Відгуки покупців про Джин Tanqueray London Dry Gin 1 л 47.3% (5000291020805)
- AI аналіз відгуків49 відгуків: Позитивні — 65%, нейтральні — 20%, негативні — 15%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Алла Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Отримала бутилку без червоної печатки і навіть признаку не має що вона була, виникає питання до оригінальності продукту
Експерт RozetkaДоброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція, оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.
- Денис Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Сиачно
- Виталий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Отличный джин)
- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Вчора ми купили цей джин на Розетці, біля дому. Сканували та перевірили штрих-код та акцизну етикетку - це оригінальна продукція! Смак та аромат напою, як і всі інші характеристики, порадували. Рекомендуємо цей джин, до того ж зараз гарна ціна по акції!
- Переваги:
- Смачний
- ЮРІЙ Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Товар чомусь прийшов розбитим, все вилилось. Не знаю хто винен...Щоб не іти в суд не стану ствердно говорити що "розетка" винна в розбитій пляшці цього дорого та якісного джину.
- Вадим Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Good
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Ніколи не думала, що потраплю на паль/брак алкоголю в Розетці. Спочатку помітили, що пляшка підтікає. При відкритті, кришка просто повністю прокручувалась і не відкривалась. Смак звісно взагалі не той, довелось все вилити, бо і кришка не функціонувала (просто прокручується)... Шкода, що це все виявили через день після покупки і в другому місті. Сумно через викинуті кошти, адже це не 100 чи 200 грн
- Переваги:
- Недоліки:
- Паль/брак
- Богдан Б***Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Придбаний 28 листопада у магазині Розетка за адресою: Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 40.
Як знавець якісного міцного алкоголю можу сказати одне: «продукт» має ЗАПАХ (оригінальні якісні алкогольні напої мають АРОМАТ) дешевого антисептика. Звісно, що налитий у бокал «напій» пішов у раковину…
Наступного дня заїхав до друзів у бар і попросив відкрити аналогічну пляшку цього джину - аромат як має бути.
Висновок: у Розетці був придбаний неякісний (скоріш за все підробка) напій, який не має нічого спільного із джином.
На звернення до Розетки було отримано відписку, скрін якої додаю.
Також із досвіду знайомих, як зʼясувалось, аналогічна ситуація була із віскі Jameson, придбаним у Розетці.
Висновок: НЕ раджу взагалі купувати алкоголь у непрофільних магазинах.- Переваги:
- Переваг немає
- Недоліки:
- Підробка із запахом (саме запахом, а не ароматом!) дешевого антисептика
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Неоднозначні відчуття після першого знайомства, чи у иене, як і в попередніх відгуках, потрапив на підробку. Або він такий і є, але значно дешевше фінсбурі 47 ну не мало не гірше елітного алкоголю.
- Переваги:
- Ми не з такою родини, ми з багатой.
- Недоліки:
- Є дешевші не гірші аналоги.
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Спробував у чистому вигляді та в коктейлях (джин-тонік, мартіні). Смак виявився розчаровуючим: домінує спиртовий присмак, а ялівець та травʼяні нотки, характерні для якісного джину, ледь помітні. У коктейлях джин не покращує смак, а навпаки, робить напій різким і менш приємним. За таку ціну очікував значно більшого. Не рекомендую, якщо шукаєте джин із виразним смаковим профілем.
- Переваги:
- Відомий бренд, стильна упаковка
- Недоліки:
- Сильний спиртовий смак, слабкий джиновий характер
- СлаваВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Брала для коктейлів, цей джин зовсім не сподобався! 50мл джину, 200 мл тоніка - і на смак наче чистий джин, міцний, єловий, спиртовий.
Сапфір набагато кращий!- Недоліки:
- Мені не зайшов
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Вкус паленой водки! Это не джин!
- Євген Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Прекрасний алкоголь.
- Олег Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Приємний смак.
- Переваги:
- Найкращий джин
- Недоліки:
- не має
- Владислав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Топ!
- Владислав Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
РОЗЕТКА: оплачений товар пошкоджено, реакція – 0
Зробив замовлення алкоголю на ROZETKA. Оплатив наперед.
Посилка прийшла з наліпкою «перепаковано», **без попередження про пошкодження**.
В результаті: **1 пляшка зникла**, решта – **липкі, з відклеєними акцизами**, не придатні до вживання.
Звернувся в підтримку – **жодної конкретики вже понад 4 дні**, одні шаблони.
Змушений був:
– подати **скаргу до Держпродспоживслужби**;
– подати **запит на чарджбек через банк**;
– зробити це публічним, бо приватно ROZETKA ігнорує.
Сподіваюсь, цей відгук допоможе іншим бути обачнішими.- Переваги:
- Недоліки:
- жахлива підтвримка розетки
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
З усіх джинів які куштував Tanqueray - найкращий. Він підійде для будь-кого: смак приємний,з нотками трав та ялівця, 47.3% взагалі не відчуваються,якщо пити в чистому вигляді,аромат неймовірний і у будь-якому коктейлі він буде розкриватися на максимум. Після цього джина інші куштувати навіть не хочеться
- Николай П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
это мой первый джин, раньше с джином никогда не имел дело
делаю себе из него коктейли и для меня этот джин - открытие. потрясающий аромат (хвоя или что-то подобное), попробовал много новых коктейлей с ним, очень доволен- Переваги:
- аромат
- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Супер мені дуже подобається )
- Переваги:
- Ціна .
- Недоліки:
- Не знайшов .
- Валерий З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Всё супер
Представник постачальникаВалерію, дякуємо за відгук і високу оцінку.
Раді, що обираєте Tanqueray!
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Перший раз спробував цей джин, зайшов норм.
Вирішив замовити на "Розетці".Ціна приваблива.
Поки що насторожила відсутність на пляшці червоної печатки в тому місці, де вона повинна бути- Переваги:
- Поки нема
- Недоліки:
- Поки нема
Представник постачальникаДобрий день, Олександре! Дякуємо за ваш відгук. Раді, що вам сподобався Tanqueray! Щодо відсутності червоної печатки: вона кріпиться на клей, і під час транспортування могла пошкодитися. Рекомендуємо перевірити, чи має продукт усі необхідні маркування. ( ціла акцизна марка; ціла кришечка; наявність контретикетки з даними про імпортера) Сподіваємося, ця інформація допоможе вам впевнитися в оригінальності продукції.
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Якщо хтось хоче викинути гроші на вітер рекомендую купляти саме це пойло)).
Назвати його Джином,всерівно що перднути в калюжу.
Вживав за кордоном постійно його і його старшого брата Ten,але порівнючи з цим шмурдяком,який купив в минулому році тут просто був у шоці.Рішив відкрити в спекотну літню пору.О Богі-це якесь блювотиннє,яке ніякого відношення до Джину немає взагалі,як в чистому вигляді,так і в змішаному зі всім чим тільки можна.Щоб я ще раз тут купив Джин..."никогда" від слова зовсім.
Брррр....вилив в раковину,хай пливе по каналізацією,можливо пацюкам та хробакам сподобається..- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Все
- Дрю Б***
ахахах, не пожалкував, коли відіспався?
- Ирина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Отлично. Можжевеловый.
- Anastasia K***Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Магазин по вулиці Чорновола,окрема подяка консультанту на касі (Назарові), завжди рекомендує найкращий алкоголь,видно, що людина розуміється в цьому ділі
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Один з кращих в массмаркет категорії.
Гарно підходить до коктейлів- Переваги:
- Міцність, смак, бренд
- Недоліки:
- Алкоголь шкодить здоровью)
- Інна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Взяли, коли прочитали про те, що компанія є одним із лідерів виробництва та дійсно не пошкодували. Джин відмінної якості! Дуже добре п'ється, підходить до всього, ніякого запаху спирту і витриманий градус, що не перебиває смак. Така ціна (коли по акції) – просто подарунок усім поціновувачам культового напою! Хотілося б, щоб виробники більше уваги приділяли пробці, тож її потрібно дуже щільно закручувати, бо міцність швидко випаровується (адже 47.3 градуси - це не жарт). Загалом все чудово!
- Переваги:
- Добре п'ється, підходить до всього, ніякого запаху спирту і витриманий градус, що не перебиває смак.
- Недоліки:
- Тонка кришка, яку потрібно добре закручувати, бо міцність може швидко випаровуватися.
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Качество на высоте, джин мягкий, хоть и высокий градус, но он такой и должен быть.
Пьем со швепсом, лаймом и льдом- Переваги:
- Только плюсы
- Недоліки:
- Их нет!
- Коваленко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Гарний джин для коктейлю
- ВиталийПродавець: Rozetka. Об'єм: 1
Сильно спрощена версія своїх старших продуктів.
Джин як джин, з невиразним смаком.
Якісний, але цілком прозаїчний.
Міцний з округлим тілом.
Зовсім не підходить для хайболів типу джин-тонік і т.п.,
але чудовий для всіх варіацій з мартіні
та для вживання чистим(!).
Впевнений, дещо, імхо,втомлюючий "приход", але вихід без побічних ефектів.
Протирічливе враження, ніби все чудово, але чогось не висточає.
Ціна явно сильно завищена незважаючи на якість.- Переваги:
- Міцність, яка відповідна справжньому джину.
- Недоліки:
- Слабо виражений смак ялівцю та ін.
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Прекрасний джин. Подобається більше ніж Сапфір. Рекомендую
- Переваги:
- Смак, якість
- Виталий
Абсолютно некоректне порівняння
- Бусигін О***Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Чудовий джин. В чистому вигляді навіть не відчувається що 47%. З Сандра сицилійський апельсин дуже смачно.
- Юрий Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Пью неразбавленный, комнатной температуры. Пьётся легко. Охлаждённый не раскрывает свой вкус.
- Переваги:
- Для тех, кто после первой не закусывает., т.е. сразу после первой хочется выпить ещё одну рюмку..
- Недоліки:
- Не подойдет в чистом виде для любителей "вкусненького" и "сладенького".
- ВадимПродавець: Rozetka. Об'єм: 1
Літр на двох, і на ранок мав би бути мертвий, але ні, все ок.
- Переваги:
- Смачний
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Чудовий класичний смак. Досить м'який, хоч і міцний. Сподобпвся.
- Переваги:
- Незважаючи на міцність, легко п'ється. Приємний смак класичного джину. З поміж багатьох знаних марок, поки що цей найкращий.о
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Чудовий джин
- Переваги:
- Міцність і смак
- ТарасПродавець: Rozetka. Об'єм: 1
Неоднозначний джин для мене. Аромат відрізняється від улюбленого Бомбею Сапфір. Спочатку це чітка хвоя, яка перетікає в морквяно-солодкий післясмак, який мені не подобається. Особисто я його не можу пити ані у чистому вигляді, ані в Мартіні, хоча переконаний, що багатьом він сподобається. А от в солодких коктейлях він розкриваєтьсч зовсім по іншому - що з тоніком, що з журавлиновим соком він смакує дуже добре.
- Переваги:
- Пасує дл солодких коктейлів.
- Недоліки:
- Не мій смак.