Відгуки покупців про Чай чорний Sun Gardens Pekoe 20 пакетиків-пірамідок по 2.5 г 50 г (4820082707415)
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Коли чай заварився в пірамідці Pekoe видко як розгортаються листочки чаю.
А не мулистої трухи невідомо з чого зметеної. - Олег Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Нормальний чай, постійно його купую
- Переваги:
- Хороший листовий чай на кожен день
- Недоліки:
- В даному товарі я для себе не можу виділити ніяких недоліків
- Микола Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Чудовий чай
- Недоліки:
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Як!синий та корисний
- Переваги:
- Швидко доставлений
- Недоліки:
- --
- Квитко Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Чай хороший для любителей не сильно крепкого чая.
- Переваги:
- Чай сподобався.
- Недоліки:
- Немає.
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Отличный чай
- АнтонінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Зручні пірамідки, з якісного матеріалу. В пірамідках різані чайні листочки, а не подрібнений майже до стану пилу чай, як в звичайних пакетиках. Насичений смак і колір.
- Переваги:
- Насичений смак , аромат і колір
- Евгений Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Вкусный
- СофіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Якісний чай
- Переваги:
- Смак, міцність, колір, пірамідки якісно прошиті
- Недоліки:
- Немає упаковок на 50 або 100 пірамідок
- Шураева Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Беру постійно, всім подобається.
- Переваги:
- Крупний лист, пакетики-пірамідки з гарного матеріалу, смачний.
- Светлана И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Не понравился. Вообще никакой на вкус. Что один пакетик-пирамидку в чашку, что две, вкус не меняется. Цвет заварки на вкус не влияет. Мне в чае нужна терпкость.
Майский Царська корона лучше. - ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Гарний чай! Чудовий смак.
- Переваги:
- Чудовий смак, листя в пірамідках, а не мелений жмих, як у більшості чаїв цього цінового сегменту.
- Недоліки:
- Владимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Хороший чай, понравился
- Переваги:
- Вкусный чай
- Недоліки:
- Претензий нет
- Олена ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Очень приятный чай! Рекомендую!
- Переваги:
- Вкус, цена
- Недоліки:
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Однажды случайно купила этот чай, в специализированном магазине , очень понравился , повторно его больше не нашла . А нашла здесь, спасибо вам , Доставка мгновенная , в точку выдачи
Чай действительно классный- Переваги:
- Вкус , насыщенность , удобство использования , наличие листа чая а чайной пыли , классные пакетики
- Недоліки:
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Отличный чай!
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Оформление заказа и доставка выше всяких похвал в наше не простое время
- Переваги:
- Настоящий Цейлонский чай, один из лучших сортов
- Недоліки:
- Леонид М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Чай вартий уваги. У пірамідці дійсно листя чаю, а не подрібнені відходи чайного виробництва, як в деяких виробників
- Переваги:
- Смак
- Недоліки:
- Не виявив
- Ирина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Чай чёрный очень понравился, покупаем теперь только такой.
- Переваги:
- Насыщенный вкус и аромат.
- Недоліки:
- Нет.
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Можливо для тих хто любить дуже міцний чай. Щоб зрозуміли його насиченість - уявіть,що заварили одразу 4 пакети звичайного Грінфілд і дали настоятись хвилин 20. От такий смак.
- Переваги:
- Крупнолистовий
- Недоліки:
- Дуже міцний і від цього приторний.. як на мене
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Чай этой торговой марки мне нравиться,правда цена завышенная...
- Переваги:
- Хорош
- ДіанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
беру не перший раз, рекомедую
- Переваги:
- якісний натуральний чай в пірамідках
- Недоліки:
- я не виявила
- Алексей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Нормальный чай, но, как по мне, сильно не хватает крепости
- Переваги:
- Вкус. Не высокая цена
- Недоліки:
- Недостаточно крепкий
- Александр Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Гут
- ТарасВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Смачний
- ВалерияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Как по мне, самый лучший чай. В основном беру только его
- Переваги:
- Вкусный чай
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
отличный чай
- Амадор А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Чай очень вкусный и какой-то мягкий и обволакивающий. Буду заказывать ещё.
- Переваги:
- Сбалансированный по насыщенности и крепости чай. Качество пакетика.
- Недоліки:
- Мало пирамидок в упаковке(
Абалденный натуральный чай,буду ждать бесплатную доставку новой почтой,закажу ещё.
- Переваги:
- Вкусно
- Недоліки:
- Мало
- Татьяна Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Отличный черный классический ЧАЙ, и ничего лишнего :)
- Переваги:
- Вкус настоящего черного чая, крупные листочки, видно что чай настоящий, а не мусор с ароматизаторами и красителями (как зачастую в пакетиках)
- Недоліки:
- Переваги:
- Хороший чаек,средней крепости,рекомендую всем ,кто любит чай без ароматизаторов((
- Недоліки:
- Быстро заканчивается(упаковка маловата)
- Юрий С***Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Трава травой, вкуса вообще нет.
Выброшенный деньги.
Покупал не здесь- Переваги:
- Недоліки:
- Безвкусный
- Алексндр У***Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Классика! Черный чай в пирамиде без всякого хлама и ароматизаторов! Зачет!
Удобная пачка. Рекомендую!- Переваги:
- Красивая и удобная пачка
- July И***Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Аромат справжнього якісного чаю! Мені здалось - чай зі смаком дитинства (в ті далекі часи в чаї був лише ЧАЙ). Чудова прозора пірамідка!
- Переваги:
- Ароматный, вкусный, классический
- Александр П***Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Сложно его в Киеве найти. Даешь акции!
- Переваги:
- Мой любимый черный чай! Прозрачная пирамидка!
- Недоліки:
- Дорого
- Vin.zolПродавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Чистый чай без примесей, без ароматизаторов. В меру крепкий чай
- Недоліки:
- Пока нету