Лише 4 години вражаючих знижок! Не пропустіть з 10:00 до 14:00

Відгуки покупців про Віскі The Busker Single Grain 0.7 л 44.3% (8001110596072)

Оцінка користувачів 4.67/5
  • Кирилл Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7

Попробовал все 4 виски из линейки The Busker. Детальные отзывы про сингл пот стилл и базовый бленд оставил под соответствующими виски на Розетке, если коротко - оба виски классные (особенно по нынешним ценам). Сингл молт тоже очень хорош, но сильно похож на сингл пот стилл, только без перчика. По рейтингу я бы поставил так:

1. Single Pot Still
    2. Single Malt
    3. Single Grain
    4. Базовый бленд

Теперь что касается Single Grain. Тоже очень хорош, но я не понимаю, почему цена сопоставима с сингл пот стилл и молтом - хотя бы потому, что производство зернового виски дешевле. На вкус очень сладкий, специфический релиз, который не каждому зайдет. Есть в нем и винная тема (бочка из-под марсалы чувствуется), а также ванилька от бурбона. В целом, бочки здесь дали больше вкуса, чем сам дистиллят. По градусу вопросов нет, пьется мб даже мягче, чем молт и пот стилл. Итого: рекомендую по скидке, но при сопоставимой цене я бы брал single pot still или single malt от этой дистиллерии.

Переваги:
    Качественно сделанный зерновой виски
    Недоліки:
    Цена без скидки
  • Микола Т***
    • Загальне враження

• Відповідність смаку

• Відповідність аромату

Пробував усю лінійку Busker, наразі це 4 види віскі, і відрейтингував би їх так:
    1. базовий бленд Triple Cask
    2. Single Grain
    3-4. Single Malt Sigle та Pot Still.
    При цьому для мене №№ 1, 3, 4 були максимально схожі, не впевнений, що всліпу я б відрізнив би їх один на одного - думаю що причина у витримці цих релізів у хересних діжках одного й того ж постачальника. При цьому бленд довитримується ще у діжках з-під марсали, що на мій погляд трохи додало йому аромату, і з урахуванням фактора ціни вивело на 1 місце.
    Single Grain однозначно відрізняється і за ароматом, і за смаком, і в цілому це досить приємний та ненав'язливий реліз.
    В ароматі одразу відчутний "зерновий" характер, десь на фоні є впізнавані "горілчані" мотиви, але вони не врізаються в аромат і як на мене майже одразу зникають. Загальне враження - дуже солодкий, карамельний, другий план - трав'янистість, якийсь віддалений аромат стиглих фруктів і може щось цитрусове.
    Смак в цілому повторює аромат, досить сухий, переважає ваніль, але не така прямолінійна як наприклад в недорогих скотчах, а досить делікатна. Потім йде "зернова" кислинка, яка розвивається в несуттєву перечність та деревяшку, фініш середньої тривалості.
    Підсумок - рекомендований за умови знижки, на поточний момент ціна до 1000 грн буде цілком адекватною.

• Микола Т***

PS додам, що Single Grain довитримується у діжках з-під марсали (херес тут не задіяний), що добавляє йому додаткових відмінностей від решти представників лінійки виробника.

• Андрей П***

Вот это отличный пример как нужно писать отзывы

• Татьяна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7

Хороший виски, легко пьётся, рекомендую)

• Олег Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7

Гарний віскі на свої гроші, доволі мʼякий, без якогось яскравого смаку, але дійсно пʼється легко.

• Володимир С***

Дуже приємний мʼякий смак

Переваги:
    Смак і ціна
  • Євген Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7

Не сподобався даний віскі. Без виражених ароматів, досить різкий. На початку присутній запах ацетону. Згодом вивітрюється, але все одно зі смаків тільки спіртозність.

Переваги:
    Світла голова на ранок.
    Недоліки:
    Без ароматів, різкий, спіртозний.
  • Роман К***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
    • Загальне враження

• Відповідність смаку

• Відповідність аромату

Віскі не сподобався. Дуже спиртозний, аромат досить мʼякий, не різкий

Переваги:
    Не поганий аромат
    Недоліки:
    Спиртозний