Допомогай Superhumans разом з RZTK

Знайдено 1218 товарів

Показати ще

Популярні відгуки в категорії сиров'ялена ковбаса

Марина Коваленко
колбаса очень понравилась. Брала два вида (фует и тартуфо) , понравилась всей семье. Качество отличное . Отечественный производитель. Красивая упаковка. Буду покупать постоянно.
Юрий
Скажем так, колбаса вкусная, но не топчик. Но из того что есть, это приличный вариант.
Виктория
Хороший товар але більше не купуватиму куштувала і смачнішу
Олександр Л
Взяв собі у родину суджук (на пробу). Мої особисті враження: в міру солоний, в міру твердий. Як на мене, можна трішечки менше перцю. Фінського хліба, на жаль, на час дегустації не було, але з литовським батоном теж вийшло дуже смачно :). До того ж, як додаток до сухого червоного французького вина вийшло "очень даже ничего"...
P.S. Обов'язково замовимо собі ще якийсь вид цієї продукції.
УСІХ ЗІ СВЯТАМИ !!!
Олена Комаркова
Придбала цю ковбасу на свята. Ну що можна сказати...Якість на висоті!! Рекомендую!
Дмитро Безух
Смачна ковбаска, гостренька
Олег Куліш
Товар не відповідає зображенню, бо на фото і в реальності це інші ковбаси. А замовлення робилось саме із уявлень (по фото) що вона зроблена не із фаршу а з цільних кусочків м'яса.
Ковбаса смачна але це звичайна салямі. Тому 4 зірочки тільки за те, що вона, всеж таки, смачна а так, то заслуговує тільки 3.
Олена
Ці ковбаски- щось нереальне. Таке велике різномаїття смаків, кожному щось припаде до душі. Дегустувати всією сім’єю. Особливий лайк за дивовижний дизайн та упакування. Все настільки естетично і гарно, будемо ще замовляти.
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Ковбаса для нас, безсумнівно, культовий продукт. Це класичний складник ранкових бутербродів, інгредієнт безлічі салатів, невіддільний елемент піци. Порахувати кількість сортів ковбас, які виробляються у світі — задум невдячний. Це можуть бути найпростіші сорти вареної ковбаси та варіанти, які прирівнюються до страв високої кухні. Сиров'ялена ковбаса — це однозначно делікатес.

Як готується сиров'ялена ковбаса

Сиров'ялені ковбаси мають вікову історію. Наші предки, щоб якось збільшити термін зберігання м'яса, стали гарненько його просолювати та залишати сушитися під сонячними променями. Процес удосконалювався. З'являлися нові пристосування, змінювалася форма м'ясних виробів, впроваджувалися нові технології та склад продуктів. Усі зміни залежали від кліматичних умов місця, де вироблявся продукт, і кулінарних уподобань.

Якщо вірити деяким джерелам, то найперші сиров'ялені ковбаси, у складі якої були спеції, придумали міланські кулінари та називається вона, звісно ж, салямі. Сьогодні вона виготовляється в безлічі країн, але лідером є Італія. Класичний рецепт салямі містить мінімум інгредієнтів — свинину, спеції, шпик. Вона має щільну, пружну, трохи сухувату текстуру, з вкрапленнями шпику. Якщо говорити про преміальні сорти, то однією з ознак салямі високої якості є цвіль на оболонці. Салямі додають до піци, до салатів, але найкраще вона йде разом зі свіжою чіабатою й із сиром, бажано пармезаном.

Різновидів салямі дуже багато та розрізняються вони:

  • за розміром помелу фаршу — середній, великий, дрібний;
  • за типами вкраплення шпику — дрібний, середній, великий, білий, рожевий;
  • використовуваними спеціями — це можуть бути часник, перець, паприка, вино, зелень і навіть горіхи. Від їх комбінації залежить, яким готовий виріб буде на смак.

Оригінальні види сиров'яленої ковбаси

  • Суджук. Вид сиров'яленої ковбаси, яка здавна вважається національною стравою у переважно кочових, близькосхідних народів. Натуральна оболонка заповнювалася дрібно порубаним просоленим м'ясом, змішаним зі спеціями та залишалася на тривалий час сушитися на сонці. Готовий продукт міг тривалий час зберігатися й не псуватися. Спершу вона готувалася лише з конини, але з часом із кониною стали з'єднувати інші види м'яса, а також спеції.  У Туреччині суджук готували з яловичини або баранини, додаючи кмин і часник, а в Болгарії таку ковбасу готують зі свинини.
  • Пепероні. Попри те, що спочатку італійське слово «пепероні» означало різновид дуже гострого стручкового перцю, зараз пепероні — це дуже гостра сиров'ялена ковбаса з яловичого, курячого та свинячого м'яса
  • Чоризо. Ще один варіант відомої сиров'яленої ковбаси, яку вперше приготували в Іспанії. У її складі не менше ніж 75% м'яса, а за формою вона схожа на грузинську чурчхелу. В ідеалі фарш для чоризо робиться вручну і її обов'язковий інгредієнт — копчена паприка, яка і дає характерний яскравий червоний колір.

В інтернет-магазині Розетка можна купити сиров'ялені ковбаси зі свинини, з яловичини, з конини від різних виробників. Але незалежно від складу, кожна з них — це якісний продукт тривалого зберігання.

Сиров'ялена ковбаса: ціни на ROZETKA

Товар Ціна
Набір ковбаси сиров'яленої Discovery Сім смаків 1680 г (4820258030088) 2332₴
Ковбаса сиров'ялена Discovery Rozette вищого ґатунку 240 г (3701144010005/4820258030026) 285₴
Ковбаса сиров'ялена Discovery Тартуфо вищого ґатунку 240 г (3701147010002/4820258030057) 329₴
Ковбаса сиров'ялена Discovery Махан вищого ґатунку 240 г (3701150010006/4820258030019) 349₴