Відгуки покупців про Чай чорний Sun Gardens і зелений Colombo 20 пакетиків-пірамідок по 2.5 г 50 г (4820082707446)
- Анастасия А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Хороший чай за хорошу ціну. В мене часто від чаю з добавками печія, а від цього ніколи жодного дискомфорту, одне задоволення. Виробник з чудовою лінійкою продукції, розсипний чай взагалі божествений (в металевих баночках ідеально для презенту). Розетка, як завжди швиденько все доставила))) Дякую, що не підводете)))
- Переваги:
- Дуже смачний, український виробник.
- Недоліки:
- не має
- Кузнецов А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Чудовий чай.
- Олег Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Нормальний чай, постійно його купую
- Переваги:
- Хороший листовий чай на кожен день
- Недоліки:
- В даному товарі я для себе не можу виділити ніяких недоліків
- Елена Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Дуже гарна акційна ціна для цього чаю. Смак насичений, якість на висоті.
- Переваги:
- якість, ціна
- Ирина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Склад цього чаю, матеріал пірамідок подобається всій нашій сім'ї. Пропоную.
- Надежда Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Чай достатньо смачний, хоча раніше був краще. Достатньо насичений та ароматний, немає присмаку паперового пакетика. Хоча трапилась пірамідка, після заварювання якої чай був із запахом і присмаком тютюну. В останній придбанній партії було виявлено, що пірамідки заповнені нерівномірно. Деякі майже порожні, хоча пірамідки цілі і нічого не сиплеться. Для порівняння на фото дві пірамідки з однієї упаковки.
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Найкращий чай у пакетиках)
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Якісна пірамідка, гарний чай всередині. Не міцний, смак кардамону я не відчуваю, але назагал сам чай має приємний аромат
- Переваги:
- Ароматний, смачний
- Недоліки:
- Відривається мотузка
- Людмила Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
улюблений чай моєї подруги, купую многоразово, рекомендую!
- Переваги:
- смак, ціна
- Недоліки:
- нема
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Очень хороший чай. Крупный лист, приятный аромат. Рекомендую.
- Переваги:
- Крупный лист, приятный аромат.
- Недоліки:
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Обожнюю цей чорний чай, смак і аромат дуже приємний. Гарне поєднання чорного і зеленого чаю. Люблю дуже цю марку чаю. Постійно беру в Розетці, ціна добра.
- Переваги:
- Смак добрий, великий лист в пірамідці
- Недоліки:
- Швидко закінчується
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Смачно! Ніжний смак
- Александра М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Чудовий легких чай, не міцний, але це його перевага. Смак змінюється в залежності від температури. але кожний раз все чудово
- Переваги:
- Лёгкий, приємний вкус, іноді різний
- Недоліки:
- Не має великої упаковки
- ИннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Этот чай берём уже не в первый раз. Очень нравится.
- Переваги:
- Крепкий, насыщенный вкус
- Недоліки:
- Не приторный
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Мне очень понравился этот чай. Буду заказывать еще. Он не крепкий на мой взгляд, но вкус очень приятный.
- Переваги:
- гармоничный вкус
- Недоліки:
- ---
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
- Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Отличный чай, абсолютно не похож на пакетированный!
- Переваги:
- Отличный, не сильно крепкий, но это мое личное вкусовое предпочтение
Самый любимый чай
- Переваги:
- Цена, качество
- О.Б.Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Ароматный
- Недоліки:
- СофияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Отличный чай
- Переваги:
- Пирамидки
- Недоліки:
- Нет большой фасовки, например, по 100 штук в упаковке
- aiwashvВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Отличный чай. Коллеги просят заказывать только его
- Переваги:
- Пьем всем офисом
- Апрышко В***
Мажорный у вас офис
- Антон З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Дуже смачний чай. Хоч і спочатку скуштував його в пакетиках - в пірамідках сподобався ще більше.
- Переваги:
- Смак, ціна
- Валерия О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
всем офисом пьем чай только марки сангарденс, очень нравится!
- Переваги:
- приятный вкус, аромат
- Недоліки:
- не обнаружено
- Тимур С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
редко где встретишь качественную пирамидку да еще и с кардамоном!
вкус шикарный!
качество на уровне!
советую!- Переваги:
- аромат и вкус превосходный
- Ника К***Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Заваривается хорошо, без горечи. Очень вкусный, пока что это лучший чай из тех что продаются в магазине.
- Нина Б***Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Гарний чай, смакує
- Переваги:
- Мій улюблений
- Илья М***Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Мне очень понравился! Рекомендую!
- Переваги:
- Прозрачная пирамидка
- Ростислав И***Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 1
Удачно добавлен бергамот, хотя я его не очень люблю.
- Переваги:
- Интересная смесь черного и зеленого чая! Крутая пирамида