Відгуки покупців про Віскі William Peel Blended Scotch Whisky 0.5 л 40% (3107872006769)
- Родион К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.2
Цена/качество
- Переваги:
- Цена/качество
- Константин С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.2
За такую цену вне конкуренции. Мне пьется приятнее чем коньяк. Голова не болит.
- Переваги:
- цена-качество
- Недоліки:
- маловато
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.2
Чудовий віскі в подорож
- Переваги:
- ціна , гарна марка
- ВалерийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.2
Ну в целом соответствует цене. Особо не возбудит, но и не разочарует. Как говорят - под Колу. Попробовать стоит, а дальше каждому своё. Для меня (если брать 0.5 или 0.7), то лучше доплатить пару баксов и взять Тичерс. Но у всех разные вкусы.
- Руслан А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.2
Я не эксперт в виски, но лично этот мне не особо понравился, довольно сильно ощущается спирт, как в запахе так и во вкусе, не хватает насыщенности во вкусе, какого-то приятного привкуса что-ли, в целом пить не противно, но и не особо приятно, просто нормально, не более того
- Переваги:
- Небольшая цена, нормальный вкус
- Недоліки:
- Сильно ощущается спирт
- Чередниченко Э***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.2
Як на мене - чудовий віскі,думав буде гірше.Хоча трохи забагато торфу,люблю щоб було як у Гленфідіка.
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Багато випити не зміг
- Ірина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.2
Пахне смачно.
Я не поціновувач міцних напоїв. Взяла для коктейлю.- Переваги:
- Аромат. На ранок без наслідків
- Недоліки:
- Якась дивна кришечка. Назад не лягла,не полотно закриває
- Чередниченко Э***
Якого коктейлю, рецепт будь ласка.
- Максим Б***
Коктейль-виски с колой?
- Юрий К***
Відмінно пішов в коктейлі Хайбол з вишневим лікером та спрайтом. В чистому виді десь на три зірочки)
- Павел Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Не плохо.
- Переваги:
- Мягкий.
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Покупал в супермаркете реально понравился, заказал в Розетке оказалось подделка (по вкусу совсем другой, бодяга)
- Переваги:
- Недоліки:
- Подделка
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Нечто среднее между хорошим самогоном и промышленной водкой. Довольно своеобразен, пить лучше залпом и не менее 70-100мл что-бы что-то прочувствовать. Больше такой не возьму, не моё, да и вообще, нужно прекращать "дегустировать" такого рода дешёвые напитки, все они +/- практически одинаковы, как по вкусу, так и по "ароматической" композиции.
- Переваги:
- 150-170грн "красная" цена, не более
- Недоліки:
- Аромат/вкус слабо выражены
- Роман Р***
Золотые слова !!!
- Дмитрий З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
За эти деньги очень достойный напиток. Присутствует характерный запах виски, очень мягкий вкус, без резких спиртовых ноток. Да, более дорогой продукт имеет более яркий вкус и запах, но этот виски немного удивил.
- Переваги:
- Цена/качество
- Недоліки:
- Быстро заканчивается... ;-)
- Игорь Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
На меня *гурмана*, что за 800, что за 500, что за 179 пойло есть пойло. Соседский виски с дважды перегнаного самогона в бубовой бочке после 2 годичного самодельного портвейна после 2 лет хранения вот это СМАКОТА!!!
- Переваги:
- Только цена
- Недоліки:
- Необнаружил
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Хороший виски. Мне лично очень понравился. Если будут скидки и акции на него, буду брать обязательно
- Переваги:
- Отличный, качественный товар
- Мороз І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Хоча не куштував більш доргий віскі, можу сказати цей мені сподобався і смаком і післясмаком. В моєму рейтингу WP № 1, WAT 69 - 2й.
- Переваги:
- супер!
- Недоліки:
- не знайшов
- Иван М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Аромат та смак з відтінками солоду, сухофруктів, пряних спецій. Французи вживають його з задоволенням. А ми що, гірші за них?
- Переваги:
- Легко п'ється як в чистому вигляді з кубиком льоду, так і в коктельних варіаціях.
- Недоліки:
- Нема !
- шаг с***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
нам очень понравилось. Действительно приятно
- Переваги:
- все было хорошо. все было хорошо
- Недоліки:
- красивый продукт
- Татьяна Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
все понравилось
- Alexandr K***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Пiсля дуже доброго, французского "Sir Pitterson"(зелена етикетка), розчарував. Звичайний вiскi з нижчого цiнового сегменту.
- Переваги:
- Можна вживати
- Недоліки:
- Коли немае чогось лiпшого
- Олег
Не дорчне порівняння.
- Виктор З***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
За такую цену,нормальный вискарь,нужно дать подышать 20 минут
- Переваги:
- Недорого
- Недоліки:
- За эту цену нет
- Александр К***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Весьма достойный вискарик как за такую цену! Пьётся легко, приятно, совершенно не спиртуозен, вкус и послевкусие просто замечательные. Короче, шотландцы и французы – молодцы, создали исключительно достойный продукт. Вобщем, всем рекомендую!
Состав: вода, виски шотландский купажированный 3 года выдержки, краситель карамель. - Михаил К***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Хорош, мне нравится
- Переваги:
- Недоліки:
- Не заметил
- Юра Ч***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.2
Три зірки, а не дві поставив лише за ціну, він плоский, спиртовий, огидний, так не брутальний і міцний, а саме аикликає раотниц рефлекс якщо не запити, за ту самі ціну сір пітерсон набагато кращий, пітерсон бпутальний, але прмємний і можно хоиь рот полоскати віскарем, цей же варіант краще до випички додавати, або замість водки не пити, а жрати)
- Переваги:
- Однозначно ціна, кращий спирт за половину вітчизняних виробників це факт
- Недоліки:
- Не просто чоловічо міцний, але й трохи сівушний на смак
- ДмитрийПродавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Мнение: такой напиток нужен тем, кому нужно создать атрибутику употребления виски, но на дорогой напиток тратиться не хо.
Это как типа дюти-фри "Финляндия" в пакетах - психологическое воздействие, чем факт, что "Финляндия".
Это как "Нутелла" - типа шоколадно-ореховая паста, а по факту маргариново-сахарная с маленькой долькой какао и орехов.
"Я сам обманываться рад". - ВалерийПродавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Замёрзли на рыбалке по дороге взяли этот чудо напиток , зашёл как надо очень неплохо
- Переваги:
- Пить не противно
- Игорь Г***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Хорошее виски.. Когда то возьму снова. Когда нет нормальных скидок на годники - этот виски как и Хенкель Бенистер достойные варианты, чтобы пересидеть некомплект бара..
- Переваги:
- Мягкий, легко и приятно пьется, цена
- Недоліки:
- Не вижу
- Роман Р***
Виски Хенкель Банистер !? Звучит весело.
А этот - это вообще не виски.
- ДмитроПродавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Рідина, що за смаком і ароматом нагадує віскі. Вміст солодових спиртів (якщо вони там є) за відчуттями - не більше 10-15%. Такий собі "водкозаменитель" під шашлик або для застілля. Смакувати чи порівнювати цей "продукт" з віскі немає жодного сенсу. Найгірше з того, що я пив.
- Переваги:
- Недоліки:
- Все решта
- Роман Р***
В литровой бутылке в характеристиках написано:
Віскі William Peel ‒ односолодовий традиційний віскі із Шотландії. Напій виготовляється тільки в одному місці — у долині Спей, знайомою істинними прихильниками цього міцного алкоголю.
- ГрафПродавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Действительно хороший мягкий виски и не дорогой.Голова на утро не болит даже если выпьешь очень много.С колой тоже не плохо.
- Переваги:
- Мягкость
- Олег Л***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Напиток норм ,не пойло и получше Хенки Бенистер
- Переваги:
- Цена качество
- Недоліки:
- За такие деньги не выявлено ,полет нормальный))
- Вадим Л***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Читав відгуки, але вирішив купити і скуштувати. Що сказати, тепер це мій улюблений віскі. Фруктовий аромат вже відчутний під час відкривання пляшки. На смак дуже м'який.
- Переваги:
- Смак, якісний дистилят. Ароматний.
- Олег С***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Худший виски который пил
- ОлександрПродавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Віскі з ароматом і смаком горілки, яку налили у склянку після віскі. Пити краще або шотами (), або в коктейлях. За ці гроші є кращі варіанти: МакАртур, Кінг Роберт ІІ, Клеймор і, навіть, Катті Сарк або Ханкі Банністер.
- Переваги:
- Вміст спирту 40%
- Недоліки:
- Слабкий смак, дере горло, співвідношення ціна-якість. Якби воно коштувало як Хайленд Фокс (дуже популярний напій, до речі) - питань би не було.
- Евгений М***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Французская подделка под виски уровня Black Jack и Highland Fox - подкрашенная ароматизированная водяра
- Недоліки:
- Вкус и запах
Експерт RozetkaДоброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція, оригiнальнiсть даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригiнальностi алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.
- мКПродавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
спирт. аромат спиртовый, но с дымком. вкус- спиртовый, сладкий. послевкусия недождался. спирт с карамелькой, чем то напомнил наши псевдоконьяки. имхо. но в сегменте дешёвых, он наверное наихудший
- Переваги:
- Недоліки:
- спирт с ароматом спирта
- хома х***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Хто не пив нормального віскі тому сподобається
- Переваги:
- Ціна, краще дешевих коньяків
- Недоліки:
- Нижче середнього
- Денис Л***
Это лучший в своей ценовой категории виски.Вы хоть поинтересуйтесь сколько он медалей завоевал.
- Денис Л***
Нормальный я у верен вы и не пили никогда.
- Роман Р***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Сладковатый на вкус. Приятный на запах. Такое ощущение, что исскуственно облагородили дешевый вискарь.
- Переваги:
- Хорошо пьется.
- Недоліки:
- Возможно добавили ароматизаторы.
- Алексей Ш***
Это у нас он дешевый. В Европе у него другое позиционирование, подороже, т.к. и позиция на рынке другая - например, во Франции №1. По вкусу и аромату согласен - все очень неплохо. И утром самочувствие норм.