Відгуки покупців про Вино Teliani Valley Хванчкара червоне напівсолодке 0.75 л (4860065010057)
Є в наявності
- Ярослав Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Враження зіпсувало хамське відношення продавця Rozetka в м.Синельнікове, незважаючи на те що товар був оплачений, відмовлявся видавати мотивуючи що мовляв замовлення чуже, поводився зверхньо та звертався до мене на "ти" не розумію чи це загальне відношення мережі до покупця, чи це вони наймають на роботу неадекватні, а вино напевно смачне, не знаю.
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
- Тетяна І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Отримала своє замовлення, вино має гарний букет смаків)
- Недоліки:
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Очень далекие вкус и аромат. То же Киндзмараули поярче будет. Возможно, это не та Хванчкара, к которой я привыкла. Неплохо, но не то.
- Виталий А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Отличное вино. Никаких последствий на утро, даже доя слабого желудка. Но пьянит слабовато.
- Андрій С***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Чітко виражений, насичений смак!
- Переваги:
- Приємне на смак. Чудовий аромат
- Недоліки:
- Неля Ч***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Моє улюблене вино, Насичений смак .
- Алёна К***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Люблю этой марки Хванчкару и марку Kartuli Vazi)))
- Алексей
Попробуете Хванчкару Bugeuli, которая делается на заводе, находящемся в микро-зоне Хванчкара, где растет этот виноград.
Уверен, что Хванчкара этого производителя намного вкуснее и дешевле.