Картка Rozetka

Відгуки покупців про Мотокоса Werk WB-5300S (BP84301/84302)

Код:  2018397
Оцінка користувачів 3.93/5
  • Юрій В***

Китайський

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Після сезону, вийшла з ладу свічка. Більше поломок не було. Користуюсь рідко. За 2000грн 2021р чудовий апарат.

Переваги:
    Дешева.
    Недоліки:
    Пасок, не зручний, але якщо не довго косити то терпимо.Стартер одразу замінив, на кращий згідно відгуків.
  • Ирина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купувала косу 24.08.2017 р.Ломалася не одноразово, скільки чоловік в неї грошей вклав ,що можна вже було нову купити,що ми і зробили . Прослужила вона 7 років.

• Дмитро Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Свої функції виконує, але постійні проблеми. Від вібрації розкручуються гвинти і потріібно постійно підтягувати, чомусь постійно відкручується карбюратор. Загальна проблема для таких косарок, то пускач, ламається постійно, його можна перебрати, але то займає час, він навіть не дорогий і можна міняти, але бісить що постійно ламається.

Переваги:
    Недорога
    Недоліки:
    Мейд ін Китай
    • Стужний А***

Поставити пускач з плавним пуском і на цьому недоліки коси закінчаться

• Слава Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Коса супер, скільки років не ламалась, а тут бац і тріснув циліндр біля основи ((((

• Шиптур Р***

Вже 2,5 роки працює

• Юрій Т***

Купив 2 роки назад, працює на всі 100%, за цей час ні однієї поломки

• Наталія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже задоволена своїм вибором, уже рік користується усе супер.

Переваги:
    Бюджетного варіанту, і дуже класна
  • Денис Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Во время роботы задымила и заклинила
    Купил почти год назад, покупайте сразу нормальный стартер
    Расход бензина довольно большой

• Сергей

А какой это "нормальный стартер"? Как называется?

• Виталий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Поломалася з першого разу. Потім 2 рази стартер міняв. Косив 5 разів. На 6-й не завелась

Переваги:
    Недоліки:
    Один суцільний недостаток
    • Дмитрий А***

Заводив різні мотокоси сотні разів ! І дешевих китайців , і брендових європейців - не зламав жодного

• Кущинский А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мотокоса супер! Пользуюсь уже 2 года. Постоянно полный газ. Летом такая жара, что под защитной маской удержатся невозможно, коса отлично работает. Двигателю всё равно. Если большая трава греется редуктор и сцепления. Самое основное лью только масло ХАДО. Сначала пробовал по инструкции 40грам на литр, но много дымит. Лью 25 Грам на литр. Все отлично, задиров нет, компрессия супер не дымит. Плохое масло не Лейте только оригинальное брендовое.

• Ліна С***

4 года в роботе, отличный вариант мотокосы

• Тарасюк В***

Доволі потужна,шумна трохи.
    Але аж летять щепки з грубого бурьяну.

• Антон

#мояраспаковка

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Щас коментар стосується самої "розетки" та їх гарантійного ремонту. В кінці під цим коментарем я на 99% впевнений що буде допис розетки - "Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення проблеми...", але по факту придумають ще одну відмазку чому "не готово"... І так, здав я дану косу в ремонт в відділ розетка (коса перестала подавати признаки життя після 3-го покосу...) (і щоб не було коментарів "не правельно користувалися" то що, відразу добавлю що пуск і старт виконував у відповідності до інструкції, заводку робив з попереднім натягом шнурка...)... Здав косу 11,08,2021року, при здачі дали спочатку одну бумажку на підпис де описано що "даю згоду на обробку персональних данних" після уточнення у менеджера чи можу я викреслити данні пункти так як я не хочу цього він сказав що в такому випадку ніхто мою косу на ремонт приймати не буде, коли я спитав чи при цій відмові я отримаю письмово відмову для подачі претензії в інші інстанції, він відповів що не має права підписувати та видавати такі документи... А ось відмовляти він має право, цікавий підхід у розетки... Але яке моє здивування було коли мені дали ще одну бумагу на підпис, де вказано про кучу інших моментів з подовженням термінів ремонту товару.... я відразу нагадав про закон України "захист прав споживачів" і попросив щого розшифрувати терміни і умові які вказані в даному акті, людина нічого обяснити не змогла.... І ось після закінчення терміну 14-ть днів, а точніше на 15-й день, телефоную в розетку щоб уточнити як там справи з ремонтом, мені любязно відповіли "з вами завтра зв'яжуться", але на наступний день і через декілька днів ніхто не перетелефонував, перетелефонував особисто і тут знову, ми не знаємо, перетелефонуємо і тд... І так питання до представника "розетки" ви будите працювати по закону, чи розводити беззаконня ??? Я купував товар у Вас чи в СЦ, Ваші працівники будуть працювати по закону чи хоч його прочитають, у Вас надалі будуть відмовляти в ремонті без письмової причини ? Коли я отримаю свій товар ???

Переваги:
    Недоліки:
    Описав в попередньому коментарі. Швидко ламається, поганий сервіс

• Олександр П***

Почему не обратиться сразу к соседу, брату, свату, коллеге и т.д. и т.п., к тому кто хоть что нибудь знает о работе ДВС. Не тратьте время на сервисные центры, это не того уровня техника, которую нужно ремонтировать "специалистами". Приобретая данную технику, а это бюджетный бытовой вариант, вы должны быть готовы к ее поломкам (вы же с отзывами ознакамливались, может и обзоры в соцсетях просматривали)- да коса бывает и с проблемами запускается, и глохнет, и греется, но и брендовые товары не вечны, только вот обслуживание дороже. Поверьте, что ремонт этого Китайца вы вполне можете сделать своими силами и вам это обойдётся в сущие копейки.

Олександр Петровський
      Можливо ремонт і обійдеться в "сущі копійки" але навіщо тоді "гарантійний термін" ? Як тільки виробники відмінусують від суми товару ту суму що вони закладують на гарантійний ремонт, або дадуть клієнту вибір купити товар за 1950 грн з 1годом гарантії, або за 1000грн. без гарантії тоді дійсно буде вагоме питання чи потрібен такий сервіс взагалі, але залишається ще питання яке є в освіті людей, у нас не кожен громадян володіє спеціальністю "Технік-механік", тому брендове чи не брендове, коли виробник бере на себе гарантійну відповідальність на товар то він дає зрозуміти своєму покупцеві що цей товар буде справний не меньше заявленого терміну і не важно яка ціна і якої складності товар.

• Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

17.06.2021 сдал мотокосу в ремонт отремонтировали через месяц и прислали обратно без этой железной палки, я позвонил сказали отказаться я отказался и ждал сказали позвонят. И сегодня уже 30.07.2021 а мне так и не звонят я вам звоню, а мне говорят как только нам сообщат мы вам перезвоним и так каждый раз. Ужасный гарантийный сервис, мало того что забыли отправить палку, которую невозможно забыть так как она не маленькая так еще отсрочивают то что можно сделать за 1 день, и максимально игнорируют меня. Я постоянно что то у вас покупаю, а у вас такое отношение к постоянным покупателям как к мусору, так испортить настроение нужно уметь...Такое чувство что поднанимали некомпетентных сотрудников за 2000 грн в месяц которым абсолютно плевать на свою роботу. Все больше задумываюсь сменить магазин.

Переваги:
    Успел сдать ремонт по гарантии
    Недоліки:
    Сломалась ровно через год

• Олег

И так сегодня уже 12.08.2021 а мотокосу мне все еще не вернули и менеджер мне так и не позвонил, а когда я звоню мне опять повторяют я вам перезвоню, только вот мне позвонил менеджер сервисного центра Werk и сказал что это вина розетки так как эту палку к которой крепится мотокоса им не приходила, как первый раз так и второй. Менеджер который занимается этой мотокосой за такую ошибку нужно как минимум оштрафовать, а как максимум уволить. Я скоро как 3й месяц буду ждать свою мотомкосу и все из за некомпетентного сотрудника розетки и я уверен что мне это даже никак не возместят.

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.

• Сергей И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Стартер сломался при 3 запуске. "Отличное" начало первого сезона. И где же эти 40-60 гарантированных запусков? Как только допускают на рынок Украины настолько плохие детали?

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Стартер сломался при 3 запуске
    • Владимир Б***

Почитайте инструкцию про правильный запуск.Правило номер один,сначала натянуть шнур,потом тянуть,без рывков и не до удара.У меня сын тоже сразу выдернул его.Установили пружину на место,работает.Кстати стартера на всех одинаковые.Можно купить с трещеткой,он получше,но нужно брать вместе с приводом

• Ярослав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
    Переваги:
    Косит диском хорошо
    Недоліки:
    Стартер разлетелся со второго завода. Пришлось собирать пружину самому
  • Максим Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

2 бали зняв за якість товара після доставки від розетки, ще 2 бал зняв за саму мотокосу: 1. Доставили товар з деякими пошкодженнями, на функціонал не влияє, але приємного мало, гарантійний талон що йде від виробника не заповнений, роздрукованої гарантії на товар від розетки не має, невідповідність опису товара -2 бали розетці. 2. Припис в інформації про товар "професійна" теж саме що і на заборі пишуть (якщо тут є представник компанії то розкажуть всім яка тут є "професійність"у порівнянню зі звичайними?), мірна каністра на 600мл а не на 1л. Плечова розгрузка явно не для "професійного" обладнання. За інструкцію окремий привіт, там забули добавити ще пункт "18 " "мін. 4 чоловіки", "скористатись послугами СЦ для зборки" "збирати разом з існуючими власниками такої коси, вони точно знають що куди..." опис що повинен бути в комплектації, який куди йде болт, яка послідовність збірки... В принципі коса ніби норм, але куча недоробляного.

Переваги:
    Недоліки:
    Відсутність хорошої розгрузки, відсутність тканевого мішку для інструменту, взагалі ніяка інструкція, скажу точніше, вона відсутня.
    • Дмитрий А***

С косой что ?? Или бумажная волокита важнее ?? Во всех китайцах инструкция для галочки и от фонаря . Сейчас все информация есть в сети

• Олег М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Решил оставить отзыв из-за сегодняшней поломки. Пользуюсь этой мотокосой, уже третий год. За это время не было ни единой поломки. Тем более, что в этом году, косить приходится в разы больше чем за 2 предыдущих. Мотокоса зарекомендовала себя за это время, как надежный и эффективный агрегат. Пишу отзыв потому ,что сегодня столкнулся с небольшой проблемой. Перед очередным покосом, двигатель перестал запускаться. Бензин поступает, искра есть. А мотор никак не запускался. А всему виной оказался центральный провод свечи! При проверке искра есть, а как только одевал колпачок свечи, то искра пропадала. После снятия пластиковой крышки двигателя, оказалось, что провод был прижат крышкой к цилиндру. И за время (3 года) перетерся об цилиндр и искра пробивала на массу. Простая изолента решила проблему. Кстати сразу заменил шпулю на более мощную. Пользуюсь леской до 3,0 мм. Режет не только траву, но и мелкие пагонки деревьев.

Переваги:
    3 года эксплуатации, полет отличный
    Недоліки:
    Пока все ок!
  • Евгений У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ось і пройшло трохи більше року з дня покупки. після вкладання в ремонт 500 грн в заміну майже всього що на парктиці виходить з ладу і купу часу на її ремонт я зробив для себе єдиний висновок. Якщо потрібно реально БАГАТО косити то краще купувати STIHL. Якщо у вас малесенький участок і не часто потрібно займатися ним то можна купити китайця. Всім бажаю щоб Вам повезло з нею більше ніж мені. я пішов за STIHL

Переваги:
    Мотокоса дала мені зрозуміти що краще купувати STIHL
    Недоліки:
    Китай, гріється наче в пеклі.
    • Владимир Б***

А Stihl не Китай? ))) С одних и тех же комплектующих.

• Дмитрий

Сто процентов с одних и тех же)

• Євгеній У***

Арсеній, вже купив не тут Fs-55. ))) а з цього китайця зроблю кучоріз якийсь щоб не валявся в гаражі.

Володимир shtil виготовляється на заводах shtil які територіально знаходяться в Китаї і shtil контролює усі процеси згідно технологічних вимог. А це різні речі. Звісно бажаю щоб у Вас мотокоса werk працювала довгі роки.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Доставка и комплектация,как всегда на высшем уровне,никаких претензий.С начала не получилось запустить(по инструкции) проигрался целый день.Привез брата,он занимается тоже продажей такой техники.Запустил практически с первого раза.Работает,как говорят в штатном режиме ))).Тестовое кошение прошла.Заказал на Розетке диск с победитовыми напайками,но это поставлю после обкатки.

Переваги:
    Цена-качество,мощность.
    Недоліки:
    Пока не обнаружил.
    • Литвин О***

У меня было все также. :) Не могли завести, а специалист завел с первого раза.

• Сергей С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ну что купил себе эту косу, как купил спалил 600 грамм бензина на обкатке, это было осенью, по весне спалил ещё грамм 500 бензина, и все полетел поршень. Не знаю или заводской брак или такое качество( Осадок остался(

Переваги:
    Не нашол
    Недоліки:
    Быстро сломалась
    • Владимир Б***

Поршень куда полетел?

А МАСЛО 2т 100% было не правильно залито

• Светлана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличная мотокоса. Косит огонь. Правда научились с первым включением.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Пока не нашли
  • Анпилогов С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Вполне добротная мотокоса, собрал быстро, в комплекте диск (пока не пользовался). Леска в комплекте - такая себе, хватило на 2 минуты, потом "заправлял" уже армированую. Думаю пару сезонов прослужит.
    ПыСы Конечно огромный минус - сама не косит, но то такое))

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Очень громкая
  • Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Стартер зламався на другий день
    Низькооборотиста у порівнянні з моїм 10 річним електричним форте 1.2 квт - косить гірше

Переваги:
    Мото
    Недоліки:
    Мото
    • Дима

по гарантии обращались?

• Берегеля Р***

Ні, купив в інтернеті за 60 грн - це швидше ніж звертатись у сервіс і чекати пару тижнів, і напевно дешевше бо приїдь/здай потім приїдь/забери

Де купували стартер? Теж накрився

• Андрей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Работает нормально, но после нескольких использований выскочил шнур на стартере, разобрал, поправил, поставил. Через несколько использований стартер перестал зацеплять коленвал "на горячую" с первой попытки: подергаешь раза 3 в холостую, потом появляется зацеп, двигатель запускается и нормально работает.
    Шпуля из комплекта требует доработки: стоит чуть дать газу и она выстреливает леску.
    Купил обычную алюминиевую шпулю и стартер с плавным пуском + храповик под него.
    На фото:
    - родной стартер (с усиками) + храповик под него;
    - стартер с плавным пуском (с четырмя зацепами) + храповик под него.

p.s. один из продавцов на рынке говорил, что нужно менять сальники и проблем со стартером не будет О_о

Недоліки:
    Стартер, ремень, шпуля
    • Ирина И***

Подскажите и какой стартер нужно купить? Родной сломался((

• Андрей Б***

Ирина Иванова, вот, но тут не розетка продавец: посилання
      посилання
      Либо со вторым фото из отзыва идите на рынок/в магазин, где мотокосами и запчастями к ним торгуют. Возьмите на всякий случай старый стартер, сравнить расстояние между отверстиями крепления к косе. Только не берите такой как на первом фото, они самые плохие

Спасибо

• Валерий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купил – собрал - не запускается. «Танцы с бубном»: перелив свечи/свежий бензин результата не дали. Сервисного центра в Киеве нет. Отправлять НП дороже станет. Буду искать мастера. Понятно, что дешевый Китай, но предыдущая отработала лет семь.

Переваги:
    Визуально нормальное качество
    Недоліки:
    Не запускается
    • Савченко Е***

Проверьте свечу, тумблер зажигания должен включён на себя. Закрутите винт обогащения смеси до упора, потом отпустите на 1-1.5 оборота. После запуска не забудьте открыть заслонку. Масло дешовое 1:25 тоесть 40 гр на литр, если хорошее, полусинтетика, то 1:50 , 20 гр на литр. Коса хоть и Китай, второй сезон как часы.

• Яр

посиланнямож рядом сц есть

• Елена Ф***

А какого бренда предыдущая?

• Олександр М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пользуемся уже второй год, очень довольны

• Поліщук А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

По-перше, не інструкція, а анекдот. Хотів знайти комплект поставки, щоб перевірити комплектність, а перелік комплектації відсутній. Хотів звірити по малюнку, а там на стор. 4 сказано, що комплектація може відрізнятися від намальваного. Як перевірити комплектацію, якщо я не спеціаліст?
    По-друге, частина опису збирання відсутня взагалі. Прийшлося збирати, як ребус, керуючись лише логікою! Зібрав правильно, але я користувач!
    Я НЕ ПОВИНЕН НІЧОГО ЗДОГАДУВАТИСЯ!
    По-третє, відсутня печать на гарантійному талоні. Особливо не переживав, тому що надіявся на е-талон від Розетки, але він і там відсутній. Як я зрозумів із відгуків - це така політика цієї фірми, але у мене виникли супутні претензії до магазину Розетки: "Чому мене в опціях або при покупці не попередили про відсутність е-талону?"
    По-четверте, зламався старте відразу ж після другого запуску. Витягся шнур і не змотується. ЯКЕ ТЕПЕР У МЕНЕ ВРАЖЕННЯ ВІД ЦІЄЇ ПОКУПКИ???
    Не знаю як вийти з цієї ситуації. порекомендуйте, що ж мені робити?

Переваги:
    Гарна
    Недоліки:
    Зламалася за другим разом!!!
    • Олександр П***

Я Вам, советую приобрести в первом же попавшемся магазине стартер, цена вопроса которого около 90грн., произвести замену, которая занимает не более 5 минут, и поверьте, более надёжной косы за эти деньги не найти, конечно если немного уважать инструмент (нормальное масло, пропорция смеси, режим "работа-отдых", вовремя подкручивать винты и т.д. и т.п., а что Вы хотели от бюджетного-народного товара?), и самостоятельный ремонт Вам обойдётся дешевле, чем заниматься пересылкой в сервисный центр, при условий, что его местонахождение не в Вашем городе.

• Олександр П***

Еще, рекомендую заменить пластмассовую защиту бака на металлическую (цена 40-50грн.), чтобы немного отсрочить замену бака.

• Владимир Б***

Комплект поставки сначала в инете нарыл,а потом заказал и проверял.

• ТЕТЯНА Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мотокосу купили по "рекомендації"родичів,в цілому з їх слів вона працює добре.Замовили на "Розетці",так як послугами її користуємось.В пункті видачі"Meest"не перевірили(100 %)наша провина.,(але ж довіряємо...))Коли вдома відкрили ,то запах бензину відразу рознісся по квартирі,та і пакування було не заводське.Враження дуже не приємне.Що це?хтось здав ,а ви мені прислали?Перевіримо на дачі,як працює.

Переваги:
    Ще не можемо сказати,якщо буде нормально виконувати свою функцію то ціна
    Недоліки:
    Хтось уже нею користувався,як я писала вище

• Анатолійович В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купував рівно рік тому. За цей час можу зробити висновки такі:
    1) Ремінь тей що на плече дуже не зручний, мотокоса важка і далеко на ремені її не занесеш, шию передавлює.
    2) З ліскою більш-менш нормально працювати. Коли ставиш трьохлопасний ніж починається сильна вібрація. Після покосу ще добу руки тримтять.
    3) Використовував за рік загалом 5 разів по годині-півтори. Прокошував ділянку.
    Після третього разу злетіла пружина в стартері.
    Перебрав стартер, зібрав назад, пару раз завів, попрацював. В черговий раз не вже стартер не хватає приводну муфту. Розібрав знов стартер, а там його вже нема, стерто все в порошок і білий пластик котушки і мотузка.
    Замовив зараз два комплекти - стартер і муфти приводу.
    Стартер і вібрація я так розумію слабкі місця даної мотокоси.

А так більш ніяких питань нема, косить класно. Рубає трьохлопасним ножем очерет, молоді дерева, кущі, високу траву. Ліска годиться тільки для молодої трави на газонах, висока трава намотується швидко.

• Марченко А***

У мене доки жодних проблем зі стартером. 2 проблеми: в тому році давило масло з усіх прокладок, а в цьому році треба міняти ремінь. Погоджуюсь з вібрацією, руки ще 2 години тремтять після покосу.

• Савченко Е***

Вибрации нет, возможно не точно выставлен нож, нужно прочистить от мусора посадочной место при установке ножа

• ИРИНА С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дайте контакты сервисного центра. Требуется замена стартера

• Віталій

Стартер купується без сервісного центру. Це слабке місце даної мотокоси, вистачає на 10-20 заводів, кому як пощастить. Запасайтесь одразу декількома стартерами та приводами стартера.

• Александр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

После года эксплуатации поломка за полосмкой, не рекомендую

• Роман Ф***

Абсолютно согласен с вами. Тоже покупал больше трех лет назад. По началу вроде бы норм, коса как коса, а спустя пол года понеслось: Стартер, Карб, штук 4-5 бачков поменял, свечу, сальники коленвала кожух защитный с ножом, штанга еле живая с половинами резьб, остальные разбило от вибрации (некоторые восстановил бОльшим диаметром) и даже поршневую. При всем этом как минимум два раза в сезон менять прокладки и пластиковую проставку между цилиндром и карбом. Триста раз пожалел о покупке данного агрегата...

• Савченко Е***

15 минут работы потом отдых, и будет Вам счастье. Это не проф. инструмент и не нужно его нещадно експлуатировать, а потом говорить что сыпется....

• Олег Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Швидко отримав, зібрав без проблем. Все працює. Хорошо косить.

Переваги:
    Потужна. Не багато споживає палива.
    Недоліки:
    Штатний ремінь. Відразу замовив інший - на 2 плеча.
    • Олег Я***

Після 4х годин роботи свічка перестала давати іскру. Потрібно нову і більш якіснішу купувати свічку!(

• Виталий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

После четвертого запуска сломался стартер. Полный отстой а не коса

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Качество никакое
    • Експерт R***

Добрий день! Зверніться, будь ласка, у сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

• Анатолійович В***

В мене точно так, стартер розлетівся в труху після 4 покосів