Відгуки покупців про Упаковка мила туалетного натурального Яка Чистюля ручної роботи 75 г х 2 шт (29615124)
- Антоніна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Вага: 75 г
Дуже люблю це мило лише ним і користуюсь беру різні аромати, не сушить шкіру рекомендую
- Переваги:
- Не сушить шкіру
- Дмитро І***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Вага: 75 г
Від мила пішла алергія
Не рекомендую- Переваги:
- Недоліки:
- Не натуральний склад
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Вага: 75 г
Очень понравилось
- Мария К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Вага: 75 г
Люблю это мыло, очень приятный цитрусовый аромат, не сушит кожу
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Вага: 75 г
Хороше мило для шкіри,ураженої алергією. Не подразнює і заспокоює її
Прекрасне мило для чутливої шкіри, підійшло при екземі у мене та контактному дерматиті у дитини. Не подразнює шкіру, прекрасно повниться і швидко змивається. А аромат легенький (на відміну від більшості натуральних мил)
- Переваги:
- Ціна, легкий аромат, не подразнює шкіру
- ДарьяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Вага: 75 г
Хорошее мыло, хватает на долго. Для ванны/ душа при моей чувствительной кожи подходит. Для лица использую не часто, всё-таки подсушивает. Это мыло хотя бы не надоедает со временем, аромат легкий, в отличие от "Вереска".
- Переваги:
- Запах, натуральность
- Недоліки:
- Не обнаружено
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Вага: 75 г
Для мене саме це мило з серії твердих натуральних мил Яка стало справжньою знахідкою і порятунком від проблем з пересушеною шкірою. Використовую не тільки для себе, а й для дитини. На відміну від аналогічних варіантів інших виробників, які доводилося пробувати, не розкисає, вистачає його на довго. Мило абсолютно не сушить шкіру, підходить для обличчя. Має ледь відчутний натуральний запах, який не набридає. Сподіваюсь Яка збереже і поточний рецепт і рівень якості.
- Переваги:
- Якість, ціна, не сушить шкіру, екологічна упаковка
- Недоліки:
- Безкровна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Вага: 75 г
Використовую це дивовижне мило вже багато років. Чистюля і ромашкове (теж від "ЯКА") супроводжували дитину-алергіка протягом майже 10 років її життя.
І жодного чиху))
Рекомендую без вагань!- Переваги:
- Надзвичайне мило (без перебільшення)