- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gravity Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Класний телефон! Швидкий. Фото якість гарна.
- Переваги:
- Недоліки:
- .
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Не поганий телефон
Пока все сподобалось.
Час покаже як буде працювати.- Переваги:
- Память
Яркий екран
Багато функцій - Недоліки:
- Пока нема.
- Віктор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gravity Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Все працює.
- Переваги:
- Пам'ять. В комплекті чохол та гарнітура
- Недоліки:
- Не виявив
- Ірина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Буду повертати телефон.Коли я дзвоню я нічого не чую.Поставила захисне скло.Викинула гроші на вітер.Телефон гарний тільки проблема що я не чую тільки на громкому зв'язку.Нащо мені такий телефон.
- Переваги:
- Не рекомендую.
- Недоліки:
- Єсть.
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Телефон бомбезний! Повністю відповідає описаним характеристикам! Скарг чи глюків немає!
- Переваги:
- Гарні камера, єкран, система.Добре тримає Акум. Багато пам'яті. Звук теж класний, бо по відгукам комусь не подобається. Є NFC.
- Недоліки:
- Не знайшов.
- ВладиславПродавець: Rozetka. Колір: Gravity Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Дуже гарна новинка за свою ціну, характеристики відповідні зі сайтом
- Переваги:
- Не поганий процесор за свою ціну,90гц,256GB,для повсякденного життя добре підійде
- Недоліки:
- Как по мне экран тусклый,касаемо камеры не фонтан но всё оправдывает его цена