Відгуки покупців про Бренді Saint Remy XO 0.7 л 40% у подарунковій упаковці (3161420002467)
- AI аналіз відгуків36 відгуків: 60% позитивних, 20% нейтральних, 20% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- ЕвгенийПродавець: Rozetka
Отличная замена водке или в кофе. Отличный аперитив. Великолепно пить вместо водки за столом! Он качественен, непритязателен и прост. Даже слишком. Напоминает приятного менеджера из простой семьи)
Чистый, опрятный, все как надо. И с третьего глотка становится понятно - неглубокий и без изюминки. Нет, он не совсем. Изюминка есть. Она одна, и на ней написано - "изюм"...
Брать его можно без опаски совершенно всем, кроме людей, хотя бы интересующимся напитком, я уже молчу о любителях или ценителях.
Прекрасный насыщенный цвет, приятный бархатистый вкус с нотами дуба, табака и карамели, мало ощутимая спиртуозность...чувствуется, что над купажом поработали...но и только. То ли лет ему не хватает, то ли - происхождения. Для беседы со старым другом - противопоказан. У камина с сигарой с ним скучно.
Причем он не тактичен, нет, как благородные, но простые коньяки. Насыщенный вкус заполняет и уходит.
Умному - достаточно...- Переваги:
- Пьется легко, вкус, аромат приятный
- Недоліки:
- Простой, короткое послевкусие
- Богдан В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный бренди! Мягкий вкус, приятное послевкусие, не спиртуозен. Гостям понравился!
- Переваги:
- Вкус, аромат, цена
- Недоліки:
- Быстро закончился
- Дмитрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший вариант как себе, так и на подарок.
- Переваги:
- Легкое, приятній вкус, нет
- Недоліки:
- Не нашел
- Александр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Из все бренди, что я пробывал - это самый лучший. Честно говоря, лучше даже того самого, настоящего коньяка (если сравнивать с Frapin VSOP. Если бы попросили охарактеризовать его одним словом, то я бы сказал, что он ВКУСНЫЙ
- Переваги:
- Обалденный черносливовый аромат, который можно вдыхать бесконечно долго. Цена, по акции можно взять за
- Недоліки:
- Нет таких
- ВикторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Приятный бренди, хорошее соотношение цена качество
- Переваги:
- мягкий вкус приятный запах
- СвітланаПродавець: Rozetka
Бренді сподобався, чудовий смак і аромат.
- Мичка Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую охоронцю Резеткина Проспекту Миру в м.Рівному ,робила кілька замовлень ,в спішці ледь не забула коробку з бренді на вітрині.Незнаю як він на смак ,бо брала на подарунок,але надіюсь
- Переваги:
- Надіюсь вартий тих кошт.
- Недоліки:
- Незамічені
- Романенко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
пробовал много всего разного аналогичного по цене, но этот бренди больше всего запомнился. покупаю не первый раз, хороший алкоголь.
- Переваги:
- отличный бренди, приятная цена по акции
- Владимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мужской напиток, хотя женщинам тоже нравится
- Переваги:
- Приятный вкус.
- Недоліки:
- не обнаружил
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брал на подарок, рецензии в ответ получил только позитивные!
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
всем понравилось
- Переваги:
- приятный вкус
- Романенко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
уже не раз брали его - отличная вещь за вменяемые деньги
- Переваги:
- отличный бренди
- Dmitriy D***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все просто супер - Бренди отменный. Хороший напитоу
- Злобин С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брал на подарок, девочки остались довольны.
- Федір В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доволі гарний напій.
- Татьяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прекрасный напиток
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
не пил, брал на подарок
- Переваги:
- упаковка, приличный внешний вид
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Бренді - коньяк , чи коньяк - бренді !!! Питання ? Франція .гра слів !!! Ми хто смакує ... розуміємо чому називаємо цими словами ... та до якості продукту ! Все що заявлено в Анотації про бренді є насправді ,як на запах - так і на смак .Та може і якісь ноти запаху чи смаку не "вловити " - то то вже властивості кожного із нас - смакових чи нюхових властивостей організму . Дегустував я бренді в два Тури - з перервою в пару днів . На перший день --- виникали різні думки , смак , запах ??? Думав ! За другим разом вже були інші відчуття !!! Хороший бренді - коньяк ! Якщо порівняти із французьким коньяком то не дотягує , а більше подібне до наших українських витриманих коньяків, чи вірменських - не буду конкретизувати ( робити рекламу інших виробників ) .Все в пляшці на місці - запах та смак !!! Клас . Якщо брати по акції то дуже добре . Якщо за повну ціну - за вами Вибір !!!
- Переваги:
- Хороший бренді / коньяк .по акції - не роздумуйте . За вами вибір .
- Недоліки:
- Немає.
- Андрей Ч***
Не плутайте людей, та й самі не плутайтесь. Як це не дотягує до французького коньяку? Це і є французький коньяк і єдине що їх відрізняє то це місто виробництва: коньяк, як всім відомо, виробляють у провінції Cognac, а цей напій у іншій провінції. Тому СенРемі і не може називатись коньяком, а зветься бренді. А що до різниці в органолептичних якостях, так вас же не дивує така різниця, наприклад, між ужгородською "Тисою" та одеською "Аркадією".
- Геннадий Ф***
Коньяк это далеко не только место производства. Конкретно этот бренди даже способом производства от коньяка отличается. Не говоря уже про то, что ХО, в отличии от коньяка, в данном случае не значит ничего
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ще не мав змоги смакувати ... та буде можливість .
- Переваги:
- Брав по акції - це супер !
- Недоліки:
- Ще не виявив ⚖️.
- DmitriyВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Советую всем
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний, не звичний смак і аромат, легкий, з квітковими нотами, не спиртовий. Цікавий післясмак. Швидко доставили, задоволені, дякуєм.
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
!!!
- Андрій Р***Продавець: Rozetka
Збалансований, мʼякий смак із ніжним після смаком. Ціна - якість !!
- Вячеслав Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Всеволод Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
good
- Володимир U***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Здивував. Скільки плювків він витримав) Можна, звісно, відкрити та хильнути...Але дайте годину-другу йому відпочити. Арома відкриється більш ніж цікава: червоне яблуко, лимон, зловити легкий чорнослив та цукеркові ноти він також дозволить, чоколейт теж присутній) Так, це не є суперовий витриманий бренді, він важкий і в той же час приємний.За таку ціну, рілі, можна носолоджуватись)
- Денис Л***Продавець: Rozetka
Это обычное ничем не примечательное пойло с добавлением сахара.
- Олександр Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Спробував в перше прохолодне не зайшло дочекався температури кімнатної тай файне стало мене сподобалось
- Переваги:
- Смак і насиченість
- Недоліки:
- Мало
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Обязательно будем покупать на праздничный стол
- Переваги:
- Гостям понравился
- Олександр Б***Продавець: Rozetka
Вставлю свої 3 копійки. На смак, не фонтан. Але!
- Переваги:
- На наступний день після вживання , жодного натяку на головний біль. Висновок, не дуже смачний , але якісний
- андрей и***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Надеялся, что бренди удивит, но этого не случилось. Дешевле армянский Мане и вкус, и послевкусие лучше.
- Переваги:
- Хороший бренди за свои деньги, но не ах...
- Недоліки:
- особых нет, но есть бренди коньяк дешевле и лучше.
- Мичка Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Звичайний коньяк середньої якості
- Body 2*** BodyВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
М'який, але... дуже солодкий, навіть "приторний"...
- Переваги:
- П'ється легко...
- Недоліки:
- Не знаю, якесь відчуття штучності...
- Богдан Ш***Продавець: Rozetka
Цена завышена
- Переваги:
- Красивая бутылка
- Недоліки:
- Спиртяга
- Руслан Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не зайшов. Другий раз не взяв би.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Бренди испортился или качество хромает. Еще полгода назад был очень питким. Сейчас БЕ. Аромат слабый, во вкусе просто сладость с водочным послевкусием.
- Переваги:
- Были когда-то
- Недоліки:
- От виноградно бренди мало чего осталось. Доректифицировались.