Відгуки покупців про Вино Villa Tinta Odesa Black червоне сухе 0.75 л 12-13% (4820213580245)
- AI аналіз відгуків82 відгуки: приблизно 75% позитивних, 10% нейтральних, 15% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Прекрасне вино!
- Переваги:
- Не дороге
- Недоліки:
- Немає i
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Протягом 2-х місяців купляв та споживав сухі червоні вина в Розетці в цьому ж ціновому діапазоні... З 8-ми різновидів - це найгірше... За цю ціну є багато кращих за своїми споживацькими якостями червоних сухих вин.
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Враження сильно розбодяженого. Спиртуозність у 12% відсутня, практично не хмелить.
- анна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Приємне вино за свою вартість.
- Петро Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
ви отримаєте дуже якісне вино: насичене, щільне та з легкою кислинкою.
- Переваги:
- Наше
- Недоліки:
- Швидко закінчилось
- Наталія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Насичене смачне вино. Дуже сподобалось
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Гарний насичений колір
- Переваги:
- Сортове
- Мария Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Хороше вино, ароматний букет, всього в міру.
- Екатерина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Не пробовали,
- Переваги:
- Все
- Баськов О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Поставив 4 зірочки в п співвідношення ціна/якість. А так би було 3 зірочки. Куплятиму цього ж виробника резерв, бо з дешевшою версією - це лотерея. 2 пляшки - добре було, третя - вилита в раковину.
- Переваги:
- Ціна/якість
- Недоліки:
- Стабільність органолептичних характеристик.
- Татьяна Г***
Брала разом резерв і просте — резерв відгонив корком так, що аж фу. Так що там теж лотерея.
- Денис Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Гарне вино! Повноцінне. Збалансоване. Але витримана версія краща
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Жахливе вино. Солодке, не схоже не сухе, смак спірту. Не рекомендую
- Антон К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Насичений смак, непрозоре, післясмак без спирту. Помірно терпке.
Сподобалось- Переваги:
- Супер варіант для цілителів ред драй
- Ганна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Більше не буду брати.
До розетки питань немає, як завжди на високому рівні.- Переваги:
- Недоліки:
- дуже терпке, виражений запах спирту, вже після келиха вина болить голова
- Анастасия
Мне вино тоже очень не разочаровал по началу. Его следует декантировать, подольше. Убрала на балкон на кулинарные нужды, но через сутки удивлена была совершенно другим вкусом и впечатлением. Лично я в замешательстве, относительно вина. Но помню, что сильно была сначала разочарована кислотной бодягой с перегаром)
- Харкавий В***
абсурд
- Андрій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Одеський чорний це бомба, купляємо тільки вина з цього сорту.
- Переваги:
- Смачнюще і вартує цих грошей
- Игорь З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Густой , насыщенный цвет ! Вкус немного терпкий сухой ! В целом понравилось.
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Цікавий смак, не схожий на інші сорти винограду - трохи терпке, присмак диму, не кисле, густе та ароматне
- Переваги:
- ароматне
- Недоліки:
- не виявила
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Більше не візьму, краще вибрати іноземні аналоги
- Юрій І***
Сорт винограду введений в Україні. Який ви можете запропонувати іноземний аналог?
- Владимир М***
А что где то за границей есть сорт "Одесский черный",отвечу за вас -НЕТ.А второе вам лучше географию виноделия изучить и сортов винограда,а потом отзывами баловаться)))
- Виталий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Все відповідно опису.
- KyryloВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Брав не раз, пробував і це, і витримане цього ж виробника. За свої гроші — хороший вибір. Також підтримка українського виробника.
Вино на любителя, насичене та щільне. - Артем П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Післясмак- спирт!
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Замовляв дане вино на розетці декілька разів і все було ок, вино дійсно чудове на свою ціну, насичене, я б навіть сказав з оригінальним впізнаваним смаком. Але останнього разу щось пішло не так. Відкоркував пляшку, спробував і зрозумів що вино зіпсоване, елементарно прокисло і перетворилося на оцет. Більше того, колега, якому я порадив це вино, також попав на зіпсовану партію.
- Переваги:
- вино класне, на свою ціну навіть чудове, але це все відноситься до незіпсованих екземплярів
- Недоліки:
- вино виявилося прокислим
- Борис Р***
Вино врожаю 2020 на жаль неякісне, втрата рівня.
- Константин
Купував вино 2020 року. Дві пляшки розливу 15.12.22 вразили своїм чудовим, складним, гармонійним смаком. Через 2 дні купив розлив 05.05.23 і це був зовсім інший примітивний, заурядний злегку газований смак. Купував у точці видачи Розетки. Це провина виробника.
- Андрей П***
Брав 2020, розлито в першій половині 24-го,точну дату не пам'ятаю, все чудово,
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Обычно не беру украинские вина,но подкупило много позитивных отзывов,поэтому заказал.вино неплохое,но пять звёзд не поставлю,так как много других хороших вин есть за примерно такую же цену.для меня в нем в каждой капле чувствуется чернослив,прям много чернослива,это не плохо,но хотелось бы чего-то ещё
- Татьяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Прекрасне вино, терпке, ароматне, насичене, і голова зранку свіжа . Чесно кажучи боялася брати за таку низьку ціну, але прочитавши відгуки взяла на пробу , і не прогадала. Замовила ще…
- Переваги:
- Ціна, якість
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Навіть не знав що є таке гарне вино!
- Переваги:
- Смак
- Иванна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Безліч разів брала дане вино,і воно було прекрасне. Насичений колір,прекрасний смак, перчинка. Чудовий аромат. Проте,останні дві пляшки просто огидні. Вино рідке. Кисле. Смак найдешевшого вина(((.
- Недоліки:
- Смак.колір.аромат. все не те.
- Попова Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Дуже яскравий, трошки терпкий смак, запам'ятовується. Спробувала на дегустації і після цього замовила кілька бутилок додому.
На мій погляд,чудове вино. - Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Насичений аромат, вишуканий смак.
- Переваги:
- Якісний продукт за помірну ціну
- Наталья Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Супер вино! Дякую!
- Переваги:
- Автохтоний сорт
- Вікторія І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Все добре.
Якщо від нього нічого надмірного не чекати — то отримаєте навіть приємне здивування)
На ранок все чудово. - СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Перехотілось навіть пробувати(((
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Указане вино 2019 року, а прислали 2020...(((
- АнатолійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Читав відгуки про це вино. Вразило, купив і залишив як святкове. Прийшов час, відкоркував ) Смачно, яскравий смак, терпкий, чудовий. Дійсно святкове вийшло вино, запам’ятовується. Хочеться подякувати Розетці та тим, хто не полінувався написати коменти. І головне – подякувати всім тим людям, які зробили це вино, це свято смаку.
- Переваги:
- Неймовірно смачно
- Недоліки:
- шкода, що не продається в bag-in-box на двісті літрів, щоб дешевше )
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
За эту цену крайне интересно. Вкус насыщенный, нетривиальный, аромат интесивный, сложный.
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Купила по рекомендації колеги, так трапилося, що в мене була стресова ситуація і я випила увечері десь з півпляшки, для людини, яка давно не вживала спиртне і, взагалі майже не вживає, це багато, на ранок абсолютно нормальне самопочуття. Тобто натуральне. Але смак для мене різкуватий, дуже терпкий, я люблю м'якший і тонший смак)
- Переваги:
- Натуральне, без похмілля)
- Недоліки:
- Різкувате, для мене занадто терпке
- Биховець В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Ставлю твёрдую 4, так как цена -качество
Терпкость в меру, вкус чувствуется хорошо. Есть во вкусе дубовое, табачное. Чернослив ощущается хорошо. За такие деньги, отличное украинское вино , вкус домашнего.- Переваги:
- Недоліки:
- Яркость вкуса
- Данилів А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Враховуючи ціну, вино наче непогане. Насичений, терпкий смак. Але варто трохи доплатити і взяти щось з лінійки Колоніста чи Лелеки. Отримаєте більше задоволення
- Переваги:
- Насичений, терпкий смак.
- Недоліки:
- Трохи пустувате. Трохи доплативши, можна взяти більш якісне.
- Дмитро А***
А ви спробуйте доплатити 50грн і взяти з завода те ж саме вино з витримкою в дубі (плечиста пляшка).
Колоніст курить, Лелеку навіть коментувати не буду. - Тетяна
Підтверджую. Колоніст (який свій одеський чорний оцінює удвічі дорожче) таки курить. У них є інші цікаві вина, але одеський чорний - villa tinta лідер.
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Вино интересное. Натуральность ощущается. Вкус насыщенный, слишком терпкое и слишком ощущаются табачные ноты. На любителя. В эту цену есть более достойные европейские вина.
- Переваги:
- Натуральное
- Недоліки:
- Невкусное