Відгуки покупців про Коньяк Борисфен 5 років витримки 0.5 л 40% (4820000623384_4823093700451)
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Не фонтан, але пити можна
- Переваги:
- ну таке
- Недоліки:
- різкуватий смак
- Марьяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Я не знавець в алкогольних напоях,а беру для випічки-один з самих запашних і ароматних,особливо коли трохи підігрітий:))
- Переваги:
- Аромат
- Грабовский С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Ще добавлю, відгуки написані до вересня 2022 р, це відгуки на коньяк вироблений на заваді Таврія у Новій Каховці. Всі що після то вже Одеса. Та він вже не той(
- Грабовский С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Цей коньяк випускається вже в Одессі. На момент заказу була ще стара фото в зеленому кольорі, який випускався на Таврії в Новій Каховці, повівся, замовив. У відділенні побачив іншу етикетку та забрав для проби. Не сподобався! Смак який шоколадний та якийсь штучний, солодкий, короче не раджу.
- Недоліки:
- Штучний присмак
- Дмитрий Т***
Вкус не шоколад, а миндаль. Нормальный.
- Иван П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Не віддали у відділенні, тепер немає в наявності (((
Сказали акциз неправильний - Олег І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
На любителя, хорош. Мне нравится.
- Петр К***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Хороший коньяк за свою цену, он не пахнет спиртом и при этом пьется легко, как раз то, что нужно для хорошего вечера с другом
- Переваги:
- Нет запаха спирта
- Лизавета С***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Люблю коньяки, у которых более пяти лет выдержки, этот коньяк приобрела по совету сестры, приятно удивила цена, она не высокая. А главное коньяк приятный на вкус, он легко пьется, послевкусие приятное, да и запаха спирта как у других у него нет!!!
- Переваги:
- 5 лет выдержки
- Александра О***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Я коньяки, если честно, пью редко, и вот этот недавно попробовала по отзывам сестры, коньяк заказала на сайте, доставили его быстро, он правда слегка креповат для меня, но при этом пьется легко, со вкусной шоколадкой, как раз то, что нужно
- Переваги:
- На утро не болела голова
- Анна Б***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Имеет яркий и приятный запах. Немного крепковатый, пьется мягко, с приятным послевкусием. Голова после него не болит.
- Переваги:
- Качество и цена.