Відгуки покупців про Вино Yellow Tail Cabernet Sauvignon червоне напівсухе 0.75 л (9322214007806)
Є в наявності
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Вино 24года. Хорошее вино.
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Саме це не сподобалось
- МарияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Моя любимая марка вина, и ценник адекватный
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Удобно покупать в Розетке, в наличии в магазине на проспекте Победы всегда почти вся номенклатура вин.
- Переваги:
- Очень качественное вино
- Елена Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Обычно Каберне кисловатое и терпковатое. Это же другое. Оно сладковатое и не терпкое. Сначала даже не понравилось.....компот напоминало. Но потом распробовала, и сейчас мне это вино очень нравится. С удовольствием куплю снова
- Переваги:
- Вкусное вино. Приятно пить
- Недоліки:
- Сладковато как для Каберне
- ЛюдмилаПродавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Дуже люблю біле напівсолодке вино Moscato цього виробника. Рожеве напівсолодке Moscato теж непогане. Але Cabernet Sauvignon жахливо. Було дуже соромно перед гостями, коли поставила на стіл цю жахливу на смак рідину. Купувала не на Розетці (у німецькому супермаркеті).
- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
- смак
- Валюша В***
Хочу один правдивий відгук на цей шмурдяк
- Жанна А***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Очень вкусное вино с приятными насыщенным ягодным ароматом. Легкая тербкость добавляет свою чудесную изюминку. Открыли с родителями за столом. Всем очень понравилось
- Черепивская Е***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Ароматное, терпкое вино с ягодным послевкусием. Чувствуются нотки черной смородины. Пожалела, что по акции взяла только одну бутылку на пробу. Однозначно рекомендую и сама буду брать еще.
- Переваги:
- Прекрасное вино, хорошо идет к мясу