Все, как всегда, на высшем уровне! (Упаковка, быстрая отправка, качество)
Чудова горілка завжди її беру, має приємний та м'який смак, на ранок не болить голова. Прикро що одна з пляшок приїхала розбита, але з службою доставки НП все уладили.
Гарна ціна,достойна якість
Нічого доброго. Якась отрута.
Литовський варіант на багато краще
Дуже файний алкоголь, головне добре закушувати. Якщо брати зі знижкою то в її ціновому сегменті найкраща. Ідеально для студентів)
Суперова ціна
Отличная польская зубровка, соотношение цены и качества, вот белая и розовая не очень зашла, а эта прям топчик.
Звичайна горілка. Смаків і ароматів не має. Має легкий присмак якоїсь трави. Майже нейтральний смак. Погано від неї не було. Це вже добре.
Смачно.
Найкращий варіант за свої гроші, особливо по акції! Останні 3-4 роки віддаю перевагу цій горілці. Хороша якість, м'яка та приємна на смак. Жодного разу не було погано на ранок.
На данний момент ціна-якість краща!
Все ОК
Те що треба, гості були задоволені, зубрівка сподобалась всім без виключення, можна купувати.
все ок.
как в анекдоте - какая водка? Приятная))
На вкус мягкая, пьется хорошо. Но после выпитых 300гр на след. день болела голова и были подташнивания. Выпиваю очень редко, возможно перебрал. Ожидал, что будет полегче, поэтому впечатления как от обычной водки, просто она мягче. Если выпить 200грамм, то будет хорошо.
Если после 300 гр у тебя болит голова и подташнивает, то ты просто слабенький.
Смак, аромат – чудові. Але враження зіпсувала кришка. При відкритті вона не відривається від нижньої частини та просто починає бовтатися, довелося зрізати кришку ножем, а пляшку закривати пробкою від вина
Один з найкращих міцних напоїв, на мій погляд)
Отлично
якісний напій. рекомендую
Повернули кошти за битий товар. Дякую.
Zubrowka на висоті. Смак порадував!Рекомендую
2 рази відправляли і приходило бите. Кошти не повернули,,
Доброго дня, Віктор! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
Отличная зубровка. Натуральный вкус и аромат. Постороннего ничего нет - ни сладковатости, ни отдушки. Можно пить без охлаждения. Брал в Розетке несколько раз. Рекомендую всем)
Зубровки. Оригинал
скоро узнаю...
Гарна альтернатива класичній.
Удивлён качеством!
Всем понравилась, никто не жаловался, оказалось что пьётся легко и быстро заканчивается :)
Зубровка нормально поется и цена адекватная. Перевозчик одну бутылку не довез.
Добрый день, Александр! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
Хорошая водка.Получили вовремя.
Раньше пил обычную водку - ну набросаю корок апельсиновых или мандариновых - но тут попробовал зубровку и понравилась ... не злоупотребляю - но рюмашку на ужин всегда ЗА!
Повністю не задоволений. Другий раз відправили і знову битий груз.
Почему такая оценка?
Хорошая водка, брал неоднократно и не только на розетке.