Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Робот-пилосос Xiaomi Robot Vacuum S20 Black (6941812786611)

Оцінка користувачів 4.29/5
  • Відгуки про товар продавця RozetkaEU
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір виробу: Чорний

Замовив 29 грудня, доставку обіцяли за 5-7 днів, отримав тільки 10 січня, на всі питання коли плануєте доставку одна відповідь "просимо вибачення у нас технічні проблеми" і по іншим замовленням аналогічні відповіді. пилесос пройшов випробування на відмінно дуже задоволені. При отриманні розрахуватися можна тільки карткою готівку не приймають при замовленні нічого про це не сповіщають. Обслуговування розетки стало дуже поганим. Товару 5, обслуговування 2

Переваги:
    Товар
    Недоліки:
    Сервіс розетки і доставка
  • Роман Г***
    Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір виробу: Чорний

Відповідає своїм характеристикам, працює добре, відносно недорога ціна. Доставили вчасно.

Переваги:
    Якість, ціна
  • Аршавір
    Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір виробу: Білий

Шикарный помощник. Карту проложил чётко. На уборку не жалуюсь, т.к. уберает хорошо.

• Григорий Д***
    Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір виробу: Чорний

Дякую Розетка та Містекспрес за приємну ціну та швидку доставку!

Переваги:
    Апарат супер
  • Ірина Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Користувалися два рази з моменту покупки , дуже добре прибирає , мені подобається. Така розумна штучка . Миття ще не пробували. Налаштування досить просте . Коту дуже не подобається. Не подружились с першого погляду . Кіт вимагає повернути або викинути з вікна

• Олена А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Сьогодні тільки отримали. Комплектація в нормі, функціонал теж. Додаток зручний,вже все спробували і поки не маємо нарікань на роботу. Кіт теж задоволений))

Переваги:
    Поки що все
    Недоліки:
    Не знайшли
  • ТАМАРА П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Гарний помічник, за тиждень використання дуже задоволена, миє пол і добре пилососить. Витрушувати контейнет треба раз на день, в мене два прибирання, в ранці та у вечорі, і також наливати воду, це займає до 1 хвилини. Не бачу смислу платити за дорогий з базою самовивантаження, якщо тратиш 1 хвилину на нього у день. угли він не бере, але це не так суттево що за 30 хвилин в тебе чиста квартира у 70 квадратів. є невеликий килим з низьким ворсом, шикарно його прибирає. Я дуже задоволена їм.

Переваги:
    Гарно прибирає.
    Недоліки:
    Не бачу
  • Дмитрий С***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Спочатку був проти робопилососів, а після того як придбав собі зрозумів, що це дуже класна річ в домі

Переваги:
    Дуже сподобався
    Недоліки:
    Відсутні
  • Сергій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Просто таки отличный робот-пылесос. Будем надеятся что он будет работать так и дальше...

Переваги:
    Отлично убирает
    Недоліки:
    Не умеет готовить
  • Кірієнко О***

Дуже задоволені покупкою.
    Як пилосос працює добре, вологе прибирання не дуже якісне, та це було не в пріоритеті, тому також задоволення. Шерсть прибирає добре, гарний друг для кота)

Переваги:
    Гарний полосос
  • Тетяна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Перший робот - пилосос, подлив Життя на до і після :) супер, задоволена максимально!

• Ірина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Пилосос прийшов швидко. Якісно запакований. Одразу ж почав працювати. Вперше відсканував площу, потім почав пилососити. Працює безшумно. Переїжджає через пороги. Вологе прибирання поки що не пробувала.

Переваги:
    Економить час і сили. Безшумний. Мені сподобався.
    Недоліки:
    Поки не помітила.
  • ТЕТЯНА Х***

Працює, пилосмокче та миє

• Zhenya A***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Дуже корисна річ у домашньому господарстві, класно прибирає сміття і ще бонус - миє підлогу.

Переваги:
    Якісний товар
  • Виталий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Справляется со своей задачей на ура! Покупкой довольны. Квартира стала реально чище, меньше пыли. Одна из самых удачных покупок из бытовой техники.

Переваги:
    Достаточно мощный, хороший акб
    Недоліки:
    Не летает)
  • Дмитро М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Все супер! Миє, пилососить. Помічник)!

• Віталій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Ціна - качество, карту приміщень зробив з першого разу,вбирає супер якщо два рази на тиждень вообще бомба

Переваги:
    Вбирає гарно
  • Сергій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

На нашу думку, це було чудове рішення придбання даного помічника.
    Працює щоденно, адже маємо маленьку дитину і собаку.
    Зі своїми задачами цілком справляється.

Недоліки:
    За таку ціну відсутні
  • ТАТЬЯНА Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Працює 2 тижні, нарікань немає. Дуже задоволена новим помічником)

• Иван С***

Непоганий робот пилосос.

Недоліки:
    Бак 2в1
  • Катерина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Використовуємо другий день, поки що все добре

• Людмила К***

Отличный помощник рекомендую

• Михаил Б***

Для Розетки и их сервисного центра вообще нормально кидать покупателей с некачественным товаром. У меня робот пылесос перестал работать, в сервисе выдали ответ, что попала влага на плату управления, причем сверху пылесоса, и назвали причину, что пылесосил мокрые поверхности. Как при этом могла попасть вода сверху? При сдаче пылесоса в ремонт сотрудник осмотрел, никаких следов влаги и нарушений не нашел, выдал акт приемки. Но всем все равно. Твердят что пылесос должен быть сухой. То что он моющий и контактирует с водой - вообще не аргумент для них. Типа они не видели как я наливаю воду. Бред. Сейчас сужусь с ними.

• Представник бренду

Михаил, добрый день. Влага попала на плату Xiaomi Robot Vacuum S20, вероятно, из-за протечки из резервуара с водой (неплотно прилегающий клапан, забитые форсунки или фильтры, трещина в баке), неправильной установки или из-за того, что робот стоял в луже, хотя сам должен был мыть, либо же из-за внешнего воздействия (перевернули, пролили жидкость сверху, особенно при действиях на кухне- это очень частая причина), так как влага на плате управления — это следствие нарушения герметичности системы подачи воды или попадания жидкости извне, что требует немедленного обесточивания и сушки. Мы очень надеемся что вы урегулируете вопрос с продавцом. Спасибо.

• Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Задоволений покупкою. Знайшов свій ідеал коли ти любиш чистоту, а часу і бажання прибирати щодня немає. Цей пилосос вирішує ці питання і прекрасно підтримує чистоту.

Переваги:
    Для рівної твердої підлоги ідеальне рішення
    Недоліки:
    Не виявив
  • Олександр Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Справляється зі своїм завданням на ура! Покупкою задоволені. Квартира стала реально чистішою, менше пилу. Одна з найвдаліших покупок із побутової техніки. Хоча коробка прийшла на відділення Розетки пошкодженою , але сам пилосос працює. Вказали дату і зробили фото пошкодження коробки на чеку від товару.

Переваги:
    Працює добре
    Недоліки:
    Порвана коробка
  • Андрій С***

Гарний апарат

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Пройшов по всій квартирі, прибрав добре. Поки що все ок.

Переваги:
    Ціна, легкість в налаштуванні
    Недоліки:
    Поки що немає
  • Садовий м***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Чудова річ для всієї родини

Переваги:
    Добре
  • Степан Ф***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Купивши цей пилосос Ви забудете про прибирання.

• Сергій А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

За свої кошти нормальний робот (мінімально необхідна комплектація).

Переваги:
    все добре працює
    Недоліки:
    іноді не може кімнату знайти
  • Левенте К***

Норм

Ок. Дякуємо!

• Юрий Л***

Чудовий товар

Дякуємо! Приємного користування!

• Інна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Я задоволена покупкою, раджу придбати

Переваги:
    Мені сподобалось що швидко налаштувала, застосунок зручний, добре пилососить килим з невеликим ворсом, в мене вдома два улюбленця , тому я дуже задоволена, миє теж чудово, використовую декілька разів на тиждень, раджу придбати)
    Недоліки:
    Поки що не виявила
    • Представник бренду

Інна, дякуємо за довіру!

• Дмитро Ш***

Гарний пилосмокт

• Руслан К***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Гарна штука, але брав через мономаркет, він там дешевше

Переваги:
    Гарна потужність і батарея, дизайн
    Недоліки:
    Для себе поки не побачив
  • Анастасія З***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

вже місяць користуємося даним пилососом і дуже задоволені, купувала батькам на подарунок) заміняє прибирання на ура, але звісно «старим» також потрібно користуватися раз на тиждень, а взагалому крутий пристрій, заїжджає всюди де потрібно, пороги переїжджає, з коврами з великим ворсом проблема, але воно і логічно) розбирається для очистки дуже легко, ми задоволені, дякуємо Розетка))!

Переваги:
    прибирає на ура
    Недоліки:
    не знайшли
  • Садовий м***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Добра річ за невеликі гроші

Переваги:
    Довго працює без зарядки