Відгуки покупців про Вино Terra Initia Tsinandali біле сухе 0.75 л (4860112590082)
- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже просте, пласке, трошки спиртуозне. На смак трошки ніяке, я взагалі не відчув шо це цинандалі, якесь абстрактне молоде біле сухе без жодних особливих якостей.
Цинандалі від KTW на кілька порядків краще.- Переваги:
- Недоліки:
- Не те чого очікуєш від цинандалі
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вино отличное!
Всем советую попробовать!- Представник постачальника
Добрый день, Игорь! Благодарим Вас за отзыв и интерес к нашей продукции – для нас очень важно и приятно получать подобную обратную связь. Надеемся, наши вина и впредь будут радовать Вас!
- Юрій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Найкраще Цинандалі, що я пробував!
- Переваги:
- Аромат
Добрий день, Юрій! Дякуємо Вам за відгук та цікавість до нашої продукції - для нас дуже важливо і приємно отримувати подібний зворотній зв'язок. Сподіваємося, наші вина і надалі будуть приносити задоволення!
- Алекс Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличное грузинскоеВино!
- Василь Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Достатньо свіже, не дивлячись на низьку кислотність. Домінує аромат і смак груші.
- Переваги:
- Якість і ціна
- АлинаПродавець: Rozetka
Брала на подарок тёте. Осталась довольна очень , такой Грузии в Украине еще не было!
Рекомендуем!- Переваги:
- Достойное
- ТатьянаПродавець: Rozetka
Пью грузинское #Tsinandali - это открытие.
Есть вина медитативные, они могут требовать долгой декантации и правильного подбора блюд, а есть вина, которые хороши «здесь и сейчас», как то вино, что у меня в бокале. Возможно, в нашем гипербыстром ритме жизни, выигрывают именно они, хотя, все зависит от обстоятельств.
В любом случае, прямо сейчас мне вкусно!