Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про М'яка іграшка восьминіг перевертиш двосторонній веселий/сумний (Жовто-рожевий), 25 см

Немає в наявності

4.3/5
Оцінка користувачів 4.3/5
на основі 142 відгуки
  • Відгуки про товар продавця FLOX
  • Каріна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: FLOX. Колір: Рожево-блакитний. Висота іграшки: 10

Іграшка хороша, за розміром відповідає опису. Доставка 2-3 дні

Переваги:
    М'яка, наповнена
  • Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: RMService. Висота іграшки: 20

Чудова іграшка, дитина задоволена. Відправили швидко

• Михайло Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Best Trend

У користуванні майже 2 місяці. Задоволений

Переваги:
    М'яка, приємна на дотик, кольори кращі ніж на картинці
  • Олександр О***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Жовто-синій. Висота іграшки: 14

Яскрава та приємна іграшка. Всім сподобалась. Дякую!

Переваги:
    Симпатичний восьминіг.
    Недоліки:
    Недоліки відсутні.
    • Продавець  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Юлия С***

Якість норм, швидко та без проблем

• Александр Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Комфортні оселі

Прийшов розірваний по шву. Такий собі DIY: заший, та сподівайся що знову не розійдеться.

Недоліки:
    Брак
    • Продавець  Комфортні оселі

Перепрошуємо за незручності, що виникли у зв'язку із замовленням.
      Наш менеджер вже зв'язався з Вами для остаточного врегулювання цього питання. Всі наступні дії щодо врегулювання ситуації будуть здійснюватися відповідно до домовленостей, досягнутих під час цієї розмови.

Нам важливі наші клієнти та їх враження, тож ми зробимо все можливе, щоб якнайшвидше виправити ситуацію.

• Кириченко М***

Відповідає опису. Приємний на дотик

• Продавець  FlashShop

Щиро дякуємо за ваш відгук — нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, що знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: DMCshop. Колір: Зелено-бузковий. Висота іграшки: 30

Категорично не рекомендую купувати даний товар у цього продавця. Марно витрачені гроші і нерви. Замовляли на подарунок, але дарувати будемо щось інше. Дитина була дуже розчарована. Колір - не той, що замовляли, з обох сторін восьминіг посміхається (а мав би з одної бути сумним), один шов зашитий вручну і неакуратно.

Переваги:
    Жодних
    Недоліки:
    Невідповідність кольору, бракований шов, з обох сторін восьминіг посміхається (а мав би з одної бути сумним).
  • Татьяна К***

Чудовий восьминіг. Все навіть краще ніж на фото. Все супер.

Переваги:
    Класна іграшка-перевертень
    • Продавець  FlashShop

Добрий день, Тетяно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Татьяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Рожево-салатовий. Висота іграшки: 14

Чудовий восьминіг. Все як на фото. Навіть краще. Все супер.

Переваги:
    Класна іграшка-перевертиш
    • Продавець  FlashShop

• Любов В***
    Відгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Рожево-блакитний. Висота іграшки: 10

Продавець!!! Ви обнагліли до краю! Надіслали випрану іграшку, зімʼяту, з запахом прального порошку!!! Всередині наповнювач збитий!!!! Що це таке??!!!

• Алевтина

Можна використовувати, як атистрес, як для дітей, так і для дорослих. Дуже підіймає настрій.
    Мʼяка тканина, дуже приємна на дотик. Патріотичний колір.

Переваги:
    Мʼяка, якісна іграшка
    • Продавець  FlashShop

Добрий день,Алевтино! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Дмитрий С***

Все сподобало!

• Продавець  FlashShop

Добрий день, Дмитро! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!

• Олександра

Хороша якість, відповідає фото:)
    Швидка доставка, ввічливість менеджера магазину

• Продавець  FlashShop

Добрий день, Олександра! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!

• Володимир Г***

Все сподобалось. І ціна і якість)

• Евгений П***
    Відгук від покупця. Продавець: BTSShop

Дівчина в захваті

Переваги:
    Прийшов
  • Светлана

Отличный осьминожек, дочка довольна очень! Не оказалось в наличии нужного цвета, тут же магазин связался и предложил альтернативу. За что им большое спасибо, дочке второй вариант даже больше понравился! Все довольны, все хорошо! Единственное, ехал очень долго на пункт Розетки

• Анна Л***

Восьминожка нормальный

• Валерія Б***

Чудова іграшка

• Ростислав

Купував для дівчини, допомагає зрозуміти її настрій і коли слід закидувати вкусняхами. Класна іграшка, якість відмінна, доставили на відділення розетки швидко. Не було кольору, що я замовляв, зателефонували і запропонували інші варіанти) Замовленням задоволений.

Переваги:
    Можна використовувати як індикатор настрою
    Недоліки:
    Тепер мені потрібно купувати більше солодощів
  • Даніїл П***

Швидко зв'язались. Допомогли з вибором

• Антон А***
    Відгук від покупця. Продавець: BTSShop

Якість більш менш. Але де 20см? Там радіус десь 5см.

Недоліки:
    Дуже малий. Нема заявлених 20см.
  • Сергей Г***

Здавалося б, що може бути не так з маленькою м'якою іграшкою. Зрозуміло, що трапляється брак, але навіщо таке відправляти покупцю, типу не було видно що там шви розійшлися... це ж не партію замовляли, де може таке трапитися серед загалу. Ще й тиждень треба було оце чекати. "Дякую".

Недоліки:
    На фото.
  • Кирило М***

Якість відповідає свої вартості.

• Дар'я Р***

Неплохая игрушка, приятного материала,но швы сделаны плохого качества

Переваги:
    Материал
    Недоліки:
    Качество
  • Алиса С***
    Відгук від покупця. Продавець: Jally-Shop

продавец адекватный. покупали несколько штук. одна игрушка попалась с браком. продавец извинился, предложил обмен или возврат денег. в принципе детям покупать можно.

Переваги:
    игрушка хорошая
    Недоліки:
    будьте внимательны при покупке -обговорите с продавцом детали заказа
  • Алиса С***
    Відгук від покупця. Продавець: Jally-Shop

может быть с дырками будьте внимательны при покупке. покупали 2шт один нормальный второй нет. продавец предложил обменять но мы уже усомнились

Переваги:
    маленькая игрушка
    Недоліки:
    может быть с дырками
    • Алиса С***

Продавец адекватный. Сказал, что не заметили во второй игрушке брак и предложили заменить товар на новый или вернуть деньги.

• Олег С***
    Відгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Фіолетово-синій. Висота іграшки: 10

Гарний подарунок на будь-яке свято

• Жора К***

Игрушка сама по себе хороша, но есть один минус. это ошибка в принте. попалась игрушка с двумя улыбками. Это наверное единственный минус. Обидно что на это не обратили внимание.

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Вроде нет
  • Елена

Заказ отправлен через пару часов. Всё супер и оперативно.

• Михайло Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Саметой. Колір: Фіолетово-зелений. Висота іграшки: 10

Восьминоги приїхали дуже вчасно, якість відмінна. дякую.

• Продавець  Саметой

Дякуємо за Ваш відгук, Михайло!

• Ліпніцька А***

Проблему вирішено

Доброго вечора, замовила іграшку дитині, сьогодні забрала з пошти, але на жаль пошито не якісно

• Продавець  Саметой

Доброго дня, нам прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань. В якості компенсації надаємо Вам знижку 10% на наступну покупку. Вибачте за незручності.

• Виктория К***
    Відгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Сіро-білий. Висота іграшки: 10

Дуже задоволена

• Виктория К***

Дуже класні і милі ❤️ Приїхали цілі, і того кольору який обирали. Дуже задоволена продавцем і замовленням. Дякую

• Продавець  BTSShop

Вікторія, дуже дякуємо за відгук️
      Ми щиро раді що ви задоволені
      Чекаємо на нові замовлення

• Лілія Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Wixen. Висота іграшки: 10

Гарна цяцька. М'яка, гарно прошита. Відповідає фото. Дякую за оперативну доставку

• Софія Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Саметой. Висота іграшки: 10

Дякую за швидку відправку

Переваги:
    Дуже класний на подарунок, мягенький, наповнювача вистачає по всій іграшці
    Недоліки:
    Немає, з товаром все добре
    • Продавець  Саметой

Дякуємо за Ваш відгук!