Відгуки покупців про Бренді Torres Double Barrel 10 років витримки 0.7 л 38% (8410113047908)
- Артем А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Найсмачніший бренді який я куштував, підтвердив мої очікування.
Інтенсивний, насичений, виноградний.
Рекомендую! - ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Из всех торесов больше всего нравится этот и обычный 10. Цвет тёмный, насыщенный, аромат приятно сладкий, хорошо раскрывается минут через 10, пахнет ванилью с корицей, цветами, во вкусе тоже есть сладость, но она не приторная, приятная, мягкая. В данной ценовой категории очень хороший вариант. Можно выпить два раза по 30грм под сигару, с яблоком, грушей или бутылочку с другом, в любом случае хорошо...
- Тай Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Щось мені солера подобается більше ніж французькі
- Назарій К***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Мій фаворит! На мій погляд, це найкращий з усіх Торесів від 5 до 15 років. Ідеально збалансований смак і аромат. Смак достатньо багатий і глибокий, але не змушує його "розгадувати" - дозволяє просто і приємно провести вечір і розслабитися. Раджу спробувати.
- Переваги:
- Чудово збалансований
- Юрий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Отличный напиток
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Трохи дорожчий за звичайну Torres 10, але і смак та аромат більш складні. З іншого боку все ж не такий занадто насичений як Torres 10 Smoked. ЯНМД - вартий уваги.
- Переваги:
- Аромат, Смак
- Недоліки:
- Не побачив
- АндрейПродавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Бренди для тех кто любит бальзамические, травяные вкусовые ощущения. В аромате достаточно сильная спиртуозность даже спустя месяц открытой бутылки. Тем не менее достаточно питкий бренди, хоть и очень сладкий - почти, как ликер.
- Переваги:
- Для любителей бальзамическо-травяных вкусов
- Недоліки:
- Очень сладкий, в аромате долго сохраняется спиртуозность
- Павло Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Суперовий запашний та вкусний бренді
- Переваги:
- Ціна-якість