- Цуцкова Н***Продавець: Rozetka. Колір: Білий-сірий. Висота іграшки: 15
Материал хороший, ворсинки не выпадают. Глаза прикреплены хорошо, ребенок не отдерет. Швы прочные. Для детей годная игрушка
- Никита Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий-сірий. Висота іграшки: 15
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий-сірий. Висота іграшки: 15
Дуже милий песик, м'який і приємний на дотик. Точно стане улюбленцем серед іграшок. Я задоволена покупкою. Рекомендую :)
- Переваги:
- чарівний, як живий
- Недоліки:
- Вера А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий-сірий. Висота іграшки: 15
супер
- ДарьяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий-сірий. Висота іграшки: 15
Отличная игрушка, милая собачка, ребенку очень нравится
- Переваги:
- Качественно сделана
- Недоліки:
- Ksenia D***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий-сірий. Висота іграшки: 15
Брала на распродаже) Игрушка симпатичная и красивая, довольна)
- Переваги:
- Красивый, мягкий
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий-сірий. Висота іграшки: 15
Очень красивая игрушка
- Переваги:
- Хороший приятный материал
- Недоліки:
- Артем Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий-сірий. Висота іграшки: 15
Ребенок доволен, спасибо!
- Переваги:
- Приятный на ощупь
- Недоліки:
- Леонид Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий-сірий. Висота іграшки: 15
- Переваги:
- Супер!!! Спасибо большое!!!
- Pasha S***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий-сірий. Висота іграшки: 15
Игрушка мягкая, приятная на ощущения.
Минус только один, маленькие ушки, а так всё устраивает.- Переваги:
- Приятная, мягкая.
- Недоліки:
- Маленькие ушки.
- Яков Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий-сірий. Висота іграшки: 15
- Петрушенко Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий-сірий. Висота іграшки: 15
Швидка організована доставка, приємні ціни, зручний сайт. Дякую Розетці.
- Переваги:
- Дуже гарна, неймовірна на дотик, оченята, немов живі. Онуку дуже сподобалася.
- Недоліки:
- Немає.
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий-сірий. Висота іграшки: 15
Гарна іграшка. Буду замовляти ще.
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий-сірий. Висота іграшки: 15
Малышу очень нравиться. Красивая игрушка,безумно красивые глаза.Очень любит с ней засыпать и просыпаться.Рекомендую всем.
- Переваги:
- Просто супер
- МихаилПродавець: Rozetka. Колір: Білий-сірий. Висота іграшки: 15
Качественный мягкий материал, мягче, чем в аналогичных игрушках из этой серии, в живую выглядит ещё милее, жене понравилась )
- Переваги:
- хорошее качество, очень мягкий материал
- Недоліки:
- Альона М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий-сірий. Висота іграшки: 15
М'якенький на дотик, симпатичний)
- Переваги:
- Приємний на дотик
- Недоліки:
- Трішки голова менша,ніж на фото, але в цілому виглядає добре)
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий-сірий. Висота іграшки: 15
Игрушка крутая очень милая дочка носит его по всюду спасибо большое Розетке будем заказывать ещё типо таких игрушек
- Переваги:
- Милая и очень пушыстая
- Недоліки:
- Маленькая но все равно
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий-сірий. Висота іграшки: 15
Посмотрите на фото продовца, а затем на моё. И снова на фото продавца и на моё. Все верно, прислали совершенно другую игрушку.
- Недоліки:
- Не соответствует фото
- Юля М***
Та нет,одна и та же.Можно вернуть,если не устраивает посилання
- Дмитрий К***
Юля, Вы точно сравнивали фото? У купленной мной игрушки и игрушки на фото продавца общее разве что только то, что обе игрушки - собаки.
Возврат не решает проблему потраченного времени, а только добавляет его.
Одна звезда только потому что прислали совершенно другую игрушку. - Юля
Дмитрий, а что написано в документах? От производителя есть какая-то бирка? Может, он просто внес изменения в дизайн, имея полное на это право?
Отличия есть незначительные, но не кардинальные.
И у многих покупателей внешний вид немного отличается в последних партиях...
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий-сірий. Висота іграшки: 15
Я расстроилась, так как на картинке одно-пришло другое...Ожидание не оправдано...За такие деньги не следовало ожидать чего -то сверх естественного..Или может мне попался брак..
- Переваги:
- Красивые глаза. Приятный,мягкий материал
- Недоліки:
- Кривая мордочка. Маленькие ушки. Не соответствует картинке
- Лиза
Можно же вернуть по гарантии.
- Egor L***
Он у вас особенный, берегите его. Не в внешности счастье
- Анна
Стала самой любимой игрушкой ребенка))и правда особенный)
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий-сірий. Висота іграшки: 15
отличная игрушка
- Переваги:
- Очень хорошая игрушка, прочные швы
Красивая,приятная на ощупь,качественная