- Дар'я Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарно працює. Не дуже швидко "розчехлився" прилад, але коли він це зробив - все супер ))
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Жахливо, постійні відключення Wi-Fi. Навіть після всіх маніпуляцій із драйверами та оновленнями
- Переваги:
- Недоліки:
- Вiдключення
Представник брендуВітаємо. Якщо у вас виникають труднощі з налаштуванням нашого обладнання, або потрібна консультація, ви можете звернутись на гарячу лінію технічної підтримки Тел. 0 800 50-55-08, пн-пт з 9.00 до 18.00, сб, нд – вихідні. Або скористатись формою звернення на офіційному сайті посилання
- Вадим Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный выносной WIFI 6 направленного действия, отлично подружился с моим роутером, который стоит в 8 метрах. Между ними стеклянная закрытая дверь. Скорость в районе 450-600 мб в сек, в зависимости от источника. Не лагает, проблем с обрывом не заметил.
- Переваги:
- Хороший выносной приемник с сильными антеннами
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купив цю приблуду…
Що можу сказати…
Якщо ви будете його використовувати чисто посидіти в інтернеті, фільм подивитись, одним словом нічого важкого, тоді ця приблуда підійде.
Якщо ви хочете щось грати, або використовувати його там де виключені провисання, відключення і тому подібне - однозначно не рекомендую!!
Пінг в іграх великий! Постійні відключення і тд і тп!- Переваги:
- Для серфінгу в інтернеті піде..
- Недоліки:
- Для ігор точно ні!
- Юрій
А ні, я помилився, через 3 дні використання навіть в інтернеті сидіти стало неможливо, постійно відключається!
Представник брендуВітаємо. Дуже багато факторів впливають на роботу бездротових мереж і тому іноді потрібні налаштування під різні сценарії та умови. Якщо у вас виникають труднощі з налаштуванням нашого обладнання, або потрібна консультація, ви можете звернутись на гарячу лінію технічної підтримки Тел. 0 800 50-55-08, пн-пт з 9.00 до 18.00, сб, нд – вихідні. Або скористатись формою звернення на офіційному сайті посилання
- Дмитрий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вопросов нету. Нужно скачать софт.
- Денис Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Через стіну і в 5 метрах від роутера через порт USB 3 в режимі 2.4 ГГц швидкість всього 50-60 кБіт/с, в режимі 5 ГГц швидкість до 90 МБіт/с, але щоб адаптер побачив мережу 5 ГГц довелося вручну налаштувати інший канал (36й) в налаштуваннях Wi-Fi роутера, без цього адаптер мережу 5 ГГц не бачив (хоча всі інші девайси в квартирі від телефонів і ноутбуків до смарт телевізора бачать мережу 5 ГГц без ніяких додаткових танців із бубнами)
На Windows 10 драйвера автоматично не підтягнулися, але вони є на самому адаптері якщо відкрити його як флешку- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Треба повозитися щоб запрацювало
- Виталий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Достойный адаптер, через бетонную стену интернет по вайфаю 170мб на 2,5g и 480мб на 5g
- Переваги:
- Хороший сигнал
- Артём С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
купил в Розетке, но работает хуже чем старые tp link wn821n и TL-WN722N_V1
скорость 1-4мбита у TX20u plus и 40-80 мбит у старых адаптеров при намного лучше сигнале чем у этих старых адаптеров, но толку ведь 0.
подключал по wifi 2.4ghz на разные каналы и полосу 20 и 40 мгц толку нет.- Переваги:
- Недоліки:
- слабая и нестабильная скорость
Представник брендуВітаємо. Якщо вам потрібна допомога, рекомендуємо звернутися до технічної підтримки TP-Link. Email: [email protected]; Телефон: 0 800 50-55-08, ПН-ПТ з 9.00 до 18.00, СБ-НД вихідний.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Залишився покупкою задоволений, для звичайного використання вистачає!
- АраратВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Идеально, подойдет для гейминга, за 3 дня ни разу фпс не просел
- Євгеній І***
А яке відношення Wi-Fi має до ФПС? Якщо вже не розібралися, то не пишіть маячню!
- Микола М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брав для ноута Asus ROG Strix G17 (2023) G713. Він в мене стоїть за перешкодою, тому потрібен був зовнішний wifi для покращеня прийому.
При підключенні через USB3.0 періодично відвалювався, тому підключив до USB2.0 і в драйвері теж виставив USB2.0.
Працював добре. Пінг гарний. Але в FPS онлайн іграх я мав проблеми з регістрацією попадань. Коли повернувся до вбудованого wifi, все нормалізувалося, хоча там сигнал нижче десь на 8дб. Мережа WIFI6 5Ghz, ширина канала 40Mhz.- Переваги:
- Дві антени. Якісний прийом.
- Недоліки:
- Не підходить для FPS онлайн ігр. Нестабільний при підключенні через USB3.0
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сигнал ловить супер, де раніше ловино 2 поділки зараз ловить 4-5
- Переваги:
- Дальність прийому пережі
- Недоліки:
- Без драйверів деколи відвалювався
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Поработал 5 минут и начал отключаться на 20-30 сек рандомно, скорость не держит совсем то 400, выдает (хотя пакет гигабитный) то уже 40-60 и уходит в ребут, что 2.4ghz/5ghz не играют никакой роли, крайне не рекомендую данный товар, потеря времени и нервов, сделал возврат
- Переваги:
- Недоліки:
- Цена, качество, стабильность
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Рівень прийому сигналу дуже високий
(5 палок через 2 кімнати і меблі)
Але нема офіційного Linux драйвера
Лише на GitHub посилання
usb-type-b тут стоїть, не люблю його, легко зламати
Поставили б type-c
Все працює- Переваги:
- Дуже потужний
- Недоліки:
- Нема офіційної Linux підтримки
usb-type-b
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Рівень прийому сигналу набагато більший, ніж на антени, які вбудовані у ноутбук. Окрім того, бачить ті роутери (хоча і з невеликим рівнем сигналу), які ноутбук взагалі не бачить
- Переваги:
- Сильне посилення сигналу
- Недоліки:
- Великих недоліків не помічено
- Дмитрий С***Продавець: Rozetka
Тенет, 75 Мбит.
На фото подключен в USB 2.0, USB 3.1
Работает, но мне он достался за "вдва раза дешевле", по этому все грехи ему простил.
При первом подключении определяется как носитель и можно поставить драйвера. На Win10 всё норм.- Переваги:
- Стильный, работу свою выполняет.
- Недоліки:
- Маркий корпус, очень лёгкий и неустойчивый, жёсткий провод (такой жёсткий, что сам адаптер выворачивает).
- Борис М***Продавець: Rozetka
Купляв через розетку два роки тому. Брав у авто. Інтернет ловиви стабільно, працювало все добре, сигнал підсилював але не скільки я не тестував. Через рік користування перестав працювати, ноут перестав його бачити( Полетів у смітник
- Переваги:
- Підсилює сигнал, швидкість гарна
- Недоліки:
- Згорів через рік використання
- Володимир.Продавець: Rozetka
Підключав в одній кімнаті з роутером.Ясно , що швидкість буде. Купляв не тут.
- Переваги:
- Через 2 стіни показує 600 і вигрузка 800 це всередньому. Дальність думаю через антени.