. Виноград вырастить - не фунт изюма съесть. Умейте хоть посадить. Мне приходилось.

• Владислав

Рекомендую

Переваги:
    Неперевершений сиак, аромат
  • Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Вино норм, хіба що трохи вище по кислотності за класичні сухі вина

• Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не очікував за такі гроші такого вина, сухе, легко пʼється і приємне на смак

• Андрей К***

• Відповідність аромату

Чудово смакує з сиром брі та десертами.

Переваги:
    Смачне, тендітне вино без зайвої кислотності, з чудовим квітковим ароматом
    Недоліки:
    За таку ціну не має жодного недоліку

Шановний Андріє, дуже дякуємо за ваш вибір і відгук! Раді, що наше вино вам сподобалось!

• Артем М***

Якісне вино, чудовий сорт

Артеме, дякуємо вам за вибір. Цінуємо ваш відгук.

• Дмитрий Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

В пляшці виявилося скисле вино (((

Шановний Дмитре, дякуємо за повідомлення. Нам дуже важливий зворотний зв'язок, як і те, щоб обов'язково розібратись в цій ситуації. Адже якість продукту завжди була фундаментальною у роботі нашої команди SHABO. Ми створюємо нашу продукцію виключно з найкращої сировини під наглядом найкращих спеціалістів. Окрім їхнього контролю кожного етапу виробництва, також маємо сучасну лабораторію контролю якості, яку проходить кожна наша продукція перед тим, як покинути виробництво.
      Підкажіть, будь ласка, чи є можливість відправити нам залишки продукту, пляшку та скан чека, щоб ми провели аналіз та дослідження в лабораторії? Дякуємо

• Александр Б***

• Відповідність аромату

Поки що найкраще вино, яке я пив у Shabo (хоча я ще не пробував ігристе у них)

Шановний Олександре, щиро раді, що вам сподобалось це вино. Воно дійсно особливе, зокрема через сорт винограду. Тельті-Курук - унікальний автохтон. Подібного кореневласного сорту немає ніде більше у світі, лише в Україні. Вважається, що він з'явився майже пів тисячі років тому, ще за часів турків-османів. Його називають візитівкою не лише SHABO, але й України. І до речі, віримо що вам цікаво буде скуштувати його в різних наших колекціях з відповідною витримкою. А щодо ігристих - теж є що порекомендувати)

• Лида Ф***

• Відповідність аромату

Неймовірне, вишукане вино! Вперше куштую вино, я кому так відчуваються ноти айви. дуже цікаво! Дякую за такий крутий продукт, додала до своїх фаворитів

Переваги:
    смак, аромат
    Недоліки:
    не знайшла

Лідіє, дякуємо за ваш відгук. Щиро раді, що вам сподобалось наше вино. Це колекція Original, яку ми випустили у 2022 році. Присвячена вона 200-річчю найдавнішому виноробному регіону в Україні - Шабо. Нам дуже важливо було передати в колекції, унікальну історію започаткування на цій землі культури виноробства та виноградарства. А щодо сорту винограду, з якого зроблено вино, що ви куштували, ви вірно відзначили - воно дійсно особливе. Тельті-Курук - унікальний автохтонний сорт. Він вважається візитівкою не лише SHABO, але й України. Адже подібного кореневласного сорту немає ніде більше у світі. Він з’явився у цьому регіоні понад 500 років тому. І саме цей сорт винограду дає змогу скуштувати поціновувачам автентичне вино (яке було до філоксери, що винищила більшість виноградників в Європі в у XIX ст.). В Шабо найбільші насадження Тельті-Курук – понад 40 га. А найстаршим родючим лозам рекордні 50 років.

• Анна О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Порадила подруга. Раніше не брала до уваги, назва не звична, та й я більше за червоне. Так я вам скажу - вишукане вино! Ось тут я почула фруктові нотки, для мене айва домінує поки (в цьому році я власної стиглої нанюхалась). Смак не плаский, не має кислості, на яку підсвідомо очікуєш (я ж більше за червоне).
    Буду регулярно брати, бо це доступний шик!

Переваги:
    Ціна/якість, приємний смак

Дякуємо. Це колекція Original, яку ми випустили у 2022 році. Присвячена вона 200-річчю найдавнішому виноробному регіону в Україні - Шабо. Нам дуже важливо було передати в колекції, унікальну історію започаткування на цій землі культури виноробства та виноградарства. А щодо сорту винограду, з якого зроблено вино, що ви куштували, ви вірно відзначили - воно дійсно особливе. Тельті-Курук - унікальний автохтонний сорт. Він вважається візитівкою не лише SHABO, але й України. Адже подібного кореневласного сорту немає ніде більше у світі. Він з’явився у цьому регіоні понад 500 років тому. І саме цей сорт винограду дає змогу скуштувати поціновувачам автентичне вино (яке було до філоксери, що винищила більшість виноградників в Європі в у XIX ст.). В Шабо найбільші насадження Тельті-Курук – понад 40 га. А найстаршим родючим лозам рекордні 50 років.