Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Бренді Десна 4 роки витримки 0.5 л 40% (4820000942201)

Оцінка користувачів 4.45/5
  • Артём

• Відповідність аромату

Або витримки нуль, або просто бодяга. Більше не куплю. Втратив довіру до бренду. Спирт етиловий чітко в ароматі. Я коньяк люблю за запах, запах сушеного винограду, сонця, тепла та моря. Тут же на 50% запах дає етиловий спирт. Смак пустий, без якихось ноток, схоже на відсутню витримку, якщо можна про неї казати в контексті аромату.

Переваги:
    Недоліки:
    Чіткий аромат спирту звичайного
    • Артём

Маю звичку залишати пустий бокал на ніч, зранку його понюхати. Десна 4* запаху на ранок в моєму бокалі, нажаль, не залишила. Хоча, наприклад, та ж Аркадія 8*, чи Старий Кахеті - радують, після них бокал має незначний приємний аромат.
      Я розумію, що за 140 грн наївно очікувати дива, але я не змушував виробника писати на етикетці коньяк. Написали б бодяга, ну, чи хоча б якось інакше назвали - питань нема. А по відчуттям, коньяк забули розлити в ці бутилки. Дуже неприємно. Хоч раніше і купував лінійку шустова 8*, 10*, більше не буду. Адже, якщо є таке відношення, но невідомо, як воно ще себе проявляє. Дуже неприємно, сподіваюсь, це на совісті виробника, а не розетки.

• Ігор Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5

Гарний коньяк за свою ціну.

Переваги:
    Ціна та якість
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Наталия С***

• Відповідність аромату

Разлив октября 22 года. Сравнили с разливом февраля 22 года. Иной вкус и аромат. Да и бутылка внешней формой не радует. Неплох, но это не "Десна".

Переваги:
    не обнарукжено.
    Недоліки:
    "Кривая", нестандартная для продукции данной марки бутылка. Иной аромат и вкус самого продукта..
    • Сергій Д***

Згоден, нова перекошена пляшка не викликає позитивних емоцій, так і хочеться купити щось інше, більш приємне на вигляд.

• Сергей В***

А мені подобається

• Константин

• Відповідність аромату

Особенно нравится то, что на этикетке написано "коньяк", а не "бренди". Вкус вполне рекомендуем.

Переваги:
    Вкус и формат упаковки. Курьерская доставка на дом.
    Недоліки:
    Не выявил
  • Олег Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5

Мягкий, но аромат скромный. За свою цену ок

• Валерій

• Відповідність аромату

Купував декілька разів в "Розетці". Завжди гарна якість напою і прекрасне обслуговування. Рекомендую напій (для тих, кому вже можна вживати) та магазин.

Переваги:
    Гарний ординарний коньяк. Не дає небажаних (побічних) ефектів. Гарна ціна.
    Недоліки:
    Не виявлено.
  • Валерій

• Відповідність аромату

Гарний напій (звичайно, у поміркованих дозах). Має свій смак, який відрізняє його від інших. Класика серед ординарних коньяків. Крім того, поміркована ціна. Можна купувати.

Переваги:
    Класичний ординарний коньяк, за якістю відповідає опису. Завжди має однаковий смак, незалежно від місця, де купується.
    Недоліки:
    Не виявлено, все нормально. Але потрібно враховувати, що у кожного свій смак.
  • Наташа Г***

Коньяк понравился всем.

• Влад К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5

Отличный 4 звезды коньяк Одессы!

Переваги:
    Вкус, цвет и аромат.
    Недоліки:
    0,5 мало , а 0,7 в самый раз
  • Андрей К***

• Відповідність аромату

десна как десна. 4 звезды коньяк, и оценка такая же. ничего выдающегося нет. хороший (это 4 звезды) украинский коньяк за вполне приемлемую цену.

Переваги:
    классика украинского коньяка
  • Борисенко И***
    • Загальне враження

Переваги:
    Отличный украинский коньяк!!! Легко пьётся,глаза спиртягой не режет...
  • Дмитро
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5

Не сподобалось. Занадто "кавовий" присмак, виноград майже не відчувається. Не можу сказати, що прям погано. Ні, це більше на поціновувачів саме такого смаку. П'ється доволі м'яко, на ранок ніякого дискомфорту не було (при помірному вживанні). Але на мій смак не підійшов, більше брати не буду. У цього виробника є вдаліші позиції, та ж Аркадія мені набагато більше зайшла.

Переваги:
    Цікавий на свою вартість смак, але більше для любителів щось на кшталт Коблево
    Недоліки:
    Знову ж таки смак. Суб'єктивно, але мимо. Не моє

Доброго дня! Я представник компанії Global Spirits. Наша компанія дуже цінує Ваш вибір нашого продукту, та піклується про якість на кожному етапі виробництва. Зв'яжіться з нами для вирішення питання. Дякую!

• Мичман П***

• Відповідність аромату

Якщо залыты просто очи пиде

Переваги:
    цина
    Недоліки:
    ниякый
  • Дмитрий С***

• Відповідність аромату

Хорош. Не ожидал что в этой ценовой категории есть нормальный бренди, развеял сомнения в бюджетных напитках. В послевкусии дуб и что-то карамельно-фруктовое. Будем брать ещё.

• Вячеслав
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5

Покупал в другом месте, но в происхождении не сомневаюсь. Общее впечатление: Этот коньяк - как был 30 лет назад, так и остался примером дешевого, простого, но питкого бренди, для застолья или под лимончик, но никак иначе.

Переваги:
    Хороший ванильно- сухофруктовый аромат, довольно длительное ванильно шоколадно дубовое послевкусие.
    Недоліки:
    Спиртуозен. Реальный жесткач. Обжигает глотку и спиртом и танинами. Многие невыдержанные бренди мягче этой 4ки. Употреблять только под закуску.
    • Валерий Г***

Рекомендую перед употреблением дать ему "подышать" хотя бы полчаса

• Шевчук М***

Пей самогон...Он не обжигает...

• Алексей С***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5

Покупали в другом месте. Из бюджетных коньяков этот один из лучших. Не имеет сторонних пищевых добавок. Рекомендую перед употреблением его охладить,а потом открыть пробку и дать ему "подышать" хотя бы полчаса. Оно того стоит.

Переваги:
    Приятный аромат,хороший продолжительный эффект.
    Недоліки:
    Все таки без закуски его пить сложно.
  • Максим К***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5

Сейчас пью такой же, только этикетка черная. Брал в супермаркете, вкус и цвет прекрасные, но неужели поддедка?

Переваги:
    Вкус и аромат
  • Руслан
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5

Коньяк має приємний смак, спирту невідчувається.