Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Чай чорний + зелений Sun Gardens Книга чаю: Зима Том 4 жерстяна банка 100 г (SG 194) (4820082705152)

Оцінка користувачів 4.8/5
  • AI аналіз відгуків
    57 відгуків:  94% позитивних, 5% нейтральних, 1% негативних.
    Чай Sun Gardens чудово сприймається покупцями як оригінальний подарунок і якісний продукт. Відгуки свідчать про гарне пакування (особливо дизайн у вигляді книжки), приємний та насичений смак, наявність вибагливого аромату, натуральність складу. Дуже багато замовлень саме на подарунок. Практично всі користувачі пишуть позитивно, незначна частина коментарів стосується пошкодження упаковки під час доставки.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олександр В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100

Чудовий смак) дуже сподобався) рекомендую

• Тетяна

ДУЖЕ смачний чай!
    Рекомендую від усього серця)

Переваги:
    В цьому пакуванні книжечки прикольно на подарунок
    Недоліки:
    Не виявила
  • Діана Г***

Скринька просто неймовірна, чайок ще не куштувала, але думаю, що буде смачно, замовленням дуже задоволена

Переваги:
    Доставка та якість.
    Недоліки:
    Відсутні)
  • Ірина Ш***

чудовий чай

• Евгений Б***

Отличный микс чёрного и зеленого чая. 5/5

• Аня М***

На подарок просто находка! Очень красивая упаковка! Берём уже четвёртый том)

• Ирина
    • Загальне враження

Заказывала на подарок , т. к. понравилось оформление чая :)
    Очень надеюсь , что подарок понравится и придётся по вкусу !

Переваги:
    Красивое оформление чая ( книга - шкатулка )
  • Оксана Т***

Спасибо.Чай очень вкусный.Я кофеманка,но этот чай пью с огромным удовольствием.Думаю заказать ещё.Чай стоит своей цены.

• Виктория

Чай не только красиво оформленный внешне, но еще и очень вкусный. Чувствуются легкие нотки бергамота и немного цитруса, превзошел ожидания.

• Галина Л***

На подарок в самый раз.

• Маргарита П***

Приобрели в качестве новогоднего подарка. Эффектная, творчески оформленная упаковка. Срок годности надлежащий, состав соответствует заявленному. На вкус попробовать не можем, так что отпишемся, если получим комментарии от поздравляемого.

Переваги:
    красивая зимняя упаковка
    Недоліки:
    пока не обнаружила
  • Светлана Р***

• Міцність

Очень порадовала и упаковка и наполнение. Ароматный, насыщенный вкус. Чай: смесь черного и зеленого чая, крупнолистовой, кардамон, бергамот, цветочное дополнение. Именно чай. Такой не стыдно на подарок.

Переваги:
    Вкус, аромат.
  • Анна Г***
    Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100

• Міцність

Очень понравился и запах и вкус!

Переваги:
    Красиво!
  • Марія
    • Загальне враження

Переваги:
    Гарне пакування. Чудово підійде для подарунку.
  • Дмитрий Г***

• Міцність

Очень вкусный и качественный чай в оригинальной подарочной упаковке по доступной цене. Рекомендую!

Переваги:
    Качество, цена
  • Світлана К***

Замовляла на подарунок до Різдва.Сподобався гарний дизайн у вигляді книжки.На смак не знаю який,але думаю,що ароматний та смачний.Дякую за швидку доставку

Переваги:
    Дуже гарний дизайн.На подарунок супер.
  • Світлана

На вигляд якісно. Взяла на подарунок, тому на смак не підкажу. Зовнішній вигляд естетичний, все як на фото. Доставка вчасно.

• Віра
    • Загальне враження

Дуже гарне пакування для подарунку, хороша ідея.

• Майя С***

Чудовий.Упаковка супер.

Недоліки:
    Немає.
  • Ольга

Класно на подарунок

Переваги:
    Красива упаковка
    Недоліки:
    не плотно закривається
  • Марьяна С***

Дуже гарне пакування. Викликає захват у всіх, хто бачить. Всередині один пакет чаю. Певно суміш. Не куштувала. Брала на подарунок.

• Наталия Ч***

Очень красивая коробка, которая хорошо и плотно закрывается. Сам чай спокойный - без резких химических привкусов. В общем, и упаковка и чай на уровне. Прекрасный подарок к Новому Году

Переваги:
    Очень красивая коробка, которая хорошо и плотно закрывается
  • Сергій Ч***

Дуже смачний чай. Сподобався всім знайомим

Переваги:
    Смак, пакування
  • Татьяна О***

Дуже оригінально на подарунок

Переваги:
    В магазинах міста не знайдеш
  • Наталья М***

Брала на подарок. Осталась очень довольна. Красивое оформление, на подарок самое то. Очень красиво, гораздо лучше чем на фото

Переваги:
    Хорошее качество
  • Рома

Хороші

Переваги:
    Хороші
    Недоліки:
    Не має
  • Токарева А***

Быстрая доставка и отличный товар!
    !

Переваги:
    Очень красивая коробка
  • Людмила
    • Загальне враження

Брали на подарунок. Сподобався гарний дизайн у вигляді книжки.На смак не знаю який

Переваги:
    На момент покупки була найнижча ціна. Гарне і презентабельне пакування.
    Недоліки:
    не знайшла
  • Людмила Ч***

Покупала на подарок

• Олена В***

• Міцність

Дуже насичений смак та красиве пакування.

• Олександр

На подарунок - чудово! Дякую, рекомендую!

Переваги:
    Гарно.
  • Зоя К***

Покупала на подарок

Переваги:
    Прекрасное оформление
    Недоліки:
    Не обнсружены
  • Орина Р***

Дуже гарно упакований,на подарунок саме те,що треба)

• Татьяна Ц***

Отличный чай

• Андрей М***

• Міцність

Красивый и интересный дизайн упаковки, вкусный чай.

Переваги:
    Необычно и Красиво
    Недоліки:
    Нету
  • Оксана

Идеальные подарок за небольшие деньги

Переваги:
    Упаковка