Відгуки покупців про Мʼяка іграшка Tigres Собачка Патрон 24 см (СО-0123)
- Алена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 24
Супер іграшка, грає з задоволенням
- Переваги:
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо за Ваш відгук та вибір ТМ Tigres - українського виробника м'яких та пластмасових іграшок!
Нам важлива Ваша оцінка.
Приємного користування!
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 24
Я фізично не можу її принести і повернути , бо я замовляла дитині за кордон!
- Недоліки:
- Іграшка виявилась бракована
Як ми тільки ті вуха не виправляли. Дитині дістався бракований пес патрон на день народження!!!! Різниця між фото на сайті та реальному фото дуже велика!!!!
Представник постачальникаНам шкода, за ситуацію що склалась! Прохання повернути дану іграшку або через Розетку, або зв'язавшись за контактами вказаними на товарі. По фактові перевірки повідомимо додатково. Дякуємо.
Вже як ми тільки не виправляли , а дитини дістався тики бракований пес патрон на день народження!!! Різниця між фото є і дуже велика !
Ви кажете що не відрізняється від фото,а як виправити стоячі вуха ? Він більше схожий на оленя !
Представник постачальникаВуха прошиті згідно лекал. Прохання виправити вушка в сидячому стані. (Можливо тканина вивернута з середини?)
Іграшка відрізняється від фото
Представник постачальникаНам шкода, що можливо, іграшка не виправдала ваших очікувань. В свою чергу хочемо завірити що технологічний процес виробництва та кольористика матеріалів не змінювалась!
- Виктор О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 24
Качество хорошее.
- Інна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 24
Дуже гарний.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 24
Класна іграшка, отримувач задоволений
- Софія В***Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Висота іграшки: 24
Купувала сину на 4 роки- дуже щасливий! Спить постійно з нею. Іграшка якісно прошита, все як на фото
- Переваги:
- Які часи,такі і герої, гарно що маємо героїв і для наших дітей, а ще ліпше що створюють таку милоту в Україні!
- Недоліки:
- Жодних